triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά καλησπέρα και πάλι! Θα ήθελα να σας ρωτήσω....επειδή ενδιαφέρομαι να δώσω φέτος κατατακτήριες στο τμήμα ΕΜΜΕ του ΕΚΠΑ..αξιζει τον κόπο ή είναι άλλη μια σχολή χωρις αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας;;; Επειδή τα ΜΜΕ πάντα βρίσκονται στο προσκήνιο δεν νομίζω να υπάρχει κορεσμός στο επάγγελμα. Τι λέτε κι εσείς;;; Βοηθάει κάποιον που έχει σαν πρώτο του πτυχίο τις Πολιτικές Επιστήμες;;;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimik
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

Mεθοδολογια ιστοριας και θεωριας της επιστημης.εξαιρετικη σχολη απο οσα εχω διαβασει στον οδηγο σπουδων και στην επισημη σελιδα.ουσιαστικα εντρυφεις στην επιστημη ως αντικειμενο ανα τους αιωνες,παρακολουθεις την ιστορικη της εξελιξη και γενικα καταρτιζεσαι θεωρητικα οσον αφορα τη σχεση της επιστημης με κοινωνικους και πολιτιστικους παραγοντες.Σιγουρα θα ηταν στις επιλογες μου αν δεν ηταν τοσο μακρια απο την πολη μου και ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να φοιτησω εκει.Ερωτηση, ξερετε τι ακριβως ειναι το Μ.Ι.Θ.Ε? Πρωτη φορα το ακουω, απο ποια κατευθυνση πας και με τι ακριβως ασχολειται?![]()

MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mεθοδολογια ιστοριας και θεωριας της επιστημης.εξαιρετικη σχολη απο οσα εχω διαβασει στον οδηγο σπουδων και στην επισημη σελιδα.ουσιαστικα εντρυφεις στην επιστημη ως αντικειμενο ανα τους αιωνες,παρακολουθεις την ιστορικη της εξελιξη και γενικα καταρτιζεσαι θεωρητικα οσον αφορα τη σχεση της επιστημης με κοινωνικους και πολιτιστικους παραγοντες.Σιγουρα θα ηταν στις επιλογες μου αν δεν ηταν τοσο μακρια απο την πολη μου και ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να φοιτησω εκει.(1ο πεδιο-θεωρητικη κατευθυνση)
Ειδα και το site της σχολης. Πραγματικα πρεπει να ειναι ενα υπεροχο τμημα.

nicol_86
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Chris1993
Περιβόητο μέλος

nicol_86
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...