ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Ο ledzeppelinick: #2.841 01-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manos66: Για να σου βγει η απάντηση που λες πρέπει ο μιγαδικός να είναι ο z = ημθ + i(2 - συν2θ) Click για ανάπτυξη... ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο stratos_man: #2.842 01-09-09 16:37 Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο ledzeppelinick: #2.843 01-09-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι η σωστη λυση αυτη που σ ειχα στειλει???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Ο Boom έγραψε: #2.844 01-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Click για ανάπτυξη... αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ledzeppelinick: #2.845 01-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Click για ανάπτυξη... αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Ο stratos_man: #2.846 01-09-09 16:55 ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! (και στους 2 παει) ----------------------------------------- εγω νομιζα οτι ειναι ''αντικατεστησε''...τι μαθαινει κανεις στα μαθηματικα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:56 Ο ledzeppelinick: #2.847 01-09-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! Click για ανάπτυξη... και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο Boom έγραψε: #2.848 01-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Click για ανάπτυξη... :zilia: δεν το ηξερα,θενξ στρατος μαν περιμενουμε την σωστη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο stratos_man: #2.849 01-09-09 17:01 οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manos66: Για να σου βγει η απάντηση που λες πρέπει ο μιγαδικός να είναι ο z = ημθ + i(2 - συν2θ) Click για ανάπτυξη... ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο stratos_man: #2.842 01-09-09 16:37 Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο ledzeppelinick: #2.843 01-09-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι η σωστη λυση αυτη που σ ειχα στειλει???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Ο Boom έγραψε: #2.844 01-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Click για ανάπτυξη... αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ledzeppelinick: #2.845 01-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Click για ανάπτυξη... αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Ο stratos_man: #2.846 01-09-09 16:55 ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! (και στους 2 παει) ----------------------------------------- εγω νομιζα οτι ειναι ''αντικατεστησε''...τι μαθαινει κανεις στα μαθηματικα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:56 Ο ledzeppelinick: #2.847 01-09-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! Click για ανάπτυξη... και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο Boom έγραψε: #2.848 01-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Click για ανάπτυξη... :zilia: δεν το ηξερα,θενξ στρατος μαν περιμενουμε την σωστη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο stratos_man: #2.849 01-09-09 17:01 οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο ledzeppelinick: #2.843 01-09-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι η σωστη λυση αυτη που σ ειχα στειλει???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Ο Boom έγραψε: #2.844 01-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Click για ανάπτυξη... αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ledzeppelinick: #2.845 01-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Click για ανάπτυξη... αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Ο stratos_man: #2.846 01-09-09 16:55 ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! (και στους 2 παει) ----------------------------------------- εγω νομιζα οτι ειναι ''αντικατεστησε''...τι μαθαινει κανεις στα μαθηματικα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:56 Ο ledzeppelinick: #2.847 01-09-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! Click για ανάπτυξη... και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο Boom έγραψε: #2.848 01-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Click για ανάπτυξη... :zilia: δεν το ηξερα,θενξ στρατος μαν περιμενουμε την σωστη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο stratos_man: #2.849 01-09-09 17:01 οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι η σωστη λυση αυτη που σ ειχα στειλει???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Ο Boom έγραψε: #2.844 01-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Click για ανάπτυξη... αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ledzeppelinick: #2.845 01-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Click για ανάπτυξη... αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Ο stratos_man: #2.846 01-09-09 16:55 ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! (και στους 2 παει) ----------------------------------------- εγω νομιζα οτι ειναι ''αντικατεστησε''...τι μαθαινει κανεις στα μαθηματικα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:56 Ο ledzeppelinick: #2.847 01-09-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! Click για ανάπτυξη... και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο Boom έγραψε: #2.848 01-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Click για ανάπτυξη... :zilia: δεν το ηξερα,θενξ στρατος μαν περιμενουμε την σωστη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο stratos_man: #2.849 01-09-09 17:01 οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Παιδια χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι η ασκηση πισω εχει λαθος αποτελεσμα την ειχα κανει δεν εχω μαζι μου το βιβλιο να δω αμα ειναι σιγουρα αυτη αλλα ητανε μια παραμοια που ειχε 3 ασκησακια και το τελευταιο ειχε πισω λαθος λυση..ητανε στους Γ.Τ χωρις μετρα στον Μπαρλα απο τις πρωτες.. ----------------------------------------- Καμια ιδεα σε αυτην την ασκηση..??? Ο Νικος την εχει δει.. Click για ανάπτυξη... αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ledzeppelinick: #2.845 01-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από theodora: αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Click για ανάπτυξη... αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Ο stratos_man: #2.846 01-09-09 16:55 ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! (και στους 2 παει) ----------------------------------------- εγω νομιζα οτι ειναι ''αντικατεστησε''...τι μαθαινει κανεις στα μαθηματικα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:56 Ο ledzeppelinick: #2.847 01-09-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! Click για ανάπτυξη... και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο Boom έγραψε: #2.848 01-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Click για ανάπτυξη... :zilia: δεν το ηξερα,θενξ στρατος μαν περιμενουμε την σωστη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο stratos_man: #2.849 01-09-09 17:01 οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: αυτη σου την ειχα λυσει νομιζω.....ειχε βγει ψ=κχ αν θυμαμαι καλα..αντικατεστησε στ χ=1/κ^2+1 να βρεις το κ..... Click για ανάπτυξη... αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Ο stratos_man: #2.846 01-09-09 16:55 ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! (και στους 2 παει) ----------------------------------------- εγω νομιζα οτι ειναι ''αντικατεστησε''...τι μαθαινει κανεις στα μαθηματικα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:56 Ο ledzeppelinick: #2.847 01-09-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! Click για ανάπτυξη... και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο Boom έγραψε: #2.848 01-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Click για ανάπτυξη... :zilia: δεν το ηξερα,θενξ στρατος μαν περιμενουμε την σωστη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο stratos_man: #2.849 01-09-09 17:01 οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! (και στους 2 παει) ----------------------------------------- εγω νομιζα οτι ειναι ''αντικατεστησε''...τι μαθαινει κανεις στα μαθηματικα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:56 Ο ledzeppelinick: #2.847 01-09-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! Click για ανάπτυξη... και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο Boom έγραψε: #2.848 01-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Click για ανάπτυξη... :zilia: δεν το ηξερα,θενξ στρατος μαν περιμενουμε την σωστη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο stratos_man: #2.849 01-09-09 17:01 οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: ναι μου την ειχες στειλει αλλα να μην βαλουμε και αλλες ιδεες αυριο θα μαθω την σωστη οποια και ναναι..!!! Click για ανάπτυξη... και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Ο Boom έγραψε: #2.848 01-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Click για ανάπτυξη... :zilia: δεν το ηξερα,θενξ στρατος μαν περιμενουμε την σωστη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο stratos_man: #2.849 01-09-09 17:01 οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: αντικατΑστησε!! (η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση) Υ.Γ.: δεν ειμαι σπασικλας απλα κ εγω το ελεγα λαθος κ το εμαθα αργοτερα Click για ανάπτυξη... :zilia: δεν το ηξερα,θενξ στρατος μαν περιμενουμε την σωστη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο stratos_man: #2.849 01-09-09 17:01 οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: και η Θεοδωρα την ιδια λυση σου εδωσε!! οοοοοοκ!!:no1: Click για ανάπτυξη... ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο ledzeppelinick: #2.850 01-09-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Οκ τετοια ωρα ξυπναω οποτε ολα καλα!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... Αν βγει ομως σωστη η λυση ΣΩΣΤΑ μυαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Ο Boom έγραψε: #2.851 01-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: οκ..! αυριο στις 2 στο πιατο σας (site σε αυτην την περιπτωση) ----------------------------------------- ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.. Click για ανάπτυξη... γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:08 Ο ledzeppelinick: #2.852 01-09-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: γιατι βριζεις τον Νικο? ακου εκει ''ιδια μυαλα'' ΝΙΚΟ σε εβρισε Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα παρτο πισω που να σε παρει αναθεματισμενεεεεεεε!!! Θεοδωρα πρεπει να τον δειρουμε... ο καθενας για τον ιδιο λογο...... Κ εσυ γιατι σε προσβαλλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:20 Ο stratos_man: #2.853 01-09-09 17:20 ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ok ok πισω μην σας χασω και μετα δεν ξερω που να πηγαινω οταν κολλαω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο mostel έγραψε: #2.854 01-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosb: νβ εξισωση γραμμής για z= ημθ + i(2-συνθ) πάω κανονικά με χ,y αλλά δεν μου βγαινει το σωστο..help!! (μπαρλας σελ 34 ασκ 56 ιιι) Click για ανάπτυξη... Άρα: Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο ledzeppelinick: #2.855 01-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mostel: Άρα: Στέλιος Click για ανάπτυξη... Κ εγω αυτο ειχα βγαλει αλλα λεει στις λυσεις αλλο εδινε... μαλλον ο Κυριος Μανος εχει δικιο!! Ευχαριστουμε και παλι Στελιο:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
forakos Νεοφερμένο μέλος Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Ο forakos έγραψε: #2.856 01-09-09 17:50 ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Ο ledzeppelinick: #2.857 01-09-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από forakos: ν.δ.ο Ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... μηπως ???:what::what: ----------------------------------------- Τεσπα εγω παραθετω την λυση για +απειρο: Ισχυει γενικα: (1) (2) Προσθετωντας τις (1) και (2) κατα μελη εχουμε: και παιρνουμε τα ορια δηλαδη: αφου και και για τους ιδιους λογους.. Άρα απο κριτηριο παρεμβολης : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stratos_man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Ο stratos_man: #2.858 01-09-09 18:56 Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChrisG152 giorgos5002 giannis06 Panagiwths12 mikke hristosdab trifasikodiavasma haji thepigod762 Mariosm. soulatso oteletampis phleidhs AggelikiGr sir ImPeCaBlE veiNqh Scandal alekos Debugging_Daemon just some guy xristosgkm ismember Apocalypse arrow25 rempelos42 ggl GStef QWERTY23 xrisamikol Σωτηρία nikoletaz57 _Aggelos123 Mariam38 SlimShady strsismos88 Georgekk Lia 2006 igeorgeoikonomo marian tsiobieman constansn Xristosdimitra Panagiotis849 ρενακι 13 Memetchi eukleidhs1821 Nikkkpat Unboxholics korlef kwstaseL Thanos_D the purge T C Giii Papachrist liaiscool Αννα Τσιτα globglogabgalab Pharmacist01 otinanai123 abcdefg12345 nicole1982 thecrazycretan kvstas92 KingOfPop maria301 papa2g stefan Κλημεντίνη TonyMontanaEse Lathy Alexecon1991 Μάρκος Βασίλης Cortes το κοριτσι του μαη calliope ale panagiotis G Kleanth aggelosst9 BioChemical spring day nucomer Georgia110 LeoDel pink_panther Alexandros973 marsenis den antexw allh apotyxia KaterinaL kiyoshi drosos Λαμπρινηη Bill22 Chrysablac. giorgosp97 Βλα Monster Hunter jul25 xxxtolis Stroka nicks1999 totiloz Earendil mitsakos tasost lnesb ssalex alan09 Livaja10 χημεια4λαιφ Viedo UncleJ Kostakis45 Infrared Zgian pepatogourounaki hirasawayui GeoCommand Eleni54 American Economist EiriniS20 ΘανάσοςG4 stamoul1s Αριάνα123 uni77 Libertus tasoss PanosCh002 Unseen skygge Νικόλας Ραπ. cel123 The Limit Does Not Exist don_vito suaimhneas Αλκης Κ. alexrami Baggelitsa36 Νομικάριος13 spinalgr1990 d_th Adolfo valencia Πα.Κ Vasilis25 Johnman97 Steffie88 rekcoR gwgw_5 fockos Mariahj roud kostas83 Cpt.Philips Makis45 Χρησλου Panos_02 Vold tymvorixos GiorgosAsi Neos167 theodoraooo George187 Άρτεμις Α. Μαρία2222 christos87 Idontknoww jimis2001 Metamorph Γατόπαρδος. Johnsk mitsos14 johnsiak Elel Dreamer_SW Γιαννης1987Θεσσ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Ο ledzeppelinick: #2.859 01-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 573 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 573 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stratos_man: Εστω ΖεC με /(1-i)z+2i/=2 ν.β το γ.τ M(z) για τα οποια ισχυει η σχεση..δεν κτλβ γιατι δεν βγαζω το σωστο αποτελεσμα ευκολο μου φαινεται...help..? Click για ανάπτυξη... Εστω τοτε: Δηλαδη ο Γ.τ. των εικονων ειναι κυκλος με κεντρο Κ(-1,-1) και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο manos66 έγραψε: #2.860 01-09-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: ετσι?? Click για ανάπτυξη... x = sinθ y = 2 - cos2θ --> cos2θ = 2 - y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.