όχι δεν κατάλαβες, δεν θέλω να καπνίζω όπου εσύ μου πεις, ή ένας τύπος με κοστούμι, θα καπνίζω όπου θέλω, εκεί που πάω και πίνω τον καφέ μου, εκεί που πάω και παίζω μπιλίαρδο και με την παρέα μου τι θα γίνει, θα σπάμε σε καπνιστές και μη? Θα καπνίζω όπου θέλω, άμα μου πει κάποιος ευγενικά (ή με έναν τρόπο που θα με πείσει) ξέρεις τι αυτό και αυτό, οκ μπορεί να το κάνω για κοινωνικούς λόγους, άμα ο άλλος είναι αδύναμος και δεν μπορεί ούτε να αναφέρει το πρόβλημα του, αξίζει να είναι εκεί που είναι και να ρουφάει το ντουμάνι. Το καλοκαίρι δεν έχω πρόβλημα να βγω έξω και να καπνίσω ή εκτός και αν υπάρχει λόγος για μην θέλω να σηκωθώ, αλλά το χειμώνα θα με αναγκάζεις να βγω έξω ή να σπάω με την παρέα μου ή ακόμα χειρότερα να μην πηγαίνω στα μέρη που αγαπάω. όχι, απλά.
Αχ, συγνώμη που στο χαλάω αλλά δεν ζεις σε κάποιο κόσμο που υπάρχει αγάπη για όλους και για τα πάντα, τι νόμιζες πραγματικά ότι από την μια μέρα στην άλλη έτσι όπως ζούσαμε ξαφνικά θα βγάλουμε το τσίγαρο από την ζωή μας επειδή το έθεσαν έτσι κάποιοι νόμοι για τα μάτια του κόσμου και για την τσέπη των άλλων... please..
Πολιτισμένη = σεβασμός?
Άλλη νοοτροπία = καλύτερη νοοτροπία?