Chrysa32485
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ θέλω να το κάνω πιο πολύ για την εμπειρία και νομίζω πως αν βοηθάω κάνα παιδάκι δύο φορές την εβδομάδα τα με τα μαθήματά του και λίγες ώρες θα απασχολούμαι, και ξεκούραστα και θα βγάζω και ένα χαρτζιλίκι!κατι ασχετο... γιατι θελετε να δουλεψετε? ειμαι αργοσχολοσ και ειμαι περιοφανοσ γι αυτο..................τεσπα μια καλη ιδεα θα ηταν κανα 4ωρο 4-5 ευρο/ωρα σε NET CAFE....αξιζει ειναι ξεκουραστο και μπορεις να διαβασεις και τπτ παραλιλα.. (λεμε τωραα....)
.....το θεμα ειναι ομος να βρεις ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

κατι ασχετο... γιατι θελετε να δουλεψετε? ειμαι αργοσχολοσ και ειμαι περιοφανοσ γι αυτο..................
Σκέφτηκες καθόλου το ενδεχόμενο να μη θέλουμε να περνάμε τον ελεύθερό μας από τη σχολή χρόνο στη δουλειά, αλλά να πρέπει να το κάνουμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skycaptain_stav
Νεοφερμένο μέλος

Εχω σκεφτει να κανω κανα μαθημα σε κανα πιτσιρικι δημοτικου - γυμνασιου αλλα δεν ξερω πως δουλευουν αυτα τα πραγματα..αν βαλλω δλδ αγγελια δεν νομιζω να γινει τπτ, οποτε μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το κανω? σκεφτηκα να παω να ρωτησω το παλιο μου φροντιστηριο....
Ηelp!!

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

διαφορετικα, εαν σπουδαζεις στην πολη που μεγαλωσες, κοιτα μηπως σου προτεινει και κάποιος γνωστος σου κανενα μαθητη... αλλα και απο αγγελια δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.
Rossettitalia
Νεοφερμένο μέλος

mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

dalida
Νεοφερμένο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα θελα και γω να βρώ και γω καποια δουλεια, και βασικά πρέπει κιόλας αλλιώς θα πέσει πείνα.Για όσους ενδιαφέρονται έχω ακούσει πως παίρνουν φοιτητές πάντα στις εστίες και στα εστιατόρια των πανεπιστημίων.Ρωτήστε ή καντε αίτηση στο πανεπιστήμιο που είστε.-Υπάρχουν επίσης πολλά σεμινάρια που χρηματοδοτούνται δλδ αν τα παρακολουθήσεις παίρνεις χρήματα αλλά το θέμα είναι να μη σου ξεφύγουν.Ψαξτε τις ανακοινώσεις του πανεπστημίου.
πληρωνεσαι για σεμιναρια?!!
dalida
Νεοφερμένο μέλος

Και αν το πετύχεις, μη μας ξεχάσεις, πες τπτ και σε μας

midnightsun
Νεοφερμένο μέλος

στα starbucks θα μου αρεσε να δουλευα σα φοιτητρια κ σε κανενα internet cafe
evi1823
Νεοφερμένο μέλος

πληρωνουν ή ειναι απατη???
SephirothAN
Νεοφερμένο μέλος

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

καλησπερα να ρωτησω πηγα προσφατα στην ελλας ον λινε για τηλεπωλησεις οι οποιοι λενε για 4 ωρεσ πενθημερο 470 σταθερο μισθο συν ικα συν τα μπονους απο τις αιτησεις που θα κανεις?ξερει κανενας κατι σχετικο με αυτο???
Αν προκειται να δουλεψεις στην ιδια την HOL(στο κτιριο στο Ψυχικο ) τοτε αξιζει. Υπαρχει βασικος μισθος ασχετα απο τις πωλησεις που θα καταφερεις να κανεις κι εκτος αυτου στο τμημα των πωλησεων δεχονται κι εισερχομενες κλησεις ,δηλαδη υποψηφιοι πελατες οι οποιοι καλουν ετσι κι αλλιως για να παρουν/αλλαξουν πακετο , οποτε ειναι + ακουραστο μπονους , αν και το πιο πιθανο οπως το βλεπω ειναι για αρχη να εισαι μονο εξερχομενες .Επισης ,αν και προσωπικα δεν εχω θελησει ποτε να παω να δουλεψω σε θεση πωλησεων ,πιστευω πως στη συγκεκριμενη θεση δεν εχεις κατι να χασεις γιατι οσο να ναι η HOL προσελκυει αρκετο κοσμο τελευταια και οσο να ναι θα κανεις μερικες αιτησεις .
Τωρα αμα ειναι να δουλεψεις για καμια αλλη εταιρεια που δουλευει ως εξωτερικος συνεργατης της HOL θα σου ελεγα αστο καλυτερα ,δεν νομιζω να υπαρχει καν βασικος μισθος , ειναι κατι σαν να ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα ,βαζουν οποιον να ναι ,μπορει και χωρις καμια εκπαιδευση , να παιρνει τηλ για να κανει πωλησεις πακετων , κι αμα κατσει εκατσε και σε πληρωνουν για καθε αιτηση που κανεις (πραγμα δυσκολο ) και αν δεν κανεις τους αποχαιρετας και χανεις τον χρονο σου .
Τωρα οσο για τα προαναφερθεντα σεμιναρια, οταν ημουν στο δευτερο εξαμηνο της σχολης ειχα βγαλει μια καρτα ανεργιας στον ΟΑΕΔ (δεν ειχα δηλωσει οτι ειμαι φοιτητης )και εκανα μια συνεντευξη με μια υπευθυνη η οποια με προτεινε και με εστειλε για ενα σεμιναριο πληροφορικης - ECDL στο οποιο θα πηγαινα για ενα 4μηνο (400 συμπληρωμενες ωρες αν θυμαμαι καλα ) τελειωνοντας θα υπηρχε βεβαιωση παρακολουθησης σεμιναριου advanced ecdl + 2500 Ε αν θυμαμαι καλα , αλλα αλλαξα γνωμη μετα και δεν πηγα καν .Τωρα ετσι οπως φαινεται και μου εχουν πει και γνωστοι , πρεπει να υπαρχουν και σεμιναρια για φοιτητες , αρα αμα ενδιαφερεται καποιος θα ηταν οκ απο ΟΑΕΔ λογικα η αλλον φορεα. Το μειονεκτημα βεβαια ειναι οτι τα χρηματα τα παιρνεις μετα την ολοκληρωση της παρακολουθησης .
ilias_90
Νεοφερμένο μέλος

(Όχι σερβιτόρος σε cafe-bar γιατι παίρνουν μόνο κοπέλες πια

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

ilias_90
Νεοφερμένο μέλος

σε καμια εταιρια ερευνων?συνηθως εκει ζητανε φοιτητες.
Μήπως μπορείς να μου δώσεις περισσότερες λεπτομέριες?
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλησπερα να ρωτησω πηγα προσφατα στην ελλας ον λινε για τηλεπωλησεις οι οποιοι λενε για 4 ωρεσ πενθημερο 470 σταθερο μισθο συν ικα συν τα μπονους απο τις αιτησεις που θα κανεις?ξερει κανενας κατι σχετικο με αυτο???
Πλατεία Αττικής;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

https://www.kariera.gr/GR/Default.aspxΜήπως μπορείς να μου δώσεις περισσότερες λεπτομέριες?
DN8
Νεοφερμένο μέλος

αστο καλυτερα εχω παει και ηταν τελικα απατη.σιγα μην εδιναν 470 για 4 μονο ωρες.βεβαια ημουν και μικροτερος οταν πηγα και στην δευτερη μερα την εκανα.βλακεια ειναι...καλησπερα να ρωτησω πηγα προσφατα στην ελλας ον λινε για τηλεπωλησεις οι οποιοι λενε για 4 ωρεσ πενθημερο 470 σταθερο μισθο συν ικα συν τα μπονους απο τις αιτησεις που θα κανεις?ξερει κανενας κατι σχετικο με αυτο???
ολα σχεδον στην πλατεια αττικης ειναι.ειχα παρει να ρωτησω σε τρεις διαφορετικες εταιρειες και ηταν στο ιδιο κτιριο ολα.απλα σε διαφορετικους οροφους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jesse_
- giorgos5002
- kalhkardia
- elevag
- peter347
- g59
- Alessandra Eliza
- Annou1
- maria pad
- DeWiN
- spring day
- Τρελας123
- Joji
- Nick0007
- nimbus
- User2350
- Εριφύλη
- Nina-nana
- Χάρις
- eirinipap
- Nala
- kiyoshi
- SoyN
- Φινεύς
- Unboxholics
- katia.m
- ggl
- snowy
- vasilis123321
- oups
- constansn
- Hased Babis
- Deadly_sorrowX
- korlef
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Scandal
- Kitana
- Athens2002
- Gus Roger10
- calliope
- alpha.kappa
- GeorgePap2003
- KingOfPop
- P.Dam.
- Maynard
- Ιωάννης1234
- Paragontas7000
- katerinavld
- louminis
- Κλημεντίνη
- PanMoonlight
- CoolCowboy
- giannhs2001
- angies
- Idontknoww
- Oikonomologistis
- thenutritionist
- estrela
- Giii
- Sofos Gerontas
- J.Cameron
- Alexismicro
- jim2015
- το κοριτσι του μαη
- jimis2001
- Miranda32
- PanosBat
- Nikoleta_Giann
- nicole1982
- Steliosgkougkou
- hirasawayui
- johnsala
- Nick254
- margik
- tfghp
- tolis
- Citylights
- Meow
- Schlimazel
- Philologist
- desp1naa
- Polipolikalos
- Marinamani
- lnesb
- Λαμπρινηη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.