spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 03:40 Η spring day: #1.661 19-08-22 03:40 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Καλησπέρα. Στα σχολεία/φροντιστήρια να υποθέσω ότι τελειώνετε πρώτα με το τεύχος Α κι μετά πηγαίνετε στο Β; Έχω ακούσει διάφορες απόψεις. Click για ανάπτυξη... Στο σχολείο ναι. Στο φροντιστήριο είχαμε αρχίσει με το τεύχος Β. Αφού τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο κάναμε όλο το τεύχος Α και επιστρέψαμε στο Β. Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο ακολουθήσαμε αυτή τη σειρά αλλά μάλλον ήταν για εξοικειωθούμε με κάποιες βασικές έννοιες και λειτουργίες του γενετικού υλικού όπως πχ τα χρωμοσώματα που απαντώνται πολύ στην μίτωση και την μείωση οι οποίες αναλύονται στο πρώτο τεύχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.728 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 12:20 Ο ultraviolence: #1.662 21-08-22 12:20 Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 13:21 Ο Tirotrelas: #1.663 21-08-22 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... Κοίτα καλύτερα να δεις την επίσημη ύλη από το υπουργείο αλλά δεν νομίζω να είναι εντός ύλης οι εικόνες . Τώρα για τον φωσφοδιεστερικο δεσμό δεν χρειάζεται τόσο λεπτομερές σχήμα , να θυμάσαι ότι είναι 3'-5' δηλαδή υδροξείλιο-καρβοξυλομαδα και γενικά σαν θεωρία που μπορεί να εφαρμοστεί σε αλληλουχίες γονιδίων , θηλειες και γενικά ασκήσεις του 2ου κεφαλαίου. Βέβαια οποίος τρόπος σε βοηθάει καλύτερα να χρησιμοποιήσεις . Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 15:15 Η Sherlockina: #1.664 21-08-22 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να τις μάθεις "απέξω" γιατί δεν είναι στην εξεταστέα ύλη βοηθάει όμως παρά πολύ να τις κοιτάς και επεξεργάζεσαι για πιο εύκολη κατανόηση της ύλης και διαφόρων εννοιών sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2022 στις 16:47 Η sophiaa έγραψε: #1.665 23-08-22 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... οι εικόνες έχουν επιπλέον πράγματα που βοηθούν στην κατανόηση, αλλά δεν πρόκειται να εξεταστούν. πχ στο 2ο κεφάλαιο έχει μια εικόνα στη μετάφραση που φαίνεται ο παράγοντας απελευθέρωσης, για τον οποίο δε λεει τίποτα το σχολικό, οπότε κάνεις σαν να μην υπάρχει. όπως και στο οπερονιο της λακτόζης η εικόνα λέει τα ονόματα των τριών ενζυμων, τα οποία πάλι δε χρειάζεται να ξέρεις. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 12:51 Η Joji έγραψε: #1.666 29-08-22 12:51 3, 2 και 3 αντίστοιχα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:14 Η Joji έγραψε: #1.667 17-09-22 19:14 Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:27 Η Sherlockina: #1.668 17-09-22 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Click για ανάπτυξη... Ας μην σχολιάσουμε τα γράμματα μου Συνημμένα IMG_20220917_192630.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 240 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2022 στις 13:58 Η Joji έγραψε: #1.669 13-10-22 13:58 Εδώ μπλέκεται κάπως η μετά-μεταφραστική τροποποίηση; spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Καλησπέρα. Στα σχολεία/φροντιστήρια να υποθέσω ότι τελειώνετε πρώτα με το τεύχος Α κι μετά πηγαίνετε στο Β; Έχω ακούσει διάφορες απόψεις. Click για ανάπτυξη... Στο σχολείο ναι. Στο φροντιστήριο είχαμε αρχίσει με το τεύχος Β. Αφού τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο κάναμε όλο το τεύχος Α και επιστρέψαμε στο Β. Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο ακολουθήσαμε αυτή τη σειρά αλλά μάλλον ήταν για εξοικειωθούμε με κάποιες βασικές έννοιες και λειτουργίες του γενετικού υλικού όπως πχ τα χρωμοσώματα που απαντώνται πολύ στην μίτωση και την μείωση οι οποίες αναλύονται στο πρώτο τεύχος.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.728 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 12:20 Ο ultraviolence: #1.662 21-08-22 12:20 Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 13:21 Ο Tirotrelas: #1.663 21-08-22 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... Κοίτα καλύτερα να δεις την επίσημη ύλη από το υπουργείο αλλά δεν νομίζω να είναι εντός ύλης οι εικόνες . Τώρα για τον φωσφοδιεστερικο δεσμό δεν χρειάζεται τόσο λεπτομερές σχήμα , να θυμάσαι ότι είναι 3'-5' δηλαδή υδροξείλιο-καρβοξυλομαδα και γενικά σαν θεωρία που μπορεί να εφαρμοστεί σε αλληλουχίες γονιδίων , θηλειες και γενικά ασκήσεις του 2ου κεφαλαίου. Βέβαια οποίος τρόπος σε βοηθάει καλύτερα να χρησιμοποιήσεις . Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 15:15 Η Sherlockina: #1.664 21-08-22 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να τις μάθεις "απέξω" γιατί δεν είναι στην εξεταστέα ύλη βοηθάει όμως παρά πολύ να τις κοιτάς και επεξεργάζεσαι για πιο εύκολη κατανόηση της ύλης και διαφόρων εννοιών sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2022 στις 16:47 Η sophiaa έγραψε: #1.665 23-08-22 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... οι εικόνες έχουν επιπλέον πράγματα που βοηθούν στην κατανόηση, αλλά δεν πρόκειται να εξεταστούν. πχ στο 2ο κεφάλαιο έχει μια εικόνα στη μετάφραση που φαίνεται ο παράγοντας απελευθέρωσης, για τον οποίο δε λεει τίποτα το σχολικό, οπότε κάνεις σαν να μην υπάρχει. όπως και στο οπερονιο της λακτόζης η εικόνα λέει τα ονόματα των τριών ενζυμων, τα οποία πάλι δε χρειάζεται να ξέρεις. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 12:51 Η Joji έγραψε: #1.666 29-08-22 12:51 3, 2 και 3 αντίστοιχα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:14 Η Joji έγραψε: #1.667 17-09-22 19:14 Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:27 Η Sherlockina: #1.668 17-09-22 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Click για ανάπτυξη... Ας μην σχολιάσουμε τα γράμματα μου Συνημμένα IMG_20220917_192630.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 240 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2022 στις 13:58 Η Joji έγραψε: #1.669 13-10-22 13:58 Εδώ μπλέκεται κάπως η μετά-μεταφραστική τροποποίηση; spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not?
Tirotrelas Νεοφερμένο μέλος Ο Tirotrelas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 13:21 Ο Tirotrelas: #1.663 21-08-22 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... Κοίτα καλύτερα να δεις την επίσημη ύλη από το υπουργείο αλλά δεν νομίζω να είναι εντός ύλης οι εικόνες . Τώρα για τον φωσφοδιεστερικο δεσμό δεν χρειάζεται τόσο λεπτομερές σχήμα , να θυμάσαι ότι είναι 3'-5' δηλαδή υδροξείλιο-καρβοξυλομαδα και γενικά σαν θεωρία που μπορεί να εφαρμοστεί σε αλληλουχίες γονιδίων , θηλειες και γενικά ασκήσεις του 2ου κεφαλαίου. Βέβαια οποίος τρόπος σε βοηθάει καλύτερα να χρησιμοποιήσεις . Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 15:15 Η Sherlockina: #1.664 21-08-22 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να τις μάθεις "απέξω" γιατί δεν είναι στην εξεταστέα ύλη βοηθάει όμως παρά πολύ να τις κοιτάς και επεξεργάζεσαι για πιο εύκολη κατανόηση της ύλης και διαφόρων εννοιών sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2022 στις 16:47 Η sophiaa έγραψε: #1.665 23-08-22 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... οι εικόνες έχουν επιπλέον πράγματα που βοηθούν στην κατανόηση, αλλά δεν πρόκειται να εξεταστούν. πχ στο 2ο κεφάλαιο έχει μια εικόνα στη μετάφραση που φαίνεται ο παράγοντας απελευθέρωσης, για τον οποίο δε λεει τίποτα το σχολικό, οπότε κάνεις σαν να μην υπάρχει. όπως και στο οπερονιο της λακτόζης η εικόνα λέει τα ονόματα των τριών ενζυμων, τα οποία πάλι δε χρειάζεται να ξέρεις. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 12:51 Η Joji έγραψε: #1.666 29-08-22 12:51 3, 2 και 3 αντίστοιχα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:14 Η Joji έγραψε: #1.667 17-09-22 19:14 Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:27 Η Sherlockina: #1.668 17-09-22 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Click για ανάπτυξη... Ας μην σχολιάσουμε τα γράμματα μου Συνημμένα IMG_20220917_192630.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 240 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2022 στις 13:58 Η Joji έγραψε: #1.669 13-10-22 13:58 Εδώ μπλέκεται κάπως η μετά-μεταφραστική τροποποίηση; spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... Κοίτα καλύτερα να δεις την επίσημη ύλη από το υπουργείο αλλά δεν νομίζω να είναι εντός ύλης οι εικόνες . Τώρα για τον φωσφοδιεστερικο δεσμό δεν χρειάζεται τόσο λεπτομερές σχήμα , να θυμάσαι ότι είναι 3'-5' δηλαδή υδροξείλιο-καρβοξυλομαδα και γενικά σαν θεωρία που μπορεί να εφαρμοστεί σε αλληλουχίες γονιδίων , θηλειες και γενικά ασκήσεις του 2ου κεφαλαίου. Βέβαια οποίος τρόπος σε βοηθάει καλύτερα να χρησιμοποιήσεις .
Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 15:15 Η Sherlockina: #1.664 21-08-22 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να τις μάθεις "απέξω" γιατί δεν είναι στην εξεταστέα ύλη βοηθάει όμως παρά πολύ να τις κοιτάς και επεξεργάζεσαι για πιο εύκολη κατανόηση της ύλης και διαφόρων εννοιών sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2022 στις 16:47 Η sophiaa έγραψε: #1.665 23-08-22 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... οι εικόνες έχουν επιπλέον πράγματα που βοηθούν στην κατανόηση, αλλά δεν πρόκειται να εξεταστούν. πχ στο 2ο κεφάλαιο έχει μια εικόνα στη μετάφραση που φαίνεται ο παράγοντας απελευθέρωσης, για τον οποίο δε λεει τίποτα το σχολικό, οπότε κάνεις σαν να μην υπάρχει. όπως και στο οπερονιο της λακτόζης η εικόνα λέει τα ονόματα των τριών ενζυμων, τα οποία πάλι δε χρειάζεται να ξέρεις. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 12:51 Η Joji έγραψε: #1.666 29-08-22 12:51 3, 2 και 3 αντίστοιχα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:14 Η Joji έγραψε: #1.667 17-09-22 19:14 Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:27 Η Sherlockina: #1.668 17-09-22 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Click για ανάπτυξη... Ας μην σχολιάσουμε τα γράμματα μου Συνημμένα IMG_20220917_192630.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 240 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2022 στις 13:58 Η Joji έγραψε: #1.669 13-10-22 13:58 Εδώ μπλέκεται κάπως η μετά-μεταφραστική τροποποίηση; spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να τις μάθεις "απέξω" γιατί δεν είναι στην εξεταστέα ύλη βοηθάει όμως παρά πολύ να τις κοιτάς και επεξεργάζεσαι για πιο εύκολη κατανόηση της ύλης και διαφόρων εννοιών
sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2022 στις 16:47 Η sophiaa έγραψε: #1.665 23-08-22 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... οι εικόνες έχουν επιπλέον πράγματα που βοηθούν στην κατανόηση, αλλά δεν πρόκειται να εξεταστούν. πχ στο 2ο κεφάλαιο έχει μια εικόνα στη μετάφραση που φαίνεται ο παράγοντας απελευθέρωσης, για τον οποίο δε λεει τίποτα το σχολικό, οπότε κάνεις σαν να μην υπάρχει. όπως και στο οπερονιο της λακτόζης η εικόνα λέει τα ονόματα των τριών ενζυμων, τα οποία πάλι δε χρειάζεται να ξέρεις. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 12:51 Η Joji έγραψε: #1.666 29-08-22 12:51 3, 2 και 3 αντίστοιχα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:14 Η Joji έγραψε: #1.667 17-09-22 19:14 Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:27 Η Sherlockina: #1.668 17-09-22 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Click για ανάπτυξη... Ας μην σχολιάσουμε τα γράμματα μου Συνημμένα IMG_20220917_192630.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 240 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2022 στις 13:58 Η Joji έγραψε: #1.669 13-10-22 13:58 Εδώ μπλέκεται κάπως η μετά-μεταφραστική τροποποίηση; spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κάπου διάβασα ότι οι εικόνες, τα σχήματα κτλ δεν είναι υπό εξέταση. Ωστόσο, στο κομμάτι του φωσφοδιεστερικου δεσμού για παράδειγμα, αν δεν κάνω ένα σχηματακι δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθώ τη δομή. Δλδ να φτιάξω πρώτα μια πεντοζη (δεοξυριβοζη), να προσθέσω αζωτούχο βάση, φωσφορικη ομάδα και να τα ενώσω. Οπότε έρχομαι στην ερώτηση μου: τι σας λένε στο σχολείο/φροντιστήριο γενικά για τα σχήματα; Should we or should we not? Click για ανάπτυξη... οι εικόνες έχουν επιπλέον πράγματα που βοηθούν στην κατανόηση, αλλά δεν πρόκειται να εξεταστούν. πχ στο 2ο κεφάλαιο έχει μια εικόνα στη μετάφραση που φαίνεται ο παράγοντας απελευθέρωσης, για τον οποίο δε λεει τίποτα το σχολικό, οπότε κάνεις σαν να μην υπάρχει. όπως και στο οπερονιο της λακτόζης η εικόνα λέει τα ονόματα των τριών ενζυμων, τα οποία πάλι δε χρειάζεται να ξέρεις.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 12:51 Η Joji έγραψε: #1.666 29-08-22 12:51 3, 2 και 3 αντίστοιχα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:14 Η Joji έγραψε: #1.667 17-09-22 19:14 Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:27 Η Sherlockina: #1.668 17-09-22 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Click για ανάπτυξη... Ας μην σχολιάσουμε τα γράμματα μου Συνημμένα IMG_20220917_192630.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 240 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2022 στις 13:58 Η Joji έγραψε: #1.669 13-10-22 13:58 Εδώ μπλέκεται κάπως η μετά-μεταφραστική τροποποίηση; spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:14 Η Joji έγραψε: #1.667 17-09-22 19:14 Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:27 Η Sherlockina: #1.668 17-09-22 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Click για ανάπτυξη... Ας μην σχολιάσουμε τα γράμματα μου Συνημμένα IMG_20220917_192630.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 240 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2022 στις 13:58 Η Joji έγραψε: #1.669 13-10-22 13:58 Εδώ μπλέκεται κάπως η μετά-μεταφραστική τροποποίηση; spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:27 Η Sherlockina: #1.668 17-09-22 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Click για ανάπτυξη... Ας μην σχολιάσουμε τα γράμματα μου Συνημμένα IMG_20220917_192630.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 240 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2022 στις 13:58 Η Joji έγραψε: #1.669 13-10-22 13:58 Εδώ μπλέκεται κάπως η μετά-μεταφραστική τροποποίηση; spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια σε αυτή την άσκηση; Click για ανάπτυξη... Ας μην σχολιάσουμε τα γράμματα μου
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2022 στις 13:58 Η Joji έγραψε: #1.669 13-10-22 13:58 Εδώ μπλέκεται κάπως η μετά-μεταφραστική τροποποίηση; spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
spring day Εκκολαπτόμενο μέλος Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:27 Η spring day: #1.670 14-10-22 12:27 Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2022 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #1.671 14-10-22 12:46 Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spring day: Ναι. Κατά την μετα-μεταφραστική τροποποίηση μπορούν να απομακρυνθουν κάποια αμινοξέα από την πεπτιδικη αλυσίδα. Ωστόσο, τα βακτήρια δεν έχουν τη δυνατότητα αυτής της τροποποίησης οπότε το πεπτίδιο μπορεί να έχει περισσότερα αμινοξέα από ότι όταν εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης στα βακτήρια δεν πραγματοποιείται η διαδικασία της ωρίμανσης οπότε μεταφραζονται όλα τα κωδικονια του mrna και έτσι το πεπτιδιο μπορεί πάλι να έχει διαφορετική αλληλουχία/να αποτελείται από περισσότερα αμινοξέα. Συγγνώμη αν το εξήγησα λίγο μπακάλικα, έχω καιρό να τα κάνω Click για ανάπτυξη... Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τα είπαμε εχθές στην τάξη. Είναι ακριβώς αυτά που είπες. Τα είχα γράψει βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκαν.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:39 Η Joji έγραψε: #1.672 31-12-22 17:39 Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω.
Sherlockina Νεοφερμένο μέλος Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:47 Η Sherlockina: #1.673 31-12-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εμένα μου ακούγεται σωστότατο και παρ’όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Στα μπιζέλια το λείο σχήμα σπέρματος είναι επικρατής χαρακτήρας. Μήπως το λάθος είναι ότι γράφει πως δεν επιτρέπει την έκφραση του λ, εννοώ κανονικά είναι οτι ΚΑΛΥΠΤΕΙ την έκφραση του λ; Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό που είπες στο τέλος είναι. Και το υπολειπόμενο εκφράζεται αλλά η έκφραση του επικρατούς την επικαλύπτει
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 12:22 Η Joji έγραψε: #1.674 12-01-23 12:22 Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία;
gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2023 στις 13:15 Ο gzois έγραψε: #1.675 12-01-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλησπέρα φίλοι μου! Έλυσα την συγκεκριμένη άσκηση: στον διϋβριδισμό, έκανα την διασταύρωση αφού βρήκα τον γονότυπο των γονέων και μου βγήκε αναλογία 1:1:2:2:1:1. Αν πάω με την ιδιότητα του χρώματος θα μου βγει το κλασικό 1:2:1 καθώς έχω και ατελώς επικρατή γονίδια. Στην διασταύρωση και συγκεκριμένα στον φαινοτύπο, την αφήνω έτσι την αναλογία; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά μου φαίνεται η αναλογία. Αφού εβγαλες 1:1:2:2:1:1 επιβεβαιώνει τα δεδομένα της άσκησης άρα είσαι οκ.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:37 Η Joji έγραψε: #1.676 13-01-23 09:37 Βοήθεια στο 8 παρακαλώ! ( Γιατί είναι σωστό; ) gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 09:43 Ο gzois έγραψε: #1.677 13-01-23 09:43 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:22 Η Joji έγραψε: #1.678 13-01-23 10:22 Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα. gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 241 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marikakitsou16 βάτραχος ChrisG152 BillyTheKid Kanastasia_5883 thewitcher Orfano Aris_PaP09 BatGuin Than003 jellojina Εριφύλη Corfu kitty Scandal panosT436 Μήτσος10 agg1 Evdokia. p ioanna2007 fyllidas Joji suaimhneas F1L1PAS jYanniss Nala ch2006 Kate1914 Ryuzaki bboys Helen06 ειδήμων Mariahj Maynard sofia07 georgetherrr Panatha mono Αντωνία Magigi GiannisM STRATOSZAX fmarulezkd MrDna kalhkardia thepigod762 donut_daddy GV221 ikigai Indecisive2 DetectiveAgg Enhypen kiyoshi BiteTheDust Marianna.diamanti gzois math2arch Basiliki.kiki kostasst Sotiris.Y neurogirl Angelikavatzo phleidhs Giorgkalo Startx0 dsmir Χρήστος2006 bill11 Γιώργος μεγ carnage Sofos Gerontas Μιχαήλ sophiaa Human being eukleidhs1821 Xara Lifelong Learner elenitren asia evaggelia anna penelopenick ev26 spring day Ness beckyy user-2 Lia 2006 denjerwtithelwhelp Aristides Pap KOSTASSSSSSSSSSSSSSS xrisamikol xristosgkm Olakalamallon Abiogenesis Pharmacist01 Billprs koukdespoina2004 το κοριτσι του μαη tsiobieman Damienollo indig0 ioanna06 menual Unboxholics PanosBat oups mermaid89 Nic Papalitsas nucomer marioushi constansn Santra_ P.Dam. Sherlockina Dr. Gl. Luminous Eirinakiii8 Peter Pan13 tapeinoxamomilaki margik Georgek7 anakiriak@yahoo J.Cameron cinnamongirl Marple francies_nolan Ioanna98 kost28 georgios03 ladybookworm SlimShady KingPoul effiee Markos Nikoleta_Giann george777 2005 Kitana Mammy Nun Citylights Miranda32 elena16 theodoraooo Katsir KaterinaL augustine SKG nimbus Anonymous0 alpha.kappa Dion G. Πα.Κ Nikoletaant Gxatzis Ameliak bruh_234 Johnman97 adonman emilyfan85 angeloskar Johanna Mark Alexandraaaaa Mariaathens T C fockos _Aggelos123 Dora140303 BioChemical calliope Nefh_ Anxious Idontknoww Georgekk Hera167 Alexandros36k Sarantis_Ts StudyFreak04 Dimitris9 igeorgeoikonomo sofiannam Cortes Keeell totiloz Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gzois: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτοί είναι οι διαφορετικοί συνδυασμοί γαμετών. 8 συνολικά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Είχα κολλήσει λίγο με τον διυβριδισμό που κάναμε για δυο ιδιότητες και τρόμαξα.
gzois Νεοφερμένο μέλος Ο gzois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:24 Ο gzois έγραψε: #1.679 13-01-23 10:24 Στείλε ότι απορίες έχεις Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:52 Η Joji έγραψε: #1.680 13-01-23 10:52 Το 35… Δεν ισχύει ρε περίπτωση που έχουμε πολλαπλά/συνεπικρατή/ατελώς επικρατή;