Αχ, συγνώμη που στο χαλάω αλλά δεν είμαστε όλοι κυνικοί σαν εσένα, και δε μου φαίνεται τόσο απίθανο να μη θέλω να ενοχλώ τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω μου και να μην καπνίζω δίπλα τους.
Η τόσο δεμένη παρέα σου που δεν την νοιάζει αν καπνίζεις εσύ ενώ οι άλλοι όχι, μπορεί να έρθει μαζί σου στο στέκι σας που επιτρέπεται το κάπνισμα ή να πάει τρία μέτρα πιο πέρα που θα είναι ο χώρος των καπνιστών.
Αν δεν μπορείς να δεχτείς ένα νόμο που έχει θεσπίσει το ίδιο το κοινωνικό σύνολο στο οποίο ζεις, δεν πειράζει, θα έρθει η ώρα που θα το κάνεις.
Όχι μόνο το καλοκαίρι ή όποτε σε βολεύει να σηκωθείς απ' την καρέκλα, αλλά οποτεδήποτε, γιατί θα σου φαίνεται φυσικότατο εσύ και όποιος άλλος καπνίζει να το κάνει υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Μόλις έγινες λίγο, δεν νιώθεις γαμάτα? Οκ μην ξαναφορέσεις κολόνια στην ζωή σου πραγματικά εμένα με ενοχλεί, και σίγουρα πολλούς άλλους, δεν με νοιάζει τι σου προσφέρει αλλά μην το ξανακάνεις. Όταν θα πεθαίνει η μητέρα σου και υπάρχει κάπου μια άκρη που με ένα σεβαστό ποσό χρημάτων παίρνεις την θέση ενός άλλου περιστατικού, δεν θα το έκανες? Μπορεί ο άλλος να μην προλάβει και να πεθάνει, αλλά δεν θα το έκανες για το πρόσωπο που αγαπάς? Δεν ξέρω κατά πόσο μικρό, ασήμαντο ποσοστό νιώθεις ότι σέβεσαι τους άλλους και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου, αλλά και εσύ βαθιά μέσα σου είσαι το ίδιο ίσως όχι με τόσο βαθμό, αλλά και πάλι υποκρίνεσαι και για πολλά, οτιδήποτε σχεδόν που κάνεις, κάποιον άλλον τον ενοχλεί, δεν τον σέβεσαι.
Οκ επειδή όταν λέω παρέα νομίζετε εννοώ πάντα τους 2 φίλους σας που δεν θα σας προδόσουνε ποτέ και έχετε κάνει δεσμό φιλίας κλπ κλπ. Μαζευόμαστε άγνωστοι, εσείς δεν καπνίζετε και δεν σας αρέσει, εμείς καπνίζουμε, τι θα γίνει?
Ποιο κοινωνικό σύνολο? αντιπρόσωποί θες να πεις, και δεν είναι το ίδιο. Άκου εκεί κοινωνικό σύνολο, που ο κάθε πυροβολημένος έχει δικαίωμα στην ψήφο.
Αυτό δεν θα γίνει ποτέ σόρι που στο χαλάω, ίσως άμα έρθει ο Χρηστός εδώ.
ΘΑ, θα, θα, ναι κάποτε θα γίνει αυτό, τώρα όμως δεν είναι φυσικότατο, όποτε κάνουμε αυτό που είναι φυσικότατο τώρα, να καπνίζουμε μέσα.
Ε με τετοια ατομα πως να κανεις σοβαρη συζητηση;Επειδη δεν θα μπορεις να κανεις παντα οτι θελεις καλο ειναι να βαζεις που και που λιγο νερο στο κρασι σου.Ναι ρε φιλε να πας στην περιοχη αυτων που καπνιζουν.Και αυτο σε χαλαει;Αν θελει η παρεα σου να ανεχεται το καπνο σου δεν σημαινει οτι θελω και εγω.
@Anarki Πες μου οτι εβγαλες αυτη τη φωτο τωρα να τρελαθω.
Να βάζεις εσύ νερό στο κρασί σου άμα θες, εγώ δεν θέλω, είναι εναντίον μου αγαπώ πολύ τον εαυτό μου να του κάνω κάτι τέτοιο, α και κανείς δεν με ενοχλεί οπότε γιατί να μην το κάνω? Ποτέ κανείς δεν μου είπε τίποτα, δεν με χρέωσε τίποτα. Εσύ γιατί δεν πας σε καφετέριες που δεν αφήνουν να καπνίζουν? Γιατί να πάω εγώ?