Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:06 Ο Theoritikos: #181 02-07-12 16:06 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: εγω παντως ειμαι της αποψης οτι πρεπει να κανεις φροντ ! για να καταφερεις κατι καλο ...αν θες να γραψεις ενα 15 οοοκ μην κανεις και μαγκια σου ! αν θες ομως 18 και 19 τοτε....οπωσδηποτε επιπλεον μαθημα και το καλοκαιρι! Click για ανάπτυξη... 19,600 γράφεις και άμα αρχίσεις απ τον Σεπτέμβριο της γ λυκείου ΌΛΑ Τ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΆ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:07 Ο spurakos έγραψε: #182 02-07-12 16:07 νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:08 Ο Σπυρακος (^^): #183 02-07-12 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Theoritikos: 19,600 γράφεις και άμα αρχίσεις απ τον Σεπτέμβριο της γ λυκείου ΌΛΑ Τ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΆ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Αρχική Δημοσίευση από spurakos: νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο παρα μονο στην Φυσικη απο οσο ξερω!!Για την ωρα.. (Συγνώμη για το spam ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Paracelsus: #184 02-07-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Click για ανάπτυξη... Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:15 Ο Theoritikos: #185 02-07-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Click για ανάπτυξη... εγώ όταν πήγα Α λυκείου ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ ΑΡΧΑΊΑ πήγα φροντιστήριο στη β΄ λυκείου(τέθηκαν οι βάσεις) και στη γ' λυκείου ήμουν ξεφτέρι ιστορία δεν νομίζω να θέλει βάσεις ή μπορείς να απομνημονεύσεις ή δεν μπορείς τελείωσε , λατινικά τα μαθαίνεις στη β' λυκείου και να μην διάβαζες λατινικά στη β' πάλι τα προλαβαίνεις πιστεύω , έκθεση όσο πιο πολλές γράφεις στη γ λυκείου τόσο το καλύτερο τη βιολογία γενικής την μαθαίνεις στη γ λυκείου δεν θέλει βάσεις , οπότε αν διαβάσει καλά στη β' και ΚΥΡΙΩΣ στη γ' ένας θεωρητικός γράφει 18,730 σαν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:17 Ο Σπυρακος (^^): #186 02-07-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Click για ανάπτυξη... Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Guest 018946: #187 02-07-12 16:19 Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Paracelsus: #188 02-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Click για ανάπτυξη... Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Click για ανάπτυξη... Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:21 Ο Σπυρακος (^^): #189 02-07-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: εγω παντως ειμαι της αποψης οτι πρεπει να κανεις φροντ ! για να καταφερεις κατι καλο ...αν θες να γραψεις ενα 15 οοοκ μην κανεις και μαγκια σου ! αν θες ομως 18 και 19 τοτε....οπωσδηποτε επιπλεον μαθημα και το καλοκαιρι! Click για ανάπτυξη... 19,600 γράφεις και άμα αρχίσεις απ τον Σεπτέμβριο της γ λυκείου ΌΛΑ Τ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΆ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:07 Ο spurakos έγραψε: #182 02-07-12 16:07 νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:08 Ο Σπυρακος (^^): #183 02-07-12 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Theoritikos: 19,600 γράφεις και άμα αρχίσεις απ τον Σεπτέμβριο της γ λυκείου ΌΛΑ Τ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΆ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Αρχική Δημοσίευση από spurakos: νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο παρα μονο στην Φυσικη απο οσο ξερω!!Για την ωρα.. (Συγνώμη για το spam ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Paracelsus: #184 02-07-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Click για ανάπτυξη... Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:15 Ο Theoritikos: #185 02-07-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Click για ανάπτυξη... εγώ όταν πήγα Α λυκείου ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ ΑΡΧΑΊΑ πήγα φροντιστήριο στη β΄ λυκείου(τέθηκαν οι βάσεις) και στη γ' λυκείου ήμουν ξεφτέρι ιστορία δεν νομίζω να θέλει βάσεις ή μπορείς να απομνημονεύσεις ή δεν μπορείς τελείωσε , λατινικά τα μαθαίνεις στη β' λυκείου και να μην διάβαζες λατινικά στη β' πάλι τα προλαβαίνεις πιστεύω , έκθεση όσο πιο πολλές γράφεις στη γ λυκείου τόσο το καλύτερο τη βιολογία γενικής την μαθαίνεις στη γ λυκείου δεν θέλει βάσεις , οπότε αν διαβάσει καλά στη β' και ΚΥΡΙΩΣ στη γ' ένας θεωρητικός γράφει 18,730 σαν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:17 Ο Σπυρακος (^^): #186 02-07-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Click για ανάπτυξη... Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Guest 018946: #187 02-07-12 16:19 Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Paracelsus: #188 02-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Click για ανάπτυξη... Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Click για ανάπτυξη... Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:21 Ο Σπυρακος (^^): #189 02-07-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:08 Ο Σπυρακος (^^): #183 02-07-12 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Theoritikos: 19,600 γράφεις και άμα αρχίσεις απ τον Σεπτέμβριο της γ λυκείου ΌΛΑ Τ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΆ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Αρχική Δημοσίευση από spurakos: νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο παρα μονο στην Φυσικη απο οσο ξερω!!Για την ωρα.. (Συγνώμη για το spam ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Paracelsus: #184 02-07-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Click για ανάπτυξη... Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:15 Ο Theoritikos: #185 02-07-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Click για ανάπτυξη... εγώ όταν πήγα Α λυκείου ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ ΑΡΧΑΊΑ πήγα φροντιστήριο στη β΄ λυκείου(τέθηκαν οι βάσεις) και στη γ' λυκείου ήμουν ξεφτέρι ιστορία δεν νομίζω να θέλει βάσεις ή μπορείς να απομνημονεύσεις ή δεν μπορείς τελείωσε , λατινικά τα μαθαίνεις στη β' λυκείου και να μην διάβαζες λατινικά στη β' πάλι τα προλαβαίνεις πιστεύω , έκθεση όσο πιο πολλές γράφεις στη γ λυκείου τόσο το καλύτερο τη βιολογία γενικής την μαθαίνεις στη γ λυκείου δεν θέλει βάσεις , οπότε αν διαβάσει καλά στη β' και ΚΥΡΙΩΣ στη γ' ένας θεωρητικός γράφει 18,730 σαν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:17 Ο Σπυρακος (^^): #186 02-07-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Click για ανάπτυξη... Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Guest 018946: #187 02-07-12 16:19 Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Paracelsus: #188 02-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Click για ανάπτυξη... Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Click για ανάπτυξη... Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:21 Ο Σπυρακος (^^): #189 02-07-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Theoritikos: 19,600 γράφεις και άμα αρχίσεις απ τον Σεπτέμβριο της γ λυκείου ΌΛΑ Τ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΆ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Αρχική Δημοσίευση από spurakos: νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο παρα μονο στην Φυσικη απο οσο ξερω!!Για την ωρα.. (Συγνώμη για το spam ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Paracelsus: #184 02-07-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Click για ανάπτυξη... Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:15 Ο Theoritikos: #185 02-07-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Click για ανάπτυξη... εγώ όταν πήγα Α λυκείου ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ ΑΡΧΑΊΑ πήγα φροντιστήριο στη β΄ λυκείου(τέθηκαν οι βάσεις) και στη γ' λυκείου ήμουν ξεφτέρι ιστορία δεν νομίζω να θέλει βάσεις ή μπορείς να απομνημονεύσεις ή δεν μπορείς τελείωσε , λατινικά τα μαθαίνεις στη β' λυκείου και να μην διάβαζες λατινικά στη β' πάλι τα προλαβαίνεις πιστεύω , έκθεση όσο πιο πολλές γράφεις στη γ λυκείου τόσο το καλύτερο τη βιολογία γενικής την μαθαίνεις στη γ λυκείου δεν θέλει βάσεις , οπότε αν διαβάσει καλά στη β' και ΚΥΡΙΩΣ στη γ' ένας θεωρητικός γράφει 18,730 σαν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:17 Ο Σπυρακος (^^): #186 02-07-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Click για ανάπτυξη... Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Guest 018946: #187 02-07-12 16:19 Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Paracelsus: #188 02-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Click για ανάπτυξη... Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Click για ανάπτυξη... Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:21 Ο Σπυρακος (^^): #189 02-07-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spurakos: νομιζω και σε μαθηματικα γενικης.ειχα παει να παρω ενα βοηθημα και μου ειπαν δεν εχουν ερθει τα καινουρια ακομα.και απ'οτι ακουσα στο βιβλιοπωλειο θα αλλαξει η υλη και σε αλλα μαθηματα μαλλον. Click για ανάπτυξη... Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theoritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Theoritikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:15 Ο Theoritikos: #185 02-07-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Click για ανάπτυξη... εγώ όταν πήγα Α λυκείου ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ ΑΡΧΑΊΑ πήγα φροντιστήριο στη β΄ λυκείου(τέθηκαν οι βάσεις) και στη γ' λυκείου ήμουν ξεφτέρι ιστορία δεν νομίζω να θέλει βάσεις ή μπορείς να απομνημονεύσεις ή δεν μπορείς τελείωσε , λατινικά τα μαθαίνεις στη β' λυκείου και να μην διάβαζες λατινικά στη β' πάλι τα προλαβαίνεις πιστεύω , έκθεση όσο πιο πολλές γράφεις στη γ λυκείου τόσο το καλύτερο τη βιολογία γενικής την μαθαίνεις στη γ λυκείου δεν θέλει βάσεις , οπότε αν διαβάσει καλά στη β' και ΚΥΡΙΩΣ στη γ' ένας θεωρητικός γράφει 18,730 σαν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:17 Ο Σπυρακος (^^): #186 02-07-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Click για ανάπτυξη... Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Guest 018946: #187 02-07-12 16:19 Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Paracelsus: #188 02-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Click για ανάπτυξη... Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Click για ανάπτυξη... Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:21 Ο Σπυρακος (^^): #189 02-07-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ανάλογα το επίπεδο!! Αν ο αλλος γραφει 10 και 11 και εχει σε ολα βαση και ειναι για παραδειγμα θεωρητικος(σου λεω περιπτωση) πως θα προλαβει; Click για ανάπτυξη... εγώ όταν πήγα Α λυκείου ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ ΑΡΧΑΊΑ πήγα φροντιστήριο στη β΄ λυκείου(τέθηκαν οι βάσεις) και στη γ' λυκείου ήμουν ξεφτέρι ιστορία δεν νομίζω να θέλει βάσεις ή μπορείς να απομνημονεύσεις ή δεν μπορείς τελείωσε , λατινικά τα μαθαίνεις στη β' λυκείου και να μην διάβαζες λατινικά στη β' πάλι τα προλαβαίνεις πιστεύω , έκθεση όσο πιο πολλές γράφεις στη γ λυκείου τόσο το καλύτερο τη βιολογία γενικής την μαθαίνεις στη γ λυκείου δεν θέλει βάσεις , οπότε αν διαβάσει καλά στη β' και ΚΥΡΙΩΣ στη γ' ένας θεωρητικός γράφει 18,730 σαν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:17 Ο Σπυρακος (^^): #186 02-07-12 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Click για ανάπτυξη... Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Guest 018946: #187 02-07-12 16:19 Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Paracelsus: #188 02-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Click για ανάπτυξη... Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Click για ανάπτυξη... Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:21 Ο Σπυρακος (^^): #189 02-07-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Στα μόνα μαθήματα που ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην ύλη είναι σίγουρα στην Άλγεβρα (https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1620&Itemid=2), στη Φυσική Γενικής (https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html) και στη Χημεία Γενικής (πιθανόν) για να προσθέσουν αυτά που αφαίρεσαν φέτος στην Α' και να μη λείπει η απαιτούμενη γνώση για τη Γ' ... Click για ανάπτυξη... Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Guest 018946: #187 02-07-12 16:19 Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Paracelsus: #188 02-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Click για ανάπτυξη... Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Click για ανάπτυξη... Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:21 Ο Σπυρακος (^^): #189 02-07-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Paracelsus: #188 02-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Click για ανάπτυξη... Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Click για ανάπτυξη... Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουλίου 2012 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:21 Ο Σπυρακος (^^): #189 02-07-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα πες τα και εσυ πιο πριν Ολο τελευταια στιγμη τα λες ;p Να μην πεταω τις κοτσανες αδικα;p Click για ανάπτυξη... Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Κατι εχει ακουστει οτι θα μπουν και οι μπασταρδοι στα μαθηματικα κατευθυνσης αλλα δεν γαμεις ; Click για ανάπτυξη... Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 16:21 Ο Σπυρακος (^^): #189 02-07-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Μην ακούς ραδιοαρβύλες ... πολλά λέγονται, λίγα ισχύουν ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Χαχα Τεκμηριωμένα πράγματα ... Click για ανάπτυξη... Τυφλα να χει η Λαμπιρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:16 Ο chemysterious: #190 02-07-12 19:16 Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:24 Ο Johnnaousa: #191 02-07-12 19:24 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Πάω για Β Λυκείου και θα ακολουθήσω Θετική κατεύθυνση. Τελειώνω τα θερινά αυτή την Παρασκευή και μετά πάλι απο 20 Aυγούστου. Μαθηματικά τελειώσαμε το βιβλίο της Α Λυκείου και μετά τις 20 θα μπούμε στης Β. Φυσική Τελειώσαμε και το 2ο κεφάλαιο την Θερμοδυναμική. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο chemysterious: #192 02-07-12 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Γιατί όλα αυτά??Πραγματικά..τα λεφτά των γονιών τα σκέφτεστε?? Καταλαβαίνετε σε τι εποχή είμαστε, ακόμα απορώ για τα λεφτά που έδωσα στην Γ Λυκείου..και τώρα σαν φοιτητής τα λούζομαι...δεν καταλαβαίνω πραγματικά. Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #193 02-07-12 19:27 Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χάσιμο χρόνου. Χάσιμο χρημάτων. Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:28 Ο Johnnaousa: #194 02-07-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων όσα πλήρωνα κάθε μήνα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς πληρώνω και τώρα.. Δεν νομίζω να μας σώσουν 120 ευρώ που πλήρωσα για τα θερινά. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να τα δώσεις για κάτι που θα προσφέρει πραγματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:44 Ο chemysterious: #195 02-07-12 19:44 Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπική επιλογή μου ήταν να κάνω θερινά ούτε μου έκανε κανείς πλύση εγκεφάλου ούτε τίποτα. Θεωρώ πως σε Μαθηματικά και Φυσική είμαι λιγότερο αποδοτική απο Χημεία και Βιολογία και έτσι αποφάσισα να κάνω.. Δεν το θεωρώ κακό να κάνει κάποιος θερινά. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πέρι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Δεκτή κάθε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:51 Ο Dias έγραψε: #196 02-07-12 19:51 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνει κάποιος καλοκαιρινά μαθήματα από Α σε Β είναι οι εξής: 1) Για να μην πλήττει χωρίς να έχει κάτι να κάνει. 2) Για να γλυτώνει από τον πρωινό ύπνο. 3) Γιατί είναι ωραία η παρέα με τους συμμαθητές. 4) Γιατί μετά το φροντιστήριο πάντα υπάρχει η καφετέρια. 5) Στο φροντιστήριο κάνεις καινούργιες γνωριμίες. 6) Όταν η μάνα σου ζητάει κάποια δουλειά, λες ότι έχεις διάβασμα. 7) Οι κακομοιροι οι φροντιστές πρέπει να βγάλουν λεφτά. Και για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ υπάρχει λόγος να κάνει κανένας φροντιστήριο από Α σε Β λυκείου. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:53 Ο Johnny15 έγραψε: #197 02-07-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τελικά, όλα είναι θέμα . . . Click για ανάπτυξη... Δια, αν κάποιος έχει λεφτά για ξόδεμα, τότε ας τα ξοδέψει να μην πεινάσουν οι φροντιστηριακοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 19:59 Ο chemysterious: #198 02-07-12 19:59 Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ littlebean rseven Startx0 Mariachri Magigi oups ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:01 Ο Johnnaousa: #199 02-07-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία. Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω. Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης. Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 20:08 Η artemaki έγραψε: #200 02-07-12 20:08 Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eμ. Εχω μια μικρη ανακοινωση. Οποιου του περισσευουν λεφτα, εστω και 120 ευρω, ας μου δωσει και μενα να κανω καμια ξενη γλωσσα, μην τα χαλαω τσαμπα σε φροντιστηρια της Β. Ευχαριστω για την προσοχη. Με αγαπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.