Πότε και πού είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Απλά ανέφερα ότι όντως κάποια επαγγέλματα θεωρείται ότι έχουν κύρος και έθεσα και ένα παράδειγμα (αυτό του εκπαιδευτικού) αποδεικνύοντας ότι αυτή η κατάσταση είναι ρευστή.
Κανείς δεν είπε σε κανέναν να συμβιβαστεί. Εγώ η ίδια πήγα σε μία από τις τελευταίες υψηλόβαθμες σχολές του πεδίου μου και κατ'επέκταση λιγότερο κυριλατες. Απλά ανέφερα μία κατάσταση της πραγματικότητας. Οντως υπάρχουν σχολές που θεωρείται ότι έχουν κύρος και όντως υπάρχουν παιδιά που τις επιλέγουν γι'αυτόν τον λόγο.
Αν κανείς γυρίσει στο αρχικό μου μήνυμα θα δει ότι επικροτησα το κριτήριο αποκατάσταση ενώ το κριτήριο κύρος απλώς το ανέφερα.
Είμαι της άποψης ο καθένας να πηγαίνει όπου θέλει αλλά παράλληλα είναι της άποψης να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Δε θα παρουσιάσω το μαύρο άσπρο σε καμία περίπτωση,θα πω τα πράγματα ως έχουν.
Το ότι κακώς θεωρείται ότι κάποια επαγγέλματα έχουν κύρος το είπα και σήμερα το έχω πει και στο παρελθόν, αλλά θεωρείται,τι να κάνω εγώ η δόλια; Το πρόβλημα δε λύνεται με το να μην το λέμε και είστε πραγματικά αφελείς, με όλο το σεβασμό, αν το πιστεύετε αυτό.
Συμφωνώ απολύτως και δεν είπα ποτέ το αντίθετο.
Και γω έχω "μαστιγώσει" κόσμο και κοσμάκι εδώ μέσα κατά καιρούς, αλλά πάντα είχα ανοιχτά και τα αυτιά μου και όχι μόνο το στόμα μου.
Υ.Γ το "επικροτησα" είναι λανθασμένη επιλογή ρήματος αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το ρήμα που θέλω να χρησιμοποιησω