για όσους τέλειωσαν φετος και τους αρεσει μια σχολη αλλά λογο οικονομικου το σκεφτονται πολύ έχω να σας πω τα εξης:
μενω μονη μου στην αθηνα με νοίκι 200(μαζι με κοινοχρηστα) +20/μηνα το ιντερνετ + νερο και ρευμα και 25 η μηνιαια καρτα για ΜΜΜ. Δυστυχως δεν με βολευει να τρωω στη σιτηση οποτε πολλες φορες μαγειρευω έτσι εχω υπολογισει οτι καθε φορα που παω σουπερμαρκετ (~ 1 φορά την βδομάδα) χαλαω 14 ευρω. Δεν καπνίζω οποτε δεν χαλαω λεφτά εκεί. Με περιορισμένες εξόδους τα σ/κ πάνω στο μήνα υπολογίζω οτι χαλάω 15 ευρώ. Αρκετά λεφτα μου φεύγουν σε φωτοτυπίες και γραφική ύλη. Ενώ καφέ πολλες φορες φτιαχνω στο σπίτι και τον πέρνω μαζί και δεν αγοράζω απ'έξω. Το νερο και το ρευμα δεν μπορώ να το υπολογίσω μιας και δεν είναι καθε μήνα οπότε αναφορικά με όλα τα άλλα νομίζω πως με 400 ευρώ το μήνα μπορεί να ζήσει ένας φοιτητής δύσκολα αλλά μπορεί.
Μακαρι να είχα να χαλαω περισσότερο μακαρι να μπορουσα να πηγαινω για καφε εξω καθε μερα αλλά δεν με πειράζει που δεν μπορώ γιατί κάνω αυτό που μαρεσει