Mr.Brainiac Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Brainiac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:04 Ο Mr.Brainiac: #441 30-06-12 02:04 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εσύ ήσουν πολύ τυχερός στη λογοτεχνία που δικαιώθηκε το γραπτό σου....Ενώ εγώ όπως και άλλα παιδιά την πατήσαμε για άλλη μία φορα... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι ειμαι τυχερος,αλλα με πετσοκοψαν σε αρχαια,ιστορια και εκθεση...Απο τη στιγμη που ο καθενας διορθωνει οπως να ναι,χωρις ελεγχο,ο θεσμος θα βρισκεται σε ατροφια.Εβλεπα μεχρι και διορθωτες σε διαφορα fora να ρωτουν πως πρεπει να βαθμολογησουν,ρωτουσαν μεχρι και αν ισχυουν καποιες απαντησεις.Μην απορειτε μετα για τις μεγαλες αποκλισεις και τις βαθμολογιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:07 Η evi07larissa: #442 30-06-12 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Brainiac: Ναι το ξερω οτι ειμαι τυχερος,αλλα με πετσοκοψαν σε αρχαια,ιστορια και εκθεση...Απο τη στιγμη που ο καθενας διορθωνει οπως να ναι,χωρις ελεγχο,ο θεσμος θα βρισκεται σε ατροφια.Εβλεπα μεχρι και διορθωτες σε διαφορα fora να ρωτουν πως πρεπει να βαθμολογησουν,ρωτουσαν μεχρι και αν ισχυουν καποιες απαντησεις.Μην απορειτε μετα για τις μεγαλες αποκλισεις και τις βαθμολογιες. Click για ανάπτυξη... Εγώ αρχαία είχα 20 μονάδες διαφορά....Να τρελαίνεσαι!!!!!! μέχρι και ιστορία είχα διαφορά ο ένας 100 ο άλλος 93 νομίζω...Έκεθση και οι δύο μου έβαλαν τον ίδιο βαθμό...!! Ο δεύτερος σιγά μην διόρθωσε τίποτα.Ότι να' ναι. Ευτυχώς που έγραψα όσο έγραψα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIkolas99827 Νεοφερμένο μέλος Ο NIkolas99827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:10 Ο NIkolas99827: #443 30-06-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Πρώτα απ'ολα είστε εσεις σοβαροι;;;Πάτε καλα η απ το πολυ διαβασμα χαλασε το μυαλο σας και λέτε οτι να'ναι;; και δευτερον αυτο το πράγμα που εχει πιασει την καρέκλα της καθηγητριας με τα ιδιαιτερα και τον μισθο και τα μαυρα χρηματα, γιατί δεν έχει επέμβει ακομη εισαγγελέας να την κλείσει φυλακή και να της αφαιρεσει την άδεια;; μήπως διορθωσε και εκθεση;;;;; γιατι εκθεση αν διορθωσε αυτη το γραπτο μου σιγουρα εξηγειται αυτο που μου εκαναν 31-45 κ 72 αναβαθμολόγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookies&chips Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:54 Ο cookies&chips: #444 30-06-12 02:54 Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 03:24 Ο Rainbowarrior: #445 30-06-12 03:24 Αρχική Δημοσίευση από cookies&chips: Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Click για ανάπτυξη... Εγώ λογοτεχνία είχα: Α=70, Β=87, Γ=87, Μ.ο.=87 Και το καλύτερο; Έκθεση: Α=95, Β=75!!!, Γ=93, Μ.ο.=94 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:07 Η din@!! έγραψε: #446 30-06-12 14:07 Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Βιολογια (Κατευθυνσης κυριως,αλλα και σε μικροτερο βαθμο γενικης) έγινε σφαγη στο νησι μ. 'Ολοι ψαχναμε τους βαθμους μας!! Βιολογία Κατευθυνσης δεν ειχα λαθος,και ειχα δωσει ακριβως τις απαντησεις που ειχαν δωσει και στην τηλεοραση. Και μ εβαλαν 18.... Και αλλα παιδια που περιμεναν πανω από 19 (οι εκτιμησεις έγιναν με τς καθηγητες και στα ιδιαιτερα και στ σχολειο) ήρθαν με βαθμους απο 15,6-18,4. Μιλαμε για τρελες αποκλίσεις!!! Βιολογια γενικης πάλι περίμενα 18 και μ ηρθε 15,9. Δεν ξερω απο που μου έκοψαν! Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Ο OChemist έγραψε: #447 30-06-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:19 Η Queen of Hearts: #448 30-06-12 14:19 καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:21 Η Χαρουλιτα: #449 30-06-12 14:21 Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εσύ ήσουν πολύ τυχερός στη λογοτεχνία που δικαιώθηκε το γραπτό σου....Ενώ εγώ όπως και άλλα παιδιά την πατήσαμε για άλλη μία φορα... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι ειμαι τυχερος,αλλα με πετσοκοψαν σε αρχαια,ιστορια και εκθεση...Απο τη στιγμη που ο καθενας διορθωνει οπως να ναι,χωρις ελεγχο,ο θεσμος θα βρισκεται σε ατροφια.Εβλεπα μεχρι και διορθωτες σε διαφορα fora να ρωτουν πως πρεπει να βαθμολογησουν,ρωτουσαν μεχρι και αν ισχυουν καποιες απαντησεις.Μην απορειτε μετα για τις μεγαλες αποκλισεις και τις βαθμολογιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:07 Η evi07larissa: #442 30-06-12 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Brainiac: Ναι το ξερω οτι ειμαι τυχερος,αλλα με πετσοκοψαν σε αρχαια,ιστορια και εκθεση...Απο τη στιγμη που ο καθενας διορθωνει οπως να ναι,χωρις ελεγχο,ο θεσμος θα βρισκεται σε ατροφια.Εβλεπα μεχρι και διορθωτες σε διαφορα fora να ρωτουν πως πρεπει να βαθμολογησουν,ρωτουσαν μεχρι και αν ισχυουν καποιες απαντησεις.Μην απορειτε μετα για τις μεγαλες αποκλισεις και τις βαθμολογιες. Click για ανάπτυξη... Εγώ αρχαία είχα 20 μονάδες διαφορά....Να τρελαίνεσαι!!!!!! μέχρι και ιστορία είχα διαφορά ο ένας 100 ο άλλος 93 νομίζω...Έκεθση και οι δύο μου έβαλαν τον ίδιο βαθμό...!! Ο δεύτερος σιγά μην διόρθωσε τίποτα.Ότι να' ναι. Ευτυχώς που έγραψα όσο έγραψα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NIkolas99827 Νεοφερμένο μέλος Ο NIkolas99827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:10 Ο NIkolas99827: #443 30-06-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Πρώτα απ'ολα είστε εσεις σοβαροι;;;Πάτε καλα η απ το πολυ διαβασμα χαλασε το μυαλο σας και λέτε οτι να'ναι;; και δευτερον αυτο το πράγμα που εχει πιασει την καρέκλα της καθηγητριας με τα ιδιαιτερα και τον μισθο και τα μαυρα χρηματα, γιατί δεν έχει επέμβει ακομη εισαγγελέας να την κλείσει φυλακή και να της αφαιρεσει την άδεια;; μήπως διορθωσε και εκθεση;;;;; γιατι εκθεση αν διορθωσε αυτη το γραπτο μου σιγουρα εξηγειται αυτο που μου εκαναν 31-45 κ 72 αναβαθμολόγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookies&chips Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:54 Ο cookies&chips: #444 30-06-12 02:54 Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 03:24 Ο Rainbowarrior: #445 30-06-12 03:24 Αρχική Δημοσίευση από cookies&chips: Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Click για ανάπτυξη... Εγώ λογοτεχνία είχα: Α=70, Β=87, Γ=87, Μ.ο.=87 Και το καλύτερο; Έκθεση: Α=95, Β=75!!!, Γ=93, Μ.ο.=94 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:07 Η din@!! έγραψε: #446 30-06-12 14:07 Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Βιολογια (Κατευθυνσης κυριως,αλλα και σε μικροτερο βαθμο γενικης) έγινε σφαγη στο νησι μ. 'Ολοι ψαχναμε τους βαθμους μας!! Βιολογία Κατευθυνσης δεν ειχα λαθος,και ειχα δωσει ακριβως τις απαντησεις που ειχαν δωσει και στην τηλεοραση. Και μ εβαλαν 18.... Και αλλα παιδια που περιμεναν πανω από 19 (οι εκτιμησεις έγιναν με τς καθηγητες και στα ιδιαιτερα και στ σχολειο) ήρθαν με βαθμους απο 15,6-18,4. Μιλαμε για τρελες αποκλίσεις!!! Βιολογια γενικης πάλι περίμενα 18 και μ ηρθε 15,9. Δεν ξερω απο που μου έκοψαν! Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Ο OChemist έγραψε: #447 30-06-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:19 Η Queen of Hearts: #448 30-06-12 14:19 καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:21 Η Χαρουλιτα: #449 30-06-12 14:21 Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr.Brainiac: Ναι το ξερω οτι ειμαι τυχερος,αλλα με πετσοκοψαν σε αρχαια,ιστορια και εκθεση...Απο τη στιγμη που ο καθενας διορθωνει οπως να ναι,χωρις ελεγχο,ο θεσμος θα βρισκεται σε ατροφια.Εβλεπα μεχρι και διορθωτες σε διαφορα fora να ρωτουν πως πρεπει να βαθμολογησουν,ρωτουσαν μεχρι και αν ισχυουν καποιες απαντησεις.Μην απορειτε μετα για τις μεγαλες αποκλισεις και τις βαθμολογιες. Click για ανάπτυξη... Εγώ αρχαία είχα 20 μονάδες διαφορά....Να τρελαίνεσαι!!!!!! μέχρι και ιστορία είχα διαφορά ο ένας 100 ο άλλος 93 νομίζω...Έκεθση και οι δύο μου έβαλαν τον ίδιο βαθμό...!! Ο δεύτερος σιγά μην διόρθωσε τίποτα.Ότι να' ναι. Ευτυχώς που έγραψα όσο έγραψα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NIkolas99827 Νεοφερμένο μέλος Ο NIkolas99827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:10 Ο NIkolas99827: #443 30-06-12 02:10 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Πρώτα απ'ολα είστε εσεις σοβαροι;;;Πάτε καλα η απ το πολυ διαβασμα χαλασε το μυαλο σας και λέτε οτι να'ναι;; και δευτερον αυτο το πράγμα που εχει πιασει την καρέκλα της καθηγητριας με τα ιδιαιτερα και τον μισθο και τα μαυρα χρηματα, γιατί δεν έχει επέμβει ακομη εισαγγελέας να την κλείσει φυλακή και να της αφαιρεσει την άδεια;; μήπως διορθωσε και εκθεση;;;;; γιατι εκθεση αν διορθωσε αυτη το γραπτο μου σιγουρα εξηγειται αυτο που μου εκαναν 31-45 κ 72 αναβαθμολόγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cookies&chips Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:54 Ο cookies&chips: #444 30-06-12 02:54 Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 03:24 Ο Rainbowarrior: #445 30-06-12 03:24 Αρχική Δημοσίευση από cookies&chips: Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Click για ανάπτυξη... Εγώ λογοτεχνία είχα: Α=70, Β=87, Γ=87, Μ.ο.=87 Και το καλύτερο; Έκθεση: Α=95, Β=75!!!, Γ=93, Μ.ο.=94 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:07 Η din@!! έγραψε: #446 30-06-12 14:07 Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Βιολογια (Κατευθυνσης κυριως,αλλα και σε μικροτερο βαθμο γενικης) έγινε σφαγη στο νησι μ. 'Ολοι ψαχναμε τους βαθμους μας!! Βιολογία Κατευθυνσης δεν ειχα λαθος,και ειχα δωσει ακριβως τις απαντησεις που ειχαν δωσει και στην τηλεοραση. Και μ εβαλαν 18.... Και αλλα παιδια που περιμεναν πανω από 19 (οι εκτιμησεις έγιναν με τς καθηγητες και στα ιδιαιτερα και στ σχολειο) ήρθαν με βαθμους απο 15,6-18,4. Μιλαμε για τρελες αποκλίσεις!!! Βιολογια γενικης πάλι περίμενα 18 και μ ηρθε 15,9. Δεν ξερω απο που μου έκοψαν! Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Ο OChemist έγραψε: #447 30-06-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:19 Η Queen of Hearts: #448 30-06-12 14:19 καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:21 Η Χαρουλιτα: #449 30-06-12 14:21 Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Πρώτα απ'ολα είστε εσεις σοβαροι;;;Πάτε καλα η απ το πολυ διαβασμα χαλασε το μυαλο σας και λέτε οτι να'ναι;; και δευτερον αυτο το πράγμα που εχει πιασει την καρέκλα της καθηγητριας με τα ιδιαιτερα και τον μισθο και τα μαυρα χρηματα, γιατί δεν έχει επέμβει ακομη εισαγγελέας να την κλείσει φυλακή και να της αφαιρεσει την άδεια;; μήπως διορθωσε και εκθεση;;;;; γιατι εκθεση αν διορθωσε αυτη το γραπτο μου σιγουρα εξηγειται αυτο που μου εκαναν 31-45 κ 72 αναβαθμολόγιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cookies&chips Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 02:54 Ο cookies&chips: #444 30-06-12 02:54 Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 03:24 Ο Rainbowarrior: #445 30-06-12 03:24 Αρχική Δημοσίευση από cookies&chips: Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Click για ανάπτυξη... Εγώ λογοτεχνία είχα: Α=70, Β=87, Γ=87, Μ.ο.=87 Και το καλύτερο; Έκθεση: Α=95, Β=75!!!, Γ=93, Μ.ο.=94 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:07 Η din@!! έγραψε: #446 30-06-12 14:07 Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Βιολογια (Κατευθυνσης κυριως,αλλα και σε μικροτερο βαθμο γενικης) έγινε σφαγη στο νησι μ. 'Ολοι ψαχναμε τους βαθμους μας!! Βιολογία Κατευθυνσης δεν ειχα λαθος,και ειχα δωσει ακριβως τις απαντησεις που ειχαν δωσει και στην τηλεοραση. Και μ εβαλαν 18.... Και αλλα παιδια που περιμεναν πανω από 19 (οι εκτιμησεις έγιναν με τς καθηγητες και στα ιδιαιτερα και στ σχολειο) ήρθαν με βαθμους απο 15,6-18,4. Μιλαμε για τρελες αποκλίσεις!!! Βιολογια γενικης πάλι περίμενα 18 και μ ηρθε 15,9. Δεν ξερω απο που μου έκοψαν! Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Ο OChemist έγραψε: #447 30-06-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:19 Η Queen of Hearts: #448 30-06-12 14:19 καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:21 Η Χαρουλιτα: #449 30-06-12 14:21 Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 03:24 Ο Rainbowarrior: #445 30-06-12 03:24 Αρχική Δημοσίευση από cookies&chips: Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Click για ανάπτυξη... Εγώ λογοτεχνία είχα: Α=70, Β=87, Γ=87, Μ.ο.=87 Και το καλύτερο; Έκθεση: Α=95, Β=75!!!, Γ=93, Μ.ο.=94 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:07 Η din@!! έγραψε: #446 30-06-12 14:07 Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Βιολογια (Κατευθυνσης κυριως,αλλα και σε μικροτερο βαθμο γενικης) έγινε σφαγη στο νησι μ. 'Ολοι ψαχναμε τους βαθμους μας!! Βιολογία Κατευθυνσης δεν ειχα λαθος,και ειχα δωσει ακριβως τις απαντησεις που ειχαν δωσει και στην τηλεοραση. Και μ εβαλαν 18.... Και αλλα παιδια που περιμεναν πανω από 19 (οι εκτιμησεις έγιναν με τς καθηγητες και στα ιδιαιτερα και στ σχολειο) ήρθαν με βαθμους απο 15,6-18,4. Μιλαμε για τρελες αποκλίσεις!!! Βιολογια γενικης πάλι περίμενα 18 και μ ηρθε 15,9. Δεν ξερω απο που μου έκοψαν! Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Ο OChemist έγραψε: #447 30-06-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:19 Η Queen of Hearts: #448 30-06-12 14:19 καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:21 Η Χαρουλιτα: #449 30-06-12 14:21 Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cookies&chips: Παιδια εγω λογοτεχνια ειχα Α' βαθμ. 88, Β' βαθμ. 74, Γ' βαθμ. 62! Για να καταλαβετε δηλαδη, αλλος μου εβαλε σχεδον 18, κι αλλος σχεδον 12 μισο! Αυτη η (σχεδον) συμμετρια στη μειωση με τρελαινει! τουλαχιστον δεν επηρεασε τα μορια μου... Click για ανάπτυξη... Εγώ λογοτεχνία είχα: Α=70, Β=87, Γ=87, Μ.ο.=87 Και το καλύτερο; Έκθεση: Α=95, Β=75!!!, Γ=93, Μ.ο.=94 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:07 Η din@!! έγραψε: #446 30-06-12 14:07 Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Βιολογια (Κατευθυνσης κυριως,αλλα και σε μικροτερο βαθμο γενικης) έγινε σφαγη στο νησι μ. 'Ολοι ψαχναμε τους βαθμους μας!! Βιολογία Κατευθυνσης δεν ειχα λαθος,και ειχα δωσει ακριβως τις απαντησεις που ειχαν δωσει και στην τηλεοραση. Και μ εβαλαν 18.... Και αλλα παιδια που περιμεναν πανω από 19 (οι εκτιμησεις έγιναν με τς καθηγητες και στα ιδιαιτερα και στ σχολειο) ήρθαν με βαθμους απο 15,6-18,4. Μιλαμε για τρελες αποκλίσεις!!! Βιολογια γενικης πάλι περίμενα 18 και μ ηρθε 15,9. Δεν ξερω απο που μου έκοψαν! Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Ο OChemist έγραψε: #447 30-06-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:19 Η Queen of Hearts: #448 30-06-12 14:19 καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:21 Η Χαρουλιτα: #449 30-06-12 14:21 Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Βιολογια (Κατευθυνσης κυριως,αλλα και σε μικροτερο βαθμο γενικης) έγινε σφαγη στο νησι μ. 'Ολοι ψαχναμε τους βαθμους μας!! Βιολογία Κατευθυνσης δεν ειχα λαθος,και ειχα δωσει ακριβως τις απαντησεις που ειχαν δωσει και στην τηλεοραση. Και μ εβαλαν 18.... Και αλλα παιδια που περιμεναν πανω από 19 (οι εκτιμησεις έγιναν με τς καθηγητες και στα ιδιαιτερα και στ σχολειο) ήρθαν με βαθμους απο 15,6-18,4. Μιλαμε για τρελες αποκλίσεις!!! Βιολογια γενικης πάλι περίμενα 18 και μ ηρθε 15,9. Δεν ξερω απο που μου έκοψαν! Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Ο OChemist έγραψε: #447 30-06-12 14:14 Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:19 Η Queen of Hearts: #448 30-06-12 14:19 καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:21 Η Χαρουλιτα: #449 30-06-12 14:21 Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από din@!!: Εκθεση: Α:90 Β:75 Γ:86 Ο,τι να ναι.... Χημεια ειχα υπολογισει με την καθηγητρια μου 17-17,5......ναι καλα 14,7!!! Τους ψαχνω ακόμα τους βαθμους. Μηπως θα έπρεπε εκειες οι διορθώσεις να γινονται απο υπολογιστες;Γιατι τωρα εξαρταται και σε τι στραβοξυλο θα πέσεις!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:19 Η Queen of Hearts: #448 30-06-12 14:19 καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:21 Η Χαρουλιτα: #449 30-06-12 14:21 Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 14:21 Η Χαρουλιτα: #449 30-06-12 14:21 Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να πω και εγω την αληθεια, εμενα δεν με βοηθησε κανενας βαθμολογητης σε κανενα μαθημα! Ισα ισα, αλλα περιμενα (με βαση τους καθηγητες μου) και αλλα μου ηρθαν (χαμηλοτερα). Πραγματικα σε καποια μαθηματα, δεν ξερω απο που μου εκοψαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:33 Η evi07larissa: #450 30-06-12 15:33 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: καλα εγω ειμαι το εντελως αντιθετο...βιολογια γενικης περιμενα κανα 16.5 με 17 το πολυ...ειχα δει τις απαντησεις στο ιντερνετ και ειχα απελπιστει..και μολις ειδα 19.4 επαθα σοκ!!! να τους εχει ο θεος καλα και τς δυο που με βαθμολογησαν Click για ανάπτυξη... Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 15:39 Η Queen of Hearts: #451 30-06-12 15:39 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Α και εγώ βιολογία!!!!!μόλις είδα το 19.2 έμεινα κάγκελο δεν μπορούσα να βρω τους αλλους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2012 στις 16:21 Η georgia...!: #452 30-06-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Μπραβο μας ρε...και ημασταν και θεωρητικη...οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια..απλα ξερω παιδια της θετικης που μας σνομπαραν και ελεγαν'' εε σιγα τι ειναι αυτη η βιολογια,πανευκολη.που να δειτε τι κανουμε και μεις στην κετευθυνση!'' και εγραψαν στης γενικης κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... σκεψου οτι ηταν ερωτησεις κρισης και εσυ εχεις δουλεψει περισσοτερο την αναπτυξη κειμενων απο οτι τα παιδια της θετικης οπως λες....γιατι οι δυο βιολογιες...καμια σχεση !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@!! Δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 09:59 Η din@!! έγραψε: #453 01-07-12 09:59 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Και εγω στην Χημεια περίμενα το 100...αλλα ο πρωτος διορθωτής( ο γλυκος μου!!!!) μου εδωσε το 100σταρι ομως ο δευτερος (που να του ξεραθεί το χέρι!!!) μου εβαλε 97....ακομα δεν καταλαβαινω τι μου εκοψε????Ειδα το αποκομα του τετραδιου και μου εκοψε απο το Δ2.....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ????? δεν είχα κάποιο λάθος!!!!!!Οπως συνηθίζω να λέω και εγώ....Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά η διαφορα 3 μονάδων στις 100 δεν ειναι τραγικο!εγω αναφερομαι σε διαφορες των 10-20 μοναδων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:10 Ο keep walking: #454 01-07-12 10:10 Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια και εγω νευριασα πολυ με τον πρωτο βαθμολογητη στην χημεια!ο πρωτος μου εβαλε 92 και ο δευτερος 98(οσο περιμενα δηλαδη)!απορω ακομα απο που μου εκοψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 10:21 Ο nikosxdxd: #455 01-07-12 10:21 Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη βιολογια γενικης πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ....εγω το Γ1 και Γ2 τα εκανα σαν μια ερωτηση και βλεπω 19.6....δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν να βαθμολογησουν χαλαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 11:04 Ο thanosnt έγραψε: #456 01-07-12 11:04 εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 00:29 Η evi07larissa: #457 02-07-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: εμενα στην εκθεση ο ενας με ειχε 84 και ο αλλος 59!! ευτυχως που ο αναβαθμολογητης με εβαλε 79 και πηρα 16.3...αναρωτιεμε τι ειδε ο αλλος και μου βαλε τετοιο βαθμο λαθος στην προσθεση εκανε τι να πω...τεσπα αφου δεν μου δημιουργησε προβλημα δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Τυχερός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:09 Η Pequeño έγραψε: #458 04-07-12 13:09 Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:12 Ο Rainbowarrior: #459 04-07-12 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 26 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 15:07 Η Elisavet21: #460 04-07-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Εγώ που σε ειδικό μάθημα είχα Α:54 B:42 Γ:8 τι να πω??? Το ξέρω πως δεν τα πήγα καλά, ήμουν και αδιάθετη και έκανα κουτσά στραβά ότι μπόρεσα, γιατί το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι μου όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαπλώσω αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? είναι δυνατόν? ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι :@ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ακούσει παρόμοια περίπτωση ποτέ ξανά. Πραγματικά, ότι να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.