Βοήθεια/Aπορίες στα Μαθηματικά Προσανατολισμού

μπραβω ρε συ χαιρομαι για σενα:):no1:εγω για βιολογια σκεφτομαι αλλα αμα δεν τα καταφερω χημικο 'η μαθηματικο!!κατ'αλλα ξερω τι θελω:P:P

Μια χαρα!!!! των θετικων επιστημων!!!:D:D χημικο χημικο:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν χ+yi = (2-5i) ^ν νδο x^2 + y^2 = 29 ^ν
βοηθεια

παιρνω (χ+yi)(x-yi)=29^ν και μετα?

ασκηση 23 σελιδα 31 τον ατιμο απο εξω εχω μαθει το βοηθημα του(μπαρλας)..:D:D:D:D
εγω την εκανα με αλλον τροπο κατεληξα σε 29ν=29ν (στην ν) που ισχυει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά αν ήμουν κοπέλα θα με είχατε βοηθήσει...:P

Hello...

Αν f,g:R--->R γνησιως μονοτονες με την Cf να τεμνει τον ΟΧ' και τον Υ΄'Υ στο Α(0,-1) την Cg να τεμνει τον ΟY και τον χ'χ στο -1
Βρειτε την μονοτονια τον f,g και λυστε την εξισωση g(f(x^2))<0

thanks..

μονο σχηματικα και θεωρητικα αφου η Cf τεμνει τον οχ' (τον αρνητικο ημιαξονα του χ'χ) και τεμνει και τον ψ'ψ στον αρνητικο παλι ημιαξονα (0,-1) παει απ τα αριστερα προς τα δεξια απο πανω προς τα κατω.. και η Cg απο τα δεξια προς τα αριστερα πο κατω προς τα πανω..(για αντιστοιχους λογους:P). κ αφου ειναι γνησιως μονοτονες η f ειναι γν φθινουσα και η g γν αυξουσα!! (Πολυ μπακαλε) Για να καταλαβεις τι εννοω δες το σχημα!! και μετα αφου η g τεμνει τον χ'χ στο -1 ισχυει g(-1)=0 άρα η δοθεισα σχεση γινεται g(f(x^2))<g(-1) => f(x^2)<-1 (αφου g γν αυξουσα, δεν αλλαζει). και επισης αφου η Cf εχει σημειο Α(0,-1) τότε f(0)=-1 άρα f(x^2)<f(0) => x^2>0 (αφου g γν φθινουσα αλλαζει). Αν δεν εκανα καμια πατατα ελπιζω να σε βοηθησα:D:bye:

ledzeppelinick.... Μιας και σε βρηκαμε και λύνεις δηλαδη.... :xixi: Μια τελευταία ασκηση κ έτοιμη η εργασιούλα.... Αν η f εχει πεδίο ορισμού [-3,7] να βρεθει το πεδίο ορισμού της g(χ)=f(1-2|χ|) αν κ εχω μια ιποψία πως ειναι παλι το [-3,7] αν κ μπορεί να λεω κ βλακείες........

thanks ledzeppelinick και sorry αν σε σκοτησα :P

ledzeppelinick που εισαι και θεσσαλονικιος δεν πιστευω να εισαι αρειανος..??εχω καλη εντυπωση απο εσενα μην μου την χαλασεις..?!?!?!

thanks ledzeppelinick και sorry αν σε σκοτησα :P

καθολου φιλε ισα ισα μ αρεσουν τα μαθηματικα :D
-----------------------------------------
ledzeppelinick που εισαι και θεσσαλονικιος δεν πιστευω να εισαι αρειανος..??εχω καλη εντυπωση απο εσενα μην μου την χαλασεις..?!?!?!
Ημουν παοκ αλλα βγηκα απ το τρυπακι του φανατισμου του ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ.. και καταλαβα πως μια ομαδα υπαρχει στη Ελλαδα!! ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!!! Πατρικ και δεν ειμαι καλα!!!:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ημουν παοκ αλλα βγηκα απ το τρυπακι του φανατισμου του ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ.. και καταλαβα πως μια ομαδα υπαρχει στη Ελλαδα!! ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!!! Πατρικ και δεν ειμαι καλα!!!:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]

ολα τα περιμενα εκτος απο αυτο..:D:D:D:D:D:D

ledzeppelinick.... Μιας και σε βρηκαμε και λύνεις δηλαδη.... :xixi: Μια τελευταία ασκηση κ έτοιμη η εργασιούλα.... Αν η f εχει πεδίο ορισμού [-3,7] να βρεθει το πεδίο ορισμού της g(χ)=f(1-2|χ|) αν κ εχω μια ιποψία πως ειναι παλι το [-3,7] αν κ μπορεί να λεω κ βλακείες........

αφου χε[-3,7] πρεπει και το 1-2|χ|ε[-3,7] άρα:
-3=<1-2|χ|=<7 => -4=<-2|χ|=<6 => 2>=|χ|>=-3 (αλλαζει η φορα γιατι διαιρεις με -2) και μετα λυνεις ξεχωριστα το καθε απολυτο για να βρεις το πεδιο ορισμου της g :D
-----------------------------------------
Ημουν παοκ αλλα βγηκα απ το τρυπακι του φανατισμου του ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ.. και καταλαβα πως μια ομαδα υπαρχει στη Ελλαδα!! ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!!! Πατρικ και δεν ειμαι καλα!!!:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ολα τα περιμενα εκτος απο αυτο..:D:D:D:D:D:D[/quote]
Αλιμος εε?? Παναθα θα εισαι λογικα.. Μενει ενα ξαδερφακι μου εκει και κατι κοπελες που γνωρισα φετος... μπορει να τους ξερεις... αν θες να σ πω ονοματαπες μου να σου στειλω π.μ.:D

ολα τα περιμενα εκτος απο αυτο..:D:D:D:D:D:D[/quote]
Αλιμος εε?? Παναθα θα εισαι λογικα.. Μενει ενα ξαδερφακι μου εκει και κατι κοπελες που γνωρισα φετος... μπορει να τους ξερεις... αν θες να σ πω ονοματαπες μου να σου στειλω π.μ.:D[/QUOTE]

Εγω ειμαι Παοκτσης..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στειλε μου τα ονοματα σε pm αλλα αν πηγαιναν σε λυκειο του Αλιμου δεν θα τους ξερω στο Παλαιο Φαληρο παω σχολειο...

μπαρλας σελ 31 ασκ 28
νδο (α+βι)^ν + (β-αι)^ν =0 ν= 4κ+2
Και
(α+βι)^ν - (β-αι)^ν =0 ν=2κ

help plz

μπαρλας σελ 31 ασκ 28
νδο (α+βι)^ν + (β-αι)^ν =0 ν= 4κ+2
Και
(α+βι)^ν - (β-αι)^ν =0 ν=2κ

help plz

βγαλε το ι κοινο παραγωντα και θα καταληξεισ σε κατι που ισχυει!!:)

το κανω αλλα στο μετα εχω κολλήσει...

το κανω αλλα στο μετα εχω κολλήσει...
ακριβωσ την εκφωνηση δεν την ξερω αν ζηταει και κατι αλλο
αλλα ισχυουν

1)(a+bi)^v+(-i)^v(a+bi)^v=0
(a+bi)^v-(a+bi)^v=0

2)(a+bi)^ν-(-i)^v(a+bi)^ν=0
(a+bi)^ν-(a+bi)^ν=0

α ευχαιστω....εβγαζα έξω το i αντι για το (-i)

για ξανα κοίτα την άσκηση που δίνεις
νομίζω πως κάτι γράφεις λάθος !

ωχ ναι συγγνωμη εκει που λεει |z1|+|z2|+|z3|=ρ εννοουσα |z1|=|z2|=|z3|=ρ>0 χίλια συγγνωμη δεν το προσεξα :(

Αν η εικονα του μιγαδικου zeC* κινειται στην ευθεια y=χ ν.δ.ο η εικονα του μιγαδικου w=z+1/z κινειται σε ισοσκελης υπερβολη..! Ευχαριστω.!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back