Πάντως υπάρχουν πολλά μαγαζιά,είτε με ρούχα,είτε καφετέριες κ.λ.π που ζητάνε άτομα για δουλειά.Στην Χρυσή Ευκαιρία υπάρχουν πολλές αγγελίες και αν και κουραστικό να ψάχνεις έτσι,κάτι καλό μπορείς να βρεις.Πολλά μαγαζιά κολλάνε και αφίσες όταν ζητούν υπαλλήλους.Αν υπάρχει ανταγωνισμός για μια θέση,τότε το θέμα είναι να δείξετε στον ιδιοκτήτη πόσο πρόθυμοι είστε να μάθετε καινούρια πράγματα και να δουλέψετε και να έχετε χαμόγελο και διάθεση.Επίσης,μην κωλώσετε να τον ρωτήσετε για μισθό και ώρες εργασίας,αν δείτε ότι θέλει να σας προσλάβει,γιατί πέφτει πολλή εκμετάλλευση...
Εγώ δουλεύω σαν σερβιτόρα σε μια καφετέρια.Oύτε εγώ ήξερα τίποτα από δίσκο στην αρχή,όλα τα μαθαίνεις στην πορεία!Έχει αρκετή ορθοστασία και κούραση,αλλά παράλληλα έχει πολλές φορές καλά tips ,γίνεσαι πιο κοινωνικός,κάνεις νέες γνωριμίες,δουλεύεις (συνήθως) σε ευχάριστο περιβάλλον και εγώ προσωπικά όταν δουλεύω βράδυ,επειδή δεν κάθομαι,δεν το καταλαβαίνω για πότε περνά η ώρα!Το κακό βέβαια είναι ότι πρέπει να βγάλεις βιβλιάριο υγείας και έχει λίγο τρέξιμο αυτό...:/
@ boubou,αν θες κάτι με λιγότερη κούραση,σαν πωλήτρια σε κάποιο μαγαζί είναι καλή ιδέα,όπως επίσης και γραμματέας σε κάποιο φροντιστήριο(μια φίλη μου έτσι δουλέυει παράλληλα με τη σχολή). Υπάρχουν επίσης και οι προωθήσεις προϊόντων,αλλά δεν νομίζω ότι έχει πολύ καλά λεφτά,εκτός από την περίπτωση που διαφημίζεις τσιγάρα,ποτά κ.λ.π που δίνουν αρκετά χρήματα,αλλά θέλει εμφάνιση και ύψος και είναι νυχτερινή δουλειά κυρίως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.