geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 18:07 Ο geokam έγραψε: #381 22-06-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: τα γραπτα απο καθε σχολειο διορθωνονται ολα μαζι για οσους δεν γνωριζουν...αντε να δουμε τι θα δουμε την δευτερα Click για ανάπτυξη... για αποφυγή παρερμηνειών, τα γραπτά ενός σχολείου εννοείται ότι στέλνονται στο ίδιο βαθμολογικό κέντρο. Εκεί όμως μπορεί να ανακατευτούν με γραπτά άλλων σχολείων της ίδιας περιοχής ή ακόμα και άλλων περιοχών που έχουν σταλεί στο ίδιο κέντρο antwwwnis, το σχόλιό σου είναι καλοοοό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:33 Η Χαρουλιτα: #382 23-06-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ηταν ότι πιο έυκολο μπορούσε να μπει στα κείμενα και να γράψει και κάποιος με μέτριες γνώσεις...άλλο που έχει γίνει σφαγη στη βαθμολόγηση! Click για ανάπτυξη... Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread ''Αποτελέσματα Πανελληνίων online'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:35 Ο nikosxdxd: #383 23-06-12 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Click για ανάπτυξη... εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:36 Ο Makis_Vl έγραψε: #384 23-06-12 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Click για ανάπτυξη... 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:36 Ο Rainbowarrior: #385 23-06-12 11:36 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:37 Ο nikosxdxd: #386 23-06-12 11:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... νταξει το δικο μου δεν ηταν, μετα βεβαιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:41 Ο teol20 έγραψε: #387 23-06-12 11:41 Τι να πουμε και μεις ρε παιδια που Φυσικη ο Μ.Ο. των γραπτων ηταν 7 με 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:42 Ο Rainbowarrior: #388 23-06-12 11:42 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:46 Ο nikosxdxd: #389 23-06-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: τα γραπτα απο καθε σχολειο διορθωνονται ολα μαζι για οσους δεν γνωριζουν...αντε να δουμε τι θα δουμε την δευτερα Click για ανάπτυξη... για αποφυγή παρερμηνειών, τα γραπτά ενός σχολείου εννοείται ότι στέλνονται στο ίδιο βαθμολογικό κέντρο. Εκεί όμως μπορεί να ανακατευτούν με γραπτά άλλων σχολείων της ίδιας περιοχής ή ακόμα και άλλων περιοχών που έχουν σταλεί στο ίδιο κέντρο antwwwnis, το σχόλιό σου είναι καλοοοό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:33 Η Χαρουλιτα: #382 23-06-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ηταν ότι πιο έυκολο μπορούσε να μπει στα κείμενα και να γράψει και κάποιος με μέτριες γνώσεις...άλλο που έχει γίνει σφαγη στη βαθμολόγηση! Click για ανάπτυξη... Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread ''Αποτελέσματα Πανελληνίων online'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:35 Ο nikosxdxd: #383 23-06-12 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Click για ανάπτυξη... εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:36 Ο Makis_Vl έγραψε: #384 23-06-12 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Click για ανάπτυξη... 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:36 Ο Rainbowarrior: #385 23-06-12 11:36 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:37 Ο nikosxdxd: #386 23-06-12 11:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... νταξει το δικο μου δεν ηταν, μετα βεβαιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:41 Ο teol20 έγραψε: #387 23-06-12 11:41 Τι να πουμε και μεις ρε παιδια που Φυσικη ο Μ.Ο. των γραπτων ηταν 7 με 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:42 Ο Rainbowarrior: #388 23-06-12 11:42 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:46 Ο nikosxdxd: #389 23-06-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ηταν ότι πιο έυκολο μπορούσε να μπει στα κείμενα και να γράψει και κάποιος με μέτριες γνώσεις...άλλο που έχει γίνει σφαγη στη βαθμολόγηση! Click για ανάπτυξη... Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread ''Αποτελέσματα Πανελληνίων online'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:35 Ο nikosxdxd: #383 23-06-12 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Click για ανάπτυξη... εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:36 Ο Makis_Vl έγραψε: #384 23-06-12 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Click για ανάπτυξη... 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:36 Ο Rainbowarrior: #385 23-06-12 11:36 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:37 Ο nikosxdxd: #386 23-06-12 11:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... νταξει το δικο μου δεν ηταν, μετα βεβαιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:41 Ο teol20 έγραψε: #387 23-06-12 11:41 Τι να πουμε και μεις ρε παιδια που Φυσικη ο Μ.Ο. των γραπτων ηταν 7 με 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:42 Ο Rainbowarrior: #388 23-06-12 11:42 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:46 Ο nikosxdxd: #389 23-06-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Click για ανάπτυξη... εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:36 Ο Makis_Vl έγραψε: #384 23-06-12 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Click για ανάπτυξη... 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:36 Ο Rainbowarrior: #385 23-06-12 11:36 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:37 Ο nikosxdxd: #386 23-06-12 11:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... νταξει το δικο μου δεν ηταν, μετα βεβαιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:41 Ο teol20 έγραψε: #387 23-06-12 11:41 Τι να πουμε και μεις ρε παιδια που Φυσικη ο Μ.Ο. των γραπτων ηταν 7 με 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:42 Ο Rainbowarrior: #388 23-06-12 11:42 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:46 Ο nikosxdxd: #389 23-06-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Οτι απαραιτητα... Η φιλολογος στο σχολειο μου που διορθωσε φετος λογοτεχνια μας ειπε οτι εβαλε 92, 94, 95, 96, 98, 100 (και πιο χαμηλα ακομα). Παντως εβαλε 100... Click για ανάπτυξη... 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:36 Ο Rainbowarrior: #385 23-06-12 11:36 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:37 Ο nikosxdxd: #386 23-06-12 11:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... νταξει το δικο μου δεν ηταν, μετα βεβαιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:41 Ο teol20 έγραψε: #387 23-06-12 11:41 Τι να πουμε και μεις ρε παιδια που Φυσικη ο Μ.Ο. των γραπτων ηταν 7 με 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:42 Ο Rainbowarrior: #388 23-06-12 11:42 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:46 Ο nikosxdxd: #389 23-06-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:37 Ο nikosxdxd: #386 23-06-12 11:37 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... νταξει το δικο μου δεν ηταν, μετα βεβαιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:41 Ο teol20 έγραψε: #387 23-06-12 11:41 Τι να πουμε και μεις ρε παιδια που Φυσικη ο Μ.Ο. των γραπτων ηταν 7 με 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:42 Ο Rainbowarrior: #388 23-06-12 11:42 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:46 Ο nikosxdxd: #389 23-06-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... νταξει το δικο μου δεν ηταν, μετα βεβαιοτητας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:41 Ο teol20 έγραψε: #387 23-06-12 11:41 Τι να πουμε και μεις ρε παιδια που Φυσικη ο Μ.Ο. των γραπτων ηταν 7 με 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:42 Ο Rainbowarrior: #388 23-06-12 11:42 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:46 Ο nikosxdxd: #389 23-06-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να πουμε και μεις ρε παιδια που Φυσικη ο Μ.Ο. των γραπτων ηταν 7 με 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:42 Ο Rainbowarrior: #388 23-06-12 11:42 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:46 Ο nikosxdxd: #389 23-06-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:46 Ο nikosxdxd: #389 23-06-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Αν όντως έκανε κάτι τέτοιο η καθηγήτριά σου γι' αυτό το λογο, είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ. Και μετά σου λέει για αξιοκρατία, και για αντικειμενικές βαθμολογίες. Πωπω, αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο μπροστά μου από καθηγητή, θα είχε φάει γερό βρισίδι. Αν δε γουστάρει να βαθμολογήσει αντικειμενικά, να πάει σπιτάκι της η κατεστραμμένη μαλάκω. Άντε. Click για ανάπτυξη... νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:47 Ο Rainbowarrior: #390 23-06-12 11:47 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Είσαι σοβαρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:48 Ο nikosxdxd: #391 23-06-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είσαι σοβαρός; Click για ανάπτυξη... και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Νηρηίς έγραψε: #392 23-06-12 11:49 τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι να βοηθησει τους μαθητες της; εχω σοκαριστει πραγματικα. Αν ο αλλος αξιζε 100αρη, γιατι να μην του το βαλει.. Καλα αν το εκανε αυτο η καθηγητρια, τοτε ας παρατησει το επαγγελμα καλυτερα.. πραγματικα με ενδιαφερει να γινω φιλολογος, αλλα κατι τετοια βλεπω και γενικοτερα ακουω και νιωθω αηδια για τετοιους φιλολογους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:49 Η Queen of Hearts: #393 23-06-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Η Χαρουλιτα: #394 23-06-12 11:50 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εμενα γενικα τους πετσοκοψε επειδη της ειπαμε εμεις να μη βαλει πανω απο 95 για να μας βοηθησει εμας.. οποτε εβαλε 12 95αρια σε συνολο 300 γραπτων που βαθμολογησε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απλα αν εκανε κατι τετοιο... Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: 100; Ενα είναι σίγουρο..ότι δεν είναι το δικό μου...ΑΑΑ μήπως ήταν αυτό που χάθηκε; χαχαχα Εμας ο δικός μας μας είπε που διορθώνει στα Γιαννενα απο Αθήνα ότι έγινε σφαγή στη Λογοτεχνία!Πολύ χάλια! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε, δεν ειναι αυτο που χαθηκε... Δεν ξερω απο που ηταν το γραπτο... Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: 100 στη λογοτεχνία; μακάρι να ήταν το δικό μου... Click για ανάπτυξη... Μακαρι φιλε μου! Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... Απαραδεκτη απο καθε αποψη! Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο επειδη το ειπατε εσεις...δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανευθυνοι και ανεγκεφαλοι διορθωτες..ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Πολυ επιπολαια αυτη η πραξη αν οντως το εκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:51 Η Queen of Hearts: #395 23-06-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει μωρε για να βοηθησει τους μαθητες της το εκανε Click για ανάπτυξη... πας καλα?? βλεπεις τι γραφεις? δηλαδη εμας που κανενας καθηγητης μας δεν διορθωνει τι πρεπει να κανουμε?? ποιος θα μας βοηθησει??? και μετα σου λεει ''αδιαβλητο'' συστημα εξετασεων...! wtf!!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Νηρηίς έγραψε: #396 23-06-12 11:52 εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ποτε δεν θα ελεγα σε καποια φιλολογο του σχολειου μου να κανει κατι τετοιο... Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:52 Η Χαρουλιτα: #397 23-06-12 11:52 Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:54 Ο Rainbowarrior: #398 23-06-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thepigod762 Neptune itsari darkness123 BiteTheDust agg41 N0b0dy Γιώτα Γιαννακού Schlimazel petrosln Than003 francies_nolan Kourkoumpini adstef spring day Bill2002 Alexecon1991 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: και 95 καλο ειναι μωρε για λογοτεχνια Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή μου λες ότι η καθηγήτριά σου βάζει χαμηλότερους από τους αντικειμενικούς βαθμούς για να ευνοήσει εσάς. Ξαναρωτάω: Είσαι σοβαρός; Ξέρεις τι λες; Δε με νοιάζει αν το 95 είναι καλό. Αν αξίζω 95.5, αυτό πρέπει να πάρω, και δε θα μου το στερήσει κανένας ανεγκέφαλος, επειδή νομίζει ότι έτσι θα βοηθήσει τους "μαθητές" του. Όπως προσπάθησες εσύ, έτσι προσπάθησα κι εγώ και άλλοι. Όπως θέλεις εσύ να μη σε "χώσουν", έτσι κι εγώ και άλλοι. Θα πάρω (κάθε) εγώ λιγότερα μόρια, επειδή η καθηγήτριά σου είναι ηλίθια; Δεν είναι παιχνίδι οι πανελλήνιες, ούτε διαγώνισμα τετραμήνου. Τέτοιοι μαλάκες, δυστυχώς, υπάρχουν και κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Αν επικροτείς κάτι τέτοιο, πάντως... Δε θα μπω καν στον κόπο να σε χαρακτηρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Ο nikosxdxd: #399 23-06-12 11:56 νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 11:56 Η Νηρηίς έγραψε: #400 23-06-12 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ας μην πιστευουμε οτι ακουγεται... Δεν ξερουμε αν οντως το εκανε η καθηγητρια... Click για ανάπτυξη... συμφωνω καλη μου οτι δεν το ξερουμε.. Αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειναι και απιθανο!!!! Οταν εχεις ορισμενους φιλολογους που απλα αντλουν την δυναμη τους απο την εξουσια που εχουν , δεν ειναι καθολου απιθανο να συμβει κατι τετοιο.. Και υπαρχουν τετοιο καθηγητες, οχι μονο φιλολογοι οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα και των αλλων κλαδων.. Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: νταξει φανταζομαι για να εβαλε μεχρι 95 δε θα αξιζαν και παραπανω Click για ανάπτυξη... μα ουσιαστικα οπως παρουσιαστηκε αυτο το περιστατικο, τα παιδια της ειπαν :''αν αξιζει καποιος πανω απο 95, μην το βαλετε κυρια''... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.