NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

κανονικα για να δωσει κανεις το β1 θα πρεπει να κανει μαθημα 3-4 χρονια μετα για το β2 + 1 χρονο, για το γ1 + 1 χρονο και για το Γ2 + 1-2 χρονια ...
δηλ. οι περισσοτεροι σταματανε στο β2 και το πολυ μεχρι το γ1 ... τωρα αν θες να κανεις εντατικα ειναι αλλο θεμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειμαι 12 και η καθηγητρια μου ειπε οτι θα δωσω τον ιουνιο 2011
γινεται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

φυσκα!ποσο χρονων πρεπει να εισαι για να δωσεις β1?
γινεται?

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν υπαρχει καποιο οριο ηλικιας... παλια υπηρχε και ειχα αναγκαστει να το δωσω οταν ειμουν 1η γυμνασιουποσο χρονων πρεπει να εισαι για να δωσεις β1?
γινεται?
apostolis_z6_32
Νεοφερμένο μέλος

τωρα πηγαινω στην Α γυμνασιου και θα εχω παρει το Β2 στην Α λυκειου το ερωτημα μου ειναι :ποσα χρονια πρεπει να κανω ακομα απο επιπεδο Β2 και μετα (αν το εχω παρει στην Α λυκειου ) για να παρω το GDS ? ξερω οτι πρεπει να ξεμπερδευω με τις ξενες γλωσσες στην α λυκειου γιατι μετα η πιεση απο το σχολειο θα ειναι μεγαλη ..αλλα απο την αλλη δεν θελω να σταματησω τα γερμανικα .τι να κανω ;;;;;;;;;;;;;;; ολες οι γνωμες γινονται δεκτες ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asteriva88
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, και αυτό παίζει ρόλο. Εγώ προσωπικά, όταν μαθητές μου φτάνουν σε τάξεις όπως Β' και Γ' Λυκείου, εγώ η ίδια τους προτρέπω να ασχοληθούν αποκλειστικά με τα μαθήματα του σχολείου και να διακόψουν προσωρινά τη γλώσσα. Όταν περάσουν σε μια σχολή θα έχουν αρκετό χρόνο να τη συνεχίσουν κι ας νομίζουν κάποιοι ότι θα τα έχουν ξεχάσει κλπ. Αν θέλει κάποιος πραγματικά να συνεχίσει, θα τα θυμηθεί και πάλι![]()
Αν και συμφωνώ δεν είναι και ακατόρθωτο να συνδυαστούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης

apostolis_z6_32
Νεοφερμένο μέλος

_Morticia_
Επιφανές μέλος

Αυτό δεν είναι απαραίτητο. 'Οπως επίσης δεν ισχύει πάντα το ότι στο πανεπιστήμιο θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με κάτι άλλο πέρα από τις σπουδές σου.
Από τη στιγμή που δείχνεις τόσο πάθος για τη γερμανική γλώσσα θα σου πρότεινα να συνεχίσεις κανονικά.
Από την άλλη, αν θες να επιβραδύνεις τη διαδικασία, και πάλι δε θα αντιμετωπίσεις μεγάλες δυσκολίες αν διατηρείς επαφή.
Όπως και να έχει, έχε κατά νου ότι συνταγή δεδομένη δεν υπάρχει. Κάνε αυτό που κρίνεις καλύτερο για σένα αφότου το συζητήσεις και με την καθηγήτρια σου που γνωρίζει τις επιδόσεις σου..
apostolis_z6_32
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό δεν είναι απαραίτητο. 'Οπως επίσης δεν ισχύει πάντα το ότι στο πανεπιστήμιο θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με κάτι άλλο πέρα από τις σπουδές σου.
Από τη στιγμή που δείχνεις τόσο πάθος για τη γερμανική γλώσσα θα σου πρότεινα να συνεχίσεις κανονικά.
Από την άλλη, αν θες να επιβραδύνεις τη διαδικασία, και πάλι δε θα αντιμετωπίσεις μεγάλες δυσκολίες αν διατηρείς επαφή.
Όπως και να έχει, έχε κατά νου ότι συνταγή δεδομένη δεν υπάρχει. Κάνε αυτό που κρίνεις καλύτερο για σένα αφότου το συζητήσεις και με την καθηγήτρια σου που γνωρίζει τις επιδόσεις σου..
συμφωνω μαζι σου απλως εγραψα στο ischool για περισσοτερες γνωμες .. θα κανω οτι μπορω... θελω να παρω τουλαγιστον το KLEINES DEUTSCHES SPRACHDIPLOM και γιατι οχι και το Großes Deutsches Sprachdiplom ..οσο αφορα την επαρκεια που μπορεις να παρεις αν εχει ενα απο τα δυο αυτα πτυχεια (που ανεφερα παραπανω )τι ξερετε ;;μπορεις να υδρισεις δικο σου κεντρο ξενων γλωσσων η να εργαστεις ως καθηγητης -υπαλληλος σε ενα ;;
_Morticia_
Επιφανές μέλος

Όσο για την επάρκεια..Σίγουρα μπορείς να διδάξεις. Για την ίδρυση κέντρου νομίζω απαιτείται κάτι περαιτέρω αλλά δε γνωρίζω με βεβαιότητα. Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στο Υπουργείο Παιδείας και , αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει και θέμα στο forum.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

B2=lower, C1=advanced, C2=proficiency
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

το Mittelstuffe ειναι το c1 που για αυτο ειμαι σιγουρος οτι ειναι το προφισενσυ των αγγλικωνΤσούκου.
B2=lower, C1=advanced, C2=proficiency

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.