Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Λοιπον θα ήθελα καποια συμβουλη. Αν εχεις παρει το C2 θα με βοηθούσες αρκετα.
Ειμαι 15 χρονών και εχω παρει το Β2 με 57/100. Ειναι καλύτερο φετος να διαβάσω για C2 και να δώσω ή να περιμενω μεχρι το πανεπιστιμιο??
Delf B2 ή Sorbonne B2???
Πιστεύω ότι μιας και το σκορ σου είναι χαμηλό δεν πρέπει να δώσεις C2 φέτος γτ δεν θα προλάβεις..Πάω εκ του ασφαλούς και σου προτείνω να δώσεις το Sorbonne C1 αν θες και φυσικά με την προυπόθεση ότι θα διαβάσεις πολύ όχι περιστασιακά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπον θα ήθελα καποια συμβουλη. Αν εχεις παρει το C2 θα με βοηθούσες αρκετα.
Ειμαι 15 χρονών και εχω παρει το Β2 με 57/100. Ειναι καλύτερο φετος να διαβάσω για C2 και να δώσω ή να περιμενω μεχρι το πανεπιστιμιο??
Εγώ σου προτείνω να το δώσεις
Το Β2 το πήρα με 59/100 και παράτησα τα γαλλικά για ένα χρόνο, φέτος έδωσα C2 με 1 ώρα φροντιστήριο την εβδομάδα και το πήρα με 52/100

Δώστο, αρκεί να διαβάζεις και να έρχεσαι σε επαφή με τη γαλλική γλώσσα όσο πιο συχνά μπορείς, εκτός απ'τα βιβλία του φροντιστηρίου ψάξε και για βιβλία γαλλικών στο ίντερνετ
[...]
επίσης διάβαζε γαλλική εφημερίδα και άκου γαλλικό ράδιο στον ελεύθερο χρόνο σου (πέρα από το διάβασμα για το φροντιστήριο).
Το βασικό είναι να αποκτήσεις ευχέρεια στην γλώσσα, σε βαθμό του να μην έχεις πρόβλημα να σκεφτείς στα γαλλικά κατευθείαν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν θες την γνώμη μου πήγαινε για Sorbonne C1 και μετά (στο πανεπιστήμιο που θα έχεις χρόνο γιατί στο λύκειο τα πράγματα δυσκολεύουν) να δώσεις και τα δύο C2.
Εγώ το μετάνιωσα που τελείωσα φέτος....Θέλω γαλλικάααα!

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

Παιδιά, εγώ πήγαινα σε Ιδιωτικό στην Λεόντειο και τα διπλώματα που έχω λέγονται D.L.F. 1 και D.L.F. 2. Ξέρετε σε τί αντιστοιχούν αυτά; Είχα αποτύχει στο Sorbonne 1 και σκεφτόμουν τώρα να ξαναρχίσω, τα έχω αφήσει βέβαια τα Γαλλικά 4 χρόνια και τα έχω ξεχάσει. Τί συμβουλέυετε όμως, να πάω για Sorbonne 1 ή κατευθείαν για Sorbonne 2? Πού μπορώ να βρώ την ύλη για το καθένα απ' αυτά;
Πρώτη φορά ακουω γι αυτα τα πτυχία. Ελπίζω εδώ που είναι πιο κεντρικά να μας διαφωτίσει κάποιος ή κάποια.
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

να εισαι ιδιαιτερως προσετικη στο ακουστικο,στα γραπτα να διαβασεις με προσοχη τα κειμενα και πολλες φορες την ερωτηση πριν απαντησεις,στην εκθεση να μην βγαινεις εκτος θεματος,στο προφορικο να εισαι ανετη και την ωρα που σου δινουν να την χρησιμοποιησεις σωστα!εγω προφορικα ημουν μετριος βαθμολογικα!ακουστικα επιασα 12,5,γραπτα 18,5,εκθεση 21 και δεν το περιμενα γιατι στο φροντιστηριο δεν τα πηγαινα καλα και η κυρια μου εμμεσα ηταν σαν να μου ελεγε οτι δεν θα παω καλα,και δικιο ειχε γιατι δεν προσεχα καθολου,εβγαινα εκτος θεματος,χρησιμοποιουσα φρασεις μικρου επιπεδου!μου αρεσει που θελω και να συνεχισω dalf c1 θα γελασουν και τα τσιμεντα!αλλα αξιζει η προσπαθεια!παιδια εγω δινω των δεκεμβριο το Β2 εχετε καποια καλη συμβουλη???![]()
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

πιστεψε με,θα γελασει!δεν το περιμενα το 21!σε ευχαριστω για την ευχη σου αλλα για μενα η εμπειρια θα ειναι σημαντικη αλλα τουλαχιστον θα ηθελα αν δεν παρω το dalf c1 να παρω το κρατικο γ1!εστω!τουλαχιστον για ελλαδα θα ειμαι οκ!Έχοντας πετύχει 21 στην έκθεση δεν θα γελάσει κανένα τσιμέντο!Καλή επιτυχία στο C1!
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

να εισαι ιδιαιτερως προσετικη στο ακουστικο,στα γραπτα να διαβασεις με προσοχη τα κειμενα και πολλες φορες την ερωτηση πριν απαντησεις,στην εκθεση να μην βγαινεις εκτος θεματος,στο προφορικο να εισαι ανετη και την ωρα που σου δινουν να την χρησιμοποιησεις σωστα!εγω προφορικα ημουν μετριος βαθμολογικα!ακουστικα επιασα 12,5,γραπτα 18,5,εκθεση 21 και δεν το περιμενα γιατι στο φροντιστηριο δεν τα πηγαινα καλα και η κυρια μου εμμεσα ηταν σαν να μου ελεγε οτι δεν θα παω καλα,και δικιο ειχε γιατι δεν προσεχα καθολου,εβγαινα εκτος θεματος,χρησιμοποιουσα φρασεις μικρου επιπεδου!μου αρεσει που θελω και να συνεχισω dalf c1 θα γελασουν και τα τσιμεντα!αλλα αξιζει η προσπαθεια!
ευχαριστω πολυ

ΥΓ:αυτο για το προφορικο το εχω ξανα ακουσει αλλα δεν ειμαι και πολυ καλη στην υποκριτικη

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι η πρωτη φορα που δινεις εξετασεις του γαλλικου ινστιτουτου?ευχαριστω πολυ....εμενα η κυρια μου,μου λεει οτι εαν βαλω τα δυνατα μου θα τα καταφερω....στο φροντηστηριο προσεχω...γιατι ειναι ιδιαιτερο το μαθημα...αλλα και στο σπιτι οταν παω να γραψω ενα τεστ με το που βλεπω τα κειμενα αγχωνομαι....και κανω κατι γραμματα αν αγχωθω αστα να πανε.....
ΥΓ:αυτο για το προφορικο το εχω ξανα ακουσει αλλα δεν ειμαι και πολυ καλη στην υποκριτικηαλλα προσπαθω
![]()
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

στο β1 κοπηκες?αλλα δεν υπαρχει προβλημααν σου εκανε η καθηγητρια υπενθυμηση στην υλη του β1 και μετα μπηκες για β2 πας κανονικα για β2!αλλα εγω στην θεση σου θα ξαναεδινα β1!οχι εχω δωσει και Α1 Α2 Β1 και εχω παρει τα Α1 Α2 μονο![]()
![]()
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

γινεται να μου πεις σε καθε ενοτητα πως τα πηγες?ξανα εκανα την υλη του β1 αλλα οταν εμαθα οτι δεν περασα ειχα ηδη ξεκινησει την υλη τ β2........![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- danonito_kyr
- photini61
- math2arch
- nicole1982
- P.Dam.
- giannhs2001
- suaimhneas
- Hased Babis
- Dr. Gl. Luminous
- VatoLoco
- Ωχ ωραίο σύστημα
- dsmir
- Alexandros.Kourtis
- Basiliki.kiki
- Abiogenesis
- Vicky13
- Ness
- Mashiro@Iberan
- Zirene
- Billprs
- user-2
- PanMoonlight
- Nina-nana
- Schlimazel
- augustine
- Praxis
- Helen06
- Scandal
- Joji
- arko
- Σιλια
- argy
- Χρονοταξιδιώτης
- charmander
- constansn
- xrisamikol
- Fanimaid123
- nespa
- oups
- Gus Roger10
- Nikos05
- Dr.
- kostasax1
- Memetchi
- Fanimaid
- MarilynSt
- Σταβι
- Panagiotis849
- Wrong
- kiyoshi
- tsiobieman
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.