evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει!
Είναι σοβαρή καθηγήτρια αυτή ρε παιδιά;; Πάντως εύχομαι σαν μην σας τύχει κάτι τέτοιο σε κανένα μάθημα! Να μην έχετε κανέναν σαν εκείνους που διορθώσαν τη λογοτεχνία πέρυσι, που με πέταξαν έξω από τη σχολή που ήθελε και με ανάγκασαν να ξαναδώσω. Γιατί όσο κι αν είχα γράψει, δεν άξιζε το γραπτό μου για τόσο. Καλό θα ήταν να κρατάτε μία πισινή μέχρι τη δευτέρα. Πολλά νομίζουμε πριν έρθουν οι βαθμοί και άλλα βλέπουμε κολλημένα στον τοίχο τελικά.Εγώ πέρυσι ήμουν σίγουρη μόνο για τα λατινικά. 2 λάθη έκανα=98. Μία φίλη μου περίμενε όπως έλεγε κάπου στο 18.000 και τις ήρθε ένα 15.400 και ακόμα ψάχνεται. Μάλιστα με κορόιδευε πέρυσι που δεν μιλούσα πέρυσι για ότι έγραψα και έλεγε ότι αν περάσει νομική θα μου λέει πως θα είναι...Τραγική συμπεριφορά. Όταν θα πάρετε τους βαθμούς σας και δείτε τα μόρια, αγνοείστε όλους αυτούς τους παπαγάλους που θα έρθουν να σας κρίνουν είτε φίλοι, ξαδέρφια, θείες, μπατζανάκηδες. Αν είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας και τη προσπάθεια που κάνετε, αγνοείστε τους υπόλοιπους. Ένας συμμαθητής μου είχε βγάλει 18.720 απο θεωρητική και η μάνα του του φώναζε γιατί έγραψε 16 στην έκθεση. Jesus Christ δηλαδή. Όλοι πάντα θα βρουν κάτι να πουν, αρκεί εσείς να έχετε σωστή στάση να την αντιμετωπίσετε. Καλή επιτυχία σε όλους, να περάσετε στην σχολή που επιθυμείτε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

. Μία φίλη μου περίμενε όπως έλεγε κάπου στο 18.000 και τις ήρθε ένα 15.400 και ακόμα ψάχνεται. Μάλιστα με κορόιδευε πέρυσι που δεν μιλούσα πέρυσι για ότι έγραψα και έλεγε ότι αν περάσει νομική θα μου λέει πως θα είναι...
αυτη η φιλη σου ηταν καλη μαθητρια? δηλαδη ολη τη χρονια τα πηγαινε πολυ καλα και περιμενε 18.000? η απλα ηταν μετρια αλλα ηθελε νομικη και ηταν αναμενομενο το 15.400 ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Μέτρια ήταν και ούτε νομική ήθελε. Ήθελε νηπιαγωγός. Αλλά δεν ξέρω πως της φάνηκε ότι έγραψε καλύτερα απ' όλους τους άλλους και νόμιζε ότι έβγαλε 18.000 και για να μας πικάρει όλους όσους γράψαμε ''μέτρια'' έλεγε ότι θα δήλωνε νομική ή αγγλική φιλολογίααυτη η φιλη σου ηταν καλη μαθητρια? δηλαδη ολη τη χρονια τα πηγαινε πολυ καλα και περιμενε 18.000? η απλα ηταν μετρια αλλα ηθελε νομικη και ηταν αναμενομενο το 15.400 ??![]()
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

εξαρταται βεβαια και τον ανθρωπο αλλα συνηθως?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίτα μερικοί περιμένουν λιγότερο και τους έρχεται περισσότεροσυνηιως στον πινακα βλεπεις πιο κατω απο ο,τι περιμενεις?
εξαρταται βεβαια και τον ανθρωπο αλλα συνηθως?
μερικοί αιφνιδιάζονται και βλέπουν λιγότερο από αυτό που περίμεναν. Όλα είναι πιθανά...
jimmy$$$
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά επειδή κοίταξα και δεν το έγραφε μήπως ξέρει κανείς πού διορθώθηκαν τα γραπτά των Τρικάλων;Αύριο αν πάτε σχολείο πάνω από τις βαθμολογίες λέει και το βαθμολογικό κέντρο....Όχι ότι έχει σημασία που διορθώθηκαν τα γραπτά αλλά επειδή ρωτάνε πολλά παιδιά!!
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τέλος πάντων έβγαλα (πάλι καλά) 12.900κάτι και ελπίζω να παίσουν λίγο τα παιδαγωγικά να βοηθήσει το τρίτεκνο και βλέπουμε!
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά να ρωτήσω?? πιστεύετε ότι φέτος που καταχωρήθηκαν ηλεκτρονικά οι βαθμολογίες έγιναν αρκετά λάθη?? γιατί από αυτά που ακούω από γνωστούς, αυτό συμπεραίνω...αλλιώς λένε όλοι ψέματα που το αποκλείω νομίζω...![]()
Define λάθη.
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

του στυλ να καταχωρήσουν την δική σου βαθμολογία στον δικό μου κωδικό...να έχουν μπερδέψει τους παραπλήσιους κωδικούς ας πούμε...![]()
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Μην αγχώνεσαι,δεν υπάρχει λόγος.Είπαμε στο Ελλαδιστάν είμαστε αλλά όχι κι έτσι.

Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

δεν λέω για μένα...ευτυχώς για μας τελείωσε αισίως η βλακεία των πανελλαδικών!! απλά η κολλητή μου που έγραφε καλά, σύμφωνα με τους καθηγητές που ρωτούσε, λέγοντας τους τι έγραψε, έβγαλε 3.000 μόρια λιγότερο από ότι υπολόγισε...ενώ μια συμμαθητρια της που καθόταν μισή ώρα στις εξετάσεις, εβγαλε γύρω στα 16.000...ο κωδικός τους διέφερε κατά 1 ψηφίο...παίζει να έγινε βλακεία τέτοιου τύπου????![]()
Τσούκου.Κάτι άλλο έχει παιχτεί σίγουρα.
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τσούκου.Κάτι άλλο έχει παιχτεί σίγουρα.
σαν τι δηλαδή??? δεν είναι λίγο απίστευτο άτομο που δεν ανοιξε βιβλίο όλη την χρονιά να βγάζει 16.000???

Guest 278211
Επισκέπτης

Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mr.Brainiac
Νεοφερμένο μέλος

Νταξει,με αυτη τη λογικη θα πας παρα πολυ μπροστα....Και το χειροτερο ειναι που μπαινεις και συνομιλεις σε ενα forum,στο οποιο υπαρχει περιπτωση να γραφουν παιδια τα οποια εχασαν μορια εξαιτιας της δικιας σου προτροπης...Να χαιρεσαι τα μορια σου και ελπιζω να μην πληρωσεις την επιδοση σου λογω συμπεριφορας...οχι ειναι παρα πολυ καλη καθηγητρια
btw,και εμενα ο πρωτος διορθωτης στη λογοτεχνια μου εβαλε 85.Παλι καλα που ο δευτερος και ο τριτος μου εδωσαν το 100αρι γιατι πραγματικα ηταν πολυ καλο γραπτο.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσύ ήσουν πολύ τυχερός στη λογοτεχνία που δικαιώθηκε το γραπτό σου....Ενώ εγώ όπως και άλλα παιδιά την πατήσαμε για άλλη μία φορα...Νταξει,με αυτη τη λογικη θα πας παρα πολυ μπροστα....Και το χειροτερο ειναι που μπαινεις και συνομιλεις σε ενα forum,στο οποιο υπαρχει περιπτωση να γραφουν παιδια τα οποια εχασαν μορια εξαιτιας της δικιας σου προτροπης...Να χαιρεσαι τα μορια σου και ελπιζω να μην πληρωσεις την επιδοση σου λογω συμπεριφορας...
btw,και εμενα ο πρωτος διορθωτης στη λογοτεχνια μου εβαλε 85.Παλι καλα που ο δευτερος και ο τριτος μου εδωσαν το 100αρι γιατι πραγματικα ηταν πολυ καλο γραπτο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.