christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Η christina.maria: #281 14-01-10 15:32 Θα μπορουσες να γραψεις οτι αυτη η συνθεση εξυπηρετει στο να εχει ενδιαφερον η πλοκη της ιστοριας και ο θεατης να εχει αγωνια και να γινεται ενα με τους ηρωες... Μην το γραψεις ακριβως ετσι ειναι καπως ερασιτεχνικο...Προσπαθησε να του προσθεσεις κι αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η Ntontini έγραψε: #282 14-01-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Click για ανάπτυξη... Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η christina.maria: #283 14-01-10 20:24 Ε σιγα βαρετο ή οχι ειναι υποχρεωτικο μαθημα οπως ολα τα αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #284 14-01-10 22:25 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε σιγα βαρετο ή οχι ειναι υποχρεωτικο μαθημα οπως ολα τα αλλα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω απλά θα είναι στη γκρι λίστα.Μαύρη δεν υπάρχει ενοείται κανένα μάθημα δεν είναι χάλια γιατί κάτι μαθαίνεις από αυτό.Και όταν λέω γκρι λίστα δεν σημαίνει ο Ηρόδοτος είναι χάλια σιγά μην τον διαβάσω και τέτοια.Ενοώ π.χ. Ωχ Ηρόδοτος,αλλά τι να κάνουμε; Α και όλα είναι στις προτιμήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η christina.maria: #285 14-01-10 22:32 Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Ο Alexl1996: #286 14-01-10 22:48 Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, μια χαρά είναι και ο Ηρόδοτος... Ίσως καλύτερος από τον Όμηρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Η christina.maria: #287 15-01-10 14:18 Ε ναι αλλα οσοι δεν τον εχουν κανει δεν μπορει να ξερουν! Παντως μην αγχωνεστε τοσο...Οπως ειπα και πιο πριν ενα μαθημα ειναι σαν ολα τα αλλα και πανω απο ολα υποχρεωτικο! Οπως ειναι η Οδυσσεια,τα Αρχαια,τα Μαθηματικα. Γι'αυτο μας αρεσει δε μας αρεσει θα το υποστουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:48 Η dreamy girl: #288 15-01-10 14:48 συμφωνω οπως και ολα τα αλλα ετσι κι αυτο δυσκολο η ευκολο,μας αρεσει η οχι δε μπορουμε να κανουμε κατι και για να επανελθω στο θεμα μας χωρις να εχω κανει πιστευω πως αν οχι ακριβως θα ειναι σχεδον ιδιο με την οδυσσεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 09:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #289 16-01-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα μπορουσες να γραψεις οτι αυτη η συνθεση εξυπηρετει στο να εχει ενδιαφερον η πλοκη της ιστοριας και ο θεατης να εχει αγωνια και να γινεται ενα με τους ηρωες... Μην το γραψεις ακριβως ετσι ειναι καπως ερασιτεχνικο...Προσπαθησε να του προσθεσεις κι αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η Ntontini έγραψε: #282 14-01-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Click για ανάπτυξη... Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η christina.maria: #283 14-01-10 20:24 Ε σιγα βαρετο ή οχι ειναι υποχρεωτικο μαθημα οπως ολα τα αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #284 14-01-10 22:25 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε σιγα βαρετο ή οχι ειναι υποχρεωτικο μαθημα οπως ολα τα αλλα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω απλά θα είναι στη γκρι λίστα.Μαύρη δεν υπάρχει ενοείται κανένα μάθημα δεν είναι χάλια γιατί κάτι μαθαίνεις από αυτό.Και όταν λέω γκρι λίστα δεν σημαίνει ο Ηρόδοτος είναι χάλια σιγά μην τον διαβάσω και τέτοια.Ενοώ π.χ. Ωχ Ηρόδοτος,αλλά τι να κάνουμε; Α και όλα είναι στις προτιμήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η christina.maria: #285 14-01-10 22:32 Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Ο Alexl1996: #286 14-01-10 22:48 Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, μια χαρά είναι και ο Ηρόδοτος... Ίσως καλύτερος από τον Όμηρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Η christina.maria: #287 15-01-10 14:18 Ε ναι αλλα οσοι δεν τον εχουν κανει δεν μπορει να ξερουν! Παντως μην αγχωνεστε τοσο...Οπως ειπα και πιο πριν ενα μαθημα ειναι σαν ολα τα αλλα και πανω απο ολα υποχρεωτικο! Οπως ειναι η Οδυσσεια,τα Αρχαια,τα Μαθηματικα. Γι'αυτο μας αρεσει δε μας αρεσει θα το υποστουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:48 Η dreamy girl: #288 15-01-10 14:48 συμφωνω οπως και ολα τα αλλα ετσι κι αυτο δυσκολο η ευκολο,μας αρεσει η οχι δε μπορουμε να κανουμε κατι και για να επανελθω στο θεμα μας χωρις να εχω κανει πιστευω πως αν οχι ακριβως θα ειναι σχεδον ιδιο με την οδυσσεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 09:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #289 16-01-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Ναι,μακάρι να μην είναι βαρετός όπως λένε γιατί θα τον έχουμε 3 μήνες και Click για ανάπτυξη... Ωχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η christina.maria: #283 14-01-10 20:24 Ε σιγα βαρετο ή οχι ειναι υποχρεωτικο μαθημα οπως ολα τα αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #284 14-01-10 22:25 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε σιγα βαρετο ή οχι ειναι υποχρεωτικο μαθημα οπως ολα τα αλλα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω απλά θα είναι στη γκρι λίστα.Μαύρη δεν υπάρχει ενοείται κανένα μάθημα δεν είναι χάλια γιατί κάτι μαθαίνεις από αυτό.Και όταν λέω γκρι λίστα δεν σημαίνει ο Ηρόδοτος είναι χάλια σιγά μην τον διαβάσω και τέτοια.Ενοώ π.χ. Ωχ Ηρόδοτος,αλλά τι να κάνουμε; Α και όλα είναι στις προτιμήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η christina.maria: #285 14-01-10 22:32 Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Ο Alexl1996: #286 14-01-10 22:48 Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, μια χαρά είναι και ο Ηρόδοτος... Ίσως καλύτερος από τον Όμηρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Η christina.maria: #287 15-01-10 14:18 Ε ναι αλλα οσοι δεν τον εχουν κανει δεν μπορει να ξερουν! Παντως μην αγχωνεστε τοσο...Οπως ειπα και πιο πριν ενα μαθημα ειναι σαν ολα τα αλλα και πανω απο ολα υποχρεωτικο! Οπως ειναι η Οδυσσεια,τα Αρχαια,τα Μαθηματικα. Γι'αυτο μας αρεσει δε μας αρεσει θα το υποστουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:48 Η dreamy girl: #288 15-01-10 14:48 συμφωνω οπως και ολα τα αλλα ετσι κι αυτο δυσκολο η ευκολο,μας αρεσει η οχι δε μπορουμε να κανουμε κατι και για να επανελθω στο θεμα μας χωρις να εχω κανει πιστευω πως αν οχι ακριβως θα ειναι σχεδον ιδιο με την οδυσσεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 09:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #289 16-01-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε σιγα βαρετο ή οχι ειναι υποχρεωτικο μαθημα οπως ολα τα αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #284 14-01-10 22:25 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε σιγα βαρετο ή οχι ειναι υποχρεωτικο μαθημα οπως ολα τα αλλα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω απλά θα είναι στη γκρι λίστα.Μαύρη δεν υπάρχει ενοείται κανένα μάθημα δεν είναι χάλια γιατί κάτι μαθαίνεις από αυτό.Και όταν λέω γκρι λίστα δεν σημαίνει ο Ηρόδοτος είναι χάλια σιγά μην τον διαβάσω και τέτοια.Ενοώ π.χ. Ωχ Ηρόδοτος,αλλά τι να κάνουμε; Α και όλα είναι στις προτιμήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η christina.maria: #285 14-01-10 22:32 Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Ο Alexl1996: #286 14-01-10 22:48 Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, μια χαρά είναι και ο Ηρόδοτος... Ίσως καλύτερος από τον Όμηρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Η christina.maria: #287 15-01-10 14:18 Ε ναι αλλα οσοι δεν τον εχουν κανει δεν μπορει να ξερουν! Παντως μην αγχωνεστε τοσο...Οπως ειπα και πιο πριν ενα μαθημα ειναι σαν ολα τα αλλα και πανω απο ολα υποχρεωτικο! Οπως ειναι η Οδυσσεια,τα Αρχαια,τα Μαθηματικα. Γι'αυτο μας αρεσει δε μας αρεσει θα το υποστουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:48 Η dreamy girl: #288 15-01-10 14:48 συμφωνω οπως και ολα τα αλλα ετσι κι αυτο δυσκολο η ευκολο,μας αρεσει η οχι δε μπορουμε να κανουμε κατι και για να επανελθω στο θεμα μας χωρις να εχω κανει πιστευω πως αν οχι ακριβως θα ειναι σχεδον ιδιο με την οδυσσεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 09:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #289 16-01-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε σιγα βαρετο ή οχι ειναι υποχρεωτικο μαθημα οπως ολα τα αλλα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω απλά θα είναι στη γκρι λίστα.Μαύρη δεν υπάρχει ενοείται κανένα μάθημα δεν είναι χάλια γιατί κάτι μαθαίνεις από αυτό.Και όταν λέω γκρι λίστα δεν σημαίνει ο Ηρόδοτος είναι χάλια σιγά μην τον διαβάσω και τέτοια.Ενοώ π.χ. Ωχ Ηρόδοτος,αλλά τι να κάνουμε; Α και όλα είναι στις προτιμήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η christina.maria: #285 14-01-10 22:32 Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Ο Alexl1996: #286 14-01-10 22:48 Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, μια χαρά είναι και ο Ηρόδοτος... Ίσως καλύτερος από τον Όμηρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Η christina.maria: #287 15-01-10 14:18 Ε ναι αλλα οσοι δεν τον εχουν κανει δεν μπορει να ξερουν! Παντως μην αγχωνεστε τοσο...Οπως ειπα και πιο πριν ενα μαθημα ειναι σαν ολα τα αλλα και πανω απο ολα υποχρεωτικο! Οπως ειναι η Οδυσσεια,τα Αρχαια,τα Μαθηματικα. Γι'αυτο μας αρεσει δε μας αρεσει θα το υποστουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:48 Η dreamy girl: #288 15-01-10 14:48 συμφωνω οπως και ολα τα αλλα ετσι κι αυτο δυσκολο η ευκολο,μας αρεσει η οχι δε μπορουμε να κανουμε κατι και για να επανελθω στο θεμα μας χωρις να εχω κανει πιστευω πως αν οχι ακριβως θα ειναι σχεδον ιδιο με την οδυσσεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 09:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #289 16-01-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Ο Alexl1996: #286 14-01-10 22:48 Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, μια χαρά είναι και ο Ηρόδοτος... Ίσως καλύτερος από τον Όμηρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Η christina.maria: #287 15-01-10 14:18 Ε ναι αλλα οσοι δεν τον εχουν κανει δεν μπορει να ξερουν! Παντως μην αγχωνεστε τοσο...Οπως ειπα και πιο πριν ενα μαθημα ειναι σαν ολα τα αλλα και πανω απο ολα υποχρεωτικο! Οπως ειναι η Οδυσσεια,τα Αρχαια,τα Μαθηματικα. Γι'αυτο μας αρεσει δε μας αρεσει θα το υποστουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:48 Η dreamy girl: #288 15-01-10 14:48 συμφωνω οπως και ολα τα αλλα ετσι κι αυτο δυσκολο η ευκολο,μας αρεσει η οχι δε μπορουμε να κανουμε κατι και για να επανελθω στο θεμα μας χωρις να εχω κανει πιστευω πως αν οχι ακριβως θα ειναι σχεδον ιδιο με την οδυσσεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 09:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #289 16-01-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, μια χαρά είναι και ο Ηρόδοτος... Ίσως καλύτερος από τον Όμηρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Η christina.maria: #287 15-01-10 14:18 Ε ναι αλλα οσοι δεν τον εχουν κανει δεν μπορει να ξερουν! Παντως μην αγχωνεστε τοσο...Οπως ειπα και πιο πριν ενα μαθημα ειναι σαν ολα τα αλλα και πανω απο ολα υποχρεωτικο! Οπως ειναι η Οδυσσεια,τα Αρχαια,τα Μαθηματικα. Γι'αυτο μας αρεσει δε μας αρεσει θα το υποστουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:48 Η dreamy girl: #288 15-01-10 14:48 συμφωνω οπως και ολα τα αλλα ετσι κι αυτο δυσκολο η ευκολο,μας αρεσει η οχι δε μπορουμε να κανουμε κατι και για να επανελθω στο θεμα μας χωρις να εχω κανει πιστευω πως αν οχι ακριβως θα ειναι σχεδον ιδιο με την οδυσσεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 09:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #289 16-01-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι αλλα οσοι δεν τον εχουν κανει δεν μπορει να ξερουν! Παντως μην αγχωνεστε τοσο...Οπως ειπα και πιο πριν ενα μαθημα ειναι σαν ολα τα αλλα και πανω απο ολα υποχρεωτικο! Οπως ειναι η Οδυσσεια,τα Αρχαια,τα Μαθηματικα. Γι'αυτο μας αρεσει δε μας αρεσει θα το υποστουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:48 Η dreamy girl: #288 15-01-10 14:48 συμφωνω οπως και ολα τα αλλα ετσι κι αυτο δυσκολο η ευκολο,μας αρεσει η οχι δε μπορουμε να κανουμε κατι και για να επανελθω στο θεμα μας χωρις να εχω κανει πιστευω πως αν οχι ακριβως θα ειναι σχεδον ιδιο με την οδυσσεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 09:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #289 16-01-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνω οπως και ολα τα αλλα ετσι κι αυτο δυσκολο η ευκολο,μας αρεσει η οχι δε μπορουμε να κανουμε κατι και για να επανελθω στο θεμα μας χωρις να εχω κανει πιστευω πως αν οχι ακριβως θα ειναι σχεδον ιδιο με την οδυσσεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 09:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #289 16-01-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Ε τι δηλαδη εννοεις; Οτι ο Ηροδοτος επειδη ειναι δευτερευον μαθημα οσον αφορα το χρονικο περιθωριο ειναι και ασημαντος; Μπορει και να το παρεξηγησα αλλα αυτο καταλαβα διαβαζοντας για τη γκρι λιστα που ανεφερες. Και αυτο με τις προτιμησεις που λες το εξηγεις λιγο; Click για ανάπτυξη... ΟΚ,Ευχαρίστως.Είπα περίπου αυτό με άλλα λόγια: αυτό: ότι κανένα μάθημα δεν είναι ανούσιο γτ κάτι μαθαίνεις.Απλά λέω ότι μπορεί να μην μου αρέσει (που δεν το ξέρω ακόμα μόνο υποθέσεις κάνω γτ μου αρέσουν γενικά τα φιλολογικά)Α και για τις προτιμήσεις ότι στον άλλο αρέσει μαθηματικά στον άλλο βιολογία, στον άλλο Ηρόδοτο.Είναι απλό...Και δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς.Απλά λέει τη γνώμη του! Τώρα όμως τέρμα το οφ:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger777 Νεοφερμένο μέλος Ο tiger777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:57 Ο tiger777 έγραψε: #290 18-01-10 21:57 little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
little help!!!!εχω να κανω μια ασκηση απο φυλλαδιο που λεει να βρουμε σε ποια σημεια του κειμενου σελιδα 32,33,34,35 και 36,υπαρχει τραγικη ειρωνεία!!!plzzzzzzz βοηθεια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:57 Ο Junior_aromeo: #291 19-01-10 20:57 Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια εγω σημερα ηταν να γραψω Διαγωνισμα Οδυσσειας στη ραψωδια ε' αλλα επειδη εχω την H7N0(πλακα) θα γραψω λογικα πεμπτη ή παρασκευη.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι τα ιδεολογικα στοιχια....δεν το εχω γραψει οταν το ειπε γιατι δεν ημουν εκει και ξεχασα να το παρω μετα....(το ξερω ειμαι βλακας ).Τελος παντων οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως σημαινουν τα Ιδεολογικα Στοιχια. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η christina.maria: #292 19-01-10 22:29 Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιδεολογικα στοιχεια ειναι στοιχεια που μας δειχνουν τις ιδεες και τους θεσμους των ανθρωπων εκεινη την εποχη. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη επιτυχια!! Π.χ ιδεολογικο στοιχειο μπορει να θεωρηθει η υστεροφημια και η φιλοξενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Junior_aromeo Νεοφερμένο μέλος Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Ο Junior_aromeo: #293 20-01-10 10:28 Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία.Δεν ξέρω ούτε εγώ πότε θα γράψω .... Όπως και να 'χει Thanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Η christina.maria: #294 20-01-10 21:40 Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστινα αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 12:06 Η arsenia έγραψε: #295 23-01-10 12:06 Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά είμαι νέα, μόλις τώρα γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Ξέρετε τι εννοεί αν είναι οριστική η βοήθεια τις Αθηνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Ο Fedde le Grand: #296 23-01-10 21:43 Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι..Αν η βοήθεια που έδωσε η αθηνά όντως ήταν χρήσιμη και βοηθούσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arsenia Νεοφερμένο μέλος Η αρσενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 09:26 Η arsenia έγραψε: #297 24-01-10 09:26 ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστωωω :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 15:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #298 24-01-10 15:40 Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikfis hirasawayui olympea ragnar χημεια4λαιφ Abiogenesis Γιώργος Ζ Αδριανή xrisamikol kiyoshi spring day Scandal Εριφύλη eukleidhs1821 PanMoonlight οθεσσαλονικιος SlimShady n1ki20 Αναστασία197 Vickyoustgl Dora140303 constansn george777 Unboxholics papa2g nicole1982 viol Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά επειδή τα συζητούσαμε την άλλη φορά και μπερδεύτηκα.Τι είναι ανθρωποκεντρισμός; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Χριστινα αν θες! Click για ανάπτυξη... Χριστίνα το έχω παρατηρίσει.Όλοι από εδώ αμα σε φωνάζουν με το όνομα σε λένε Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2010 στις 18:22 Η christina.maria: #299 24-01-10 18:22 Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι ρε παιδι μου ενα πραμα!! Λοιπον θα σου πω τι ξερω... Ο χαρακτηρας της Οδυσσειας ειναι ανθρωποκεντρικος δηλαδη οτι οι ανθρωποι πρεπει να κερδιζουν με δικους τους αγωνες τις αξιες τους και οι θεοι μονο να τους βοηθουν. Μαλλον ολο αυτο ονομαζεται ανθρωποκεντρισμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LENIAGEOR Νεοφερμένο μέλος Η ΖΟΥΖΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 09:36 Η LENIAGEOR: #300 25-01-10 09:36 Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά μου προτείνανε ένα σχολικό βοήθημα για τον ΗΡΟΔΟΤΟ Α Γυμνασίου της Κυριακής Δόλια-Γαβρά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το έχει κανείς; Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. ΣΗΜ. Ακόμα είμαστε στον ΟΜΗΡΟ. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακομα ΗΡΟΔΟΤΟ. Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.