mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν γενικά δεν ξέρω πάντως για της Σορβόνης είναι υποχρεωτικό να έχεις το c1... Οπότε δν μπορείς να το αποφύγεις
που ειναι υποχρεωτικο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Ninja.
Νεοφερμένο μέλος

Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα σε ολους!

Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑmyC
Νεοφερμένο μέλος

Εμενα παντως παιδια τα κειμενα μου φανηκαν μετρια προς δυσκολα (καποιες ερωτησεις προς το τελος μου φανηκαν παλουκι), το θεμα της εκθεσης μου φανηκε βλακεια, στο ακουστικο στο μεγαλο κειμενο με τη πρωτη δεν ακουσα τιποτα αλλα νταξει μετα κατι επιασα και τελος τα προφορικα οντως ηταν αρκετα τσιμπημενα.Φετος εδωσα delf b2 και μπορω να πω πως τα θεματα ηταν αρκετα βατα προς και ευκολα. Αν εξαιρεσουμες μερικες ερωτησεις απο το δευτερο κειμενο και λιγο το αρχικο ακουστικο ηταν αρκετα καλα! Στις 18 ιουνιου ειναι τα προφορικα και εχω ακουσει πως μπορει να ειναι λιγο τσιμπιμενα. Ας ελπιζουμε για το καλυτερο!
Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα σε ολους!![]()

Τα καλα νεα ειναι παντως πως τελειωσαμε

Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα παντως παιδια τα κειμενα μου φανηκαν μετρια προς δυσκολα (καποιες ερωτησεις προς το τελος μου φανηκαν παλουκι), το θεμα της εκθεσης μου φανηκε βλακεια, στο ακουστικο στο μεγαλο κειμενο με τη πρωτη δεν ακουσα τιποτα αλλα νταξει μετα κατι επιασα και τελος τα προφορικα οντως ηταν αρκετα τσιμπημενα.Βασικα προσωπικα εντοπισα οτι η δυσκολια των προφορικων ηταν οχι τοσο στα θεματα που ουτως η αλλως πεφτουν στην τυχη και για τον καθενα ειναι διαφορετικα, οσο στο γεγονος πως τα κειμενα τα οποια ειχαν επιλεγει δεν αναδεικνυαν σωστα το θεμα, με αποτελεσμα οι υποψηφιοι να μπερδευονται απο παραπλανητικες λεξεις και να μην εντοπιζουν το θεμα...
Τα καλα νεα ειναι παντως πως τελειωσαμεΑντε τωρα καλοκαιρι ... ξεκουραση και καλαμας αποτελεσματα(ελπιζω τουλαχιστον φετος να μην πεσει παλι το σαιτ του ιφα)
![]()
Ηταν πολυ δυσκολο το Β2 φετος. Το μονο ευκολο part ηταν η εκθεση καπως! Τα προφορικα παλουκια! Εμενα μου επεσε προσωπικα με ενα στυλ προετοιμασιας οδηγησης καινουριο που υπαρχει στην Γαλλια και λεγετε le conduit accompagne...δεν μπορουσα να το καταλαβω (δηλαδη για τι ακριβως μιλαγε) καλα και αναποφεκτα ρωτησα μια διευκρινιση, και φαντασου ειμαι και 25 χρονων..
ΑmyC
Νεοφερμένο μέλος

αυτο το θεμα επεσε και σε εναν φιλο μου.... και αυτον τον δυσκολεψε πολυΗταν πολυ δυσκολο το Β2 φετος. Το μονο ευκολο part ηταν η εκθεση καπως! Τα προφορικα παλουκια! Εμενα μου επεσε προσωπικα με ενα στυλ προετοιμασιας οδηγησης καινουριο που υπαρχει στην Γαλλια και λεγετε le conduit accompagne...δεν μπορουσα να το καταλαβω (δηλαδη για τι ακριβως μιλαγε) καλα και αναποφεκτα ρωτησα μια διευκρινιση, και φαντασου ειμαι και 25 χρονων..

Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Bons résultats
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε βγαίνουνε , η αγωνία κορυφώνεται , και θα κορυφωθεί ακόμα περισσότερο όταν την μέρα των αποτελεσμάτων για πολλοστή φορά κολλήσει ο server του ifa

A propos
Διάσημο μέλος

marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Λογικά βγαίνουν όπως πάντα πριν από το 14 juillet γιατί τότε κλείνουν
Αχ ευτυχώς ... άρα μένει μόνο το πρόβλημα του server

marelpol
Νεοφερμένο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περσι(2α λυκειου) εδωσα c1 και c2 ,πραγματικα ειχα φτασει σε σταδιο νευρικης κρισης επειδη δεν μπορουσα σε καμια περιπτωση να μπω να δω τα αποτελεσματα
Εν τελει απεδειξα ποσο fail ειναι το γαλλικο συστημα εξετασεων :p με μηδαμινο διαβασμα καταφερα να το περασω και πλεον αυτα που θυμαμαι ειναι ελαχιστα
Οπως και να χει σας ευχομαι οτι καλυτερο
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδες δεν ξερω αν τα πηρατε τα αποτελεσματα παντως καλο κκουραγιο.
Περσι(2α λυκειου) εδωσα c1 και c2 ,πραγματικα ειχα φτασει σε σταδιο νευρικης κρισης επειδη δεν μπορουσα σε καμια περιπτωση να μπω να δω τα αποτελεσματα
Εν τελει απεδειξα ποσο fail ειναι το γαλλικο συστημα εξετασεων :p με μηδαμινο διαβασμα καταφερα να το περασω και πλεον αυτα που θυμαμαι ειναι ελαχιστα
Οπως και να χει σας ευχομαι οτι καλυτερο
Νομιζω οτι εισαι υπερβολικος..
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας γράφω μόνο τον βαθμό μου στα προφορικά: 6/25.
Γαμώ την τύχη μου δλδ, κάθε χρονιά σε στριμμένη πέφτω. Έκανα τόση πολύ προετοιμασία και δυστυχώς αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Αλλά τουλάχιστον πήρα το δίπλωμα.

Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά με πήρε την επόμενη μέρα η καθηγήτρια και με ξύπνησε 5 το πρωί για να μου πει τα ευχάριστα
Υ.Γ Δεν γνωρίζω ποιά λογοτεχνικά εξετάζονται τώρα στο C2 αφού τώρα έχουν αλλάξει ... Εγώ πέτυχα τα :
- Mémoires d'Hadrien de Marguerite Yourcenar
- La ronde de nuit de Patrick Mondiano
και στο C1 πέτυχα τα :
- Le malade imaginaire de Molière
- Colomba de Prosper Merimee ...![]()
Τι μου θύμισες!! Πόσο μου άρεσαν του C1... σε αντίθεση με τον πονοκέφαλο του Ronde de nuit !!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.