1) Λυπαμαι, αλλα δεν το βρισκω πλεονεκτημα αυτο. Ελεος, κι εμεις περυσι πηραμε την πρωτη-δευτερη μερα τα βιβλια και μετα γνωριζομασταν με τους καθηγητες. Δεν λεω, οντως δεν ξερουν ποιοι θα παρουν ποια τμηματα, οντως περιμενουμε για 2-3 καθηγητες, αλλα αυτο λυπαμαι, δεν μου λεει κατι.
2) Για τις δραστηριοτητες.. αχεμ αχεμ, μου το κανεις πιο λιανα? Συγνωμη αλλα το παιδι του δημοσιου απηδω δεν ειναι υποχρεωμενο να ξερεις τις δραστηριοτητες ενος ιδιωτικου. Αν εννοεις οτι γινεται να αθλησαι εκει και δεν ξερω εγω τι αλλο συγχαρητηρια, μπορεις καλλιστα να πας και σε στιβο/ποδοσφαιρο κλπ. πληρωνοντας μεν, αλλα χωρις να εχεις να πληρωσεις για το σχολειο.
3) Για την ασφαλεια και τις καταληψεις, ΟΥΑΟΥ, δηλαδη τι? Εμεις εχουμε εναν επιστατη, αλλα δεν χρειαστηκε ποτε σε τιποτα. Πραγματικα. Οσο για τις καταληψεις, ναι οκεη δεν επιτρεπονται και μπλα μπλα, αλλα στο δημοσιο, αν στις εκλογες του 15μελους τα παιδια ψηφισουν και βγουν υπευθυνα ατομαι, που γνωριζουν ποτε και γιατι πρεπει να γινει μια καταληψη, τοτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις οτι μπορει να γινει κλπ. Πχ φετος, μπορει τα ζαβα τα πρωτακια που τα φετινα δεν ξερουν που τους παν τα 4 να θελουν καταληψη γιατι δεν ξερουν εμεις τι ζορι τραβηξαμε περυσι για να καληφθουν οι χαμενες ωρες, αλλα το 15μελες αποφασισε οτι δεν επιθυμει να γινει, και οτι αν βρεθουν καποιοι να κλεισουν το σχολειο, η καταληψη θεωρειτα παρανομη, και μπορει ευκολα να ερθει και η αστυνομια.
Και για να τελειωνουμε.. την σνομπαρια προσωπικα πιστευω οτι παιζει ρολο και ο χαρακτηρας σου, γιατι κακα τα ψεματα, εσυ δινεις το δικαιωμα στους αλλους να σε κρινουνε και να σου κανουνε το ενα και το αλλο. Στο δημοσιο υπαρχουν γνωστες υπερψωνισμενες κατινιτσες, αλλα δεν κανουν τα κουλα που εχω ακουσει να κανουν τα ο-μπαμπας-μου-πληρωνει-και-ειμαι-ματσο-και-κανω-οτι-γουσταρω ορισμενα παιδια του ιδιωτικου.
Α, και επισης, για τον τροπο διδασκαλιας, αν εσυ αδιαφορεις, ιδιωτικο ή δημοσιο, το ιδιο θα ειναι. Ειχε γινει φασαρια περυσι με ενα τμημα της Γ' το οποιο πηγε στο γραφειο εναν καθηγητη ο οποιος ας πουμε οτι "δεν εκανε σωστα το μαθημα του".
Και ρε παιδια, συγνωμη, αλλα αυτα του τυπου "το μαθημα εδω γινεται σωστα" δεν με αγγιζουν. Δηλαδη τι? Υποστηριζεις οτι επειδη εκει το μαθημα γινεται "σωστα" μονο απο εκει βγαινουν οι γιατροι και οι επιστημονες ξερωγω?
Ισα ρε μεγαλε.. μην τρελαθουμε κιολας..