Ας πω και εγώ τι έκανα. Είχα form h. Έκθεση τα θέματα ήταν: 1) Για την ιστορία, ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να μελετάμε τα ιστορικά γεγονότα σου συνέβησαν παλιά για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη, ενώ άλλοι λένε πως πιο χρήσιμο θα ήταν να διαβάζουμε μόνο τα πρόσφατα γεγονότα. Να πούμε την άποψη μας. 2) Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να τρως το ντόπιο φαγητό.
Το 2ο ήταν λίγο κουλό, οπότε διάλεξα το 1ο. Καλά τα πήγα αφού δεν είχα γράψει ούτε μια έκθεση για προετοιμασία παρά μόνο είχα μάθει απέξω μερικές. Πιστεύω LP.
Listening ελπίζω BF ή LP γιατί ήταν λίγο δυσκολούτσικο.
GCVR: γραμματική δεν ήταν πολύ δύσκολη, άλλα είχε πολύ μεγάλες προτάσεις με αποτέλεσμα να μου φάει πολύ χρόνο και να μην προλάβω να τελειώσω το 4ο κείμενο εντελώς, λεξιλόγιο ήταν πολύ εύκολο, cloze επίσης, reading σχετικά εύκολο. Εδώ νομίζω LP.
Anyway ό,τι έγινε, έγινε μην στεναχώριεστε, δεν αλλάζει κάτι! Στο κάτω κάτω αν δεν το πάρουμε, το ξαναδίνουμε τον μάιο.
Το απεύχομαι.
Υ.Γ. Το γεγονός ότι δίνουν απλά 30 λεπτά για την έκθεση, απλά γελοίο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.