Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Τι έγινε ρε παιδιά, όλοι μπακούρια στο ischool;![]()
ναι, τι να κάνουμε;

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Nαι απο εδω, 3 χρονια και 2 μηνες

nPb
Επιφανές μέλος

Πολλες μοναξιες το ischool.
Ερωτικές "μοναξιές" θα έλεγα.
Μοναξιές δεν θα το έλεγα. Δόξα τω θεώ έχουμε φίλους και άτομα που μας αγαπάνε και περνάμε ωραία...

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Kαθενας καλυπτει το κομματι του. Ο φιλος δε μπορει να αντικαταστησει αυτο που σου προσφερει η σχεση και η σχεση αυτο που σου προσφερει η φιλια. Εκτος κι αν καταντησεις τον φιλο και συντροφο και τον συντροφο φιλο

Το κομμάτι "σχέση" δεν είναι μονόπλευρο. Είναι αμφίπλευρο. Δεν εξαρτάται πάντα από μας.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Kαλα δε σου 'πα να βγεις με κανα ντουφεκι να βρεις κοπελα σωνει και καλα. Απλα θεωρω οτι το ειμαι καλα, εχω τους φιλους μου και δε χρειαζομαι σχεση δε στεκει σαν φιλοσοφια ζωης. Φυσικα και υπαρχουν περιοδοι που θες να μεινεις μονος (αγραναπαυση), αλλα γενικα ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχει ερωτας στη ζωη.
Όντως. Αλλά στις μέρες μας, λίγο έχει χάσει το νόημά του η λέξη έρωτας. Οι περισσότεροι απλά μιλάνε για έρωτα, δεν νιώθουν...
αλλά γιατί δεν στέκει ως φιλοσοφία ζωής;

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

anw παω να διαβασω γιατι δινω σημερα και το συνεχιζουμε απο αυριο
nPb
Επιφανές μέλος

Γιατι ειναι καλο να εισαι μονος σε μια, δυο, τρεις φασεις στη ζωη σου. Το να'σαι ομως μπακουρι συνειδητα μου φαινεται πως να το πω αφυσικο, σαν δικαιολογια γιατι υπαρχει βαθυτερο προβλημα. Δηλαδη δεν εχει συναισθηματικα κενα, αναγκη να αγαπησει, αγαπηθει, φροντισει, ακουσει την καρδια του να χτυπαει αλλιως για εναν αλλον ανθρωπο; Ποσο τα καλυπτουν αυτα οι φιλοι; Ακομα και τις σεξουαλικες ορμες, μια ζωη μονο με αρπαχτες θα τις καμουφλαρει;
anw παω να διαβασω γιατι δινω σημερα και το συνεχιζουμε απο αυριο
Οκ. Δίκιο έχεις. Καλή επιτυχία...

ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Πάντως δεν είναι εύκολη υπόθεση στις μέρες μας.....Εγώ πιστεύω ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν μια όμορφη σχέση και δε συμβιβάζονται!Προτιμώ την αιώνια μοναξιά από το να συμβιβαστώ!![]()
πόσο δίκιο έχεις...

ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

(με τόσα παραδείγματα τριγύρω,πώς να μην το εμπεδώσεις;;;;

prinCess.
Επιφανές μέλος

LightOfEärendil
Νεοφερμένο μέλος

Προτιμω τους κολλυτους μου

nPb
Επιφανές μέλος

Το ξέρω!
(με τόσα παραδείγματα τριγύρω,πώς να μην το εμπεδώσεις;;;;![]()
Ντάξει. Αλλά συνήθως τέτοια πράγματα καλό είναι να μην τα βιώνουμε με βάση την λογική αλλά με το συναίσθημα. Όταν σε πιάσει νιώθεις κάτι πάρα πολύ ωραίο...

ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ντάξει. Αλλά συνήθως τέτοια πράγματα καλό είναι να μην τα βιώνουμε με βάση την λογική αλλά με το συναίσθημα. Όταν σε πιάσει νιώθεις κάτι πάρα πολύ ωραίο...![]()
Δεν υπάρχει τελειότερο συναίσθημα από τον έρωτα και από μια αυθόρμητη αγάπη που να εκφράζεται να βιώνεται χωρίς ιδιοτέλεια (προερχόμενη από μέσα βαθιά)...
![]()
Ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Είναι τυχεροί αυτοί που το νιώθουν!Εγώ δυστυχώς έχω πολύ καιρό να το νιώσω....(αν εξαιρέσεις κάτι αναζοπυρώσεις

Πάντως εσείς που έχετε σχέση να την κρατάτε μακριά από κακοπροαίρετους και άσχημες επιρροές!

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω σχέση εδώ και 1 χρόνο και 10 μήνες

Τώρα όμως περάσαμε σε διαφορετικές πόλεις και θα είμαστε μακριά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.