jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 20:36 Ο jj! έγραψε: #481 13-04-14 20:36 Από την στιγμή που έχει κλήρωση, χάνονται οι αξιοπρέπειες και οι εντιμότητες Άλλωστε δεν ήταν κάτι το ανώνυμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Απριλίου 2014 στις 22:35 Ο Guest 190013: #482 13-04-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από την στιγμή που έχει κλήρωση, χάνονται οι αξιοπρέπειες και οι εντιμότητες Άλλωστε δεν ήταν κάτι το ανώνυμο Click για ανάπτυξη... Και γω προς τα κει τείνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 23:35 Ο jj! έγραψε: #483 13-04-14 23:35 Ε μα... Από εμάς πέρασε η κόρη μιας καθηγήτριας του σχολείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:29 Ο Γατόπαρδος.: #484 11-02-15 15:29 χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #485 13-02-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε οτι ειναι γελοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:33 Ο Αντικειμενικός: #486 13-02-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... Κάποια τα έχεις μάθει απτό γυμνασιο κάποια πρέπει να τ σκεφτεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Carpe_Diem Νεοφερμένο μέλος Η Άλκηστις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:28 Η Carpe_Diem: #487 20-02-18 14:28 Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:58 Η Ilma έγραψε: #488 21-02-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Carpe_Diem: Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Click για ανάπτυξη... Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από την στιγμή που έχει κλήρωση, χάνονται οι αξιοπρέπειες και οι εντιμότητες Άλλωστε δεν ήταν κάτι το ανώνυμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Απριλίου 2014 στις 22:35 Ο Guest 190013: #482 13-04-14 22:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από την στιγμή που έχει κλήρωση, χάνονται οι αξιοπρέπειες και οι εντιμότητες Άλλωστε δεν ήταν κάτι το ανώνυμο Click για ανάπτυξη... Και γω προς τα κει τείνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 23:35 Ο jj! έγραψε: #483 13-04-14 23:35 Ε μα... Από εμάς πέρασε η κόρη μιας καθηγήτριας του σχολείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:29 Ο Γατόπαρδος.: #484 11-02-15 15:29 χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #485 13-02-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε οτι ειναι γελοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:33 Ο Αντικειμενικός: #486 13-02-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... Κάποια τα έχεις μάθει απτό γυμνασιο κάποια πρέπει να τ σκεφτεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Carpe_Diem Νεοφερμένο μέλος Η Άλκηστις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:28 Η Carpe_Diem: #487 20-02-18 14:28 Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:58 Η Ilma έγραψε: #488 21-02-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Carpe_Diem: Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Click για ανάπτυξη... Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από την στιγμή που έχει κλήρωση, χάνονται οι αξιοπρέπειες και οι εντιμότητες Άλλωστε δεν ήταν κάτι το ανώνυμο Click για ανάπτυξη... Και γω προς τα κει τείνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Απριλίου 2014 στις 23:35 Ο jj! έγραψε: #483 13-04-14 23:35 Ε μα... Από εμάς πέρασε η κόρη μιας καθηγήτριας του σχολείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:29 Ο Γατόπαρδος.: #484 11-02-15 15:29 χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #485 13-02-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε οτι ειναι γελοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:33 Ο Αντικειμενικός: #486 13-02-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... Κάποια τα έχεις μάθει απτό γυμνασιο κάποια πρέπει να τ σκεφτεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Carpe_Diem Νεοφερμένο μέλος Η Άλκηστις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:28 Η Carpe_Diem: #487 20-02-18 14:28 Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:58 Η Ilma έγραψε: #488 21-02-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Carpe_Diem: Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Click για ανάπτυξη... Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε μα... Από εμάς πέρασε η κόρη μιας καθηγήτριας του σχολείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:29 Ο Γατόπαρδος.: #484 11-02-15 15:29 χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #485 13-02-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε οτι ειναι γελοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:33 Ο Αντικειμενικός: #486 13-02-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... Κάποια τα έχεις μάθει απτό γυμνασιο κάποια πρέπει να τ σκεφτεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Carpe_Diem Νεοφερμένο μέλος Η Άλκηστις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:28 Η Carpe_Diem: #487 20-02-18 14:28 Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:58 Η Ilma έγραψε: #488 21-02-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Carpe_Diem: Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Click για ανάπτυξη... Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #485 13-02-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε οτι ειναι γελοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:33 Ο Αντικειμενικός: #486 13-02-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... Κάποια τα έχεις μάθει απτό γυμνασιο κάποια πρέπει να τ σκεφτεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Carpe_Diem Νεοφερμένο μέλος Η Άλκηστις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:28 Η Carpe_Diem: #487 20-02-18 14:28 Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:58 Η Ilma έγραψε: #488 21-02-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Carpe_Diem: Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Click για ανάπτυξη... Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... ποιος ειπε οτι ειναι γελοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:33 Ο Αντικειμενικός: #486 13-02-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... Κάποια τα έχεις μάθει απτό γυμνασιο κάποια πρέπει να τ σκεφτεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Carpe_Diem Νεοφερμένο μέλος Η Άλκηστις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:28 Η Carpe_Diem: #487 20-02-18 14:28 Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:58 Η Ilma έγραψε: #488 21-02-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Carpe_Diem: Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Click για ανάπτυξη... Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γατόπαρδος.: χρειάζονται πολλές γνώσεις για το παιχνίδι ή είναι όντως γελοίο ? Click για ανάπτυξη... Κάποια τα έχεις μάθει απτό γυμνασιο κάποια πρέπει να τ σκεφτεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Carpe_Diem Νεοφερμένο μέλος Η Άλκηστις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:28 Η Carpe_Diem: #487 20-02-18 14:28 Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:58 Η Ilma έγραψε: #488 21-02-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Carpe_Diem: Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Click για ανάπτυξη... Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 First Προηγούμενη 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 25 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:58 Η Ilma έγραψε: #488 21-02-18 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Carpe_Diem: Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Click για ανάπτυξη... Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Carpe_Diem: Ανοίγω ξανά το θέμα μιας και φέτος αποφάσισα κι εγώ να πάρω μέρος. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πάει/έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες; Click για ανάπτυξη... Έχω πάει εγώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.