SICX
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Πάντως το ότι ζείς σε μια περιοχή με 3500 κατοίκους εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το ξέρουμε.
On topic, όχι δεν είμαι σε σχέση, γιατί με το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορείς να δεσμευτείς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

οπότε όσο άτυχοι στο φλερτ να είναι, αποκλείεται να μην ταιριάξουν με κάποια κοπέλα
υ.σ.: βλαχοχωριό ονομάζω γενικά την Αθήνα επειδή όλα τα κατσικοχώρια της Ελλάδας στριμώχτηκαν στο λεκανοπέδιο και έγιναν αρχοντοχωριάτες...

Joaquín
Διάσημο μέλος

εγω νομιζω πως αυτο ειναι να σου τυχει, ειναι να ερτευτεις κι αυτο θα γινει οποτεδηποτε οπουδηποτε, δλδ αυτοι που εμεναν σε χωρια 100 κατοικων δν ερωτευτηκαν??? μην το βλεπετε σαν lover selection, μην ψαχνετε, θα γινει...αλλωστε δν ειναι στο χερι σας...
Ποιος είπε ότι το βλέπουμε σαν Lover selection?
Συγχέετε προτάσεις τη μια μέσα στην άλλη και λέτε ότι θέλετε.
Τι κακό έχει ο Sakis βρε παιδιά;
Πάντως το ότι ζείς σε μια περιοχή με 3500 κατοίκους εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το ξέρουμε.
On topic, όχι δεν είμαι σε σχέση, γιατί με το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορείς να δεσμευτείς.
Το ξέρω ότι δεν είστε αλλά δε με νοιάζει, ευχαριστημένη?

Υ.Γ Ρουβάς=fail
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

μη το λες πάντωςΝαι να μην τους ακούν διότι αυτοί μεγάλωσαν με ένα εύρος επιλογών 5.000.000
οπότε όσο άτυχοι στο φλερτ να είναι, αποκλείεται να μην ταιριάξουν με κάποια κοπέλα

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Το ξέρω ότι δεν είστε αλλά δε με νοιάζει, ευχαριστημένη?
Υ.Γ Ρουβάς=fail
Ναι αλλά βιάστηκες να κατακρίνεις την απάντηση της Λάουρας λες και a priori έπρεπε να γνωρίζει που μένεις, απλώς και μόνο επειδή μίλησε με τα δικά της δεδομένα, που στην προκειμένη είναι διαφορετικά από τα δικά σου.
Α, και μιλάω ως άνθρωπος, διότι ήδη έχουμε την ιδιότητα αυτή (του ανθρώπου) επομένως δεν υφίσταται παρομοίωση. Το σαν το χρησιμοποιούμε για να αποδώσουμε γνωρίσματα που δεν έχει το υποκείμενο στο οποίο αναφερόμαστε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Θα σας παρακαλέσω να συνεχίσετε σε ήπιους τόνους και on topic την συζήτησή σας χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς!
Mr Positive
Δραστήριο μέλος

Θετικόν ^^ σε μακροχρόνια σχέση με τον εαυτό μου.![]()

Δεν είπαμε ότι θα το κρατήσουμε μυστικό??

Shadowfax
Διάσημο μέλος

αλλωστε δν ειναι στο χερι σας...
Νομίζεις.
Γιατί λέγονται ακόμα τέτοια δεν καταλαβαίνω. Όταν εκνευρίζεσαι σκοτώνεις ανθρώπους; Μάλλον όχι αν και μπορεί να σου περάσει απ' το μυαλό

Σοβαρευτείτε.
SICX
Διάσημο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Μια χαρά ελέγχεται. Γιατί τέτοια διάκριση ρε φίλε, γιατί να μην το πεις αυτό για τη βαρεμάρα, το θυμό, την απόγνωση ή ό,τι άλλο; Αλλά όχι, πρέπει από ΟΛΑ τα συναισθήματα να επιλεγεί ΑΥΤΟ. Και καλά τι, μαγκιά;
Γενικά μ' εκνευρίζει να ακούγεται ότι κάτι δε γίνεται επειδή οι εμπειρίες πολλών τυχαίνει να συμφωνούν. Πες ότι εσύ δεν την παλεύεις και ακολουθείς, πες ότι γουστάρεις και κάθε φορά αφήνεσαι, πες ό,τι θες αλλά ΜΗ μου λες πως ΕΓΩ ακολουθώ ασυνείδητα τον κανόνα σου. Γιατί δεν το κάνω.

SICX
Διάσημο μέλος

οκ δε στο λεω, απλα νομιζω πως αν ερωτευτεις πολυ δυνατα ισως συμβει και σε ενεα, μια ζωη εχουμε, θα δουμε....ακομα η οποιαδηποτε αποψη ειναι σχετικη, πρακτικα αν ισχυει το "γηρασκω αει διδασκομενος", παντα θα συμβαινει αυτο...

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Γενικά προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε κάτι που συμβαίνει συγκυριακά. Έτυχε να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους στη ζωή σου και μέσα σ' αυτούς ήταν ο ένας που διάλεξες. Καθαρή τύχη δηλαδή, μια αλλαγή στις αρχικές συνθήκες και όλα θα κατέληγαν τελείως διαφορετικά. Γίνεται λοιπόν να βγάλεις καθολικά συμπεράσματα μέσα από χιλιάδες τέτοιες εμπειρίες; Προφανώς όχι γιατί για κάθε μία που θα βλέπεις πως ικανοποιεί την υπόθεσή σου θα υπάρχουν άλλες δέκα κάπου στον κόσμο που δε θα το κάνουν. Δεν υπάρχουν κανόνες στο θέμα μας, καθένας ορίζει τους δικούς του.
Γι' αυτό και το 'δεν είναι στο χέρι σου' δε μου κάθεται καλά. Πρέπει δηλαδή να περιμένεις να αφήσεις κάτι που σχεδιάζεις σήμερα για συγκυρία του αύριο επειδή, όπως λες, δε θα μπορέσεις να ελέγξεις πρακτικά τίποτα; Ε, άμα είναι έτσι να τα παρατήσουμε όλα και να περιμένουμε. Γιατί με το δικό σου σκεπτικό ή δεν ελέγχεις και την παλεύεις ή προσπαθείς να ελέγξεις και χάνεις. Ναι, ευχαριστώ.

Όπως και με κάθε συγκυρία που περιμένεις αύριο, έτσι και μ' αυτή, θεωρείς τον εαυτό σου ικανό να προσαρμοστεί έστω και ελάχιστα. Δεν είσαι φύλλο στον αέρα δηλαδή, αυτό προσπαθώ να πω. Λέω ότι μπορείς να το ελέγξεις, ΟΧΙ πως αυτό πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά. Αλλά είναι άλλο πράγμα να πεις πως έχεις τον έλεγχο κι από κει και πέρα αν γουστάρεις συνεχίζεις κι άλλο να πεις πως ακολουθείς επειδή δεν υπάρχει εναλλακτική.
Τουλάχιστον για μένα έχει διαφορά.
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ιλιαδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

είμαι αρκετά ανεξάρτητη και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν και επειδή αυτό δεν αρέσει προτιμώ να είμαι "μόνη" και να περνώ καλά με τους φίλους μου, άλλωστε τη καλύτερο από την φιλία, σωστά;
nPb
Επιφανές μέλος

και εγώ δεν μπορώ τις σχεσεις, προτιμώ να είμαι μόνη
είμαι αρκετά ανεξάρτητη και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν και επειδή αυτό δεν αρέσει προτιμώ να είμαι "μόνη" και να περνώ καλά με τους φίλους μου, άλλωστε τη καλύτερο από την φιλία, σωστά;
μέχρι να εμφανιστεί στον "δρόμο" σου ένα παλουκάρι και σε κάνει να λιώσεις...

καλύτερο από την φιλία είναι ένας παθιασμένος έρωτας..

αλλά ο έρωτας δεν είναι το Α και το Ω της ζωής

Ιλιαδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν μου αρέσει να πληγώνομε αλλά ούτε και να πληγώνω τους άλλους.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Λολ. Τι στο καλό θα ήταν η ζωή χωρίς λίγο πάθος? Σε οτιδήποτε. Όχι μόνο στον έρωτα.μόνο που το είπες και μονο σου, ο έρωτας δεν είναι το Α και το Ω στη ζωή, και εγώ η αλήθεια είναι πως δεν είμαι διατεθιμένη να παθιαστω με κάποιον γι'αυτό κάθε φορά που πάει να συμβεί κάτι τέτοιο απομακρινομε
Πάθος για να πετύχεις τους στόχους σου,για να ζήσεις την ζωή σου όπως θέλεις.
Ας κλειστούμε μέσα σε φυλακές τότε όλοι καλύτερα,αφού "φοβόμαστε μην πληγωθούμε".
Devina
Τιμώμενο Μέλος

μόνο που το είπες και μονο σου, ο έρωτας δεν είναι το Α και το Ω στη ζωή, και εγώ η αλήθεια είναι πως δεν είμαι διατεθιμένη να παθιαστω με κάποιον γι'αυτό κάθε φορά που πάει να συμβεί κάτι τέτοιο απομακρινομε
Αυτό όμως δεν είναι λύση..σε καμία περίπτωση.
Στη ζωή πρέπει να δοκιμάζεις και να περνάς από διάφορες φάσεις. Μαθαίνεις, αποκτάς εμπειρία...
Είτε καταλήξει κάτι καλά, είτε κακά, ξέρεις ότι έχεις προσπαθήσει για κάτι.
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος

πρεπει να εχω σπασει ολα τα ρεκορ σε αρνητικες ψηφουςπροτιμω one night stand αλλα τωρα ειμαι σε σχεση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.