Ναι παιδιά όλα αυτά ισχύουν...
δεν μπορεί ούτε μέτριας δυσκολίας να θεωρηθεί μια σχολή, στην οποία υπάρχουν τόσοι αυστηροί περιορισμοί...
δεν ξέρω αν τα διαβάσατε αυτά στον οδηγό σπουδών πριν την δηλώσετε (χεχε) αλλά και τώρα δεν είναι αργά να ρίξετε μια ματιά...
εγώ θα πώ μόνο 2 σημεία που μου άρεσαν πολύ
κάθε εξάμηνο (εκτός από το 10ο) έχει 6 μαθήματα... 9χ6=54 και η διπλωματική στο 10ο εξ. και να το πτυυχίο, καλό ε?...
μόνο που υπάρχουν 2 μικροί περιορισμοί:
1) για να πας απ' το 6ο στο 7ο εξάμηνο θα πρέπει να έχεις περάσει 30 μαθήματα οπωσδήποτε, αλλιώς μένεις στο 6ο...
2) για να τελειώνεις με τα μαθήματα και να πας στη διπλωματική εργασία πρέπει στο διάστημα 7ο,8ο,9ο εξάμηνο να μην έχεις μείνει σε κανένα μάθημα δηλαδή πρέπει να περάσεις 3χ6=18 μαθήματα...
χοντρά χοντρά να το πούμε έχεις δικαίωμα να μην περάσεις κάθε εξάμηνο 1 μάθημα (δεδομένου του ότι το περνάς το Σεπτέμβρη) μέχρι και το 6ο χώρις κάποιο κόστος, μετά από 7ο μέχρι και 9ο τα περνάς όλα και κάνεις τη διπλωματική... και... ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα...

Τώρα αν υπάρχουν άτομα που βγαίνουν σε 5 χρόνια να 'ρθουν να τους δώσω έναν εμφιαλωμένο λουκουμά...