ποτε δεν καταλαβα γιατι το απουσιολογιο πρεπει να το εχει ο καλυτερος μαθητης,κατι που στην ουσια ειναι δουλεια των καθηγητων.
το μονο που προκαλει ειναι διακρισεις,ηλιθιο ανταγωνισμο,γλυψιματα,αντιδρασεις(οταν ο απουσιολογος πρεπει να βαλει απουσιες και οι μαθητες κανουν παραπονα). προκαλει ενα πολυ γελοιο κλιμα αναξιοκρατιας και υποβιβασμου κατα τη γνωμη μου.. και τωρα βλεπω ενα κοριτσι που εκουσια θελει να υποβληθει σε ολα αυτα,για να αποδειξει τι?
αν νομιζεις οτι την αξια σου την κρινει ενα βιβλιαρακι με στηλες και σταυρους,τοτε..... φιλικα στα λεω ολα αυτα,μη με παρεξηγησεις,αλλα η αληθεια ειναι οτι εκνευριζομαι οταν βλεπω τετοια σκηνικα.. γιατι,μηπως και οι βαθμοι που παιρνουμε στο τριμηνο ειναι αντικειμενικοι? οχι βεβαια! αρα τι σημασια εχει?
ωστοσο βλεπω οτι εισαι α γυμνασιου ,αρα εχεις δρομο ακομα μπροστα σου για να συνειδητοποιησεις αυτα που σου λεω. κοντευω να τελειωσω την β λυκειου και αυτο που εχω δει περι απουσιολογιου κτλ ειναι ενα σωρο μπαρουφες.. στο τμημα μας το να εισαι απουσιολογος δεν το κυνηγαει κανενας,πολλες φορες το συμπληρωνουν μαθητες που ουτε πρωτοι ειναι,ουτε δευτεροι. μεχρι και εγω το συμπληρωσα μια φορα,που ειμαι του 17.5.. εδω μεχρι και μαθητης του 13 το εχει συμπληρωσει .ε και?
μην ακουω βλακειες λοιπον,κοιταξε να τα πηγαινεις καλα,να παρεις τις σωστες βασεις για αποδειξεις την αξια σου εκει που πραγματικα χρειαζεται. και ασε οσους νομιζουν οτι το απουσιολογιο δειχνει κατι,να το κυνηγησουν...