jj!
Τιμώμενο Μέλος

Άλλωστε δεν ήταν κάτι το ανώνυμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013
Επισκέπτης

Από την στιγμή που έχει κλήρωση, χάνονται οι αξιοπρέπειες και οι εντιμότητες
Άλλωστε δεν ήταν κάτι το ανώνυμο![]()
Και γω προς τα κει τείνω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Από εμάς πέρασε η κόρη μιας καθηγήτριας του σχολείου

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ?
ποιος ειπε οτι ειναι γελοιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ?
Κάποια τα έχεις μάθει απτό γυμνασιο κάποια πρέπει να τ σκεφτεις
Carpe_Diem
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ilma
Νεοφερμένο μέλος

Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου.Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...