Βοήθεια/Aπορίες στα Μαθηματικά Προσανατολισμού

παιδεια βοηθεια!
Z ανηκει 3y-4χ=5
αν μετρο Ζ-5ι >=d να βρεθει ο φυσικοσ ν οπου d^v=16

ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδεια βοηθεια!
Z ανηκει 3y-4χ=5
αν μετρο Ζ-5ι >=d να βρεθει ο φυσικοσ ν οπου d^v=16

ευχαριστω

Το ξαναποσταρες αυτο η μου φαινεται??:P:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1000 ευχαριστώ παιδιά κ μια αλλη αποριουλα....
Οταν εχουμε μια σθνθετη συναρτιση π.χ.(fog)(χ)=4[χ^2]-10συνχ-1 και μια απο της 2 απλές π.χ.f(x)=2χ-3 πςσ μπορουμε να βροθμε την g(χ)????
Το ειχαμε κανει στο φροντιστιριο αλα δεν το βρησκω πουθενά!!!!

για την g:
2g(x)-3=4[χ^2]-10συνχ-1

1000 ευχαριστώ παιδιά κ μια αλλη αποριουλα....
Οταν εχουμε μια σθνθετη συναρτιση π.χ.(fog)(χ)=4[χ^2]-10συνχ-1 (1)και μια απο της 2 απλές π.χ.f(x)=2χ-3 πςσ μπορουμε να βροθμε την g(χ)????
Το ειχαμε κανει στο φροντιστιριο αλα δεν το βρησκω πουθενά!!!!
Παιρνεις τιην f(x) = 2x-3 και βάζεις χ = g(x) άρα έχεις
f(g(x)) = 2g(x)-3 (2) kαι εξισώνεις την (1) με τη (2)

2g(x)-3 = 4x^2-10συνχ-1 <=> g(x) = ...........

Το ξαναποσταρες αυτο η μου φαινεται??:P:hmm::hmm:
οχχ ναι το ειδα οτι το ειχα ξαναποσταρει ευχαριστω εσβησα το πρηγουμενο !:)εχεισ καμια ιδεα πωσ παει??

οχχ ναι το ειδα οτι το ειχα ξαναποσταρει ευχαριστω εσβησα το πρηγουμενο !:)εχεισ καμια ιδεα πωσ παει??

κατι θα κανουμε κ για σενα..:P απλα πιστευω πως θσ καταληξουμε d=4 και ν=2 η το αντιστροφο:)

κατι θα κανουμε κ για σενα..:P απλα πιστευω πως θσ καταληξουμε d=4 και ν=2 η το αντιστροφο:)
:)πωσ το εβγαλες ρε μεγαλε?δεν χρειαζεται να γραψεις ολα,μονο τον τροπο!

:)πωσ το εβγαλες ρε μεγαλε?δεν χρειαζεται να γραψεις ολα,μονο τον τροπο!
Δεν εβγαλα τιποτα απλως 2^4=16 και 4^2=16..:D φυσικα και χρειαζεται.. το επεξεργαζομαι!!:):D

Δεν εβγαλα τιποτα απλως 2^4=16 και 4^2=16..:D φυσικα και χρειαζεται.. το επεξεργαζομαι!!:):D
να σε βοηθεισω !!απο πισω ειδα οτι ν=4!:Dεισαι εξυπνος!!!!μπραβο σου!!!:D:D:)

να σε βοηθεισω !!απο πισω ειδα οτι ν=4!:Dεισαι εξυπνος!!!!μπραβο σου!!!:D:D:)

Χαχαχα ευχαριστω αλλα φετος καναμε πολλα κ δεν ειναι θεμα εξυπναδας..:P τωρα αν καταφερω να βρω το πως φτανουμε εκει θα το ποσταρω (μπορει να ειναι κ μπροστα στα ματια μου βεβαιως βεβαιως:P):D

αν χ+yi = (2-5i) ^ν νδο x^2 + y^2 = 29 ^ν
βοηθεια

παιρνω (χ+yi)(x-yi)=29^ν και μετα?

Χαχαχα ευχαριστω αλλα φετος καναμε πολλα κ δεν ειναι θεμα εξυπναδας..:P τωρα αν καταφερω να βρω το πως φτανουμε εκει θα το ποσταρω (μπορει να ειναι κ μπροστα στα ματια μου βεβαιως βεβαιως:P):D
οκ σ'ευχαριστω φιλε!!!!:no1:να ρωτησω κατι φετοσ δινεισ και εσυ 'η εδωσεσ?
-----------------------------------------
αν χ+yi = (2-5i) ^ν νδο x^2 + y^2 = 29 ^ν
βοηθεια

παιρνω (χ+yi)(x-yi)=29^ν και μετα?

βαλε μετρα στην αρχικη και βγηκε!!!

οκ σ'ευχαριστω φιλε!!!!:no1:να ρωτησω κατι φετοσ δινεισ και εσυ 'η εδωσεσ?

Εδωσα φετος!!!:D Γι αυτο τα εχω ψιλοξεχασει!!:D:D:P

Εδωσα φετος!!!:D Γι αυτο τα εχω ψιλοξεχασει!!:D:D:P
αν επιτρεπε πωσ τα πηγεσ???(ο περιεργοσ απο εδω!!!:P)

παιδια σας έχω πριξει... αλλα..... δεν μπορώ ρε σεις......
Έχω f(χ+1)=[χ^2]-χ-2 πως θα βρω την f(χ)???? θελει και την f(3χ) αλλα αυτο το ξερω.... τεσπα soz που σας ζαλίζω.....

Hello...

Αν f,g:R--->R γνησιως μονοτονες με την Cf να τεμνει τον ΟΧ' και τον Υ΄'Υ στο Α(0,-1) την Cg να τεμνει τον ΟY και τον χ'χ στο -1
Βρειτε την μονοτονια τον f,g και λυστε την εξισωση g(f(x^2))<0

thanks..

αν επιτρεπε πωσ τα πηγεσ???(ο περιεργοσ απο εδω!!!:P)

αν μιλας για μαθηματικα:P 19,6 αλλα γενικα 19130!!:D:D Πολυ ευχαριστημενος!!! Περασα Χημικων Μηχανικω ΑΠΘ (εκει που ηθελα) με σειρα επιτυχιας 0001!!:D Εσυ που στοχευεις???
-----------------------------------------
παιδια σας έχω πριξει... αλλα..... δεν μπορώ ρε σεις......
Έχω f(χ+1)=[χ^2]-χ-2 πως θα βρω την f(χ)???? θελει και την f(3χ) αλλα αυτο το ξερω.... τεσπα soz που σας ζαλίζω.....

Θετεις οπου χ+1=ω => χ=ω-1 ετσι γινεται f(ω)=(ω-1)^2 -ω+1-2 => f(ω)=ω^2 -2ω + 1 - ω + 1 - 2 => f(ω)=ω^2-3ω άρα με μια ''απλη αλλαγη μεταβλητης'' f(x)=x^2-3x! Μα για να μας ζαλιζεις εγινε αυτο το τοπικ:P:D:bye:

αν μιλας για μαθηματικα:P 19,6 αλλα γενικα 19130!!:D:D Πολυ ευχαριστημενος!!! Περασα Χημικων Μηχανικω ΑΠΘ (εκει που ηθελα) με σειρα επιτυχιας 0001!!:D Εσυ που στοχευεις???

μπραβω ρε συ χαιρομαι για σενα:):no1:εγω για βιολογια σκεφτομαι αλλα αμα δεν τα καταφερω χημικο 'η μαθηματικο!!κατ'αλλα ξερω τι θελω:P:P

εμενα δν μαγαπατε?αντε βοηθήστε με τον κακομοίρη>..:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back