Θερινά μαθήματα

ΣΠΑΤΑΛΗ χρόνου, χρημάτων, ενέργειας και ένα καλοκαίρι λιγότερο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β: ΕΔΩ
και έχω γράψει τι ακριβώς πρέπει να κάνετε: ΕΚΕΙ

imagesqtbnANd9GcSqRhLgPXlj1fBZW6Q6i_QuG1-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, αυτό μας έλειπε τώρα. Η πρώτη λυκείου δεν είναι τόσο δύσκολη. Αρκετή προσοχή θέλει όμως. Για αυτό έπρεπε να στρώνατε τον κώλο σας κάτω να διαβάζατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και να μη χρεώνετε τους γονείς σας με βλακείες.

Ναι, αυτό μας έλειπε τώρα. Η πρώτη λυκείου δεν είναι τόσο δύσκολη. Αρκετή προσοχή θέλει όμως. Για αυτό έπρεπε να στρώνατε τον κώλο σας κάτω να διαβάζατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και να μη χρεώνετε τους γονείς σας με βλακείες.

Δεν νομίζω ότι το τοπικ αναφέρεται σε παιδιά που θέλουν να κάνουν μαθήματα για την α' λυκείου, αλλά μαθήματα για την β' λυκείου, το καλοκαίρι της α'. Αν κατάλαβα καλά. :P

Εγώ θα ξεκινήσω τέλη Αυγούστου αρχαία, λατινικά και έκθεση :/

Καλησπέρα παιδια,τελίωσα την πρωτη λυκειου και σκεφτομαι για θετικη. Θα κανετε καμια προετοιμασια το καλοκαιρι(φροντιστηριο-ιδιεταιρα)?? Ακουω πολλους συνομηλικους να λενε πως θα κανουν και ψηλοαγχωνομαι!!Τι πιστευετε?;);):(:):)

Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 226 ως 241 προήλθαν από θέμα με παρόμοιο περιεχόμενο. :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα παιδια,τελίωσα την πρωτη λυκειου και σκεφτομαι για θετικη. Θα κανετε καμια προετοιμασια το καλοκαιρι(φροντιστηριο-ιδιεταιρα)?? Ακουω πολλους συνομηλικους να λενε πως θα κανουν και ψηλοαγχωνομαι!!Τι πιστευετε?;);):(:):)
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=136374
Υπαρχει καταλληλο thread :)
edit:Βασικα τωρα προσεξα οτι πας για β λυκειου και οχι γ...

απευθυνομαι σε παιδια που τελιωσαν την 1η λυκειου το συγκεκρυμενο απευθυνεται στη θερινη προετοιμασια για πανελληνιες 2014

απευθυνομαι σε παιδια που τελιωσαν την 1η λυκειου το συγκεκρυμενο απευθυνεται στη θερινη προετοιμασια για πανελληνιες 2014
Ενταξει μετα το προσεξα και εκανα edit.Αυτο που λες ειναι λιγο αστειο,εγω δεν εκανα ουτε καν για την γ λυκειου θερινη προετοιμασια και εσυ σκεφτεσαι για την β??Οχι,μην το κανεις,1ον δεν χρειαζεται απο αποψη υλης και 2ον θα κουραστεις παραπανω χωρις λογο.

τα φροντιστηρια απο σεπτεμβρη ξεκινανε?

τα φροντιστηρια απο σεπτεμβρη ξεκινανε?
Νομιζω μαζι με τα σχολεια.

Εγω θα κανω προετοιμασια με βοηθηματα παντως και μεσα στη χρονια εχω σκοπο να κανω ταυτοχρονα και προετοιμασια για γ λυκειου με βοηθηματα ξανα. Εχω σκοπο να μην κανω φροντιστηρια κτλ γιατι λογικα δε θα δωσω παν/νιες

εγω σκεφτομουν να κανω ιδιεταιρα εκθεση και μαθηματικα κατ. απο σεπτεμβρη αλλα οταν ακουω αλλους να κανουν ολο το πακετο κατευθυνσης απο καλοκαιρι με πιανει αγχος

βλακειες... νωρις ειναι ακομα

Εγώ ξέρεις τι έκανα το καλοκαίρι της Α? Διάβαζα LotR.

Σοβαρά, άραξε και πιάσε κάτι που σ' αρέσει. Διάβασμα, games, εκδρομές, whatever. Μαθήματα απ' του χρόνου και αν.

απο τη νεα σχολικη χρονια σε ποια μαθηματα θα εχετε εξωσχολικη βοηθεια??Εγω μαθηματικα σιγουρα,απο εκει και περα το σκεφτομαι...

Διακοπές φυσικά και διασκέδαση :):D !!!!!!!!!!!!

Σε καποιον που θα παει θετικη ή τεχνολογικη το μονο διαβασμα που του προτεινω να κανει το καλοκαιρι απο πρωτη σε δευτερα ειναι επαναληψη σε αλγεβρα και φυσικη Α λυκειου που ειναι πολυ σημαντικα μαθηματα.

Δεν νομίζω ότι το τοπικ αναφέρεται σε παιδιά που θέλουν να κάνουν μαθήματα για την α' λυκείου, αλλά μαθήματα για την β' λυκείου, το καλοκαίρι της α'. Αν κατάλαβα καλά. :P
΄
Τότε το θέμα δεν έχει ανάγκη από απαντήσεις. Είναι επιεικώς ανόητο.

παιδια,όλοι μου έχουν πει ότι τα λατινικά είναι παλούκι αλλά δεν βγαίνουν σε ένα καλοκαίρι..........
ήταν να ξεκινήσω στην αρχή της χρονιάς (σαν ξένη γλώσσα) με την αδερφή μου που είναι φιλόλογος
αλλά τώρα είναι αργά......
ίσως τέλη αυγούστου αρχίσω λίγα λατινικά(τα πολύ βασικά),εννοείται επανάληψη στα αρχαία,ιστορία ούτε που το σκέφτομαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back