Επανάληψη μέσα στις γιορτές

τρελή φιλόσοφος

Πολύ δραστήριο μέλος

Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1,290 μηνύματα.
Χαρείτε τις διακοπές σας τώρα που μπορείτε!! Την πρώτη εβδομάδα μην κάνετε τίποτα, αν έχετε κενά, ασκήσεις για το σπίτι κτλ, ασχοληθείτε τη δεύτερη εβδομάδα :P
εγώ πάλι που τα κάνω ολα πρώτη βδομάδα και μετά ρίχνω κανα πασάλλειμα (έτσι για να μη λέω ότι ξυνόμουν στις διακοπές) πως με βρίσκεις; :P
πάντως βρίσκω καλύτερο αν υπάρχουν κενά να τα μελετά ο μαθητής από τη πρώτη βδομάδα (έστω και ένα ξεφύλλισμα να δει τις ανάγκες του) γιατί εκ των υστέρων μπορεί να καταλάβει ότι χρειαζόταν περισσότερο χρόνο

Και αν έχουμε να καλύψουμε ύλη;:P
Εγώ θα ασχοληθώ με τη Γεωμετρία βασικά και σε 2η μοίρα τη Φυσική γιατί τον Μάιο έχω πιεσμένο πρόγραμμα.
Αρχαία ούτε για πλάκα,είναι σε γενικές γραμμές εύκολα.
για ύλη την πρώτη εβδομάδα λέω καλύτερα,Αλλά είναι μερικοί που λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση (όπως εγώ που τετάρτη θα πάω να γράψω 4 ενότητες φυσικη γενικής και τσίμα τσίμα πρόλαβα την τελευταία ενότητα στα ιδιαίτερα)

Προτείνω σε όλους όσους είναι από 1η γυμνασίου μέχρι και 2α λυκείου να ξεκουραστούν και να διαβάσουν μόνο όσο μπορούν και όσο θέλουν γιατί τους περιμένει μεγάλη φόλα τα επόμενα χρόνια οπότε παιδιά be cooool....;)
πεστα!

Σοβαρά όμως θεωρώ ότι πρέπει να φυλάξουμε δυνάμεις για την τρίτη.Και εγώ που είμαι δευτέρα αλλά και οι μικρότεροι ας ηρεμήσουμε λίγο και ας μην αγχωνόμαστε υπέρ του δέοντος.
Έπειτα όσον αφορά τα κενά, θέλω να πιστεύω ότι ένας μαθητής που ασχολείται με ένα μάθημα και έχει έναν επαρκή καθηγητή (ή έχει μεριμνήσει να μελετά μόνος του) δεν έχει τόοοοοοοοσα πολλά κενά που δεν καλύπτονται με χαλαρό διάβασμα μία ώρα την ημέρα.Αν δεν έχει φροντίσει να κάνει κάτι για το μάθημα στο οποίο χωλαίνει από νωρίς..............φασκελοκουκούλωστα γιατί ακόμη και ολόκληρο το πάσχα να κάτσει να το διαβάζει δεν μπορεί να συγκριθεί το αποτέλεσμα αυτής της μελέτης με της μελέτης καθ'όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
πχ εγώ στο λύκειό μου έχω ένα και μοναδικό βιολόγο ο οποίος είναι βλάκας,μας λέει τελείως άκυρα,είναι και τα βιβλία χάλια και δεν μερίμνησα να ξεκινήσω από την αρχή της χρονιάς το διάβασμα.Ξέροντας ότι θα γράψω 8 στο τέλος δεν αγχώνομαι αλλά προσπαθώ σε άλλα μαθήματα στα οποία έχω ελπίδα.Απλά θα φροντίσω του χρόνου να διαβάσω μόνη μου και από νωρίς βιολογία.
Το θέμα είναι ότι πριν από την τρίτη λυκείου έχεις την πολυτέλεια να κάνεις την πατάτα σου,αλλά το θέμα είναι να σκεφτείς τι έκανες λάθος και να το φτιάξεις την επόμενη φορά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

billonios

Νεοφερμένος

Ο billonios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Μάγκες ποσο διαβάζετε καθημερινά τώρα στις γιορτές?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top