wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2012 στις 17:04 Η wolfe4ever: #441 10-01-12 17:04 Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:34 Ο GetOuttaMyWay: #442 15-01-12 16:34 Όνειρο στο Κύμα Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: "Το διήγημα κλείνει με την ίδια φράση. Ποια είναι η σημασία του σχήματος για το διήγημα;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩΩΩΩ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Ιανουαρίου 2012 Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:40 Ο Shadowfax: #443 15-01-12 16:40 Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2012 στις 20:42 Η Dalian έγραψε: #444 16-01-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... xmm κάπου είχα δει το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ come-back πάνω σε αυτό, τώρα όμως μου διαφεύγει >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:59 Η Δαλιδά έγραψε: #445 17-01-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: Όνειρο στο Κύμα Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: "Το διήγημα κλείνει με την ίδια φράση. Ποια είναι η σημασία του σχήματος για το διήγημα;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩΩΩΩ? Click για ανάπτυξη... Καθυστερημένη απάντηση σόρρυυυ! Είναι κύκλος. Ακολουθεί μια κυκλική πορεία -> 1) εγκλεισμός στο γραφείο/ καθήλωση στη δυστυχία της κοσμικής ζωής (έχει και το σχοινίον- ότι εσχοινιάσθη όπως η κατσίκα και όπως ο σκύλος στην παραβολή) 2) Δείχνει έτσι τις αντιθέσεις εντονότερα, τη δυστυχία εγκοσμίων/ευτυχία στη φύση Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Με τον πόνο μας παίζεις τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 21:44 Η Χριστιάννα ^^: #446 17-01-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Έχω να δηλώσω ότι στο πανεπιστήμιο (τουλάχιστον αυτό που 'μαι εγώ ), αυτή η νοοτροπία επιτέλους καταρρίπτεται. Σου δίνουν ένα βιβλιαράκι 700+ σελίδων και κάνε ό,τι θες, γράψε εργασία για ότι σου κατέβει στο κεφάλι! \m/ Κουράγιο παιδιά, it gets better sometimes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:29 Η !!!...vivaki...!!!: #447 29-01-12 13:29 Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 21:18 Ο HumaneTouch: #448 29-01-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Click για ανάπτυξη... Oι λέξεις εκείνες που προσδίδουν έναν ρυθμό , μια ποιητική διάσταση στο έργο και παράλληλα λειτουργούν λυρικά . Τέτοιες χρησιμοποιεί κυρίως στις περιγραφές του . Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:27 Η tiramisuu: #449 01-02-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:34 Ο GetOuttaMyWay: #442 15-01-12 16:34 Όνειρο στο Κύμα Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: "Το διήγημα κλείνει με την ίδια φράση. Ποια είναι η σημασία του σχήματος για το διήγημα;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩΩΩΩ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Ιανουαρίου 2012 Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:40 Ο Shadowfax: #443 15-01-12 16:40 Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2012 στις 20:42 Η Dalian έγραψε: #444 16-01-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... xmm κάπου είχα δει το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ come-back πάνω σε αυτό, τώρα όμως μου διαφεύγει >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:59 Η Δαλιδά έγραψε: #445 17-01-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: Όνειρο στο Κύμα Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: "Το διήγημα κλείνει με την ίδια φράση. Ποια είναι η σημασία του σχήματος για το διήγημα;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩΩΩΩ? Click για ανάπτυξη... Καθυστερημένη απάντηση σόρρυυυ! Είναι κύκλος. Ακολουθεί μια κυκλική πορεία -> 1) εγκλεισμός στο γραφείο/ καθήλωση στη δυστυχία της κοσμικής ζωής (έχει και το σχοινίον- ότι εσχοινιάσθη όπως η κατσίκα και όπως ο σκύλος στην παραβολή) 2) Δείχνει έτσι τις αντιθέσεις εντονότερα, τη δυστυχία εγκοσμίων/ευτυχία στη φύση Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Με τον πόνο μας παίζεις τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 21:44 Η Χριστιάννα ^^: #446 17-01-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Έχω να δηλώσω ότι στο πανεπιστήμιο (τουλάχιστον αυτό που 'μαι εγώ ), αυτή η νοοτροπία επιτέλους καταρρίπτεται. Σου δίνουν ένα βιβλιαράκι 700+ σελίδων και κάνε ό,τι θες, γράψε εργασία για ότι σου κατέβει στο κεφάλι! \m/ Κουράγιο παιδιά, it gets better sometimes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:29 Η !!!...vivaki...!!!: #447 29-01-12 13:29 Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 21:18 Ο HumaneTouch: #448 29-01-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Click για ανάπτυξη... Oι λέξεις εκείνες που προσδίδουν έναν ρυθμό , μια ποιητική διάσταση στο έργο και παράλληλα λειτουργούν λυρικά . Τέτοιες χρησιμοποιεί κυρίως στις περιγραφές του . Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:27 Η tiramisuu: #449 01-02-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όνειρο στο Κύμα Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: "Το διήγημα κλείνει με την ίδια φράση. Ποια είναι η σημασία του σχήματος για το διήγημα;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩΩΩΩ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:40 Ο Shadowfax: #443 15-01-12 16:40 Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2012 στις 20:42 Η Dalian έγραψε: #444 16-01-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... xmm κάπου είχα δει το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ come-back πάνω σε αυτό, τώρα όμως μου διαφεύγει >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:59 Η Δαλιδά έγραψε: #445 17-01-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: Όνειρο στο Κύμα Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: "Το διήγημα κλείνει με την ίδια φράση. Ποια είναι η σημασία του σχήματος για το διήγημα;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩΩΩΩ? Click για ανάπτυξη... Καθυστερημένη απάντηση σόρρυυυ! Είναι κύκλος. Ακολουθεί μια κυκλική πορεία -> 1) εγκλεισμός στο γραφείο/ καθήλωση στη δυστυχία της κοσμικής ζωής (έχει και το σχοινίον- ότι εσχοινιάσθη όπως η κατσίκα και όπως ο σκύλος στην παραβολή) 2) Δείχνει έτσι τις αντιθέσεις εντονότερα, τη δυστυχία εγκοσμίων/ευτυχία στη φύση Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Με τον πόνο μας παίζεις τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 21:44 Η Χριστιάννα ^^: #446 17-01-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Έχω να δηλώσω ότι στο πανεπιστήμιο (τουλάχιστον αυτό που 'μαι εγώ ), αυτή η νοοτροπία επιτέλους καταρρίπτεται. Σου δίνουν ένα βιβλιαράκι 700+ σελίδων και κάνε ό,τι θες, γράψε εργασία για ότι σου κατέβει στο κεφάλι! \m/ Κουράγιο παιδιά, it gets better sometimes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:29 Η !!!...vivaki...!!!: #447 29-01-12 13:29 Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 21:18 Ο HumaneTouch: #448 29-01-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Click για ανάπτυξη... Oι λέξεις εκείνες που προσδίδουν έναν ρυθμό , μια ποιητική διάσταση στο έργο και παράλληλα λειτουργούν λυρικά . Τέτοιες χρησιμοποιεί κυρίως στις περιγραφές του . Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:27 Η tiramisuu: #449 01-02-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2012 στις 20:42 Η Dalian έγραψε: #444 16-01-12 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... xmm κάπου είχα δει το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ come-back πάνω σε αυτό, τώρα όμως μου διαφεύγει >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:59 Η Δαλιδά έγραψε: #445 17-01-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: Όνειρο στο Κύμα Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: "Το διήγημα κλείνει με την ίδια φράση. Ποια είναι η σημασία του σχήματος για το διήγημα;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩΩΩΩ? Click για ανάπτυξη... Καθυστερημένη απάντηση σόρρυυυ! Είναι κύκλος. Ακολουθεί μια κυκλική πορεία -> 1) εγκλεισμός στο γραφείο/ καθήλωση στη δυστυχία της κοσμικής ζωής (έχει και το σχοινίον- ότι εσχοινιάσθη όπως η κατσίκα και όπως ο σκύλος στην παραβολή) 2) Δείχνει έτσι τις αντιθέσεις εντονότερα, τη δυστυχία εγκοσμίων/ευτυχία στη φύση Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Με τον πόνο μας παίζεις τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 21:44 Η Χριστιάννα ^^: #446 17-01-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Έχω να δηλώσω ότι στο πανεπιστήμιο (τουλάχιστον αυτό που 'μαι εγώ ), αυτή η νοοτροπία επιτέλους καταρρίπτεται. Σου δίνουν ένα βιβλιαράκι 700+ σελίδων και κάνε ό,τι θες, γράψε εργασία για ότι σου κατέβει στο κεφάλι! \m/ Κουράγιο παιδιά, it gets better sometimes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:29 Η !!!...vivaki...!!!: #447 29-01-12 13:29 Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 21:18 Ο HumaneTouch: #448 29-01-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Click για ανάπτυξη... Oι λέξεις εκείνες που προσδίδουν έναν ρυθμό , μια ποιητική διάσταση στο έργο και παράλληλα λειτουργούν λυρικά . Τέτοιες χρησιμοποιεί κυρίως στις περιγραφές του . Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:27 Η tiramisuu: #449 01-02-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... xmm κάπου είχα δει το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ come-back πάνω σε αυτό, τώρα όμως μου διαφεύγει >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 19:59 Η Δαλιδά έγραψε: #445 17-01-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: Όνειρο στο Κύμα Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: "Το διήγημα κλείνει με την ίδια φράση. Ποια είναι η σημασία του σχήματος για το διήγημα;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩΩΩΩ? Click για ανάπτυξη... Καθυστερημένη απάντηση σόρρυυυ! Είναι κύκλος. Ακολουθεί μια κυκλική πορεία -> 1) εγκλεισμός στο γραφείο/ καθήλωση στη δυστυχία της κοσμικής ζωής (έχει και το σχοινίον- ότι εσχοινιάσθη όπως η κατσίκα και όπως ο σκύλος στην παραβολή) 2) Δείχνει έτσι τις αντιθέσεις εντονότερα, τη δυστυχία εγκοσμίων/ευτυχία στη φύση Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Με τον πόνο μας παίζεις τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 21:44 Η Χριστιάννα ^^: #446 17-01-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Έχω να δηλώσω ότι στο πανεπιστήμιο (τουλάχιστον αυτό που 'μαι εγώ ), αυτή η νοοτροπία επιτέλους καταρρίπτεται. Σου δίνουν ένα βιβλιαράκι 700+ σελίδων και κάνε ό,τι θες, γράψε εργασία για ότι σου κατέβει στο κεφάλι! \m/ Κουράγιο παιδιά, it gets better sometimes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:29 Η !!!...vivaki...!!!: #447 29-01-12 13:29 Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 21:18 Ο HumaneTouch: #448 29-01-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Click για ανάπτυξη... Oι λέξεις εκείνες που προσδίδουν έναν ρυθμό , μια ποιητική διάσταση στο έργο και παράλληλα λειτουργούν λυρικά . Τέτοιες χρησιμοποιεί κυρίως στις περιγραφές του . Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:27 Η tiramisuu: #449 01-02-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_veria: Όνειρο στο Κύμα Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση: "Το διήγημα κλείνει με την ίδια φράση. Ποια είναι η σημασία του σχήματος για το διήγημα;" ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩΩΩΩ? Click για ανάπτυξη... Καθυστερημένη απάντηση σόρρυυυ! Είναι κύκλος. Ακολουθεί μια κυκλική πορεία -> 1) εγκλεισμός στο γραφείο/ καθήλωση στη δυστυχία της κοσμικής ζωής (έχει και το σχοινίον- ότι εσχοινιάσθη όπως η κατσίκα και όπως ο σκύλος στην παραβολή) 2) Δείχνει έτσι τις αντιθέσεις εντονότερα, τη δυστυχία εγκοσμίων/ευτυχία στη φύση Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Με τον πόνο μας παίζεις τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 21:44 Η Χριστιάννα ^^: #446 17-01-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Έχω να δηλώσω ότι στο πανεπιστήμιο (τουλάχιστον αυτό που 'μαι εγώ ), αυτή η νοοτροπία επιτέλους καταρρίπτεται. Σου δίνουν ένα βιβλιαράκι 700+ σελίδων και κάνε ό,τι θες, γράψε εργασία για ότι σου κατέβει στο κεφάλι! \m/ Κουράγιο παιδιά, it gets better sometimes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιανουαρίου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:29 Η !!!...vivaki...!!!: #447 29-01-12 13:29 Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 21:18 Ο HumaneTouch: #448 29-01-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Click για ανάπτυξη... Oι λέξεις εκείνες που προσδίδουν έναν ρυθμό , μια ποιητική διάσταση στο έργο και παράλληλα λειτουργούν λυρικά . Τέτοιες χρησιμοποιεί κυρίως στις περιγραφές του . Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:27 Η tiramisuu: #449 01-02-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Spoiler Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, η κατάσταση με υποχρέωσε. Πίσω στη σπηλιά μου τώρα. Click για ανάπτυξη... Έχω να δηλώσω ότι στο πανεπιστήμιο (τουλάχιστον αυτό που 'μαι εγώ ), αυτή η νοοτροπία επιτέλους καταρρίπτεται. Σου δίνουν ένα βιβλιαράκι 700+ σελίδων και κάνε ό,τι θες, γράψε εργασία για ότι σου κατέβει στο κεφάλι! \m/ Κουράγιο παιδιά, it gets better sometimes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 13:29 Η !!!...vivaki...!!!: #447 29-01-12 13:29 Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 21:18 Ο HumaneTouch: #448 29-01-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Click για ανάπτυξη... Oι λέξεις εκείνες που προσδίδουν έναν ρυθμό , μια ποιητική διάσταση στο έργο και παράλληλα λειτουργούν λυρικά . Τέτοιες χρησιμοποιεί κυρίως στις περιγραφές του . Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:27 Η tiramisuu: #449 01-02-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2012 στις 21:18 Ο HumaneTouch: #448 29-01-12 21:18 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Click για ανάπτυξη... Oι λέξεις εκείνες που προσδίδουν έναν ρυθμό , μια ποιητική διάσταση στο έργο και παράλληλα λειτουργούν λυρικά . Τέτοιες χρησιμοποιεί κυρίως στις περιγραφές του . Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:27 Η tiramisuu: #449 01-02-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, στο όνειρο στο κύμα, τι είναι οι ηχοποιητικές λέξεις; Click για ανάπτυξη... Oι λέξεις εκείνες που προσδίδουν έναν ρυθμό , μια ποιητική διάσταση στο έργο και παράλληλα λειτουργούν λυρικά . Τέτοιες χρησιμοποιεί κυρίως στις περιγραφές του . Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:27 Η tiramisuu: #449 01-02-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ώχου μην ακούτε τα προγνωστικά. Όλα είναι ''sos'' για τις Πανελλήνιες. Μη ρισκάρετε για 10 κείμενα. Ούτε εδώ, ούτε στα λατινικά που είναι περισσότερα. Πουθενά! Δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα πέσει... Click για ανάπτυξη... Το να αποκλείσεις πράγματα γιατί αποκλείεται να πέσουν θα είναι λάθος σε γενικές γραμμές ... εγώ που σκοπεύω να δώσω τώρα μετά από αρκετά χρόνια, θα αποκλείσω, για να είμαι ειλικρινής τον Κρητικό, που έπεσε πέρυσι. Τη χρονιά που έδωσα δεν ήταν καν στην ύλη και χαίρομαι που μπορώ να το αποκλείσω, γιατί βαριόμουν να το διαβάσω Επίσης έπαθα σοκ που είναι εκτός ύλης η Σονάτα!! Αν είναι δυνατόν! Ευχάριστο σοκ ήταν το ότι δεν είναι πιά στην ύλη η "Μικρή πράσινη θάλασσα", που έκαψε κόσμο τη χρονιά που έπεσε! Οσο για το τι είναι πιθανό να πέσει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι στο μυαλό της επιτροπής! Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσουν την επικαιρότητα και να βάλουν πχ Ιωάννου, επειδή φέτος είναι στη μόδα τα τούρκικα! Μπορεί όμως να βάλουν και το Ονειρο στο κύμα... μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν έτος Παπαδιαμάντη... μπορεί να μην το έβαλαν πέρυσι ως "αναμενόμενο" και να το βάλουν φέτος, πχ. Προσωπικά, εύχομαι να πέσει Καβάφης.... λόγω λατρείας, κι ας άφησαν μόνο ένα ποίημά του στην ύλη φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:52 Η wolfe4ever: #450 01-02-12 17:52 Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:26 Η tiramisuu: #451 01-02-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Μπορεί να πέσει άλλο απόσπασμα του Κρητικού. Όπως είπες δε μπορείς ποτέ να 'σαι στο μυαλό της επιτροπής! Click για ανάπτυξη... Λες? Τόση γκαντεμιά? Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει, το ίδιο κείμενο 2 χρονιές συνεχόμενες. Τρελή ανατροπή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:06 Η wolfe4ever: #452 01-02-12 19:06 Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:12 Η tiramisuu: #453 01-02-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Έχεις διαβάσει τόσα κείμενα, τόσες εισαγωγές, τόση ιστορία... Ένα ακόμα κείμενο τι θα σου κάνει; Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 Η Ερις έγραψε: #454 01-02-12 19:16 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Δεν μ'αρέσει ο Σολωμός.... οπότε θα βαρεθώ τη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Εεε αν είναι έτσι ασ' το τότε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:27 Η tiramisuu: #455 01-02-12 19:27 εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εε, αφού έχω την άδειά σας το αφήνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memi Νεοφερμένο μέλος Η memi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 18:36 Η memi έγραψε: #456 10-04-12 18:36 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Μπορει καποιος να μ βγαλει σε αρχειο pdf η οπως μπορει ο κα8ενας αν εχει το βοη8ημα του Σαββαλα στον Ιωαννου τις σελιδες που εχει την αναλυση του κειμενου και στα δυο πεζογραφηματα ?? Δεν κανω μαθημα στην λογοτεχνια και δεν θελω να το αγορασω μονο για τα δυο κειμενα.. θα σας ειμαι ευγνωμων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η tiramisuu: #457 11-04-12 14:22 Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το βρίσκω λίγο απίθανο να έχει κάποιος όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.... αν όμως βάλεις τον τίτλο του κάθε κειμένου στο google και γράψεις πχ "όνειρο στο κύμα ανάλυση", θα βρεις πολλές σημειώσεις από φροντιστήρια που πιστεύω ότι θα σε καλύψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #458 11-04-12 14:25 Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το βοήθημα του Σαββάλα είναι χωρισμένο στη μέση. Μισό βιβλίο πως γίνεται να το σκανάρεις!!?!?!??!?!?!Πόσο μάλλον όλο. Αυτό που ζητάς είναι όλο το βιβλίο! Εγώ έχω δει του Βολονάκη online που είναι πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mustikos kosmos Νεοφερμένο μέλος Ο mustikos kosmos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο mustikos kosmos: #459 16-04-12 23:39 καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλησπερα!!!ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο βοηθημα λογοτεχνιας γ λυκειου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 17 Απριλίου 2012 στις 19:45 Η !!!...vivaki...!!!: #460 17-04-12 19:45 Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πως διαβάζετε τα ποιήματα; Τα μαθαίνετε απ' έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.