kardinalios Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:52 Ο kardinalios: #181 08-09-09 00:52 Εγώ παιδιά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μαζέψω τα απαραίτητα στοιχεία και να φτιάξω αυτό το μήνυμα...στο μσν πιστεύω πως θα μπορούμε να συννενοηθούμε πιο εύκολα..Οπότε περιμένω μήνυματα με τα στοιχεία που ανέφερε ο ρεξ...την λίστα θα την στείλω σε όσα παιδιά μου στείλουν πμ με τα στοιχεία τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sir ImPeCaBlE Νεοφερμένο μέλος Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:10 Ο sir ImPeCaBlE: #182 08-09-09 01:10 Οκ kardinalios σου έστειλα μνμ με τα στοιχεία .Νομίζω οτι κάπως γίνεται να φτιάξουμε ενα group στο msn και να μιλάμε όλοι μαζί.Θα είναι πιο ευκολο έτσι...Δεν ξέρω όμως πως γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kardinalios Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο kardinalios: #183 08-09-09 01:17 Δυστυχώς ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται το γκρουπ στο μσν...όποιος φίλος-φίλη ξέρει ας το κάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sir ImPeCaBlE Νεοφερμένο μέλος Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο sir ImPeCaBlE: #184 08-09-09 01:22 Νομίζω το βρήκα αλλά πρέπει να έχουμε όλοι windows live messenger για να δουλέψει και δε ξέρω αν γίνεται να βάλουν όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο ioannk8 έγραψε: #185 08-09-09 01:22 παιδια ασ ανταλαξουμε πρωτα τα email na κανουμε add τις επαφες ολοι και μετα βλεπουμε... σιγουρα δεν ειναι κατι δυσκολο....να κανουμε γρουπακι και να μηλαμε ολοι μαζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:29 Ο Simos91 έγραψε: #186 08-09-09 01:29 καλη ιδεά...ας το κανουμε ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο ioannk8 έγραψε: #187 08-09-09 01:30 στο απλο το msn καθως μηλας με ενα ατομο κανεις invite και αλλες επαφες .. υπαρχει το ομωνυμο εικονιδιο ''invite'' στο κεντρικο μενου του msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η ilianna έγραψε: #188 08-09-09 01:49 Προσθέστε με κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο MONTA έγραψε: #189 08-09-09 01:56 https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ παιδιά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μαζέψω τα απαραίτητα στοιχεία και να φτιάξω αυτό το μήνυμα...στο μσν πιστεύω πως θα μπορούμε να συννενοηθούμε πιο εύκολα..Οπότε περιμένω μήνυματα με τα στοιχεία που ανέφερε ο ρεξ...την λίστα θα την στείλω σε όσα παιδιά μου στείλουν πμ με τα στοιχεία τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sir ImPeCaBlE Νεοφερμένο μέλος Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:10 Ο sir ImPeCaBlE: #182 08-09-09 01:10 Οκ kardinalios σου έστειλα μνμ με τα στοιχεία .Νομίζω οτι κάπως γίνεται να φτιάξουμε ενα group στο msn και να μιλάμε όλοι μαζί.Θα είναι πιο ευκολο έτσι...Δεν ξέρω όμως πως γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kardinalios Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο kardinalios: #183 08-09-09 01:17 Δυστυχώς ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται το γκρουπ στο μσν...όποιος φίλος-φίλη ξέρει ας το κάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sir ImPeCaBlE Νεοφερμένο μέλος Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο sir ImPeCaBlE: #184 08-09-09 01:22 Νομίζω το βρήκα αλλά πρέπει να έχουμε όλοι windows live messenger για να δουλέψει και δε ξέρω αν γίνεται να βάλουν όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο ioannk8 έγραψε: #185 08-09-09 01:22 παιδια ασ ανταλαξουμε πρωτα τα email na κανουμε add τις επαφες ολοι και μετα βλεπουμε... σιγουρα δεν ειναι κατι δυσκολο....να κανουμε γρουπακι και να μηλαμε ολοι μαζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:29 Ο Simos91 έγραψε: #186 08-09-09 01:29 καλη ιδεά...ας το κανουμε ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο ioannk8 έγραψε: #187 08-09-09 01:30 στο απλο το msn καθως μηλας με ενα ατομο κανεις invite και αλλες επαφες .. υπαρχει το ομωνυμο εικονιδιο ''invite'' στο κεντρικο μενου του msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η ilianna έγραψε: #188 08-09-09 01:49 Προσθέστε με κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο MONTA έγραψε: #189 08-09-09 01:56 https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ kardinalios σου έστειλα μνμ με τα στοιχεία .Νομίζω οτι κάπως γίνεται να φτιάξουμε ενα group στο msn και να μιλάμε όλοι μαζί.Θα είναι πιο ευκολο έτσι...Δεν ξέρω όμως πως γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kardinalios Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο kardinalios: #183 08-09-09 01:17 Δυστυχώς ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται το γκρουπ στο μσν...όποιος φίλος-φίλη ξέρει ας το κάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sir ImPeCaBlE Νεοφερμένο μέλος Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο sir ImPeCaBlE: #184 08-09-09 01:22 Νομίζω το βρήκα αλλά πρέπει να έχουμε όλοι windows live messenger για να δουλέψει και δε ξέρω αν γίνεται να βάλουν όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο ioannk8 έγραψε: #185 08-09-09 01:22 παιδια ασ ανταλαξουμε πρωτα τα email na κανουμε add τις επαφες ολοι και μετα βλεπουμε... σιγουρα δεν ειναι κατι δυσκολο....να κανουμε γρουπακι και να μηλαμε ολοι μαζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:29 Ο Simos91 έγραψε: #186 08-09-09 01:29 καλη ιδεά...ας το κανουμε ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο ioannk8 έγραψε: #187 08-09-09 01:30 στο απλο το msn καθως μηλας με ενα ατομο κανεις invite και αλλες επαφες .. υπαρχει το ομωνυμο εικονιδιο ''invite'' στο κεντρικο μενου του msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η ilianna έγραψε: #188 08-09-09 01:49 Προσθέστε με κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο MONTA έγραψε: #189 08-09-09 01:56 https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχώς ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται το γκρουπ στο μσν...όποιος φίλος-φίλη ξέρει ας το κάνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sir ImPeCaBlE Νεοφερμένο μέλος Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο sir ImPeCaBlE: #184 08-09-09 01:22 Νομίζω το βρήκα αλλά πρέπει να έχουμε όλοι windows live messenger για να δουλέψει και δε ξέρω αν γίνεται να βάλουν όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο ioannk8 έγραψε: #185 08-09-09 01:22 παιδια ασ ανταλαξουμε πρωτα τα email na κανουμε add τις επαφες ολοι και μετα βλεπουμε... σιγουρα δεν ειναι κατι δυσκολο....να κανουμε γρουπακι και να μηλαμε ολοι μαζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:29 Ο Simos91 έγραψε: #186 08-09-09 01:29 καλη ιδεά...ας το κανουμε ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο ioannk8 έγραψε: #187 08-09-09 01:30 στο απλο το msn καθως μηλας με ενα ατομο κανεις invite και αλλες επαφες .. υπαρχει το ομωνυμο εικονιδιο ''invite'' στο κεντρικο μενου του msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η ilianna έγραψε: #188 08-09-09 01:49 Προσθέστε με κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο MONTA έγραψε: #189 08-09-09 01:56 https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω το βρήκα αλλά πρέπει να έχουμε όλοι windows live messenger για να δουλέψει και δε ξέρω αν γίνεται να βάλουν όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο ioannk8 έγραψε: #185 08-09-09 01:22 παιδια ασ ανταλαξουμε πρωτα τα email na κανουμε add τις επαφες ολοι και μετα βλεπουμε... σιγουρα δεν ειναι κατι δυσκολο....να κανουμε γρουπακι και να μηλαμε ολοι μαζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:29 Ο Simos91 έγραψε: #186 08-09-09 01:29 καλη ιδεά...ας το κανουμε ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο ioannk8 έγραψε: #187 08-09-09 01:30 στο απλο το msn καθως μηλας με ενα ατομο κανεις invite και αλλες επαφες .. υπαρχει το ομωνυμο εικονιδιο ''invite'' στο κεντρικο μενου του msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η ilianna έγραψε: #188 08-09-09 01:49 Προσθέστε με κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο MONTA έγραψε: #189 08-09-09 01:56 https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ασ ανταλαξουμε πρωτα τα email na κανουμε add τις επαφες ολοι και μετα βλεπουμε... σιγουρα δεν ειναι κατι δυσκολο....να κανουμε γρουπακι και να μηλαμε ολοι μαζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:29 Ο Simos91 έγραψε: #186 08-09-09 01:29 καλη ιδεά...ας το κανουμε ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο ioannk8 έγραψε: #187 08-09-09 01:30 στο απλο το msn καθως μηλας με ενα ατομο κανεις invite και αλλες επαφες .. υπαρχει το ομωνυμο εικονιδιο ''invite'' στο κεντρικο μενου του msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η ilianna έγραψε: #188 08-09-09 01:49 Προσθέστε με κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο MONTA έγραψε: #189 08-09-09 01:56 https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη ιδεά...ας το κανουμε ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannk8 Νεοφερμένο μέλος Ο ioannk8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο ioannk8 έγραψε: #187 08-09-09 01:30 στο απλο το msn καθως μηλας με ενα ατομο κανεις invite και αλλες επαφες .. υπαρχει το ομωνυμο εικονιδιο ''invite'' στο κεντρικο μενου του msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η ilianna έγραψε: #188 08-09-09 01:49 Προσθέστε με κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο MONTA έγραψε: #189 08-09-09 01:56 https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο απλο το msn καθως μηλας με ενα ατομο κανεις invite και αλλες επαφες .. υπαρχει το ομωνυμο εικονιδιο ''invite'' στο κεντρικο μενου του msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilianna Εκκολαπτόμενο μέλος Η ilianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Η ilianna έγραψε: #188 08-09-09 01:49 Προσθέστε με κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο MONTA έγραψε: #189 08-09-09 01:56 https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσθέστε με κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:56 Ο MONTA έγραψε: #189 08-09-09 01:56 https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://groups.im/ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Ο rex έγραψε: #190 08-09-09 02:49 παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά το μσν είναι η καλύτερη λύση, πιστέψτε με/τους (δλδ όσους συμφώνησαν μαζί μου), θα φτιάξετε απλά ένα καινούριο γκρούπ (ομάδα) "Συμφοιτητές" και θα κάνετε add όλους τους λογαριασμούς που θα σας στείλει ο Γιάννης αύριο μεθαύριο, τώρα αν θέλετε κάποιοι να δώσετε ε μαιλ κλπ στείλτε και αυτά αλλά το μσν θα ήταν τέλεια να ορίζαμε μια ημερομηνία και ώρα για μια πρώτη "ηλεκρονική γνωριμία"... χεχε... λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας... εις το επανειδήν... καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:28 Ο mandriva έγραψε: #191 08-09-09 11:28 Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο rex έγραψε: #192 08-09-09 11:48 Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, εντάξει δε νομίζω να θέλουν και πολλά πολλά (να ξέρουμε), άσε που το ubuntu είναι πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας,είναι θέμα συνήθειας και ζήτημα χρόνου (1-2 βδομάδες),περιττό να μιλήσω για την διαδικτυακή υποστήριξη από λινουξάδες σε χιλιάδες φόρουμ... απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)... ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 Ο mandriva έγραψε: #193 08-09-09 12:41 Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Simos91 Νεοφερμένο μέλος Ο Simos91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο Simos91 έγραψε: #194 08-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Ο rex έγραψε: #195 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mandriva: Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>???? Click για ανάπτυξη... τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mandriva έγραψε: #196 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rex: τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου... μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά... Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα? εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω... κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18??? αν πάω τότε θα με δεχτούν? Click για ανάπτυξη... φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Simos91: σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια... Click για ανάπτυξη... και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LITTLEROSES Νεοφερμένο μέλος Η ΑΘΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:59 Η LITTLEROSES: #197 08-09-09 22:59 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝ 21 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αναστάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Ο rex έγραψε: #198 08-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: despoina.m sevi1 psychoticwaltz Ersa ksidikainero ismember Mechan Νικολινα sir ImPeCaBlE flaura mitskification phoni lelos2003 Mary_03 eeyore Orboz Stergios Geokand54 Leventagas456 Steliosgkougkou Scandal Jimmy20 Maria@2000 Dionyshs1 tempo annii korlef jimis2001 Lebron Georgekk ggl vetas heo12345 Unboxholics Lathy stefan Nala panosveki nikosbanakas maria20 igeorgeoikonomo KeyboardWarrior ΘανάσοςG4 Paragontas7000 marietaki22 chester20080 SlimShady Κλημεντίνη constansn TonyMontanaEse dovellos_p mpampouras tkasos2002 Θανασης Α. tasost Thanos_D MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mandriva: φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει... Click για ανάπτυξη... Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ektor Νεοφερμένο μέλος Ο ektor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:11 Ο ektor έγραψε: #199 09-09-09 02:11 ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ποτε αρχιζουν τα πρωτα μαθιματα σεπτεμβρη η΄' οκτωβρη>??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandriva Νεοφερμένο μέλος Ο mandriva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Ο mandriva έγραψε: #200 09-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από rex: Να σαι καλά ρε συ... αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28... όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ Click για ανάπτυξη... το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!! akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.