Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι στην ιστοσελιδα που εδωσε προηγουμενος ο cris@tos.Αν πας στο τελευταιο κουτι λεει:Για να δείτε εάν το γραπτό σας ήταν μεταξύ αυτώνΜπορείς να μάθεις αν πέρασες ακόμα και αν δεν κληρώθηκες?
που αρίστευσαν, πληκτρολογήστε τον κωδικό σας
που αναγράψατε στο δοκίμιο που παραδώσατε
και πατήστε εύρεση. (πρεπει να ξερεις τον κωδικο σου ομως).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπραβο! :no1:Α, οκ, το έλεγξα. Thanks... Είχα αριστεύσει τελικά, αλλά δεν πέρασα. Δεν πειράζει, υγεία.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο! :no1:
Και σε σένα! Διάβασα, τα προηγούμενα ποστ σου... Μη στενοχωριέσαι, αφού ήταν θέμα κλήρωσης στην τελική... Και εγώ, καθόμουν και διάβαζα, σκοτώθηκα να βρω όλα τα στοιχεία που θα με βοηθούσαν και για να πάρω ιδέες, και τουλάχιστον έμαθα κάτι... Έγώ έγραψα για το φακελάκι λόγω μιας προσωπικής εμπειρίας... Εσύ?
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω για την ανισοτητα στην εκπαιδευση (γενικα το αναλυσα λεγοντας οτι η ανισοτητα στην εκπαιδευση προεκυψε απο τις αλλες ανοισοτητες που υπηρχαν πριν απο αυτην.Ανισοτητα φύλων,φυλής,τις προκαταλυψεις κ.λ.π.)Και σε σένα! Διάβασα, τα προηγούμενα ποστ σου... Μη στενοχωριέσαι, αφού ήταν θέμα κλήρωσης στην τελική... Και εγώ, καθόμουν και διάβαζα, σκοτώθηκα να βρω όλα τα στοιχεία που θα με βοηθούσαν και για να πάρω ιδέες, και τουλάχιστον έμαθα κάτι... Έγώ έγραψα για το φακελάκι λόγω μιας προσωπικής εμπειρίας... Εσύ?
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγραψα και εγω λιγο για τα φροντηστηρια ως αποτελεσμα της ανισοτητας αλλα δεν επικεντρωθηκα γιατι δεν ηθελα να βγω εκτος θεματος.Στο σχολείο μου, η κοπέλα που πέρασε, για την εκπαίδευση έγραψε. Αλλά αυτή επέμεινε πιο πολύ στο θέμα των φροντιστηρίων κλπ. Καλό θέμα, και ιδιαίτερα επίκαιρο.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπα!Μονο 5-6 παιδια πρεπει να ειμασταν οι αλλοι δεν ηθελαν να παρουν συμμετοχη.Είχατε μεγάλη συμμετοχή στο σχολείο σου? Σε μας συμμετείχε όλη η β'...
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει, αρκεί που προσπαθήσαμε...
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, δεν ξερω τι παθανε ολοι!Ο ενας φοβατε το κοινο,ο αλλος βαριεται να γραψει,ο αλλος θεωρει ανωφελω να γραψει γιατι πιστευει πως ολο λεμε αλλα δεν γινεται τιποτα.Μια τετοια ιστορια γινοταν.Συμφωνω αρκει που προσπαθησαμεΜόνο???!!! Εμείς είχαμε γεμίσει όλο το υπόγειο... Τέλοσπάντων.
Δεν πειράζει, αρκεί που προσπαθήσαμε...
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη στεναχωριέσαι θα δικαιωθείς...τίποτα δεν πάει χαμένο...η βλακεία είναι αυτών των καθηγητών που επιτρέπουν να αντιγράφουν τα παιδιά έτοιμες εκθέσεις, ενώ άλλοι προσπαθούν...
Και τ δικο μ αριστεψε... Ειμαι αναπληρωματικος ομως οπως ειπα.Δεν πειραζει
fallenangel
Νεοφερμένος
alexia1992
Νεοφερμένος
Και τ δικο μ αριστεψε... Ειμαι αναπληρωματικος ομως οπως ειπα.Δεν πειραζει
Και εγω μια απο τα ιδια φιλε. Κριμα γιατι ηθελα πολυ να παω!
helena_16_kolin
Νεοφερμένος
breaking_dawn
Νεοφερμένος
Και το δικό μου αρίστευσε αλλά μας τα χάλασε η κλήρωση!!!
μπορεισ να δεισ καπου ποσο βαθμο πήρε το γραπτο σου?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
breaking_dawn
Νεοφερμένος
τον κωδικο τον είχα γραμμενο στο βιβλιο του δικαιου και δν τν είχα γραψει αλλου..
και τωρα μαλλον είναι κάπου και ανακυκλώνεται
είχα τοσο αγωνια να δω τουλαχιστον πως τα πηγα..
υπαρχει καποιοσ αλλοσ τροποσ να το δω αν οχι με κωδικο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.