eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 13:04 Η eya95 έγραψε: #1.461 03-08-11 13:04 εγω περιμεεεεενω ακομα το φροοοοντ.. -.- ! πωωωωωωωωωωωωωωωωω........! θα σκααασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 13:30 Η X_tina έγραψε: #1.462 03-08-11 13:30 Δε γ@@@@ται!!ότι θέλει ας γίνει..δε μπορώ άλλο να αγωνιώ για το κ@@@ecpe.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Navyseal_ Νεοφερμένο μέλος Ο Navyseal_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 13:47 Ο Navyseal_: #1.463 03-08-11 13:47 γεια σας, ειμαι ενας απο τους πικραμενους-υποψηφιους που κοπηκαν στις εξετασεις μαιου... θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας παλαιοτερα εκανε αναβαθμολογηση κ επιασε δλδ πηρε μεγαλυτερο βαθμο κ περασε... σκεφτομαι να το κανω στην εκθεση γτ αν μ βαλουν εστω 1 low pass θα περασω.. αν κ η μανα μ μ λεει οτι αν βαλουν μεγαλυτερο βαθμο θα χασουν το κυρος τους κλπ... παρακαλω να μ απαντησει οποιος γνωριζει ή εχει κανει αναβαθμολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:00 Ο jj! έγραψε: #1.464 03-08-11 14:00 Πολύ μικρό το ποσοστό επιτυχίας, φέτος Στο φροντιστήριό μου, μόνο 6/28 πέρασαν, μεταξύ αυτών κι εγώ GCVR: Pass Listening: Pass Speaking: Pass Writing: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valentina_p Νεοφερμένο μέλος Η valentina_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η valentina_p: #1.465 03-08-11 14:18 Μπράβο σε όλους σας! Σε όσους πέρασαν και σε όσους όχι...είναι πολύ δύσκολο να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες από τόσο μικροί, οπότε και μόνο που τα βγάλατε πέρα, αξίζετε όλοι συγχαρητήρια!!! Τουλάχιστον να φύγει αυτό το άγχος, να κάνετε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦ μπας κ φύγει κ το νέφος απ'την Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:20 Η gime έγραψε: #1.466 03-08-11 14:20 Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ας ξαναπροσπαθήσουν με πείσμα και θετική ενέργεια. Κάποια στιγμή η ατυχία θα σταματήσει. Στατιστικά από τα δικά μου παιδιά 4 στους 6. Οι δύο που δεν το πήραν κόπηκαν με fail στο listening. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Όσοι δεν τα έχετε μάθει να προσπαθήσετε να βρείτε τους καθηγητές σας. Είναι υποχρέωση τους να σας ενημερώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rabo97 Νεοφερμένο μέλος Ο Rabo97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:27 Ο Rabo97 έγραψε: #1.467 03-08-11 14:27 Μόλις με πηραν απο το φροντηστηριο... ΠΕΡΑΣΑ!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Η X_tina έγραψε: #1.468 03-08-11 14:39 Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Η Μαρήνη έγραψε: #1.469 03-08-11 14:43 Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω περιμεεεεενω ακομα το φροοοοντ.. -.- ! πωωωωωωωωωωωωωωωωω........! θα σκααασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 13:30 Η X_tina έγραψε: #1.462 03-08-11 13:30 Δε γ@@@@ται!!ότι θέλει ας γίνει..δε μπορώ άλλο να αγωνιώ για το κ@@@ecpe.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Navyseal_ Νεοφερμένο μέλος Ο Navyseal_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 13:47 Ο Navyseal_: #1.463 03-08-11 13:47 γεια σας, ειμαι ενας απο τους πικραμενους-υποψηφιους που κοπηκαν στις εξετασεις μαιου... θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας παλαιοτερα εκανε αναβαθμολογηση κ επιασε δλδ πηρε μεγαλυτερο βαθμο κ περασε... σκεφτομαι να το κανω στην εκθεση γτ αν μ βαλουν εστω 1 low pass θα περασω.. αν κ η μανα μ μ λεει οτι αν βαλουν μεγαλυτερο βαθμο θα χασουν το κυρος τους κλπ... παρακαλω να μ απαντησει οποιος γνωριζει ή εχει κανει αναβαθμολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:00 Ο jj! έγραψε: #1.464 03-08-11 14:00 Πολύ μικρό το ποσοστό επιτυχίας, φέτος Στο φροντιστήριό μου, μόνο 6/28 πέρασαν, μεταξύ αυτών κι εγώ GCVR: Pass Listening: Pass Speaking: Pass Writing: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valentina_p Νεοφερμένο μέλος Η valentina_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η valentina_p: #1.465 03-08-11 14:18 Μπράβο σε όλους σας! Σε όσους πέρασαν και σε όσους όχι...είναι πολύ δύσκολο να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες από τόσο μικροί, οπότε και μόνο που τα βγάλατε πέρα, αξίζετε όλοι συγχαρητήρια!!! Τουλάχιστον να φύγει αυτό το άγχος, να κάνετε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦ μπας κ φύγει κ το νέφος απ'την Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:20 Η gime έγραψε: #1.466 03-08-11 14:20 Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ας ξαναπροσπαθήσουν με πείσμα και θετική ενέργεια. Κάποια στιγμή η ατυχία θα σταματήσει. Στατιστικά από τα δικά μου παιδιά 4 στους 6. Οι δύο που δεν το πήραν κόπηκαν με fail στο listening. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Όσοι δεν τα έχετε μάθει να προσπαθήσετε να βρείτε τους καθηγητές σας. Είναι υποχρέωση τους να σας ενημερώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rabo97 Νεοφερμένο μέλος Ο Rabo97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:27 Ο Rabo97 έγραψε: #1.467 03-08-11 14:27 Μόλις με πηραν απο το φροντηστηριο... ΠΕΡΑΣΑ!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Η X_tina έγραψε: #1.468 03-08-11 14:39 Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Η Μαρήνη έγραψε: #1.469 03-08-11 14:43 Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε γ@@@@ται!!ότι θέλει ας γίνει..δε μπορώ άλλο να αγωνιώ για το κ@@@ecpe.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Navyseal_ Νεοφερμένο μέλος Ο Navyseal_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 13:47 Ο Navyseal_: #1.463 03-08-11 13:47 γεια σας, ειμαι ενας απο τους πικραμενους-υποψηφιους που κοπηκαν στις εξετασεις μαιου... θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας παλαιοτερα εκανε αναβαθμολογηση κ επιασε δλδ πηρε μεγαλυτερο βαθμο κ περασε... σκεφτομαι να το κανω στην εκθεση γτ αν μ βαλουν εστω 1 low pass θα περασω.. αν κ η μανα μ μ λεει οτι αν βαλουν μεγαλυτερο βαθμο θα χασουν το κυρος τους κλπ... παρακαλω να μ απαντησει οποιος γνωριζει ή εχει κανει αναβαθμολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:00 Ο jj! έγραψε: #1.464 03-08-11 14:00 Πολύ μικρό το ποσοστό επιτυχίας, φέτος Στο φροντιστήριό μου, μόνο 6/28 πέρασαν, μεταξύ αυτών κι εγώ GCVR: Pass Listening: Pass Speaking: Pass Writing: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valentina_p Νεοφερμένο μέλος Η valentina_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η valentina_p: #1.465 03-08-11 14:18 Μπράβο σε όλους σας! Σε όσους πέρασαν και σε όσους όχι...είναι πολύ δύσκολο να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες από τόσο μικροί, οπότε και μόνο που τα βγάλατε πέρα, αξίζετε όλοι συγχαρητήρια!!! Τουλάχιστον να φύγει αυτό το άγχος, να κάνετε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦ μπας κ φύγει κ το νέφος απ'την Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:20 Η gime έγραψε: #1.466 03-08-11 14:20 Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ας ξαναπροσπαθήσουν με πείσμα και θετική ενέργεια. Κάποια στιγμή η ατυχία θα σταματήσει. Στατιστικά από τα δικά μου παιδιά 4 στους 6. Οι δύο που δεν το πήραν κόπηκαν με fail στο listening. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Όσοι δεν τα έχετε μάθει να προσπαθήσετε να βρείτε τους καθηγητές σας. Είναι υποχρέωση τους να σας ενημερώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rabo97 Νεοφερμένο μέλος Ο Rabo97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:27 Ο Rabo97 έγραψε: #1.467 03-08-11 14:27 Μόλις με πηραν απο το φροντηστηριο... ΠΕΡΑΣΑ!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Η X_tina έγραψε: #1.468 03-08-11 14:39 Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Η Μαρήνη έγραψε: #1.469 03-08-11 14:43 Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας, ειμαι ενας απο τους πικραμενους-υποψηφιους που κοπηκαν στις εξετασεις μαιου... θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας παλαιοτερα εκανε αναβαθμολογηση κ επιασε δλδ πηρε μεγαλυτερο βαθμο κ περασε... σκεφτομαι να το κανω στην εκθεση γτ αν μ βαλουν εστω 1 low pass θα περασω.. αν κ η μανα μ μ λεει οτι αν βαλουν μεγαλυτερο βαθμο θα χασουν το κυρος τους κλπ... παρακαλω να μ απαντησει οποιος γνωριζει ή εχει κανει αναβαθμολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:00 Ο jj! έγραψε: #1.464 03-08-11 14:00 Πολύ μικρό το ποσοστό επιτυχίας, φέτος Στο φροντιστήριό μου, μόνο 6/28 πέρασαν, μεταξύ αυτών κι εγώ GCVR: Pass Listening: Pass Speaking: Pass Writing: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valentina_p Νεοφερμένο μέλος Η valentina_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η valentina_p: #1.465 03-08-11 14:18 Μπράβο σε όλους σας! Σε όσους πέρασαν και σε όσους όχι...είναι πολύ δύσκολο να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες από τόσο μικροί, οπότε και μόνο που τα βγάλατε πέρα, αξίζετε όλοι συγχαρητήρια!!! Τουλάχιστον να φύγει αυτό το άγχος, να κάνετε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦ μπας κ φύγει κ το νέφος απ'την Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:20 Η gime έγραψε: #1.466 03-08-11 14:20 Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ας ξαναπροσπαθήσουν με πείσμα και θετική ενέργεια. Κάποια στιγμή η ατυχία θα σταματήσει. Στατιστικά από τα δικά μου παιδιά 4 στους 6. Οι δύο που δεν το πήραν κόπηκαν με fail στο listening. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Όσοι δεν τα έχετε μάθει να προσπαθήσετε να βρείτε τους καθηγητές σας. Είναι υποχρέωση τους να σας ενημερώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rabo97 Νεοφερμένο μέλος Ο Rabo97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:27 Ο Rabo97 έγραψε: #1.467 03-08-11 14:27 Μόλις με πηραν απο το φροντηστηριο... ΠΕΡΑΣΑ!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Η X_tina έγραψε: #1.468 03-08-11 14:39 Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Η Μαρήνη έγραψε: #1.469 03-08-11 14:43 Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ μικρό το ποσοστό επιτυχίας, φέτος Στο φροντιστήριό μου, μόνο 6/28 πέρασαν, μεταξύ αυτών κι εγώ GCVR: Pass Listening: Pass Speaking: Pass Writing: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valentina_p Νεοφερμένο μέλος Η valentina_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η valentina_p: #1.465 03-08-11 14:18 Μπράβο σε όλους σας! Σε όσους πέρασαν και σε όσους όχι...είναι πολύ δύσκολο να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες από τόσο μικροί, οπότε και μόνο που τα βγάλατε πέρα, αξίζετε όλοι συγχαρητήρια!!! Τουλάχιστον να φύγει αυτό το άγχος, να κάνετε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦ μπας κ φύγει κ το νέφος απ'την Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:20 Η gime έγραψε: #1.466 03-08-11 14:20 Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ας ξαναπροσπαθήσουν με πείσμα και θετική ενέργεια. Κάποια στιγμή η ατυχία θα σταματήσει. Στατιστικά από τα δικά μου παιδιά 4 στους 6. Οι δύο που δεν το πήραν κόπηκαν με fail στο listening. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Όσοι δεν τα έχετε μάθει να προσπαθήσετε να βρείτε τους καθηγητές σας. Είναι υποχρέωση τους να σας ενημερώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rabo97 Νεοφερμένο μέλος Ο Rabo97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:27 Ο Rabo97 έγραψε: #1.467 03-08-11 14:27 Μόλις με πηραν απο το φροντηστηριο... ΠΕΡΑΣΑ!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Η X_tina έγραψε: #1.468 03-08-11 14:39 Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Η Μαρήνη έγραψε: #1.469 03-08-11 14:43 Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο σε όλους σας! Σε όσους πέρασαν και σε όσους όχι...είναι πολύ δύσκολο να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες από τόσο μικροί, οπότε και μόνο που τα βγάλατε πέρα, αξίζετε όλοι συγχαρητήρια!!! Τουλάχιστον να φύγει αυτό το άγχος, να κάνετε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦ μπας κ φύγει κ το νέφος απ'την Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:20 Η gime έγραψε: #1.466 03-08-11 14:20 Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ας ξαναπροσπαθήσουν με πείσμα και θετική ενέργεια. Κάποια στιγμή η ατυχία θα σταματήσει. Στατιστικά από τα δικά μου παιδιά 4 στους 6. Οι δύο που δεν το πήραν κόπηκαν με fail στο listening. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Όσοι δεν τα έχετε μάθει να προσπαθήσετε να βρείτε τους καθηγητές σας. Είναι υποχρέωση τους να σας ενημερώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rabo97 Νεοφερμένο μέλος Ο Rabo97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:27 Ο Rabo97 έγραψε: #1.467 03-08-11 14:27 Μόλις με πηραν απο το φροντηστηριο... ΠΕΡΑΣΑ!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Η X_tina έγραψε: #1.468 03-08-11 14:39 Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Η Μαρήνη έγραψε: #1.469 03-08-11 14:43 Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ας ξαναπροσπαθήσουν με πείσμα και θετική ενέργεια. Κάποια στιγμή η ατυχία θα σταματήσει. Στατιστικά από τα δικά μου παιδιά 4 στους 6. Οι δύο που δεν το πήραν κόπηκαν με fail στο listening. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Όσοι δεν τα έχετε μάθει να προσπαθήσετε να βρείτε τους καθηγητές σας. Είναι υποχρέωση τους να σας ενημερώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rabo97 Νεοφερμένο μέλος Ο Rabo97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:27 Ο Rabo97 έγραψε: #1.467 03-08-11 14:27 Μόλις με πηραν απο το φροντηστηριο... ΠΕΡΑΣΑ!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Η X_tina έγραψε: #1.468 03-08-11 14:39 Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Η Μαρήνη έγραψε: #1.469 03-08-11 14:43 Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις με πηραν απο το φροντηστηριο... ΠΕΡΑΣΑ!!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:39 Η X_tina έγραψε: #1.468 03-08-11 14:39 Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Η Μαρήνη έγραψε: #1.469 03-08-11 14:43 Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 14:43 Η Μαρήνη έγραψε: #1.469 03-08-11 14:43 Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιτέλους με πήραν και μένα από το φροντιστήριο μου, παρόλο που ένας συμμαθητής μου με είχε ενημερώσει πιο πριν (να είναι καλά!!!!!!!). Το πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια αξίζουν σε επιτυχόντες και μη!!!! Η προσπάθεια που απαιτεί αυτό το πτυχίο δεν είναι μικρό πράγμα! Μην ξεχνάμε οτι είναι Proficiency! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stuart2945 Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:00 Ο stuart2945: #1.470 03-08-11 15:00 ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΕΡΑΣΑΑΑ!!! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που το πέρασαν!!! Δεν έχω μάθει ακόμα λεπτομέριες και ποσοστά, μόλις μάθω θα σας πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:02 Ο Libertus έγραψε: #1.471 03-08-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzakos Νεοφερμένο μέλος Ο tzakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:03 Ο tzakos έγραψε: #1.472 03-08-11 15:03 Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια, καταρχας, ενα μεγαλο μπραβο σε επιτυχοντες και αποτυχωντες για την προσπαθεια...Εγω μαλλον (ετσι οπως το γραφω) δεν αξιζω τα συγχαρητηρια και αυτο γιατι η καθηγητρια μου λειπει διακοπες και εχει κλειστο το κινητο της. Τωρα τι γίνεται;; Ποτε θα μπορεσω να μαθω μονος μου το αποτελεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 15:38 Ο nickbeam έγραψε: #1.473 03-08-11 15:38 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Αν εχεις 2 BF και τ αλλα PASS κόβεσαι? Click για ανάπτυξη... Απ' όσο θυμάμε από τη καθηγήτρια μου, με ένα BF και τα υπόλοιπα ακόμη και LP περνάς το ECPE. Το ίδιο μου είχε συμβεί σε μένα προσωπικά όταν έδωσα πριν από 6 χρόνια το ΕCCE που είχα 1 BF και όλα τα υπόλοιπα με LP και P. Συνεπως με 2 BF κοβεσαι. By the way, καλα αποτελέσματα σε όλους και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Και σε όσους κόπηκαν, μη το βάζετε κάτω, δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
l33tkostas Νεοφερμένο μέλος Ο l33tkostas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Ο l33tkostas: #1.474 03-08-11 16:02 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: HP GCRV: P WRI: LP at last είμαι free Συγχαρητήρια σε όσους το περάσαμε Όσοι κόπηκαν καλή δύναμη για τη συνέχεια :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giotis1985 Νεοφερμένο μέλος Ο PANAGIOTIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:28 Ο giotis1985: #1.475 03-08-11 16:28 Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis_96 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 16:53 Ο giannis_96: #1.476 03-08-11 16:53 hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
hurrey!!! το πήρα και αυτό ORAL: Pass LST: High Pass GCVR: High Pass WRI: Pass Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:47 Η emily00 έγραψε: #1.477 03-08-11 17:47 Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτήσω κάτι? Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ότι θα μπορούμε να βλέπουμε ακριβές ποσοστό για το πώς τα πήγαμε? (Αν δεν κάνω λάθος σε listening και GCVR) Πώς το βλέπουμε αυτό?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickbeam Νεοφερμένο μέλος Ο nickbeam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:53 Ο nickbeam έγραψε: #1.478 03-08-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giotis1985: Ισως δεν αξιζει να στενοχωριεσαι για ενα πτυχιο που το περνει καποιος χωρις να το αξιζει και καποιος που το αξιζει κοβεται.Εγω με τρια καθαρα pass κοπηκα στο listening και καποιος με τεσσερα lp το πηρε.Ασε που πλεον οταν το παιρνουν τοσοι πολλοι χανει την αξια του.Τελος για μενα τα αγγλικα... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου θα συμφωνήσω, να υποθέσω ότι είχες προβλήματα με το ακουστικό κομμάτι και με την ηχητική της όλης διαδικασίας? Αν και έδωσα στο hyatt στη Θεσσαλονίκη με φοβερή ακουστική ο χώρος, τα άτομα της hau έκαναν αρκετά τεστάκια και μας ρωτούσαν εάν ακούγεται καλά ο ήχος. Αν και πληροφορήθηκα από το φροντιστήριο ότι το πέρασα το ECPE σήμερα, θα σου έλεγα να μην παρατήσεις τη προσπάθεια αν το χρειάζεσαι το πτυχίο αγγλικών για εργασία στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το ECPE είναι ένα "βολικό" πτυχίο λόγο της δομής και των σύντομων εξετάσεών του. Τώρα αν θέλουμε να "μετρήσουμε" το πόσο καλά ξέρει κάποιος αγγλικά τότε ας δούμε τα IELTS του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 17:58 Ο teol20 έγραψε: #1.479 03-08-11 17:58 Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παντως υπαρχουν και πιο βατα τεστ απο το HAU απο αποψη φορματ.Οταν το ECPE εχει 65% ενω αλλα 50% ειναι προφανες τι ειναι πιο ευκολο. Κατα τα αλλα και παλι συγχαρητηρια.Οι ECCEαδες που λαβατε τα statements of results για πειτε τι ποσοστο στα 1000 ειχατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 18:13 Η Tabby έγραψε: #1.480 03-08-11 18:13 πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πέρασαααααααα!!!!!!!!!! τι ωραίααα!! χεχε! συγχαρητήρια σε όσους το πήραν!! πάει κι αυτό το πήραμε!!!!!!!!!!! πάμε γι άλλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.