angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω εχω να ασχοληθω με τα γαλλικα απο τον ιουνιο απο τοτε δλδ που εδωσα και τελειωσε το φροντηστηριο για γαλοκαιρι. τν αλλη εβδομαδα ξεκιναω και η αληθεια ειναι οτι ειμαι πλ αγχωμενη... καλη επιτυχια λοιπον...
σε καταλαβαινω!!! επισης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lebron15
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

Linguists estimated that between 35 and 60 percent of all English nouns are of French origin.
Στο wiki
https://en.wikipedia.org/wiki/English_language
διαβάζουμε επίσης
A survey by Joseph M. Williams in Origins of the English Language of 10,000 words taken from several thousand business letters gave this set of statistics:[82]
French (langue d'oil): 41%
"Native" English: 33%
Latin: 15%
Old Norse: 2%
Dutch: 1%
Other: 10%
Tα γαλλικά έχουν και πολύ απλή σύνταξη (όπως τα ιταλικά και τα ισπανικά) . Επιπλέον τονίζονται στη λήγουσα όλες οι λέξεις. Όσο για την προφορά, το πρόβλημα με τα 3 ένρινα είναι πανεύκολο γιατί υπάρχει κανόνας και οι λέξεις που έχουν ένρινα φωνήεντα είναι κατά 90% ίδιες στα αγγλικά και τα ιταλικά.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα αγγλικα και τα γαλλικα για μενα ειναι 2 αλληλοβοηθουμενες γλωσσες!αν αγονεις κατι απο την μια το βρισκεις στην αλλη!
Συμφωνώ!!!
<<ευα>>
Νεοφερμένο μέλος

angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

![]()
εχω μια απορια σχετικα με τα βιβλια που διδασκομαστε στο γυμνασιο... στην α΄γυμνασιου και στν δευτερα καναμε το A' ton tour το Α1 και φετος στη γ' γυμνασιου μας εδωσαν το Action. fr-gr 3... το θεμα ειναι οτι αυτο που διδασκομαστε φετος ειναι πολυ δυσκολο σε σχεση με το παλιο...οποιος γνωριζει κατι ας μου πει, μηπως το 2ο βιβλιο ειναι πολυ πιο ανεβασμενο το επιπεδο σε σχεση με το 1ο???
εχω διαβασει τα βιβλια σας εχω εναν φιλο μου 3η γυμνασιου και κανει και αυτος αυτο τ βιβλιο το οποιο ειναι κρατικο και καινουριο,και ειναι πολυ δυσκολοτερο απο το παλιο σας!!!1

<<ευα>>
Νεοφερμένο μέλος

εχω διαβασει τα βιβλια σας εχω εναν φιλο μου 3η γυμνασιου και κανει και αυτος αυτο τ βιβλιο το οποιο ειναι κρατικο και καινουριο,και ειναι πολυ δυσκολοτερο απο το παλιο σας!!!1![]()
οντως... αντε να δουμε φετος τι θα γραψουμε στις εξετασεις...

angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

παιδια να ρωτησω κατι ποια ειναι τα πλεονεκτημα για την δημιουργια εφημεριδας;;;;
Γεια σου.Σου προτείνω να γίνεις λίγο πιο σαφής.Σκέφτεστε να δημιουργήσετε εφημερίδα?Θέλεις ιδέες σχετικά για έκθεση ή για προφορικά?Σε ρωτώ γιατί ίσως θα είναι καλύτερα η ερώτηση να μετακινηθεί.
(Γαλλικά δε μιλάω υπ'όψην)
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σου.Σου προτείνω να γίνεις λίγο πιο σαφής.Σκέφτεστε να δημιουργήσετε εφημερίδα?Θέλεις ιδέες σχετικά για έκθεση ή για προφορικά?Σε ρωτώ γιατί ίσως θα είναι καλύτερα η ερώτηση να μετακινηθεί.
(Γαλλικά δε μιλάω υπ'όψην)
σε εκθεση,σε ενα επισημο γραμμα θελω τα θετικα μιας εφημεριδας!1

2. Δυνατότητα επεξεργασίας κάποιου άρθρου.
3. Μαθαίνεις σχετικά με την επικαιρότητα
4. Μπορείς να τη διαβάσεις όποτε θέλεις, όσες φορές θέλεις.
5. Υπάρχει εποπτικό υλικό (εικόνες)
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

1. Ποικιλία θεμάτων.
2. Δυνατότητα επεξεργασίας κάποιου άρθρου.
3. Μαθαίνεις σχετικά με την επικαιρότητα
4. Μπορείς να τη διαβάσεις όποτε θέλεις, όσες φορές θέλεις.
5. Υπάρχει εποπτικό υλικό (εικόνες)
ευχαριστω πολυ

Princesse folle
Νεοφερμένο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

α) Il a fait attention a la classe. -----> Il a fait attention a elle.
β) Notre bonheur depend de nos enfants -----> Notre bonheur pedend d'eux.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

"Έχεις έναν φίλο που μένει στην χώρα σου και πρέπει να του πείς πώς πέρασες τις διακοπές"
Αν έχετε όρεξη και δεν βαρίεστε,σας παρακαλώ βοηθήστε με.Δεμ θέλω κατι το δύσκολο 5-6 γραμμές αν μπορείτε.
Θα το εκτιμίσω πολύ!!!
Ευχαριστώ
α και κάτι αλλό αν έχετε τα θέματα που έπεσαν τον μάιο του 2009 η του 2010 καλύτερα.αν μπορείτε στείλτε τα
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

πρέπει να το προσπαθήσεις μόνος σου για να μάθεις και τα λάθη σου και να δεις και πού δυσκολεύεσαι
εν συνεχεία, ζήτησες κάποια θέματα αλλά δεν διευκρίνισες ποιο επίπεδο θες...
απ'όλα αυτά συμπεραίνω ότι μάλλον θα δώσεις εξετάσεις για δίπλωμα
ένας λόγος παραπάνω για να προσπαθήσεις μόνος σου την έκθεση
συγνώμη για το μίνι κήρυγμα, τη γνώμη μου εξέφρασα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- danonito_kyr
- photini61
- math2arch
- nicole1982
- P.Dam.
- giannhs2001
- suaimhneas
- Hased Babis
- Dr. Gl. Luminous
- VatoLoco
- Ωχ ωραίο σύστημα
- dsmir
- Alexandros.Kourtis
- Basiliki.kiki
- Abiogenesis
- Vicky13
- Ness
- Mashiro@Iberan
- Zirene
- Billprs
- user-2
- PanMoonlight
- Nina-nana
- Schlimazel
- augustine
- Praxis
- Helen06
- Scandal
- Joji
- arko
- Σιλια
- argy
- Χρονοταξιδιώτης
- charmander
- constansn
- xrisamikol
- Fanimaid123
- nespa
- oups
- Gus Roger10
- Nikos05
- Dr.
- kostasax1
- Memetchi
- Fanimaid
- MarilynSt
- Σταβι
- Panagiotis849
- Wrong
- kiyoshi
- tsiobieman
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.