X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η X-FILER έγραψε: #281 12-05-09 16:34 το c!! σιγα μην μας πιασει αγχος ρε teol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η kaede έγραψε: #282 12-05-09 16:46 ναι ηταν ολιγον τραγικα..εκτος απο αυτο στο οποιο κολλησα, πραγμα που με κανει ακομα πιο τραγικη! τα articles γενικα θελουν πολυ προσωπικη γλωσσα, σαν να απευθυνεσαι σε καποιον αλλον...have YOU ever thought κλπ κλπ...για να ειναι catchy. αν εσυ εγραψες γενικα ετσι και εκανες απλα λαθος προλογο..ισως να μη σου κοψουν τοσο πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsis Νεοφερμένο μέλος Ο gsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 17:58 Ο gsis έγραψε: #283 12-05-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ελα βρε τωρα μην ανταλάσσετε και ΟΛΕΣ τις απαντησεις! Θα σας πιάσει το αγχος πριν την ωρα του... Μεχρι τις 31/07 που θα βγουν τα Results έχετε χρόνο... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος για την ημερομηνία; Εμένα μου είπαν μετά τον δεκαπεντάυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:11 Ο teol20 έγραψε: #284 12-05-09 18:11 Eιμαι 100% σιγουρος για την ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Daisy έγραψε: #285 12-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από e.williams: εγω στην εκθεση εγραψα αυτο με το kindness ομως μαλλον εκανα ενα τραγικο λαθος απο το αγχος μου. ενω ελεγε στο τελος write your article,εγω το εγραψα σε μορφη letter στο περιοδικο, δλδ αρχισα με dear sir/madam κ μετα διηγηθηκα το γεγονος οπως σε λιστα με γραμματα αναγνωστων...εγραψε κανεις το ιδιο θεμα για να μου πει πως το εκανε? υπαρχει περιπτωση να μου το πιασει ολο λαθος? Click για ανάπτυξη... Όχι και όλο αλλά νομίζω πως 8α είναι κάτω απο 60. Δν ξέρω . . .Ελπίζω να μην μετρήσει και πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:26 Η evoula...: #286 12-05-09 18:26 κι εγω το εγραψα αλλα ως αρθρο...οπως έλεγε...σιγουρα θα μετρησει αλλα δε θα στην κοψουν κιολασ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:19 Η X-FILER έγραψε: #287 12-05-09 19:19 Θα σου κοψουν αρκετα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:21 Η X-FILER έγραψε: #288 12-05-09 19:21 μετα τον δεκαπενταυγουστο??αποκλειεται!!ειναι παρα πολυ!οταν ειχα δωσει κρατικο στις...5-6/5/2006()ειχαν βγει 20 ιουλιου!αρα αποκλειεται να βγει πιο μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Archimidis Νεοφερμένο μέλος Ο Archimidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:05 Ο Archimidis: #289 12-05-09 20:05 Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το c!! σιγα μην μας πιασει αγχος ρε teol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 16:46 Η kaede έγραψε: #282 12-05-09 16:46 ναι ηταν ολιγον τραγικα..εκτος απο αυτο στο οποιο κολλησα, πραγμα που με κανει ακομα πιο τραγικη! τα articles γενικα θελουν πολυ προσωπικη γλωσσα, σαν να απευθυνεσαι σε καποιον αλλον...have YOU ever thought κλπ κλπ...για να ειναι catchy. αν εσυ εγραψες γενικα ετσι και εκανες απλα λαθος προλογο..ισως να μη σου κοψουν τοσο πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsis Νεοφερμένο μέλος Ο gsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 17:58 Ο gsis έγραψε: #283 12-05-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ελα βρε τωρα μην ανταλάσσετε και ΟΛΕΣ τις απαντησεις! Θα σας πιάσει το αγχος πριν την ωρα του... Μεχρι τις 31/07 που θα βγουν τα Results έχετε χρόνο... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος για την ημερομηνία; Εμένα μου είπαν μετά τον δεκαπεντάυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:11 Ο teol20 έγραψε: #284 12-05-09 18:11 Eιμαι 100% σιγουρος για την ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Daisy έγραψε: #285 12-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από e.williams: εγω στην εκθεση εγραψα αυτο με το kindness ομως μαλλον εκανα ενα τραγικο λαθος απο το αγχος μου. ενω ελεγε στο τελος write your article,εγω το εγραψα σε μορφη letter στο περιοδικο, δλδ αρχισα με dear sir/madam κ μετα διηγηθηκα το γεγονος οπως σε λιστα με γραμματα αναγνωστων...εγραψε κανεις το ιδιο θεμα για να μου πει πως το εκανε? υπαρχει περιπτωση να μου το πιασει ολο λαθος? Click για ανάπτυξη... Όχι και όλο αλλά νομίζω πως 8α είναι κάτω απο 60. Δν ξέρω . . .Ελπίζω να μην μετρήσει και πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:26 Η evoula...: #286 12-05-09 18:26 κι εγω το εγραψα αλλα ως αρθρο...οπως έλεγε...σιγουρα θα μετρησει αλλα δε θα στην κοψουν κιολασ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:19 Η X-FILER έγραψε: #287 12-05-09 19:19 Θα σου κοψουν αρκετα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:21 Η X-FILER έγραψε: #288 12-05-09 19:21 μετα τον δεκαπενταυγουστο??αποκλειεται!!ειναι παρα πολυ!οταν ειχα δωσει κρατικο στις...5-6/5/2006()ειχαν βγει 20 ιουλιου!αρα αποκλειεται να βγει πιο μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Archimidis Νεοφερμένο μέλος Ο Archimidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:05 Ο Archimidis: #289 12-05-09 20:05 Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ηταν ολιγον τραγικα..εκτος απο αυτο στο οποιο κολλησα, πραγμα που με κανει ακομα πιο τραγικη! τα articles γενικα θελουν πολυ προσωπικη γλωσσα, σαν να απευθυνεσαι σε καποιον αλλον...have YOU ever thought κλπ κλπ...για να ειναι catchy. αν εσυ εγραψες γενικα ετσι και εκανες απλα λαθος προλογο..ισως να μη σου κοψουν τοσο πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gsis Νεοφερμένο μέλος Ο gsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 17:58 Ο gsis έγραψε: #283 12-05-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ελα βρε τωρα μην ανταλάσσετε και ΟΛΕΣ τις απαντησεις! Θα σας πιάσει το αγχος πριν την ωρα του... Μεχρι τις 31/07 που θα βγουν τα Results έχετε χρόνο... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος για την ημερομηνία; Εμένα μου είπαν μετά τον δεκαπεντάυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:11 Ο teol20 έγραψε: #284 12-05-09 18:11 Eιμαι 100% σιγουρος για την ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Daisy έγραψε: #285 12-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από e.williams: εγω στην εκθεση εγραψα αυτο με το kindness ομως μαλλον εκανα ενα τραγικο λαθος απο το αγχος μου. ενω ελεγε στο τελος write your article,εγω το εγραψα σε μορφη letter στο περιοδικο, δλδ αρχισα με dear sir/madam κ μετα διηγηθηκα το γεγονος οπως σε λιστα με γραμματα αναγνωστων...εγραψε κανεις το ιδιο θεμα για να μου πει πως το εκανε? υπαρχει περιπτωση να μου το πιασει ολο λαθος? Click για ανάπτυξη... Όχι και όλο αλλά νομίζω πως 8α είναι κάτω απο 60. Δν ξέρω . . .Ελπίζω να μην μετρήσει και πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:26 Η evoula...: #286 12-05-09 18:26 κι εγω το εγραψα αλλα ως αρθρο...οπως έλεγε...σιγουρα θα μετρησει αλλα δε θα στην κοψουν κιολασ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:19 Η X-FILER έγραψε: #287 12-05-09 19:19 Θα σου κοψουν αρκετα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:21 Η X-FILER έγραψε: #288 12-05-09 19:21 μετα τον δεκαπενταυγουστο??αποκλειεται!!ειναι παρα πολυ!οταν ειχα δωσει κρατικο στις...5-6/5/2006()ειχαν βγει 20 ιουλιου!αρα αποκλειεται να βγει πιο μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Archimidis Νεοφερμένο μέλος Ο Archimidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:05 Ο Archimidis: #289 12-05-09 20:05 Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ελα βρε τωρα μην ανταλάσσετε και ΟΛΕΣ τις απαντησεις! Θα σας πιάσει το αγχος πριν την ωρα του... Μεχρι τις 31/07 που θα βγουν τα Results έχετε χρόνο... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος για την ημερομηνία; Εμένα μου είπαν μετά τον δεκαπεντάυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:11 Ο teol20 έγραψε: #284 12-05-09 18:11 Eιμαι 100% σιγουρος για την ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Daisy έγραψε: #285 12-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από e.williams: εγω στην εκθεση εγραψα αυτο με το kindness ομως μαλλον εκανα ενα τραγικο λαθος απο το αγχος μου. ενω ελεγε στο τελος write your article,εγω το εγραψα σε μορφη letter στο περιοδικο, δλδ αρχισα με dear sir/madam κ μετα διηγηθηκα το γεγονος οπως σε λιστα με γραμματα αναγνωστων...εγραψε κανεις το ιδιο θεμα για να μου πει πως το εκανε? υπαρχει περιπτωση να μου το πιασει ολο λαθος? Click για ανάπτυξη... Όχι και όλο αλλά νομίζω πως 8α είναι κάτω απο 60. Δν ξέρω . . .Ελπίζω να μην μετρήσει και πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:26 Η evoula...: #286 12-05-09 18:26 κι εγω το εγραψα αλλα ως αρθρο...οπως έλεγε...σιγουρα θα μετρησει αλλα δε θα στην κοψουν κιολασ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:19 Η X-FILER έγραψε: #287 12-05-09 19:19 Θα σου κοψουν αρκετα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:21 Η X-FILER έγραψε: #288 12-05-09 19:21 μετα τον δεκαπενταυγουστο??αποκλειεται!!ειναι παρα πολυ!οταν ειχα δωσει κρατικο στις...5-6/5/2006()ειχαν βγει 20 ιουλιου!αρα αποκλειεται να βγει πιο μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Archimidis Νεοφερμένο μέλος Ο Archimidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:05 Ο Archimidis: #289 12-05-09 20:05 Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιμαι 100% σιγουρος για την ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Daisy έγραψε: #285 12-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από e.williams: εγω στην εκθεση εγραψα αυτο με το kindness ομως μαλλον εκανα ενα τραγικο λαθος απο το αγχος μου. ενω ελεγε στο τελος write your article,εγω το εγραψα σε μορφη letter στο περιοδικο, δλδ αρχισα με dear sir/madam κ μετα διηγηθηκα το γεγονος οπως σε λιστα με γραμματα αναγνωστων...εγραψε κανεις το ιδιο θεμα για να μου πει πως το εκανε? υπαρχει περιπτωση να μου το πιασει ολο λαθος? Click για ανάπτυξη... Όχι και όλο αλλά νομίζω πως 8α είναι κάτω απο 60. Δν ξέρω . . .Ελπίζω να μην μετρήσει και πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:26 Η evoula...: #286 12-05-09 18:26 κι εγω το εγραψα αλλα ως αρθρο...οπως έλεγε...σιγουρα θα μετρησει αλλα δε θα στην κοψουν κιολασ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:19 Η X-FILER έγραψε: #287 12-05-09 19:19 Θα σου κοψουν αρκετα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:21 Η X-FILER έγραψε: #288 12-05-09 19:21 μετα τον δεκαπενταυγουστο??αποκλειεται!!ειναι παρα πολυ!οταν ειχα δωσει κρατικο στις...5-6/5/2006()ειχαν βγει 20 ιουλιου!αρα αποκλειεται να βγει πιο μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Archimidis Νεοφερμένο μέλος Ο Archimidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:05 Ο Archimidis: #289 12-05-09 20:05 Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από e.williams: εγω στην εκθεση εγραψα αυτο με το kindness ομως μαλλον εκανα ενα τραγικο λαθος απο το αγχος μου. ενω ελεγε στο τελος write your article,εγω το εγραψα σε μορφη letter στο περιοδικο, δλδ αρχισα με dear sir/madam κ μετα διηγηθηκα το γεγονος οπως σε λιστα με γραμματα αναγνωστων...εγραψε κανεις το ιδιο θεμα για να μου πει πως το εκανε? υπαρχει περιπτωση να μου το πιασει ολο λαθος? Click για ανάπτυξη... Όχι και όλο αλλά νομίζω πως 8α είναι κάτω απο 60. Δν ξέρω . . .Ελπίζω να μην μετρήσει και πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evoula... Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 18:26 Η evoula...: #286 12-05-09 18:26 κι εγω το εγραψα αλλα ως αρθρο...οπως έλεγε...σιγουρα θα μετρησει αλλα δε θα στην κοψουν κιολασ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:19 Η X-FILER έγραψε: #287 12-05-09 19:19 Θα σου κοψουν αρκετα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:21 Η X-FILER έγραψε: #288 12-05-09 19:21 μετα τον δεκαπενταυγουστο??αποκλειεται!!ειναι παρα πολυ!οταν ειχα δωσει κρατικο στις...5-6/5/2006()ειχαν βγει 20 ιουλιου!αρα αποκλειεται να βγει πιο μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Archimidis Νεοφερμένο μέλος Ο Archimidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:05 Ο Archimidis: #289 12-05-09 20:05 Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω το εγραψα αλλα ως αρθρο...οπως έλεγε...σιγουρα θα μετρησει αλλα δε θα στην κοψουν κιολασ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:19 Η X-FILER έγραψε: #287 12-05-09 19:19 Θα σου κοψουν αρκετα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:21 Η X-FILER έγραψε: #288 12-05-09 19:21 μετα τον δεκαπενταυγουστο??αποκλειεται!!ειναι παρα πολυ!οταν ειχα δωσει κρατικο στις...5-6/5/2006()ειχαν βγει 20 ιουλιου!αρα αποκλειεται να βγει πιο μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Archimidis Νεοφερμένο μέλος Ο Archimidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:05 Ο Archimidis: #289 12-05-09 20:05 Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα σου κοψουν αρκετα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 19:21 Η X-FILER έγραψε: #288 12-05-09 19:21 μετα τον δεκαπενταυγουστο??αποκλειεται!!ειναι παρα πολυ!οταν ειχα δωσει κρατικο στις...5-6/5/2006()ειχαν βγει 20 ιουλιου!αρα αποκλειεται να βγει πιο μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Archimidis Νεοφερμένο μέλος Ο Archimidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:05 Ο Archimidis: #289 12-05-09 20:05 Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μετα τον δεκαπενταυγουστο??αποκλειεται!!ειναι παρα πολυ!οταν ειχα δωσει κρατικο στις...5-6/5/2006()ειχαν βγει 20 ιουλιου!αρα αποκλειεται να βγει πιο μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Archimidis Νεοφερμένο μέλος Ο Archimidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:05 Ο Archimidis: #289 12-05-09 20:05 Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έδωσα CAE. Απ'ότι ξέρω αναγνωρίζεται κανονικά και το έδωσα σε περίπτωση που δε περάσω το CPE. Τα πήγα πολύ καλά σε όλα εκτός το speaking και στο Reading το 3ο part που ήταν για τον spiderman. Τελευταία κανείς δε δίνει Cambridge πτυχία. έπρεπε να ταξιδέψω στη ξάνθη για τα γραπτά και εκεί μόνο 10-15 άτομα το έδιναν απ'όλη την ανατολική μακεδονία και θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 22:12 Ο Efthymios1: #290 12-05-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dawn7: πόσο σίγουρο είναι το set? γιατί το έβαλα! Στο Reading (σ'εκείνο το Part που έπρεπε να βάλεις τις παραγράφους στη σωστή σειρά) αυτή ήταν η σειρά των απαντήσεων μου: D H G A F B E Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστές βέβαια... Click για ανάπτυξη... Τα τρια πρωτα ειναι ΟΚ αλλα τα αλλα δν τα θυμαμαι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω polar bears εβαλα,οχι seabirds! Click για ανάπτυξη... Ρε εσεις ειχατε διαφορετικη version στα ακουστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dreamteam: #291 13-05-09 12:56 σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε λιγοτερο απο 6ωρες το προφισιενσυ στο συνολο του θα ειναι παρελθον...18.20 (speaking) fingers crossed.... Imperial Rhodes Hotel in Ialysos.BRING IT ON........... Εχω τρομερη ορεξη και θελω να τους κουφανω ----------------------------------------- CANT WAIT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #292 13-05-09 16:10 καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη επιτυχια!!!!εγω δινω στις 22/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:12 Η X-FILER έγραψε: #293 13-05-09 16:12 α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α οκ τοτε και με τρομαξατε βλαμμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sub Νεοφερμένο μέλος Ο sub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 18:58 Ο sub έγραψε: #294 13-05-09 18:58 ..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
..κι εγω στις 22....Αντε να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:00 Ο blacksheep: #295 13-05-09 19:00 εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω το εχω παρει απο β γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 19:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #296 13-05-09 19:36 Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω το proficiency του cambridge το πηρα χωρις ιχνος διαβασματος. Δεν ηταν να το δωσω,το αποφασισα τελευταια στιγμη,για παρεα σε ενα αλλο παιδι που θα το εδινε.Τελικα αυτος δεν το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamteam Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παραδείσι (Ρόδος). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:03 Ο dreamteam: #297 13-05-09 21:03 παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:30 Ο dIm@kIs14: #298 13-05-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: για να ζηλεψετε,οταν ειχαμε δωσει εμεις ειχαμε ακουστικα ο καθενας και μας εβαλαν να ακουσουμε ενα τραγουδι για να ρυθμισουμε την ενταση οπως θελουμε!! παντως ειναι παραξενο,γιατι παντα στα αγγλικα(περα απο τα κρατικα)μας ρωταγαν αν ειναι οκ ο ηχος... Click για ανάπτυξη... και ενός φίλου μου στην Θεσ/νίκη έτσι! *φορτώνει* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 21:33 Η Lacta144 έγραψε: #299 13-05-09 21:33 Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ καθόμουν σχετικά κοντά στο κασετόφωνο και δεν είχα πρόβλημα.Άκουσα όμως τα παιδιά που καθόντουσαν στην ακριανή σειρά να λένε ότι δεν άκουγαν τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaede Νεοφερμένο μέλος Η kaede αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 02:49 Η kaede έγραψε: #300 14-05-09 02:49 Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dreamteam: παιδια προφισιενσυ τελος.... εξεταστες ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας απο Portsmouth και η γυναικα απο Brighton!!! Απιστευτοι και οι 2...Τους ειπα οτι μισος ελληνας μισος αγγλος, και αυτη ηταν η αρχη του τελους....Ενα θα σας πω δεν μοθ εκαναν ουτε ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....το μονο που ειπαν ειναι we r going to have a pleasant conversation here....και αρχισαμε...μιλουσαμε για οτι μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και αν βρισκω τις ελληνιδες η τις αγγλιδες πιο sexy...ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια και ωραια ολα αυτα, αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει υποχρεωτικο guideline για τους εξεταστες και απαγορευεται ρητα να ρωτησουν οτιδηποτε περα απο αυτο! για σενα ηταν μεγαλη τυχη, αλλα για ολους τους υπολοιπους θεωρω οτι ειναι μεγαλη αδικια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.