dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρά τώρα και ειλικρινά, αν χρειαζόταν φυσικά και θα το έκανα (δεν μπορώ να ακούω την Sozi να λέει ότι θέλει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2
Δραστήριο μέλος

Δεν μπορείς να σκοτώνεις κάποιον για κανένα λόγο.Γι'αυτό υπάρχουν οι φυλακές.Καθένας έχει το δικαίωμα στη ζωή και κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει αυτό το ανθρώπινο δικαίωμα στον άλλο.![]()
αυτο να το πεις γλυκεια μου σ αυτον που 8α βιασει και 8α σκοτωσει την αδερφη σου/αδερφο σου(!) και τη μανα σου...
ε3ω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evito
Νεοφερμένο μέλος

Ναι... Ειδικά άμα διαφωνούσε μαζί μου συνέχεια στο ischool... Mr. Crowely πάρε τις επιφυλάξεις σου![]()
Σοβαρά τώρα και ειλικρινά, αν χρειαζόταν φυσικά και θα το έκανα (δεν μπορώ να ακούω την Sozi να λέει ότι θέλει)... Εδώ μας σκοτώνουν οι πολυεθνικές, εμάς και τους τριτοκοσμικούς γιατί να καθήσουμε σαν πρόβατα να μας τρώνε οι λύκοι?
θα σκότωνες και εμένα? και εγώ σου πάω κόντρα...

δεν θα τον σκοτώσω...απλά θα του σπάσω τα μούτρααυτο να το πεις γλυκεια μου σ αυτον που 8α βιασει και 8α σκοτωσει την αδερφη σου/αδερφο σου(!) και τη μανα σου...
ε3ω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε...

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

για πλάκα τα είπα τα άλλα, αλλά γενικά άμα χρειαζόταν θα σκότωνα.... όποιος λέει ότι δεν θα το έκανε σε οποιαδήποτε περίπτωση καταντάει μαζόχαθα σκότωνες και εμένα? και εγώ σου πάω κόντρα...![]()
![]()
![]()

evito
Νεοφερμένο μέλος

για πλάκα τα είπα τα άλλα, αλλά γενικά άμα χρειαζόταν θα σκότωνα.... όποιος λέει ότι δεν θα το έκανε σε οποιαδήποτε περίπτωση καταντάει μαζόχα![]()
Θα με σκότωνες δηλαδή?

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

για πλάκα τα είπα τα άλλα, αλλά γενικά άμα χρειαζόταν θα σκότωνα.... όποιος λέει ότι δεν θα το έκανε σε οποιαδήποτε περίπτωση καταντάει μαζόχα
Θα με σκότωνες δηλαδή?![]()
Καταρχήν κλείσε την παρένθεση του [/quote] !! όχι δεν θα σε σκότωνα, εσύ δεν είσαι λύκος, αλλά μωρό προβατάκι

Civilara
Περιβόητο μέλος

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ θα σκότωνα και για αυτόΡε παιδιά? Τη στιγμή της αλήθειας παίζουμε εδώ πέρα? Μόνο η Μανωλίδου λείπει.

rakels
Δραστήριο μέλος

vasileia
Νεοφερμένο μέλος

για τον ίδιο λόγο που εσύ αφαιρείς τη ζωή μιάς κότας για ένα θέλω σουΕξαρτάται από την επιθυμία. Στην τελική, ποιος έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή κάποιου για ένα θέλω του? :/

rakels
Δραστήριο μέλος

Δεν τρώω ζώα

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενώ τα φυτά δεν είναι ζωντανά?Δυστυχώς έπεσες σε vegeterian.
Δεν τρώω ζώα![]()

Either way,σκοτώνεις κάτι για να το φας.Τα πράγματα έτσι έχουν εδώ και....κάτι δις χρόνια

rakels
Δραστήριο μέλος

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

rakels
Δραστήριο μέλος

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

όχι δεν γίνεται... δεν σκοτώνουν κανέναν για να φάνε...Στις τριτοκοσμικές χώρες γίνεται κι αυτό...
rakels
Δραστήριο μέλος

Wild_Boy
Διάσημο μέλος

Πέρα από την πλάκα τώρα,σε κάθε περίπτωση το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο είναι κάπως ότι και να σου έκανε, ειδικά αν είσαι και ευαίσθητος και συγχωρείς εύκολα. Δεν έχεις το δικαίωμα να του πάρεις τη ζωή έτσι επειδή σου έκανε κάτι! Τώρα αν τίθεται ζήτημα εθνικό, παγκόσμιο και τα λοιπά, ΜΠΟΡΕΙ και να το έκανα.
Βέβαια όλα αυτά τα λέμε εδώ πίσω από την κάλυψη μίας οθόνης και είναι θεωρητικά. Στην πράξη, εν βρασμώ ψυχής, κάνεις πράγματα τα οποία δεν μπορείς να καταλάβεις μετά γιατί τα έκανες. Είναι διαφορετικό να το λες, έτσι, ήρεμος, με το να σου κάνουν την ίδια ερώτηση την ώρα που είσαι πολύ θυμωμένος με κάποιον. Κατά πάσα πιθανότητα εκείνη τη στιγμή, θα έλεγες:"Ναι, θα τον σκότωνα"!!!
Αυτά..!
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.