jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελπιζω να εχεις what's up.γτ με μια ωρα στο κινητο καθε μερα θα θες 2 καρτες τη βδομαδα.![]()
Έχω σύνδεση και μάλιστα πρόγραμμα για απεριόριστες κλήσεις προς Vodafone. Αφού λοιπόν το άτομο που μιλάω την περισσότερη ώρα έχει Vodafone, όλα είναι μια χαρά...:no1:
Me too...:no1:Εγω εκεινη τη μερα θα παω για σερι.
Όλοι όσοι έχουμε τέτοιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων, ΔΥΣΤΥΧΩΣ έτσι θα είμαστε.... Αλλά τι να κάνουμε. Οι στόχοι απαιτούν θυσίες...Και γω καπως ετσι θα ειμαι Τζιμ, no worries.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Τις 2 τελευταιες μερες το ειχα παραχεσει, διαβαζα 30 λεπτα τη μερα και κοιμομουν 3 ωρες το μεσημερι :p
Ξυπνησα 10, μεχρι τις 10:30 γυροφερνα το σπιτι, και εκατσα να βγαλω θεωρια στα μαθ. κατ.
Τωρα ενιωσα πως ειναι ωρα για ενα διαλειμματακι :p
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Οπως σωστα ειπε η Ελενα (νομιζω πως βρηκα το alter ego μου

Υ.Γ: Φιλικη συμβουλη: Παιδια διαβαστε οσο μπορειτε τωρα, γιατι στο πρωτο εξαμηνο σας εγγυομαι πως δεν προκειται να ανοιξετε βιβλιο!! Αναθεμα και αν περασω κανενα μαθημα...
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Και άλλα 3 στο φροντιστήριο. Μου φαίνεται θα τα κάνω τις τελευταίες μέρες τα διαγωνίσματα του φροντ. Ευτυχώς η ύλη με το σχολείο, στη Χημεία Κατ. τουλάχιστον, είναι κοινή...
Εντάξει, ψυχραιμία θέλει, όπως ειπε και η Ράνια...
Απλώς με δυσκολεύει το "όχι ένα μόνο μάθημα την ημέρα" κι εμένα. Δεν ξέρω, θα ήθελα να ξεκινάω κάτι και να το τελειώνω, αλλά αυτό ίσως δεν είναι καλό, όσον αφορά την μνήμη.
Μπράβο και πάλι για το πρόγραμμα.
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Aπειρα +++.Οπως σωστα ειπε η Ελενα (νομιζω πως βρηκα το alter ego μου) προτιμουσα καθε μερα να ασχολουμαι με ενα διαφορετικο μαθημα, γιατι αλλιως αποσυντονιζομουν και τα εκανα μαλλια κουβαρια!! Ειδικα αν απο τη γραμματικη-συντακτικο αρχαιων, μεταπηδουσα στη γραμματικη και το συντακτικο των λατινκικων, κλαφτα Χαραλαμπε... Επισης εμενα μου ηταν αδυνατο να ξυπνησω το πρωι (γενικοτερα δεν ειμαι πρωινος τυπος και δεν ειμαι καθολου αποδοτικος πριν τις 12 το μεσημερι) και προτιμουσα να βρυκολακιαζω και να διαβαζω το βραδυ!! Παντως σε γενικες γραμμες το προγραμμα σου σκιζει:no1:...

Κι εγω ειμαι βραδινος τυπος,το πρωι δυσκολευομαι πολυ να συγκεντρωθω.
Το πιο αποδοτικο διαβασμα το κανω το βραδυ.
Εχει και απολυτη ησυχια στις 2-3 η ωρα τα ξημερωματα που διαβαζω εγω, πραγμα που ειναι πολυ βασικο για μενα μιας και δεν θελω να ακουγεται τιιιποτα ομως οταν διαβαζω,ουτε ψιθυρος.

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα τελικα δεν. :p
Και το πρωι μια χαρα ειναι, κλεινω πορτες παραθυρα και παλευεται.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Απ'οτι βλεπω, ακολουθεις την περσινη μου <συνταγη επιτυχιας>... Οποτε δε χρειαζεται να αγχωνεσαι, εισαι ηδη στην ψυχολογιαAπειρα +++.
Κι εγω ειμαι βραδινος τυπος,το πρωι δυσκολευομαι πολυ να συγκεντρωθω.
Το πιο αποδοτικο διαβασμα το κανω το βραδυ.
Εχει και απολυτη ησυχια στις 2-3 η ωρα τα ξημερωματα που διαβαζω εγω, πραγμα που ειναι πολυ βασικο για μενα μιας και δεν θελω να ακουγεται τιιιποτα ομως οταν διαβαζω,ουτε ψιθυρος.![]()

g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ όσο και να έχω κοιμηθεί το βράδυ θα νυστάξω κάποια στιγμή.Δεν μπορώ να το πάω σερί.Mια φορά το έκανα στο καλοκαιρινό το σερί και ήταν ότι χειρότερο.Δεν καταλάβαινα που βρισκόμουν στα μαθήματα και ό,τι διδάχτηκα εκείνη την μέρα ειλικρινά δεν το κατάλαβα.Μου τα ξαναείπαν)Και δεν μου φαίνεται πολύ καλό για τον οργανισμό.Προσωπικά για μένα η μέρα είναι για τις δραστηριότητες και η νύχτα για ύπνο.(Πέφτει μαυρίλα από τις 8 αλλά δεν κοιμόμαστε τότε.Ξέρετε τι εννοώ :p)
Συμφωναω.... Και γενικα ο οργανισμος απαιτει ξεκουραση και μεσα στη μερα... Από τις 10 και 11 ωρες διαβασμα οι αποδοτικες θα ειναι οι 5.. Τις υπολοιπες και τον εαυτο σου κουραζεις και δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις.. Αποψη μου!
nasia17princess
Νεοφερμένο μέλος

Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα μαθηματικα,πιστευω οτι με μπαρλα,στεργιου νακη και επαναληπτικα θεματα
αμα τα μαθεις καλα,θα πετας στο τελος.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο βοηθημα Στεργιου-Νακη εχει απιστευτες ασκησεις, και απο αποψη θεωριας τα λεει καλυτερα απο τον Μπαρλα. Τα χωριζει και σε ενοτητες/κατηγοριες.
Απο Μπαρλα κανω πιο λιγες ασκησεις, αλλα κανω ολα τα διαγωνισματα και ολα τα θεματα στις πισω σελιδες. Απο το σχολικο εχουν φυγει ολες εδω και κανα 2μηνο, και λεω τωρα αφου τελειωσω την επαναληψη στη θεωρια να πιασω απο την αρχη θεματα πανελληνιων.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Α ωραια, αυτα κανω εγω :p
Στο βοηθημα Στεργιου-Νακη εχει απιστευτες ασκησεις, και απο αποψη θεωριας τα λεει καλυτερα απο τον Μπαρλα. Τα χωριζει και σε ενοτητες/κατηγοριες.
Απο Μπαρλα κανω πιο λιγες ασκησεις, αλλα κανω ολα τα διαγωνισματα και ολα τα θεματα στις πισω σελιδες. Απο το σχολικο εχουν φυγει ολες εδω και κανα 2μηνο, και λεω τωρα αφου τελειωσω την επαναληψη στη θεωρια να πιασω απο την αρχη θεματα πανελληνιων.
Jesus:!: Μπράβο Ράνια:no1:
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.