Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:03 Η Ναυσικά έγραψε: #81 22-10-08 19:03 holly crap σορρυ για την εκφραση αλλα εμεις στα διαλυμματα γραψαμε 5/10 και ειμαστε στους ετεροπολικους δεσμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Ο Paradise4all: #82 22-10-08 19:22 Για να καταλάβεις τη λύση τέτοιου είδους ασκήσεων πρόσεξε λιγάκι την παρακάτω (περιληπτικά) θεωρία : Η περιεκτικότητα ενός διαλύματος εκφράζει την ποσότητα της διαλυμένης ουσίας σε ορισμένη ποσότητα διαλύματος. (Ποιό "κατανοητά" δηλ. πόσο αραιό ή πυκνό είναι ένα διάλυμα). Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για την περιεκτικότητα των διαλυμάτων (στις ασκήσεις) είναι οι εξής : 1. Περιεκτικότητα ποσοστού κατά βάρος (σε 100 γραμμάρια διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.β. ή % w/w). 2. Περιεκτικότητα ποσοστού κατ' όγκο (σε 100 ml διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.o. ή % w/v). 3. Περιεκτικότητα ποσοστού όγκου κατ' όγκου (σε 100 ml διαλύματος πόσα ml της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % o.o. ή % v/v). 4. Μερικές φορές στις ασκήσεις δίνεται και η πυκνότητα (ρ ή d) του διαλύματος ρ = m / V. Απ' τον τύπο αυτό μετατρέπουμε τον όγκο σε μάζα και τη μάζα σε όγκο, ανάλογα το ζητούμενο της άσκησης. Μελετώντας τ' ανωτέρω δε θα έχεις δυσκολία σε ανάλογες ασκήσεις... Στην 4η λυμένη άσκηση του "papas" πρόσεξε ρ = m / V => V = m / ρ => 399 gr / 1,05 gr/ml = 380 ml. (...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 21:03 Ο papas έγραψε: #83 22-10-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Paradise4all: Για να καταλάβεις τη λύση τέτοιου είδους ασκήσεων πρόσεξε λιγάκι την παρακάτω (περιληπτικά) θεωρία : Η περιεκτικότητα ενός διαλύματος εκφράζει την ποσότητα της διαλυμένης ουσίας σε ορισμένη ποσότητα διαλύματος. (Ποιό "κατανοητά" δηλ. πόσο αραιό ή πυκνό είναι ένα διάλυμα). Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για την περιεκτικότητα των διαλυμάτων (στις ασκήσεις) είναι οι εξής : Spoiler 1. Περιεκτικότητα ποσοστού κατά βάρος (σε 100 γραμμάρια διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.β. ή % w/w). 2. Περιεκτικότητα ποσοστού κατ' όγκο (σε 100 ml διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.o. ή % w/v). 3. Περιεκτικότητα ποσοστού όγκου κατ' όγκου (σε 100 ml διαλύματος πόσα ml της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % o.o. ή % v/v). 4. Μερικές φορές στις ασκήσεις δίνεται και η πυκνότητα (ρ ή d) του διαλύματος ρ = m / V. Απ' τον τύπο αυτό μετατρέπουμε τον όγκο σε μάζα και τη μάζα σε όγκο, ανάλογα το ζητούμενο της άσκησης. Μελετώντας τ' ανωτέρω δε θα έχεις δυσκολία σε ανάλογες ασκήσεις... Στην 4η λυμένη άσκηση του "papas" πρόσεξε ρ = m / V => V = m / ρ => 399 gr / 1,05 gr/ml = 380 ml. (...) Click για ανάπτυξη... Thanks a lot για το σχολιo Παω να την διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 22:11 Ο Paradise4all: #84 22-10-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από papas: Thanks a lot για το σχολιo Παω να την διορθωσω Click για ανάπτυξη... Το να κάνει κάποιος λάθος είναι ανθρώπινο. Το να το διορθώνει όμως είναι υπεράνθρωπο ! Εξάλου λάθη οι αργόσχολοι μόνο δεν κάνουν. Συγνώμη που ήμουν λιγάκι απότομος στη διόρθωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Ο papas έγραψε: #85 22-10-08 22:18 Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο Paradise4all: #86 22-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Ο djimmakos: #87 22-10-08 23:19 Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Ο papas έγραψε: #88 23-10-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Click για ανάπτυξη... Οι αγαπημενες μου!!!!!!!:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η Ναυσικά έγραψε: #89 23-10-08 21:08 εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
holly crap σορρυ για την εκφραση αλλα εμεις στα διαλυμματα γραψαμε 5/10 και ειμαστε στους ετεροπολικους δεσμους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:22 Ο Paradise4all: #82 22-10-08 19:22 Για να καταλάβεις τη λύση τέτοιου είδους ασκήσεων πρόσεξε λιγάκι την παρακάτω (περιληπτικά) θεωρία : Η περιεκτικότητα ενός διαλύματος εκφράζει την ποσότητα της διαλυμένης ουσίας σε ορισμένη ποσότητα διαλύματος. (Ποιό "κατανοητά" δηλ. πόσο αραιό ή πυκνό είναι ένα διάλυμα). Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για την περιεκτικότητα των διαλυμάτων (στις ασκήσεις) είναι οι εξής : 1. Περιεκτικότητα ποσοστού κατά βάρος (σε 100 γραμμάρια διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.β. ή % w/w). 2. Περιεκτικότητα ποσοστού κατ' όγκο (σε 100 ml διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.o. ή % w/v). 3. Περιεκτικότητα ποσοστού όγκου κατ' όγκου (σε 100 ml διαλύματος πόσα ml της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % o.o. ή % v/v). 4. Μερικές φορές στις ασκήσεις δίνεται και η πυκνότητα (ρ ή d) του διαλύματος ρ = m / V. Απ' τον τύπο αυτό μετατρέπουμε τον όγκο σε μάζα και τη μάζα σε όγκο, ανάλογα το ζητούμενο της άσκησης. Μελετώντας τ' ανωτέρω δε θα έχεις δυσκολία σε ανάλογες ασκήσεις... Στην 4η λυμένη άσκηση του "papas" πρόσεξε ρ = m / V => V = m / ρ => 399 gr / 1,05 gr/ml = 380 ml. (...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 21:03 Ο papas έγραψε: #83 22-10-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Paradise4all: Για να καταλάβεις τη λύση τέτοιου είδους ασκήσεων πρόσεξε λιγάκι την παρακάτω (περιληπτικά) θεωρία : Η περιεκτικότητα ενός διαλύματος εκφράζει την ποσότητα της διαλυμένης ουσίας σε ορισμένη ποσότητα διαλύματος. (Ποιό "κατανοητά" δηλ. πόσο αραιό ή πυκνό είναι ένα διάλυμα). Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για την περιεκτικότητα των διαλυμάτων (στις ασκήσεις) είναι οι εξής : Spoiler 1. Περιεκτικότητα ποσοστού κατά βάρος (σε 100 γραμμάρια διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.β. ή % w/w). 2. Περιεκτικότητα ποσοστού κατ' όγκο (σε 100 ml διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.o. ή % w/v). 3. Περιεκτικότητα ποσοστού όγκου κατ' όγκου (σε 100 ml διαλύματος πόσα ml της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % o.o. ή % v/v). 4. Μερικές φορές στις ασκήσεις δίνεται και η πυκνότητα (ρ ή d) του διαλύματος ρ = m / V. Απ' τον τύπο αυτό μετατρέπουμε τον όγκο σε μάζα και τη μάζα σε όγκο, ανάλογα το ζητούμενο της άσκησης. Μελετώντας τ' ανωτέρω δε θα έχεις δυσκολία σε ανάλογες ασκήσεις... Στην 4η λυμένη άσκηση του "papas" πρόσεξε ρ = m / V => V = m / ρ => 399 gr / 1,05 gr/ml = 380 ml. (...) Click για ανάπτυξη... Thanks a lot για το σχολιo Παω να την διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 22:11 Ο Paradise4all: #84 22-10-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από papas: Thanks a lot για το σχολιo Παω να την διορθωσω Click για ανάπτυξη... Το να κάνει κάποιος λάθος είναι ανθρώπινο. Το να το διορθώνει όμως είναι υπεράνθρωπο ! Εξάλου λάθη οι αργόσχολοι μόνο δεν κάνουν. Συγνώμη που ήμουν λιγάκι απότομος στη διόρθωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Ο papas έγραψε: #85 22-10-08 22:18 Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο Paradise4all: #86 22-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Ο djimmakos: #87 22-10-08 23:19 Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Ο papas έγραψε: #88 23-10-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Click για ανάπτυξη... Οι αγαπημενες μου!!!!!!!:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η Ναυσικά έγραψε: #89 23-10-08 21:08 εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να καταλάβεις τη λύση τέτοιου είδους ασκήσεων πρόσεξε λιγάκι την παρακάτω (περιληπτικά) θεωρία : Η περιεκτικότητα ενός διαλύματος εκφράζει την ποσότητα της διαλυμένης ουσίας σε ορισμένη ποσότητα διαλύματος. (Ποιό "κατανοητά" δηλ. πόσο αραιό ή πυκνό είναι ένα διάλυμα). Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για την περιεκτικότητα των διαλυμάτων (στις ασκήσεις) είναι οι εξής : 1. Περιεκτικότητα ποσοστού κατά βάρος (σε 100 γραμμάρια διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.β. ή % w/w). 2. Περιεκτικότητα ποσοστού κατ' όγκο (σε 100 ml διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.o. ή % w/v). 3. Περιεκτικότητα ποσοστού όγκου κατ' όγκου (σε 100 ml διαλύματος πόσα ml της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % o.o. ή % v/v). 4. Μερικές φορές στις ασκήσεις δίνεται και η πυκνότητα (ρ ή d) του διαλύματος ρ = m / V. Απ' τον τύπο αυτό μετατρέπουμε τον όγκο σε μάζα και τη μάζα σε όγκο, ανάλογα το ζητούμενο της άσκησης. Μελετώντας τ' ανωτέρω δε θα έχεις δυσκολία σε ανάλογες ασκήσεις... Στην 4η λυμένη άσκηση του "papas" πρόσεξε ρ = m / V => V = m / ρ => 399 gr / 1,05 gr/ml = 380 ml. (...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 21:03 Ο papas έγραψε: #83 22-10-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Paradise4all: Για να καταλάβεις τη λύση τέτοιου είδους ασκήσεων πρόσεξε λιγάκι την παρακάτω (περιληπτικά) θεωρία : Η περιεκτικότητα ενός διαλύματος εκφράζει την ποσότητα της διαλυμένης ουσίας σε ορισμένη ποσότητα διαλύματος. (Ποιό "κατανοητά" δηλ. πόσο αραιό ή πυκνό είναι ένα διάλυμα). Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για την περιεκτικότητα των διαλυμάτων (στις ασκήσεις) είναι οι εξής : Spoiler 1. Περιεκτικότητα ποσοστού κατά βάρος (σε 100 γραμμάρια διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.β. ή % w/w). 2. Περιεκτικότητα ποσοστού κατ' όγκο (σε 100 ml διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.o. ή % w/v). 3. Περιεκτικότητα ποσοστού όγκου κατ' όγκου (σε 100 ml διαλύματος πόσα ml της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % o.o. ή % v/v). 4. Μερικές φορές στις ασκήσεις δίνεται και η πυκνότητα (ρ ή d) του διαλύματος ρ = m / V. Απ' τον τύπο αυτό μετατρέπουμε τον όγκο σε μάζα και τη μάζα σε όγκο, ανάλογα το ζητούμενο της άσκησης. Μελετώντας τ' ανωτέρω δε θα έχεις δυσκολία σε ανάλογες ασκήσεις... Στην 4η λυμένη άσκηση του "papas" πρόσεξε ρ = m / V => V = m / ρ => 399 gr / 1,05 gr/ml = 380 ml. (...) Click για ανάπτυξη... Thanks a lot για το σχολιo Παω να την διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2012 Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 22:11 Ο Paradise4all: #84 22-10-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από papas: Thanks a lot για το σχολιo Παω να την διορθωσω Click για ανάπτυξη... Το να κάνει κάποιος λάθος είναι ανθρώπινο. Το να το διορθώνει όμως είναι υπεράνθρωπο ! Εξάλου λάθη οι αργόσχολοι μόνο δεν κάνουν. Συγνώμη που ήμουν λιγάκι απότομος στη διόρθωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Ο papas έγραψε: #85 22-10-08 22:18 Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο Paradise4all: #86 22-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Ο djimmakos: #87 22-10-08 23:19 Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Ο papas έγραψε: #88 23-10-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Click για ανάπτυξη... Οι αγαπημενες μου!!!!!!!:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η Ναυσικά έγραψε: #89 23-10-08 21:08 εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paradise4all: Για να καταλάβεις τη λύση τέτοιου είδους ασκήσεων πρόσεξε λιγάκι την παρακάτω (περιληπτικά) θεωρία : Η περιεκτικότητα ενός διαλύματος εκφράζει την ποσότητα της διαλυμένης ουσίας σε ορισμένη ποσότητα διαλύματος. (Ποιό "κατανοητά" δηλ. πόσο αραιό ή πυκνό είναι ένα διάλυμα). Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για την περιεκτικότητα των διαλυμάτων (στις ασκήσεις) είναι οι εξής : Spoiler 1. Περιεκτικότητα ποσοστού κατά βάρος (σε 100 γραμμάρια διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.β. ή % w/w). 2. Περιεκτικότητα ποσοστού κατ' όγκο (σε 100 ml διαλύματος πόσα γραμμάρια της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % κ.o. ή % w/v). 3. Περιεκτικότητα ποσοστού όγκου κατ' όγκου (σε 100 ml διαλύματος πόσα ml της διαλυμένης ουσίας περιέχονται, θα το συναντάς στις ασκήσεις σου ως % o.o. ή % v/v). 4. Μερικές φορές στις ασκήσεις δίνεται και η πυκνότητα (ρ ή d) του διαλύματος ρ = m / V. Απ' τον τύπο αυτό μετατρέπουμε τον όγκο σε μάζα και τη μάζα σε όγκο, ανάλογα το ζητούμενο της άσκησης. Μελετώντας τ' ανωτέρω δε θα έχεις δυσκολία σε ανάλογες ασκήσεις... Στην 4η λυμένη άσκηση του "papas" πρόσεξε ρ = m / V => V = m / ρ => 399 gr / 1,05 gr/ml = 380 ml. (...) Click για ανάπτυξη... Thanks a lot για το σχολιo Παω να την διορθωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 22:11 Ο Paradise4all: #84 22-10-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από papas: Thanks a lot για το σχολιo Παω να την διορθωσω Click για ανάπτυξη... Το να κάνει κάποιος λάθος είναι ανθρώπινο. Το να το διορθώνει όμως είναι υπεράνθρωπο ! Εξάλου λάθη οι αργόσχολοι μόνο δεν κάνουν. Συγνώμη που ήμουν λιγάκι απότομος στη διόρθωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Ο papas έγραψε: #85 22-10-08 22:18 Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο Paradise4all: #86 22-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Ο djimmakos: #87 22-10-08 23:19 Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Ο papas έγραψε: #88 23-10-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Click για ανάπτυξη... Οι αγαπημενες μου!!!!!!!:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η Ναυσικά έγραψε: #89 23-10-08 21:08 εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Thanks a lot για το σχολιo Παω να την διορθωσω Click για ανάπτυξη... Το να κάνει κάποιος λάθος είναι ανθρώπινο. Το να το διορθώνει όμως είναι υπεράνθρωπο ! Εξάλου λάθη οι αργόσχολοι μόνο δεν κάνουν. Συγνώμη που ήμουν λιγάκι απότομος στη διόρθωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Ο papas έγραψε: #85 22-10-08 22:18 Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο Paradise4all: #86 22-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Ο djimmakos: #87 22-10-08 23:19 Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Ο papas έγραψε: #88 23-10-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Click για ανάπτυξη... Οι αγαπημενες μου!!!!!!!:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η Ναυσικά έγραψε: #89 23-10-08 21:08 εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο Paradise4all: #86 22-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από papas: Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Ο djimmakos: #87 22-10-08 23:19 Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Ο papas έγραψε: #88 23-10-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Click για ανάπτυξη... Οι αγαπημενες μου!!!!!!!:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η Ναυσικά έγραψε: #89 23-10-08 21:08 εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Απλά,έπρεπε να φύγω,γιατί το σχολείο μου είχε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων και έπρεπε να ήμουν εκεί. Απλά,μόνο αυτό μου βγήκε λάθος.Όσα άλλα έχω λύσει τέτοιου είδους,μου βγαίνουν σωστά. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:19 Ο djimmakos: #87 22-10-08 23:19 Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Ο papas έγραψε: #88 23-10-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Click για ανάπτυξη... Οι αγαπημενες μου!!!!!!!:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η Ναυσικά έγραψε: #89 23-10-08 21:08 εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Ο papas έγραψε: #88 23-10-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Click για ανάπτυξη... Οι αγαπημενες μου!!!!!!!:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η Ναυσικά έγραψε: #89 23-10-08 21:08 εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Εμείς μπήκαμε στην αραίωση και συμπύκνωση στο φροντιστήριο και μας βάζει κάτι ασκήσεις που για να τις λύσεις πρέπει να είσαι η Λίτσα Πατέρα... Κάποια μέρα θα παραθέσω κάποιες.... Ευτύχως έχω έμφυτο ταλέντο και έτσι τις λύνω Click για ανάπτυξη... Οι αγαπημενες μου!!!!!!!:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η Ναυσικά έγραψε: #89 23-10-08 21:08 εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμεις αυριο ξαναγραφουμε χημεια μαλλον σε ετεροπολικους δεσμους και πινακα.....wish me good luck..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #90 23-10-08 21:54 δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δν ειναι το 17... αλλα εβαλα πλ γελοια θεματα... οποτε εγω με το 17 δν ειμαι οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 22:31 Η Ναυσικά έγραψε: #91 23-10-08 22:31 και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και καλα κανεις.εμας μας εδινε υλη για ωριαιο και μας ελεγε"αν δεν γραψετε 20 χημεια θα φταιτε εσεις και οχι εγω"και δικιο εχει ρε ο ανθρωπος!60000 φορες τα χεις πει ποοοοοσες θες?φαση θαχει να φραψουν ολοι κατω απτη βαση...και οχι αυτο,μετα να βριζουν και τον καθηγητη οτι δεν τα εξηγει καλα αυτο ειναι το ελεος:xixi:γιατι οταν ειπα και πιο πανω οτι μας ειχε διαιρεση 600/125 δεν κανω πλακα οτι τη λυσανε γυρω στα 10 το πολυ ατομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dora_888 Νεοφερμένο μέλος Η Δωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η dora_888 έγραψε: #92 26-10-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Εμείς παλεύουμε μεατομικούς και μαζικούς αριθμούς. ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ η πόρτα.Ποιός είναι (πετάγεται ένας τα γεράματα τον αγροικοκοιτάει η θεια) είμαι το Κάλιο με ατομικό 12 και τι μαζικό έχω? Click για ανάπτυξη... χαχα!!!!..και μεις αυτα κανουμε τωρα και μας πρηζουν!!!αλλα ευτυχως ὸχι τεστ...ακομα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:31 Ο chem22 έγραψε: #93 27-10-08 21:31 [FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[FONT="][/FONT][FONT="] Ένας μαθητής θέλει να παρασκευάσει στο εργαστήριο ένα δ/μα [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4 [/FONT][FONT="]περιεκτικότητας 22%[/FONT][FONT="]w/v. [/FONT][FONT="]Στη διάθεση του μαθητή υπάρχουν 50[/FONT][FONT="]g[/FONT][FONT="] του [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] και 200[/FONT][FONT="]ml[/FONT][FONT="] νερό. Ποια η μέγιστη ποσότητα δ/τος που μπορεί να παρασκευάσει ο μαθητής με τις παραπάνω προδιαγραφές; Ποια είναι η πυκνότητα του δ/τος ου[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Δίνεται ότι με την προσθήκη στερεού [/FONT][FONT="]K[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]SO4[/FONT][FONT="] στο νερό, ο όγκος δε μεταβάλλεται αισθητά. Λύστε την και γράψτε μου αποτέλεσμα ..... [/FONT] [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:51 Ο djimmakos: #94 27-10-08 21:51 Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τη μεγιστή ποσότητα να τη βρούμε σε όγκο ή γραμμάρια; Οοπς σορρυ, τώρα διάβασα καλά την άσκηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η Ναυσικά έγραψε: #95 28-10-08 16:24 eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
eraser!!!!!! λοιπόν, αυτό που δν μας δίνει και πρέπει υποθέτω να βρούμε είναι μέχρι ποια ποσότητα ο ογkος του Δ δεν αλλάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chem22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chem22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Ο chem22 έγραψε: #96 28-10-08 20:02 προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προσεχε αν προσθέσουμε στα 200ml νερού κάποια ποσότητα Κ2SO4 ο οκος του δ/τος παραμένει 200ml. Ξαναπροσπάθησε ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Ο Dodos-7 έγραψε: #97 29-10-08 22:24 Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν την λυνεται εσεις κυριε γιατι δεν νομιζω να τη βρει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Ο bobiras11: #98 29-10-08 23:05 Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. globglogabgalab Georgiaaa_ Μήτσος10 mezzettino15 GeoCommand tomftw MR WHITE bill09876 just some guy User1294 Magigi Dora140303 Nikoletaant Than003 Unboxholics spring day PanosBat nimbus F1L1PAS charmander Ameliak oups margik Marple Lia 2006 Chemwizard alexgiann johnstamatis34 Scandal ggl Pharmacist01 Panagiotis849 Kitana Annou1 Meow desp1naa maria2001 kiyoshi augustine penelopenick Maynard T C theodoraooo evelina23 Mammy Nun Ελεγκολόγος eukleidhs1821 Cat lady angies Giii l0garithm Mashiro@Iberan maria12344 Johnman97 xrisamikol Alexandra Chatzin Apocalypse Yvonnikou Nala Appolon tsiobieman το κοριτσι του μαη SlimShady menual Wonderkid Basiliki roud George_dr Εριφύλη Eirinakiii8 L0st Mariahj An_uknown_world panosveki igeorgeoikonomo KingPoul Jimmis18 Georgekk pinkheart snowy constansn emzou papa2g vetas Sense Nikoleta_Giann Devilshjoker aekaras 21 stav.mdp nucomer mariaab KaterinaL Outer Banks _Aggelos123 chembam giannhs2001 BioChemical Alexandros973 Glorious12 Alexandros36k thecrazycretan sweater weather neurogirl iminspain chem22 αλεξακαρλ ssalex Ελλη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με απλή μέθοδο των τριών έχουμε: Διάλυμα στο οποίο έχουν διαλυθεί H πυκνότητα του προκύπτει ως εξής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dodos-7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:08 Ο Dodos-7 έγραψε: #99 29-10-08 23:08 ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:16 Ο bobiras11: #100 29-10-08 23:16 Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαχα, εντάξει είναι όντως ελαφρώς "τσιμπημένο" ασκησόνι για παιδιά που τώρα τρώνε στη μάπα πρώτη φορά διαλύματα, αλλά όπως λέει και ο τίτλος.. δύσκολη άσκηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.