Οχι δεν μιλαγα για το σπιτι μου.Λες να εννοουσα το 1%;Γενικα δεν εννοουσα νουμερο.Θεωρησα οτι ηταν αυτονοητο οτι δεν εννοουσα οτι αν το 53.5% των πελατων καπνιζουν,τοτε αναβω και γω μεσα.Και δεν παλεβω να σωσω τιποτα.Επισης το να με λες "ελληναρα" μονο και μονο απο μια απροσωπη ηλεκτρονικη αλληλογραφια λιγων μηνυματων χωρις να με ξερεις καθολου, δειχνει ποσο φανατισμενος/μπουχτησμενος/αγανακτισμενος με αυτο το θεμα ωστε να θεωρεις οτι οποιος καπνιζει, ακουει βανδη,ειναι κανγκουρας,δεν ασχολειται με τη σχολη του,και οδηγαει κανγκουρε αυτοκινητο.
Εφοσον εχει τασακι,καπνιζουν οι περισσοτεροι και δεν εχω προσεξει καποια πινακιδα,ρωταω τη σερβιτορα αν καπνιζουν και μου λεει 'μα για αυτο εχουμε τα τασακια', δεν θα παρω το 11880 για να ρωτησω αν ειναι καπνιστων η οχι το ταδε μαγαζι,ή δεν θα ζητησω τα χαρτια του μαγαζιου να το εξακριβωσω μονος μου.
Στις καφετερειες, στα μπουζουκια,στα κλαμπ και οπου πηγαινετε σε οποιον καπνιζει πατε και του λετε με αποτομο τροπο να το σβησει γιατι αλλιως θα φωναξετε την αστυνομια;
Εγω μιλαω περι πραγματικοτητας.Το τι γραφεται στο νετ απαιχει πολυ απο αυτη οσον αφορα σε καθημερινες καταστασεις.Δεν ξερεις τις αποψεις μου για 1002 αλλα θεματα που ειναι πολυ σημαντικοτερα, αλλα χαρακτηριζεις τη σκεψη μου "αρωστημενη".Να πώς επαληθευεται αυτο που ειπα πριν."Δεν με νοιαζει αν ο ταδε πολιτικος κοροϊδευει τον κοσμο αρκει αυτος στο απεναντι μου τραπεζι να σεβεται το υπερτατο δικαιωμα μου να μη μυριζω την απαισια μυρωδια του τσιγαρου που φερνει λιγο σε crap."