nPb
Επιφανές μέλος

ενω το θεωρητικο αει σε εξειδικευει. Γι αυτομ υπαρχουν και τα ΙΕΚ και οι χιλιες μυριες ιδιωτικες σχολες
Ούτε το Πανεπιστήμιο..διότι ο ακαδημαϊκός στόχος του είναι διαφορετικός. Το Πανεπιστήμιο κυρίως προάγει την έρευνα συντελώντας στην εξέλιξη της επιστήμης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

πιστεψε με οτι κι ενας μηχανονολογος του οαεδ θα εφτανε για πολλες εργασιεςο ελεγκτης ειναι η φυσικη εξελιξη του λογιστη
δηλαδη για σενα
ειτε πω, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ 19 999 ΜΟΡΙΑ, ειτε πω ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 10 000 ΜΟΡΙΑ
ιδιο πραγμα ετσι? μηχανολογια το ενα, μηχανολογια κ το αλλο
μου εφτιαξες τη μερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

ενω το θεωρητικο αει σε εξειδικευει. Γι αυτομ υπαρχουν και τα ΙΕΚ και οι χιλιες μυριες ιδιωτικες σχολες
Η επιχειρηματολογία σου μπάζει απο παντού.
Ρε, έχεις κάνει ποτέ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Λογιστικής για να μιλάς;
Άντε τώρα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Σε αυτές αναφέρομαι.βενι? σε ποια πιστοποιηση αναφερεσαι? στην ελλαδα απο οσο ξερω μετραει μονο acca, cfa ισως και το aca
Για την πληροφόρησή σου: ο Βασιλάκης Νομικά ξεκίνησε να σπουδάζει, τα παράτησε και ακολούθησε την κλίση του στα μαθηματικά- πληροφορική. Δεν του βγήκε σε κακό.Να γελάσω τώρα;
O Bill Gates πέρασε στο Harvard αγόρι μου άλλο που απορροφήθηκε-κόλλησε με τη πληροφορική και έγινε αυτό που ξέρουμε.

metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

σωστος! αυτο εννοουσα.Ούτε το Πανεπιστήμιο..διότι ο ακαδημαϊκός στόχος του είναι διαφορετικός. Το Πανεπιστήμιο κυρίως προάγει την έρευνα συντελώντας στην εξέλιξη της επιστήμης.![]()
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Σε αυτές αναφέρομαι.
Για την πληροφόρησή σου: ο Βασιλάκης Νομικά ξεκίνησε να σπουδάζει, τα παράτησε και ακολούθησε την κλίση του στα μαθηματικά- πληροφορική. Δεν του βγήκε σε κακό.![]()
Είπα κάτι το διαφορετικό?
Προσθέτω ότι φοίτησε και στο Μαθηματικό του Harvard!
vasilis12345
Δραστήριο μέλος

οποιος εχει περασει μαθημα λογιστικης στο πανεπιστημιο, σε τμημα που αναγνωριζετε στο ΟΕΕ θα μιλαει περι λογιστικης και θα ασκει κριτικη
οποιος δεν εχει κανει , ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
...κοινη λογικη
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

εσυ εχεις κανει ποτε μια φορολογικη δηλωση;Η επιχειρηματολογία σου μπάζει απο παντού.
Ρε, έχεις κάνει ποτέ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Λογιστικής για να μιλάς;
Άντε τώρα.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

εσυ εχεις κανει ποτε μια φορολογικη δηλωση;
Ναι έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε λογιστικό γραφείο.
Και κατα δευτερον η λογιστική δεν είναι μόνο για τα λογιστικά γραφεία. Ξεκολλήστε το μυαλό σας!
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε φιλε η αδερφη μου δουλευει σε λογιστικο γραφειο και ως απλη αποφοιτη και βγαζει τη μιση δουλεια εκει μεσα. το αφεντικο της ειναι των τει λογιστικης ουτε καν αει οικονομικο. Τι μας λες τωρα;θα κανουμε μια συμφωνια
οποιος εχει περασει μαθημα λογιστικης στο πανεπιστημιο, σε τμημα που αναγνωριζετε στο ΟΕΕ θα μιλαει περι λογιστικης και θα ασκει κριτικη
οποιος δεν εχει κανει , ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
...κοινη λογικη
1ον: σε βοηθησε πολη το μαθημα λογιστικης που εκανες στο πανεπιστημιο γαι να την κανεις 2ον: ολοι οι τειτζηδες λογιστικης και οι πλειστοι των οικονομολογων λογιστες καταντουν. Τι αλλο να κανουν;Ναι έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε λογιστικό γραφείο.
Και κατα δευτερον η λογιστική δεν είναι μόνο για τα λογιστικά γραφεία. Ξεκολλήστε το μυαλό σας!
vasilis12345
Δραστήριο μέλος

ρε φιλε η αδερφη μου δουλευει σε λογιστικο γραφειο και ως απλη αποφοιτη και βγαζει τη μιση δουλεια εκει μεσα. το αφεντικο της ειναι των τει λογιστικης ουτε καν αει οικονομικο. Τι μας λες τωρα;
και εμενα ενας μπαρμπας μου, ειναι μικροβιολογος, εγω δεν ξερω τι ειναι το κυτταρο
μεχρι να κανεις μαθημα λογιστικης, σε παρακαλω να εισαι πιο μετρημενος στο ποσο εκφερεις αποψη
ευχαριστω
εχουμε κοντα τα μισα μαθηματα για να παρουμε πτυχιο καθαρες λογιστικες και θα μου πεις περι τινος προκειται η λογιστικη...ε ειναι χαζος διαλογος
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

σου καταθετω παιδακι μου την προσωπικη μου εμπειρια.και εμενα ενας μπαρμπας μου, ειναι μικροβιολογος, εγω δεν ξερω τι ειναι το κυτταρο
μεχρι να κανεις μαθημα λογιστικης, σε παρακαλω να εισαι πιο μετρημενος στο ποσο εκφερεις αποψη
ευχαριστω
εχουμε κοντα τα μισα μαθηματα για να παρουμε πτυχιο καθαρες λογιστικες και θα μου πεις περι τινος προκειται η λογιστικη...ε ειναι χαζος διαλογος
Chris1993
Περιβόητο μέλος

ρε φιλε η αδερφη μου δουλευει σε λογιστικο γραφειο και ως απλη αποφοιτη και βγαζει τη μιση δουλεια εκει μεσα. το αφεντικο της ειναι των τει λογιστικης ουτε καν αει οικονομικο. Τι μας λες τωρα;
Ρε είσαι χαζός η το παίζεις;
Περιορίζεις το μυαλό σου στα λογιστικά γραφεία.
Σου λέμε ότι η Λογιστική ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
Και ότι οι απόφοιτοι λυκείου δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν κάτι παραπάνω από συγκεκριμένες τυποποιημένες διαδικασίες.
Είναι σαν να μου λες ότι εγώ ενώ σπουδάζω οικονομικά αλλά επειδή μου τρελαίνομαι για τα Αρχαία και την Ιστορία μπορώ να δουλέψω είτε ιδιωτικά είτε δημόσια ως φιλόλογος. Σοβαρέψου.
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

αφου σχεδον ΟΛΟΙ οι λογιστες και οι οικονομολογοι σε λογιστικα γραφεια δουλευουν. Κι εκει δεν θα χρεοιαζονται πλεον τετοιοι αλλα απλοι αποφοιτοι λυκειου που θα εχουν μαθει καλα τη δουλεια. Φορολογικες δηλωσεις θα κανουν. Δεν θα διευθυνουν επιχειρηματικομ ομιλοΡε είσαι χαζός η το παίζεις;
Περιορίζεις το μυαλό σου στα λογιστικά γραφεία.
Σου λέμε ότι η Λογιστική ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
Και ότι οι απόφοιτοι λυκείου δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν κάτι παραπάνω από συγκεκριμένες τυποποιημένες διαδικασίες.
Είναι σαν να μου λες ότι εγώ ενώ σπουδάζω οικονομικά αλλά επειδή μου τρελαίνομαι για τα Αρχαία και την Ιστορία μπορώ να δουλέψω είτε ιδιωτικά είτε δημόσια ως φιλόλογος. Σοβαρέψου.
vasilis12345
Δραστήριο μέλος

κατα δευτερον εχεις δεν ειχες με αναγκασες, ο λογιστης δουλευει, σε γραφεια, εσωτερικος σε μεγαλες εταιριες, σε τραπεζες, σε ελεγκτικες, σε ασφαλιστικες, σε υπουργεια, σε καθε ειδος λογιστηριο...παρεπιπτωντος απο ερευνα του οπα (για τους αποφοιτους των 8 τμηματων του οπα), μονο το 5% δουλευει σε λογιστικα γραφεια...αυτο και μονο δειχνει ποσο περιορισμενα σκεφτεσαι
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

την οποια εμπειρια μου τη μεταφερει. και αποφοιτοι λυκειου δουλευουν σε τραπεζες, σε ασφαλοστικες κτλ. ειδες λοιπον που εισαι κολημενος στο οικονομικο σου τμημα;κατ αρχας, δεν ειναι προσωπικη σου εμπειρια, ειναι εμπειρια της αδερφης σου, την οποια και δεν ξερω
κατα δευτερον εχεις δεν ειχες με αναγκασες, ο λογιστης δουλευει, σε γραφεια, εσωτερικος σε μεγαλες εταιριες, σε τραπεζες, σε ελεγκτικες, σε ασφαλιστικες, σε υπουργεια, σε καθε ειδος λογιστηριο...παρεπιπτωντος απο ερευνα του οπα (για τους αποφοιτους των 8 τμηματων του οπα), μονο το 5% δουλευει σε λογιστικα γραφεια...αυτο και μονο δειχνει ποσο περιορισμενα σκεφτεσαι
vasilis12345
Δραστήριο μέλος

επειδη εγω εχω δικη μου εμπειρια, ασε με να ξερω 1-2 παραπανω...τι ξερολισμος ειναι αυτος
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ και για το κατα ποσο μπορουν να τους υποκαταστησουν στις λογιστικες και μονο εργασιες οι αποφοιτοι λυκειου, οχι για το τι μπορουν να κανουν οι αποφοιτοι λυκειου
λυπαμαι δεν μπορω να στο εξηγησω πιο απλα, αμα θες να μενεις στις ψευδαισθησεις σου οκ
παντως η λογιστικη ηταν ανεκαθεν δυσκολος κλαδος
φυσικα, υπαρχει λογιστικη πανεπιστημιακου επιπεδο, τει, ιεκ, και εμπειρικου επιπεδου
με την ιδια λογικη και η χημεια που καναμε στο δημοτικο λεει για πυρηνες και ατομα..δεν σημαινει οτι η πυρηνικη φυσικη ειναι ευκολη
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

τη χημεια του δημοτικου θα μπορουσε να την κανει κι ενας αποφοιτος λυκειου που ξερει καλα χημεια ακομη και του γυμνασιου ασχετως αν δεν σπουδασε χημικο. Αλλο τωρα αν δεν του επιτρεπει το κρατος να διδασκει ως χημικος στο σχολειο και σωστα βεβαια. Τωρα ομως στην περιπτωση σας ειναι σαν να αφηνει εναν αποφοιτο λυκειου που ξερει χημεια να μπορει να διδασκει χημεια στο σχολειο. Κατανοητο αυτο που λεω τωρα;....δεν ξερω αν θες να κανεις τον χαζο...μπορει και να σου αρεσει
επειδη εγω εχω δικη μου εμπειρια, ασε με να ξερω 1-2 παραπανω...τι ξερολισμος ειναι αυτος
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ και για το κατα ποσο μπορουν να τους υποκαταστησουν στις λογιστικες και μονο εργασιες οι αποφοιτοι λυκειου, οχι για το τι μπορουν να κανουν οι αποφοιτοι λυκειου
λυπαμαι δεν μπορω να στο εξηγησω πιο απλα, αμα θες να μενεις στις ψευδαισθησεις σου οκ
παντως η λογιστικη ηταν ανεκαθεν δυσκολος κλαδος
φυσικα, υπαρχει λογιστικη πανεπιστημιακου επιπεδο, τει, ιεκ, και εμπειρικου επιπεδου
με την ιδια λογικη και η χημεια που καναμε στο δημοτικο λεει για πυρηνες και ατομα..δεν σημαινει οτι η πυρηνικη φυσικη ειναι ευκολη
Giorgos Pamak
Δραστήριο μέλος

lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.