Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 18:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.481 10-06-12 18:14 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μην γινεστε γελοιοι,με ενα και δυο τσιγαρα δεν υπαρχει πιθανοτητα εξαρτησης.Ουτε με 1 πακετο.Μιλαμε για ποσοτητες και για μεγαλα χρονικα διαστηματα. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μπορει να κανει ενα τσιγαρο και να της αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:00 Η persi έγραψε: #2.482 10-06-12 19:00 Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Ο DrHouse έγραψε: #2.483 10-06-12 19:05 Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SiMoS43710 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο SiMoS43710: #2.484 10-06-12 19:06 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.485 10-06-12 19:06 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... ???? μπορεις να βρεις πολλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η marou93 έγραψε: #2.486 10-06-12 19:08 και εγω καπνιζω και το εχω γυρισει στα στριφτα !! ετσι επειδη ειμαι ατομα που βαριεται την ζωη του κανω 4 το πουλυ 7 την ημερα γιατι βαριεμαι ελεεινα να στριβω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:09 Ο DrHouse έγραψε: #2.487 10-06-12 19:09 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Click για ανάπτυξη... Μονο οταν με καλει το μυστηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:22 Η persi έγραψε: #2.488 10-06-12 19:22 Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.489 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μην γινεστε γελοιοι,με ενα και δυο τσιγαρα δεν υπαρχει πιθανοτητα εξαρτησης.Ουτε με 1 πακετο.Μιλαμε για ποσοτητες και για μεγαλα χρονικα διαστηματα. Click για ανάπτυξη... εννοω οτι μπορει να κανει ενα τσιγαρο και να της αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:00 Η persi έγραψε: #2.482 10-06-12 19:00 Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Ο DrHouse έγραψε: #2.483 10-06-12 19:05 Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SiMoS43710 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο SiMoS43710: #2.484 10-06-12 19:06 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.485 10-06-12 19:06 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... ???? μπορεις να βρεις πολλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η marou93 έγραψε: #2.486 10-06-12 19:08 και εγω καπνιζω και το εχω γυρισει στα στριφτα !! ετσι επειδη ειμαι ατομα που βαριεται την ζωη του κανω 4 το πουλυ 7 την ημερα γιατι βαριεμαι ελεεινα να στριβω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:09 Ο DrHouse έγραψε: #2.487 10-06-12 19:09 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Click για ανάπτυξη... Μονο οταν με καλει το μυστηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:22 Η persi έγραψε: #2.488 10-06-12 19:22 Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.489 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Ο DrHouse έγραψε: #2.483 10-06-12 19:05 Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SiMoS43710 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο SiMoS43710: #2.484 10-06-12 19:06 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.485 10-06-12 19:06 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... ???? μπορεις να βρεις πολλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η marou93 έγραψε: #2.486 10-06-12 19:08 και εγω καπνιζω και το εχω γυρισει στα στριφτα !! ετσι επειδη ειμαι ατομα που βαριεται την ζωη του κανω 4 το πουλυ 7 την ημερα γιατι βαριεμαι ελεεινα να στριβω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:09 Ο DrHouse έγραψε: #2.487 10-06-12 19:09 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Click για ανάπτυξη... Μονο οταν με καλει το μυστηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:22 Η persi έγραψε: #2.488 10-06-12 19:22 Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.489 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SiMoS43710 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο SiMoS43710: #2.484 10-06-12 19:06 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.485 10-06-12 19:06 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... ???? μπορεις να βρεις πολλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η marou93 έγραψε: #2.486 10-06-12 19:08 και εγω καπνιζω και το εχω γυρισει στα στριφτα !! ετσι επειδη ειμαι ατομα που βαριεται την ζωη του κανω 4 το πουλυ 7 την ημερα γιατι βαριεμαι ελεεινα να στριβω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:09 Ο DrHouse έγραψε: #2.487 10-06-12 19:09 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Click για ανάπτυξη... Μονο οταν με καλει το μυστηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:22 Η persi έγραψε: #2.488 10-06-12 19:22 Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.489 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.485 10-06-12 19:06 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... ???? μπορεις να βρεις πολλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η marou93 έγραψε: #2.486 10-06-12 19:08 και εγω καπνιζω και το εχω γυρισει στα στριφτα !! ετσι επειδη ειμαι ατομα που βαριεται την ζωη του κανω 4 το πουλυ 7 την ημερα γιατι βαριεμαι ελεεινα να στριβω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:09 Ο DrHouse έγραψε: #2.487 10-06-12 19:09 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Click για ανάπτυξη... Μονο οταν με καλει το μυστηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:22 Η persi έγραψε: #2.488 10-06-12 19:22 Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.489 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... ???? μπορεις να βρεις πολλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marou93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η marou93 έγραψε: #2.486 10-06-12 19:08 και εγω καπνιζω και το εχω γυρισει στα στριφτα !! ετσι επειδη ειμαι ατομα που βαριεται την ζωη του κανω 4 το πουλυ 7 την ημερα γιατι βαριεμαι ελεεινα να στριβω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:09 Ο DrHouse έγραψε: #2.487 10-06-12 19:09 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Click για ανάπτυξη... Μονο οταν με καλει το μυστηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:22 Η persi έγραψε: #2.488 10-06-12 19:22 Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.489 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω καπνιζω και το εχω γυρισει στα στριφτα !! ετσι επειδη ειμαι ατομα που βαριεται την ζωη του κανω 4 το πουλυ 7 την ημερα γιατι βαριεμαι ελεεινα να στριβω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:09 Ο DrHouse έγραψε: #2.487 10-06-12 19:09 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Click για ανάπτυξη... Μονο οταν με καλει το μυστηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:22 Η persi έγραψε: #2.488 10-06-12 19:22 Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.489 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γι'αυτό και το ξεκίνησα... Χάουζ, ενημερωμένο σε βρίσκω! Καπνίζουμε; Click για ανάπτυξη... Μονο οταν με καλει το μυστηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:22 Η persi έγραψε: #2.488 10-06-12 19:22 Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.489 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #2.489 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... ε λοιπον σε εμενα δεν ηταν ετσι. οταν εκανα για πρωτη φορα τσιγαρο το εκανα σα να ηξερα πως το κανουν. ουτε εβηξα, ουτε πνιχτηκα ουτε εφτυσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:23 Η Πανσέληνος: #2.490 10-06-12 19:23 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Click για ανάπτυξη... Same here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο Mr. Crowley: #2.491 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το πρώτο του τσιγάρο. Γενικά ο πρώτος καπνός που μπήκε στο στόμα δηλαδή, αν το πάω έτσι, για να μπορώ να μιλάω και για προσωπική εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:24 Ο DrHouse έγραψε: #2.492 10-06-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Λολ, τι ακριβώς σας άρεσε; Η σκηνή κάθε φορά είναι βήχας, πνίξιμο, και πολύ φτύσιμο, και την έχω δει πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Γκαζον καπνιζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:38 Η persi έγραψε: #2.493 10-06-12 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Αυτό που σου μπαίνει στο στόμα γενικά,δεν νομίζω ότι λέγεται καπνός Click για ανάπτυξη... Και το χόρτο όταν καίγεται καπνό βγάζει ρε κεφτέ )) Και ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά εγώ αυτό έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #2.494 10-06-12 19:51 Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η Polymnia έγραψε: #2.495 10-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Γενικά, βλέπω συμμαθητές μου όταν καπνίζουν, να φτύνουν σε κάθε τζούρα. Με κάνει να γελάω, πάντως Δε βλέπω το λόγο να καπνίσεις. Γενικά, θεωρώ αδύναμους χαρακτήρες όσους καπνίζουν, ειδικά με τον τρόπο που καπνίζουν οι συμμαθητές μου Click για ανάπτυξη... επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 23:33 Η persi έγραψε: #2.496 10-06-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: επιτέλους ένας άνθρωπος που διατύπωσε τη σκέψη μου χεχεχε Θυμάμαι στην 1η λυκείου οι δικοί μου ξεκινούσαν το κάπνισμα, και μου φαινόταν απίστευτο,σκεφτόμουν μέσα μου οτι θα με θεωρούν '''μπάζο'' που δεν καπνίζω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα οτι αυτοί είναι τα μπάζα και οι κομπλεξικοί. Click για ανάπτυξη... Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Η Drymenia έγραψε: #2.497 11-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προταση: Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις.. Θα γίνεις φανατική καπνιστρια.. Click για ανάπτυξη... Λες? σ'ευχαριστώ για την πρόταση όμως έτσι και αλλίως δεν είχα σκοπό...! Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 01:11 Ο Dark_kronos: #2.498 11-06-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drymenia: Αλήθεια γιατί σχεδόν όλοι μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λύκειο,αρχίζουν το κάπνισμα? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 12:40 Η georgia...!: #2.499 11-06-12 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... εχω και εγω πολλους συμμαθητες που καπνιζουν... για πολλους απο αυτους το περιμενα καθως ηταν απο την αρχη επιρρεπεις σε λαθη.. ναι λεω λαθος γιατι ειναι λαθος καποιος που γνωριζει τις συνεπειες να συνεχιζει να καπνιζει ή ακομα να αρχισει λογω "εικονας"...αλλα οταν εμαθα για μερικους φιλους μου, επεσα απο τα συννεφα... η πρωτη μου αντιδραση ηταν η αδρανεια..στην συνεχεια,ωστοσο, που το σκεφτηκα καλυτερα τους μιλησα ειλικρινα και με επιχειρηματα...και δεν ημουν η μονη... ολη η ταξη τους απεφευγε και καθε φορα που καποιος εβηχε η δεν μπορουσε να αναπνευσει σωστα και παραπονιοταν στο μαθημα υπηρχε το γενικο γιουχαρισμα και τα καυστικα , και πολλες φορες πετυχημενα, σχολια συμμαθητων και κολλητων τους μαλιστα... ετσι αυτο το φαινομενο κοπασε και απο οτι φαινεται πρεπει να ενιωσαν τοσο ασχημα που οι περισσοτεροι το εκοψαν μεσα καποιους μηνες ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 13:03 Η Polymnia έγραψε: #2.500 11-06-12 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2012
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Δεν σε θεωρούσαν μπάζο ή κομπλεξική επειδή δεν κάπνιζες, σε θεωρούσαν μπάζο και κομπλεξική επειδή ακόμα και τώρα εσύ τους αποκαλείς έτσι. Click για ανάπτυξη... μα πώς να λάβω σοβαρά ένα σχόλιο απο ένα νιανιαρο που πάει 3η γυμνασίου;;;;;;;;;;;;;;;; πώς;;;; χαχαχαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο! Βασικα οταν ειμουν στο λυκειο ειχα παρατηρισει οτι τα περισσοτερα παιδια που ητανε στην ηλικια μου +\- 1 χρονο δεν καπνιζαν, ενω τα μεγαλητερα κατα αρκετα χρονια και τα πρωτακια οταν ειμουν τριτη ειχανε μεγαλο ποσοστο καπνιστων. Ισως και η μοδα να πηγενει ανα γενιες! Click για ανάπτυξη... μάλλον επειδή πιστεύουν οτι η είσοδος στο λύκειο συνεπάγεται με μια πώς να το πω .. ενηλικίωση ..είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των μεγάλων...αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές ..υπάρχουν καπνιστές και στο γυμνάσιο .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.