geokam
Δραστήριο μέλος
για αποφυγή παρερμηνειών, τα γραπτά ενός σχολείου εννοείται ότι στέλνονται στο ίδιο βαθμολογικό κέντρο. Εκεί όμως μπορεί να ανακατευτούν με γραπτά άλλων σχολείων της ίδιας περιοχής ή ακόμα και άλλων περιοχών που έχουν σταλεί στο ίδιο κέντροτα γραπτα απο καθε σχολειο διορθωνονται ολα μαζι για οσους δεν γνωριζουν...αντε να δουμε τι θα δουμε την δευτερα
antwwwnis, το σχόλιό σου είναι καλοοοό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100...Ηταν ότι πιο έυκολο μπορούσε να μπει στα κείμενα και να γράψει και κάποιος με μέτριες γνώσεις...άλλο που έχει γίνει σφαγη στη βαθμολόγηση!
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread ''Αποτελέσματα Πανελληνίων online''
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησεΟτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100...
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100...
100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
μακάρι να ήταν το δικό μου...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
νταξει το δικο μου δεν ηταν, μετα βεβαιοτητας100 στη λογοτεχνία;
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε
Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ.
Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες.
Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι.
Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω.
Άντε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανεΑν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ.
Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες.
Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι.
Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω.
Άντε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε
Είσαι σοβαρός;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνιαΕίσαι σοβαρός;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε
δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο...εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε
Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο...100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια!
Μακαρι φιλε μου!100 στη λογοτεχνία;
Απαραδεκτη απο καθε αποψη!νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε
Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε...δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε
πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια
Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς.
Ξαναρωτάω:
Είσαι σοβαρός;
Ξέρεις τι λες;
Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του.
Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι.
Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι.
Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια;
Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου.
Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση.
Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται...
Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια...
συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων..
νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω
μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.