xPnkox
Νεοφερμένο μέλος

Εχει λιγο καιρο τωρα που ψαχνω για δουλειά..Εχω παει σε μερικες καφετεριες και σε ενα αλλο μαγαζι (πιτσα,τοστ κτλ) και παρολο που ολοι ψάχνουν ατομα,κανεις δε με προσλαμβανει.Και μιλαω για σχετικα μικρά μαγαζιά..Δηλαδή που δεν έχουν και ΤΟΟΟΟΣΗ δουλειά.
Δεν εχω ξαναδουλεψει ποτε, και μολις το ακουνε μου ζητανε τηλεφωνο και λενε θα με παρουν τηλ για να με δουν δοκιμαστικα καποια στιγμη.Και ποτέ δε παίρνουν.
Τι κάνω λάθος..?Πως μπορεί μια φοιτητρια να βρει μια πρώτη δουλεια χωρις να εχει μέσον..?Ολοι οι υπόλοιποι, που βρισκουν τοσο ευκολα δουλεια, εμπειροι γεννιουνται? ή όλοι βολεύνται σε δουλειές μέσω γνωστών τους?
Μπορείτε να με συμβουλέψετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος

νομιζω οτι επειδη δεν εχεις ξαναδουλεψει γιάυτο δεν σε παιρνουν τηλ..
εγω ειχα παει στη pizza fan για τηλεφωνητρια και δν με πηραν γιατι δν ειχα προυπηρεσια..
παρε μια χρυση ευκαιρια η αλλη εφημεριδα με αγγελεις εργασιες και κατι θα βρεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

lebron15
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TR-F STORFLOR
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

μηπως ξερει κανεισ ποτε βγαινουν οι προκηρυξεις του οτε για την απασχοληση φοιτητων στο 11888?
Δεν νομίζω να πάρουν καινούργιες αιτήσεις!!Ήδη περιμένουν στην ουρά πολλοί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TR-F STORFLOR
Νεοφερμένο μέλος

haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mr strange
Δραστήριο μέλος

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Deidara
Νεοφερμένο μέλος

παιδιά μήπως ξέρετε αν ψάχνουν τπτ στην κομοτηνή;;;Εκεί περνάω και δεν ξέρω τί θα κάνω χωρίς δουλειά.. :/
απο καφετεριες αλλο τπτ... εχει αρκετες οποτε αν δικτυωθεις καλα και ενδιαφερθεις για κατι τετοιο λογικα θα προκυψει κατι....

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Btw αν καταφέρεις να βρεις δουλειά κοντά στο γνωστικό αντικείμενο που σπουδάζεις σίγουρα θα είναι συν. Δεν ξέρω ακριβώς τι ενδιαφέρεσαι, αλλά αν το βιογραφικό σου πρέπει να εμπλουτιστεί και δε στηρίζεσαι απλά στο πτυχίο σου, κοίτα να αποφύγεις δουλειές σε καφετέριες και μπαρ. Δε θα μπορείς να τις βάλεις σαν κάτι χρήσιμο στο CV. Φυσικά αν δεις πως δε βρίσκεις τίποτα άλλο, βουρ σε όποια ευκαιρία σου ανοίγεται. Οι καιροί είναι δύσκολοι και μπράβο σου που θες να βοηθήσεις οικονομικά την κατάσταση.

Το ξέρω και φαντάζομαι πως πολλοί φοιτητές θα είναι στη θέση σου. Εάν είναι αναγκαίο προσπάθησε ακόμα και με στερήσεις στο μισθό να προτιμήσεις δουλειά με ένσημα παρά κάποια που φαινομενικά θα σου δίνει τώρα περισσότερα λεφτά. Όχι ότι έχουμε ελπίδες να βγούμε ποτέ στη σύνταξη με τα χάλια της Ελλάδας, αλλά καλύτερα να σκεφτόμαστε και πιο μακροπρόθεσμα, όσο μακριά κι αν μοιάζουν τα 60.
Btw αν καταφέρεις να βρεις δουλειά κοντά στο γνωστικό αντικείμενο που σπουδάζεις σίγουρα θα είναι συν. Δεν ξέρω ακριβώς τι ενδιαφέρεσαι, αλλά αν το βιογραφικό σου πρέπει να εμπλουτιστεί και δε στηρίζεσαι απλά στο πτυχίο σου, κοίτα να αποφύγεις δουλειές σε καφετέριες και μπαρ. Δε θα μπορείς να τις βάλεις σαν κάτι χρήσιμο στο CV. Φυσικά αν δεις πως δε βρίσκεις τίποτα άλλο, βουρ σε όποια ευκαιρία σου ανοίγεται. Οι καιροί είναι δύσκολοι και μπράβο σου που θες να βοηθήσεις οικονομικά την κατάσταση.
Το γνωστικο αντικειμενο ειναι η πληροφορικη και οπως σιγουρα ξερεις ,τα πραγματα ειναι δυσκολα για πρωτοετεις (που να μπουν αυτοι). Εχω δουλεψει σε καφετερια-ταβερνα και ειδα καποια πραγματα αλλα δυστυχως μονο κατι τετοια ισως μπορω να προσεγγισω (το ισως το λεω γιατι προτειμανε κοριτσια για ευνοητους λογους).
bethmar
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jesse_
- giorgos5002
- kalhkardia
- elevag
- peter347
- g59
- Alessandra Eliza
- Annou1
- maria pad
- DeWiN
- spring day
- Τρελας123
- Joji
- Nick0007
- nimbus
- User2350
- Εριφύλη
- Nina-nana
- Χάρις
- eirinipap
- Nala
- kiyoshi
- SoyN
- Φινεύς
- Unboxholics
- katia.m
- ggl
- snowy
- vasilis123321
- oups
- constansn
- Hased Babis
- Deadly_sorrowX
- korlef
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Scandal
- Kitana
- Athens2002
- Gus Roger10
- calliope
- alpha.kappa
- GeorgePap2003
- KingOfPop
- P.Dam.
- Maynard
- Ιωάννης1234
- Paragontas7000
- katerinavld
- louminis
- Κλημεντίνη
- PanMoonlight
- CoolCowboy
- giannhs2001
- angies
- Idontknoww
- Oikonomologistis
- thenutritionist
- estrela
- Giii
- Sofos Gerontas
- J.Cameron
- Alexismicro
- jim2015
- το κοριτσι του μαη
- jimis2001
- Miranda32
- PanosBat
- Nikoleta_Giann
- nicole1982
- Steliosgkougkou
- hirasawayui
- johnsala
- Nick254
- margik
- tfghp
- tolis
- Citylights
- Meow
- Schlimazel
- Philologist
- desp1naa
- Polipolikalos
- Marinamani
- lnesb
- Λαμπρινηη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.