Τι θες να μου πεις; Πως ή είμαι στην ηλικία του Κρουκ ή είμαι το παιδί θαύμα που δεν το πολυπιστεύεις; Ξέρω, πως είχα αναφέρει και παλιά τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε μένα και σ' εσένα, αλλά ψάχνωντάς το, κατέληξα στο ότι τελικά δεν έχει καμία σημασία. Όσο για αυτό που λες για τη ρουτίνα, να τη ξεχάσεις. Όταν έχεις δύο αδέρφια 5 χρόνια μεγαλύτερα από 'σένα συνηθίζεις πολύ εύκολα στις ξένες γλώσσες και στο να μπορείς να κοιμάσαι στο σχολείο, μιας και ότι λένε εκεί το ξέρεις ήδη. Το θέμα είναι πως χάρη στις άχρηστες βλακείες που σου λένε στην έκτη δημοτικού, στο σχολείο, αν είσαι λίγο διανοούμενος, έχεις όλο το χρόνο να ασχοληθείς με σοβαρά θέματα, όπως εγώ ασχολήθηκα πολύ σοβαρά με τη θρησκεία, χωρίς να με νοιάζουν τα υποτιμητικά βλέμματα των άλλων παιδιών της ηλικίας μου, τα οποία για να βγάλουν ένα 10 στο δημοτικό, διαβάζουν 2 ώρες την ημέρα και με κοροϊδεύουν που διαβάζω μόνο 15 λεπτά. Δεν ξέρεις τι έχω ακούσει. Αν το πιστεύεις ότι είμαι στην ηλικία που δηλώνω, ok. Αν πιστεύεις πως είμαι άλλης ηλικίας, αυτό είναι δικιά σου επιλογή και δεν μπορώ να σε μεταπείσω, όπως και όταν όλοι διαβάζετε πως είμαι 11, πιστεύετε πως δεν θα μπορούσα ποτέ να σας μεταπείσω (πάνω στο θέμα της θρησκείας λέω). Αυτή είναι η επιλογή της λογικής του ανθρώπινου είδους. Αν σου πω: Τι τάξη σου φαίνομαι στην φωτό του προφίλ, τότε λογικά θα μου πεις πως είναι του μικρού μου αδερφού κλπ. Το ξέρω πως κάποιοι από σας δεν το περιμένουν αυτό κάποιον της ηλικίας μου, είναι λογικό ούτως ή άλλος. Αυτό είναι δικιά σας επιλογή και όχι δικιά μου.