rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Η rakels έγραψε: #1.421 03-08-11 11:10 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου. Click για ανάπτυξη... δε δήλωσα μέσω φροντιστηρίου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:11 Η X_tina έγραψε: #1.422 03-08-11 11:11 και είμαι σίγουρη,τέτοια ανεύθυνη που είναι..πως θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή να μπω με τον κωδικό μου στο site να τα δω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:12 Ο Libertus έγραψε: #1.423 03-08-11 11:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: δε δήλωσα μέσω φροντιστηρίου.. Click για ανάπτυξη... Μεμονωμένη? Σίγουρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά για να μη στα εμφανίζει. Καλύτερα να μιλήσεις με την καθηγήτριά σου και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:13 Η X_tina έγραψε: #1.424 03-08-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από melina_deu: Think positive Click για ανάπτυξη... Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:14 Η niek έγραψε: #1.425 03-08-11 11:14 και εγω περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Η rakels έγραψε: #1.426 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου. Click για ανάπτυξη... Άσ' το καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Ο Libertus έγραψε: #1.427 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Click για ανάπτυξη... Όσο "κακές" σχέσεις και να είχατε , οφείλει να σου πει τα αποτελέσματα. Είσαι υποψήφια . αγχωμένη και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelika Νεοφερμένο μέλος Η aggelika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:16 Η aggelika έγραψε: #1.428 03-08-11 11:16 Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο Libertus έγραψε: #1.429 03-08-11 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου. Click για ανάπτυξη... δε δήλωσα μέσω φροντιστηρίου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:11 Η X_tina έγραψε: #1.422 03-08-11 11:11 και είμαι σίγουρη,τέτοια ανεύθυνη που είναι..πως θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή να μπω με τον κωδικό μου στο site να τα δω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:12 Ο Libertus έγραψε: #1.423 03-08-11 11:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: δε δήλωσα μέσω φροντιστηρίου.. Click για ανάπτυξη... Μεμονωμένη? Σίγουρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά για να μη στα εμφανίζει. Καλύτερα να μιλήσεις με την καθηγήτριά σου και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:13 Η X_tina έγραψε: #1.424 03-08-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από melina_deu: Think positive Click για ανάπτυξη... Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:14 Η niek έγραψε: #1.425 03-08-11 11:14 και εγω περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Η rakels έγραψε: #1.426 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου. Click για ανάπτυξη... Άσ' το καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Ο Libertus έγραψε: #1.427 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Click για ανάπτυξη... Όσο "κακές" σχέσεις και να είχατε , οφείλει να σου πει τα αποτελέσματα. Είσαι υποψήφια . αγχωμένη και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelika Νεοφερμένο μέλος Η aggelika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:16 Η aggelika έγραψε: #1.428 03-08-11 11:16 Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο Libertus έγραψε: #1.429 03-08-11 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και είμαι σίγουρη,τέτοια ανεύθυνη που είναι..πως θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή να μπω με τον κωδικό μου στο site να τα δω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:12 Ο Libertus έγραψε: #1.423 03-08-11 11:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: δε δήλωσα μέσω φροντιστηρίου.. Click για ανάπτυξη... Μεμονωμένη? Σίγουρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά για να μη στα εμφανίζει. Καλύτερα να μιλήσεις με την καθηγήτριά σου και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:13 Η X_tina έγραψε: #1.424 03-08-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από melina_deu: Think positive Click για ανάπτυξη... Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:14 Η niek έγραψε: #1.425 03-08-11 11:14 και εγω περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Η rakels έγραψε: #1.426 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου. Click για ανάπτυξη... Άσ' το καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Ο Libertus έγραψε: #1.427 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Click για ανάπτυξη... Όσο "κακές" σχέσεις και να είχατε , οφείλει να σου πει τα αποτελέσματα. Είσαι υποψήφια . αγχωμένη και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelika Νεοφερμένο μέλος Η aggelika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:16 Η aggelika έγραψε: #1.428 03-08-11 11:16 Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο Libertus έγραψε: #1.429 03-08-11 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rakels: δε δήλωσα μέσω φροντιστηρίου.. Click για ανάπτυξη... Μεμονωμένη? Σίγουρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά για να μη στα εμφανίζει. Καλύτερα να μιλήσεις με την καθηγήτριά σου και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X_tina Νεοφερμένο μέλος Η X_tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:13 Η X_tina έγραψε: #1.424 03-08-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από melina_deu: Think positive Click για ανάπτυξη... Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:14 Η niek έγραψε: #1.425 03-08-11 11:14 και εγω περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Η rakels έγραψε: #1.426 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου. Click για ανάπτυξη... Άσ' το καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Ο Libertus έγραψε: #1.427 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Click για ανάπτυξη... Όσο "κακές" σχέσεις και να είχατε , οφείλει να σου πει τα αποτελέσματα. Είσαι υποψήφια . αγχωμένη και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelika Νεοφερμένο μέλος Η aggelika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:16 Η aggelika έγραψε: #1.428 03-08-11 11:16 Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο Libertus έγραψε: #1.429 03-08-11 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από melina_deu: Think positive Click για ανάπτυξη... Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:14 Η niek έγραψε: #1.425 03-08-11 11:14 και εγω περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Η rakels έγραψε: #1.426 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου. Click για ανάπτυξη... Άσ' το καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Ο Libertus έγραψε: #1.427 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Click για ανάπτυξη... Όσο "κακές" σχέσεις και να είχατε , οφείλει να σου πει τα αποτελέσματα. Είσαι υποψήφια . αγχωμένη και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelika Νεοφερμένο μέλος Η aggelika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:16 Η aggelika έγραψε: #1.428 03-08-11 11:16 Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο Libertus έγραψε: #1.429 03-08-11 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Η rakels έγραψε: #1.426 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου. Click για ανάπτυξη... Άσ' το καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Ο Libertus έγραψε: #1.427 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Click για ανάπτυξη... Όσο "κακές" σχέσεις και να είχατε , οφείλει να σου πει τα αποτελέσματα. Είσαι υποψήφια . αγχωμένη και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelika Νεοφερμένο μέλος Η aggelika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:16 Η aggelika έγραψε: #1.428 03-08-11 11:16 Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο Libertus έγραψε: #1.429 03-08-11 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου. Click για ανάπτυξη... Άσ' το καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:15 Ο Libertus έγραψε: #1.427 03-08-11 11:15 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Click για ανάπτυξη... Όσο "κακές" σχέσεις και να είχατε , οφείλει να σου πει τα αποτελέσματα. Είσαι υποψήφια . αγχωμένη και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelika Νεοφερμένο μέλος Η aggelika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:16 Η aggelika έγραψε: #1.428 03-08-11 11:16 Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο Libertus έγραψε: #1.429 03-08-11 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι.. άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας.... Click για ανάπτυξη... Όσο "κακές" σχέσεις και να είχατε , οφείλει να σου πει τα αποτελέσματα. Είσαι υποψήφια . αγχωμένη και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelika Νεοφερμένο μέλος Η aggelika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:16 Η aggelika έγραψε: #1.428 03-08-11 11:16 Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο Libertus έγραψε: #1.429 03-08-11 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο Libertus έγραψε: #1.429 03-08-11 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggelika: Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ? Click για ανάπτυξη... Με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:19 Η θρυαλλίδα: #1.430 03-08-11 11:19 εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:21 Ο Libertus έγραψε: #1.431 03-08-11 11:21 Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από θρυαλλίδα: εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
impel123 Νεοφερμένο μέλος Ο impel123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Ο impel123 έγραψε: #1.432 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melina_deu Νεοφερμένο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:26 Η melina_deu: #1.433 03-08-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X_tina: Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος... Click για ανάπτυξη... Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:27 Η θρυαλλίδα: #1.434 03-08-11 11:27 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mentira Νεοφερμένο μέλος Ο mentira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:29 Ο mentira έγραψε: #1.435 03-08-11 11:29 περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περασα και γω ORAL: HP LST: HP GCVR: P WRI: LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo k. Νεοφερμένο μέλος Ο teo k. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:31 Ο teo k. έγραψε: #1.436 03-08-11 11:31 πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πέρασααααααααααααααααααααααααααααααααα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Ο Libertus έγραψε: #1.437 03-08-11 11:35 Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο παιδιά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:35 Η θρυαλλίδα: #1.438 03-08-11 11:35 παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια μολις με πηραν απο το φροντιστηριο...... πφφφ δεν το πιστευω ρε παιδια....μετα απο τοση προσπαθεια...ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:39 Η elena_95 έγραψε: #1.439 03-08-11 11:39 συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Αυγούστου 2011 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
συγχαρητηρια ρε ολουυυυυς εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-" ------------- μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 11:51 Ο Libertus έγραψε: #1.440 03-08-11 11:51 Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπράβο ! (Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.