fly
Δραστήριο μέλος

Μπορεις να της πεις με απλο τροπο (παιξτο και λιγο εξυπνη) οτι η τωρινη υλη ειναι πιο λιγη απο τη περσινη!
ναι και εγω γι αυτο απορησα οταν μας το ειπε αυτο!!!εφυγαν τα 2 πιο μεγαλα!και μπηκαν μικρα και πιο ευκολα.τι να πω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος

πωπω μεγαλες αλλαγες φετος..τρια χρονια η υλη σεν ειχε αλλαξειΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΠΟΙΗΣΗ-ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ)
1. Διονύσιος Σολωμός, «Ο Κρητικός»
2. Γεώργιος Βιζυηνός, «Το αμάρτημα της μητρός μου»
3. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, «Όνειρο στο κύμα»
4. Ποιήματα για την ποίηση
· Κωνσταντίνος Π. Καβάφης, «Μελαγχολία του Ιάσωνος Κλεάνδρου ποιητού εν Κομμαγηνή
595μ .Χ.»
· Μαρία Πολυδούρη, «Μόνο γιατί με αγάπησες»
·Νίκος Εγγονόπουλος, «Ποίηση 1948»
·Μανόλης Αναγνωστάκης, «Στο Νίκο Ε… 1949»
· Γιώργης Παυλόπουλος, «Τα Αντικλείδια»
5. «Σελίδες του Γ. Ιωάννου»
·«Μες στους προσφυγικούς συνοικισμούς»
·«Στου Κεμάλ το σπίτι»
6.Η ποιήτρια Κική Δημουλά
· « Κονιάκ Μηδέν Αστέρων»
· «Σημείο Αναγνωρίσεως».
Πως σας φαινεται η υλη; Καποια ειναι παλια, και καποια τελειως καινουρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fly
Δραστήριο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

ναι και εγω γι αυτο απορησα οταν μας το ειπε αυτο!!!εφυγαν τα 2 πιο μεγαλα!και μπηκαν μικρα και πιο ευκολα.τι να πω!!!!
Εγω αν ημουν στη θεση σου, καθοτι ειμαι τρομερα ειρωνικος και καυστικος με τους καθηγητες, θα της ελεγα "Γιατι κυρια αγχωνεστε; Δεν προλαβαινετε να βγαλετε σημειωσεις; (με ψιλοειρωνικο υφος"

thanous18
Περιβόητο μέλος

και περυσι και προπερσι το ιδιο προαισθημα.... αλλα σεν επεσεετσι κ αλλιως εχω προαισ8ημα για τον κρητικο!οποτε παιδια ολοι κρητικο!χαχαχαχαχαχα![]()

fly
Δραστήριο μέλος

Εγω αν ημουν στη θεση σου, καθοτι ειμαι τρομερα ειρωνικος και καυστικος με τους καθηγητες, θα της ελεγα "Γιατι κυρια αγχωνεστε; Δεν προλαβαινετε να βγαλετε σημειωσεις; (με ψιλοειρωνικο υφος"![]()
μωρε εχε χαρη που ειμαι πολυ πολυ αλλα παρα πολυ καλος ανθρωπος!!!:thanks:ναι για τον κρητικο πλακα κανω εννοειται!ολα τα κειμενα τα διαβαζουμε ισαξια!!!
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

ΤΖΟΡΤΖΙΝΑ
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ έδωσα τώρα το 2009 και μια από τα ίδια μόνο τα 4 κειμενα γνωρίζω... και δεν ξέρω τι θα κάνω...
κουνελι
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
παντως αν κανεις εχει σημειωσεις για τα καινουρια που ειναι στην υλη της λογοτεχνιας ας μου στειλει παρακαλω.Δινω δευτερη φορα και δε παω φροντιστηριο.ευχαριστω.
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

giannoulaki
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Σε παρακαλώ πολύ!Mπορεί να μην είχε καλές σημειώσεις η γνωστή σου!![]()
Όσο για τις αλλαγές είναι όντως σπάσιμο νεύρων αλλά προσπαθήστε να το ξεπεράσετε και να αρχίσετε από μηδενική βάση.Ξέρω παιδιά που είχαν κάνει στη δευτέρα λυκείου ολόκληρη την ιστορία ενός αιχμαλώτου,έτσι ήταν το πρόγραμμα του φροντιστηρίου μου.Μην απογοητεύεστε πάντως γιατί η ύλη είναι μικρότερη.Εγώ προαίσθημα για Βιζυηνό έχω πάντως.
maraki love
Διάσημο μέλος

Επίσης,στο στίχο 32,όπου οι κύκλοι που κλείνουν ένας ένας δείχνουν την απαισιοδοξία,το δρόμο προς το θάνατο και εν τέλει τον οδύνη για την απουσία του "προσώπου". Προχωρώντας,στους στίχους 40(όπου διαγράφεται το χαμένο σώμα του συζύγου) και 42(όπου ο ανώνυμος νεκρός πολεμιστής είναι ο αγαπημένος της που παλεύει με το θάνατο!)
κουνελι
Νεοφερμένο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

cats
Νεοφερμένο μέλος

κουνελι
Νεοφερμένο μέλος

cyanna
Νεοφερμένο μέλος

αν μπορεις στειλε τις σημειωσεις της λογοτεχνιας και σε μενα.το μαιλ μ¨olgahakunamatata@hotmail.comεχω να σου δωσω αρκετα.εκτος απο την δημουλα τα αλλα τα βρηκα.οποτε μειναν οντως λιγα πραγματα.
smaragda-91
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.