candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 11 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η candygirl96: #261 11-04-09 15:40 κορο'ι'δευε εσυ,κορο'ι'δευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία31454 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία31454 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 11 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η Μαρία31454: #262 11-04-09 15:41 πιστευω πως η πιο ευκολη ειναι η α και η β ,η γ ειναι παρα πολυ δυσκολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 11 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Lacta144 έγραψε: #263 11-04-09 17:16 εμένα η α μου φαίνεται η ευκολότερη(αν κ τώρα δν κάνουμε καθόλου ουσιαστικά στ αρχαία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bo0r3kaki_ Νεοφερμένο μέλος Η Marina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η Bo0r3kaki_: #264 14-04-09 17:19 Ευχαριστω για τις συμβουλες ... το θεμα ειναι οτι δν ειμαι συνηθησμενη στο πολυ διαβασμα! Γιατι οπως ξερετε ολοι σας στο δημοτικο με μιση ωρα διαβασμα ο/η δασκαλος/α σου εβαζαν 10!! η Α!! οπως και να 'χει ... συνεχεια αυτο μας λεει η καθηγητρια των φιλολογικων ... και πως περασατε την ταξη ... εδω ορθογραφια δεν ξερετε καλα καλα .. (στα αγορια τα λεει αυτα και σε μερικα κοριτσια οχι σε εμενα ευτυχως!) και θα κατσετε να μαθετε τα αρχαια?! παρολ'αυτα ομως μας παραδιδει δυο δυο τα κεφαλαια ... Και δν ειμαι η μονη που δν εχει καταλαβει ... τα αρχαια , ολη η ταξη δν τα καταλαβε εκτος απο 2 - 3 που ειναι σουζα μεσα στην ταξη ... και αυτες ελαχιστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:08 Ο aggel A4 forever: #265 15-04-09 15:08 στη ν 17 ημαστε και μπαινουμε 18 μεταα το πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -eleana- Νεοφερμένο μέλος Η -eleana- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:17 Η -eleana- έγραψε: #266 15-04-09 15:17 aggel a4 forever (αν σας εδωσε υλη για εξετασεις) σας εβαλε τη 17? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:28 Ο aggel A4 forever: #267 15-04-09 15:28 δεν μας εδωσε λεει γιατι δεν επιτρεπεται και θα μας δωσει οταν ανοιξουν τα σχολεια γιατι δεν θελει να ανοιξει κανεις βιβλιο το πασχα μονο να ξεκουρστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:16 Η Gianmaria: #268 17-04-09 19:16 κι εγώ τα έχω καταλάβει όλα επειδή η μητέρα μου είναι φιλόλογος...να σας πω όμως αυτό έχει πολύ λίγη σημασία..αν δεν στρωθείς να διαβάσεις από μόνος/η σου δεν γίνεται τπτ... εμείς τελειώσαμε πριν το πάσχα το 17ο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:25 Ο qwertyuiop: #269 17-04-09 19:25 Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κορο'ι'δευε εσυ,κορο'ι'δευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία31454 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία31454 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 11 Απριλίου 2009 στις 15:41 Η Μαρία31454: #262 11-04-09 15:41 πιστευω πως η πιο ευκολη ειναι η α και η β ,η γ ειναι παρα πολυ δυσκολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 11 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Lacta144 έγραψε: #263 11-04-09 17:16 εμένα η α μου φαίνεται η ευκολότερη(αν κ τώρα δν κάνουμε καθόλου ουσιαστικά στ αρχαία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bo0r3kaki_ Νεοφερμένο μέλος Η Marina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η Bo0r3kaki_: #264 14-04-09 17:19 Ευχαριστω για τις συμβουλες ... το θεμα ειναι οτι δν ειμαι συνηθησμενη στο πολυ διαβασμα! Γιατι οπως ξερετε ολοι σας στο δημοτικο με μιση ωρα διαβασμα ο/η δασκαλος/α σου εβαζαν 10!! η Α!! οπως και να 'χει ... συνεχεια αυτο μας λεει η καθηγητρια των φιλολογικων ... και πως περασατε την ταξη ... εδω ορθογραφια δεν ξερετε καλα καλα .. (στα αγορια τα λεει αυτα και σε μερικα κοριτσια οχι σε εμενα ευτυχως!) και θα κατσετε να μαθετε τα αρχαια?! παρολ'αυτα ομως μας παραδιδει δυο δυο τα κεφαλαια ... Και δν ειμαι η μονη που δν εχει καταλαβει ... τα αρχαια , ολη η ταξη δν τα καταλαβε εκτος απο 2 - 3 που ειναι σουζα μεσα στην ταξη ... και αυτες ελαχιστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:08 Ο aggel A4 forever: #265 15-04-09 15:08 στη ν 17 ημαστε και μπαινουμε 18 μεταα το πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -eleana- Νεοφερμένο μέλος Η -eleana- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:17 Η -eleana- έγραψε: #266 15-04-09 15:17 aggel a4 forever (αν σας εδωσε υλη για εξετασεις) σας εβαλε τη 17? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:28 Ο aggel A4 forever: #267 15-04-09 15:28 δεν μας εδωσε λεει γιατι δεν επιτρεπεται και θα μας δωσει οταν ανοιξουν τα σχολεια γιατι δεν θελει να ανοιξει κανεις βιβλιο το πασχα μονο να ξεκουρστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:16 Η Gianmaria: #268 17-04-09 19:16 κι εγώ τα έχω καταλάβει όλα επειδή η μητέρα μου είναι φιλόλογος...να σας πω όμως αυτό έχει πολύ λίγη σημασία..αν δεν στρωθείς να διαβάσεις από μόνος/η σου δεν γίνεται τπτ... εμείς τελειώσαμε πριν το πάσχα το 17ο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:25 Ο qwertyuiop: #269 17-04-09 19:25 Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πιστευω πως η πιο ευκολη ειναι η α και η β ,η γ ειναι παρα πολυ δυσκολη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 11 Απριλίου 2009 στις 17:16 Η Lacta144 έγραψε: #263 11-04-09 17:16 εμένα η α μου φαίνεται η ευκολότερη(αν κ τώρα δν κάνουμε καθόλου ουσιαστικά στ αρχαία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bo0r3kaki_ Νεοφερμένο μέλος Η Marina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η Bo0r3kaki_: #264 14-04-09 17:19 Ευχαριστω για τις συμβουλες ... το θεμα ειναι οτι δν ειμαι συνηθησμενη στο πολυ διαβασμα! Γιατι οπως ξερετε ολοι σας στο δημοτικο με μιση ωρα διαβασμα ο/η δασκαλος/α σου εβαζαν 10!! η Α!! οπως και να 'χει ... συνεχεια αυτο μας λεει η καθηγητρια των φιλολογικων ... και πως περασατε την ταξη ... εδω ορθογραφια δεν ξερετε καλα καλα .. (στα αγορια τα λεει αυτα και σε μερικα κοριτσια οχι σε εμενα ευτυχως!) και θα κατσετε να μαθετε τα αρχαια?! παρολ'αυτα ομως μας παραδιδει δυο δυο τα κεφαλαια ... Και δν ειμαι η μονη που δν εχει καταλαβει ... τα αρχαια , ολη η ταξη δν τα καταλαβε εκτος απο 2 - 3 που ειναι σουζα μεσα στην ταξη ... και αυτες ελαχιστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:08 Ο aggel A4 forever: #265 15-04-09 15:08 στη ν 17 ημαστε και μπαινουμε 18 μεταα το πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -eleana- Νεοφερμένο μέλος Η -eleana- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:17 Η -eleana- έγραψε: #266 15-04-09 15:17 aggel a4 forever (αν σας εδωσε υλη για εξετασεις) σας εβαλε τη 17? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:28 Ο aggel A4 forever: #267 15-04-09 15:28 δεν μας εδωσε λεει γιατι δεν επιτρεπεται και θα μας δωσει οταν ανοιξουν τα σχολεια γιατι δεν θελει να ανοιξει κανεις βιβλιο το πασχα μονο να ξεκουρστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:16 Η Gianmaria: #268 17-04-09 19:16 κι εγώ τα έχω καταλάβει όλα επειδή η μητέρα μου είναι φιλόλογος...να σας πω όμως αυτό έχει πολύ λίγη σημασία..αν δεν στρωθείς να διαβάσεις από μόνος/η σου δεν γίνεται τπτ... εμείς τελειώσαμε πριν το πάσχα το 17ο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:25 Ο qwertyuiop: #269 17-04-09 19:25 Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα η α μου φαίνεται η ευκολότερη(αν κ τώρα δν κάνουμε καθόλου ουσιαστικά στ αρχαία...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bo0r3kaki_ Νεοφερμένο μέλος Η Marina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 17:19 Η Bo0r3kaki_: #264 14-04-09 17:19 Ευχαριστω για τις συμβουλες ... το θεμα ειναι οτι δν ειμαι συνηθησμενη στο πολυ διαβασμα! Γιατι οπως ξερετε ολοι σας στο δημοτικο με μιση ωρα διαβασμα ο/η δασκαλος/α σου εβαζαν 10!! η Α!! οπως και να 'χει ... συνεχεια αυτο μας λεει η καθηγητρια των φιλολογικων ... και πως περασατε την ταξη ... εδω ορθογραφια δεν ξερετε καλα καλα .. (στα αγορια τα λεει αυτα και σε μερικα κοριτσια οχι σε εμενα ευτυχως!) και θα κατσετε να μαθετε τα αρχαια?! παρολ'αυτα ομως μας παραδιδει δυο δυο τα κεφαλαια ... Και δν ειμαι η μονη που δν εχει καταλαβει ... τα αρχαια , ολη η ταξη δν τα καταλαβε εκτος απο 2 - 3 που ειναι σουζα μεσα στην ταξη ... και αυτες ελαχιστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:08 Ο aggel A4 forever: #265 15-04-09 15:08 στη ν 17 ημαστε και μπαινουμε 18 μεταα το πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -eleana- Νεοφερμένο μέλος Η -eleana- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:17 Η -eleana- έγραψε: #266 15-04-09 15:17 aggel a4 forever (αν σας εδωσε υλη για εξετασεις) σας εβαλε τη 17? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:28 Ο aggel A4 forever: #267 15-04-09 15:28 δεν μας εδωσε λεει γιατι δεν επιτρεπεται και θα μας δωσει οταν ανοιξουν τα σχολεια γιατι δεν θελει να ανοιξει κανεις βιβλιο το πασχα μονο να ξεκουρστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:16 Η Gianmaria: #268 17-04-09 19:16 κι εγώ τα έχω καταλάβει όλα επειδή η μητέρα μου είναι φιλόλογος...να σας πω όμως αυτό έχει πολύ λίγη σημασία..αν δεν στρωθείς να διαβάσεις από μόνος/η σου δεν γίνεται τπτ... εμείς τελειώσαμε πριν το πάσχα το 17ο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:25 Ο qwertyuiop: #269 17-04-09 19:25 Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω για τις συμβουλες ... το θεμα ειναι οτι δν ειμαι συνηθησμενη στο πολυ διαβασμα! Γιατι οπως ξερετε ολοι σας στο δημοτικο με μιση ωρα διαβασμα ο/η δασκαλος/α σου εβαζαν 10!! η Α!! οπως και να 'χει ... συνεχεια αυτο μας λεει η καθηγητρια των φιλολογικων ... και πως περασατε την ταξη ... εδω ορθογραφια δεν ξερετε καλα καλα .. (στα αγορια τα λεει αυτα και σε μερικα κοριτσια οχι σε εμενα ευτυχως!) και θα κατσετε να μαθετε τα αρχαια?! παρολ'αυτα ομως μας παραδιδει δυο δυο τα κεφαλαια ... Και δν ειμαι η μονη που δν εχει καταλαβει ... τα αρχαια , ολη η ταξη δν τα καταλαβε εκτος απο 2 - 3 που ειναι σουζα μεσα στην ταξη ... και αυτες ελαχιστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:08 Ο aggel A4 forever: #265 15-04-09 15:08 στη ν 17 ημαστε και μπαινουμε 18 μεταα το πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -eleana- Νεοφερμένο μέλος Η -eleana- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:17 Η -eleana- έγραψε: #266 15-04-09 15:17 aggel a4 forever (αν σας εδωσε υλη για εξετασεις) σας εβαλε τη 17? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:28 Ο aggel A4 forever: #267 15-04-09 15:28 δεν μας εδωσε λεει γιατι δεν επιτρεπεται και θα μας δωσει οταν ανοιξουν τα σχολεια γιατι δεν θελει να ανοιξει κανεις βιβλιο το πασχα μονο να ξεκουρστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:16 Η Gianmaria: #268 17-04-09 19:16 κι εγώ τα έχω καταλάβει όλα επειδή η μητέρα μου είναι φιλόλογος...να σας πω όμως αυτό έχει πολύ λίγη σημασία..αν δεν στρωθείς να διαβάσεις από μόνος/η σου δεν γίνεται τπτ... εμείς τελειώσαμε πριν το πάσχα το 17ο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:25 Ο qwertyuiop: #269 17-04-09 19:25 Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στη ν 17 ημαστε και μπαινουμε 18 μεταα το πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-eleana- Νεοφερμένο μέλος Η -eleana- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:17 Η -eleana- έγραψε: #266 15-04-09 15:17 aggel a4 forever (αν σας εδωσε υλη για εξετασεις) σας εβαλε τη 17? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:28 Ο aggel A4 forever: #267 15-04-09 15:28 δεν μας εδωσε λεει γιατι δεν επιτρεπεται και θα μας δωσει οταν ανοιξουν τα σχολεια γιατι δεν θελει να ανοιξει κανεις βιβλιο το πασχα μονο να ξεκουρστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:16 Η Gianmaria: #268 17-04-09 19:16 κι εγώ τα έχω καταλάβει όλα επειδή η μητέρα μου είναι φιλόλογος...να σας πω όμως αυτό έχει πολύ λίγη σημασία..αν δεν στρωθείς να διαβάσεις από μόνος/η σου δεν γίνεται τπτ... εμείς τελειώσαμε πριν το πάσχα το 17ο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:25 Ο qwertyuiop: #269 17-04-09 19:25 Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
aggel a4 forever (αν σας εδωσε υλη για εξετασεις) σας εβαλε τη 17? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 15:28 Ο aggel A4 forever: #267 15-04-09 15:28 δεν μας εδωσε λεει γιατι δεν επιτρεπεται και θα μας δωσει οταν ανοιξουν τα σχολεια γιατι δεν θελει να ανοιξει κανεις βιβλιο το πασχα μονο να ξεκουρστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:16 Η Gianmaria: #268 17-04-09 19:16 κι εγώ τα έχω καταλάβει όλα επειδή η μητέρα μου είναι φιλόλογος...να σας πω όμως αυτό έχει πολύ λίγη σημασία..αν δεν στρωθείς να διαβάσεις από μόνος/η σου δεν γίνεται τπτ... εμείς τελειώσαμε πριν το πάσχα το 17ο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:25 Ο qwertyuiop: #269 17-04-09 19:25 Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μας εδωσε λεει γιατι δεν επιτρεπεται και θα μας δωσει οταν ανοιξουν τα σχολεια γιατι δεν θελει να ανοιξει κανεις βιβλιο το πασχα μονο να ξεκουρστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:16 Η Gianmaria: #268 17-04-09 19:16 κι εγώ τα έχω καταλάβει όλα επειδή η μητέρα μου είναι φιλόλογος...να σας πω όμως αυτό έχει πολύ λίγη σημασία..αν δεν στρωθείς να διαβάσεις από μόνος/η σου δεν γίνεται τπτ... εμείς τελειώσαμε πριν το πάσχα το 17ο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:25 Ο qwertyuiop: #269 17-04-09 19:25 Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγώ τα έχω καταλάβει όλα επειδή η μητέρα μου είναι φιλόλογος...να σας πω όμως αυτό έχει πολύ λίγη σημασία..αν δεν στρωθείς να διαβάσεις από μόνος/η σου δεν γίνεται τπτ... εμείς τελειώσαμε πριν το πάσχα το 17ο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:25 Ο qwertyuiop: #269 17-04-09 19:25 Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, δε νοιώθεις σκ@τ@ απέναντι στους συμμαθητές σου όταν σε βοηθούν οι γονείς σου; Εμένα που είναι και οι δύο φιλόλογοι και προθυμότατοι να με βοηθήσουν, απλά τους ξαποστέλνω γιατί νοιώθω ότι αδικώ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:41 Η Devina έγραψε: #270 17-04-09 19:41 To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To ίδιο πράγμα με τον πηγαίνεις φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα είναι. Απλά τα μαθαίνει από τους γονείς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Gianmaria: #271 18-04-09 17:01 εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα μου φαίνονται όλες εύκολες γτ όλη τη χρονιά τα διάβαζα καλά και δεν έχω κανένα προβλημα... κανετε λαθος..οι γονεις μου με βοηθουν οταν αντιμετωπιζω δσκολιες με αποτελεσμα να τις καταλαβαινω...μονη μου διαβαζω...αν δεν στρωθεις οι γονεις ειναι...τιποτα α καλα τωρα σωθηκες...δεν ω ιδεα γτ δεν το εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου..sorry but.. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έχετε (νομίζω) καινούργια βιβλία, εάν δεν έχουν αλλάξει, βρίσκεται στην σελ 38, στα γραμματικά. Από ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο μέλλοντας στην αρχαία ελληνική έχει τις ίδιες καταλήξεις με τον ενεστώτα, αλλά μπροστά από αυτές έχει τον χρονικό χαρακτήρα -σ- "Υπενθυμίζουμε ότι στα συμφωνόληκτα, που έχουν άφωνο χαρακτήρα συμβαίνουν οι ακόλουθες μεταβολές: κ,γ,χ + σ = ξ π,β,φ + σ = ψ τ,δ,θ + σ = σ" Click για ανάπτυξη... ναι ακριβως αυτο...το εχουμε και στο βιβλιο μας εξάλλου... καλαηρεμηστε καλε...διαβασμα και διαβασμα και ολα καλα θα πανε..ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t1n@ki! Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η t1n@ki! έγραψε: #272 20-04-09 12:34 Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2011 pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διδάξω Την α δεν την μπορώ καθόλου!!!η γ είναι πιο εύκολη γιατί μου θυμίζει τα νέα ελληνικά.μόνο η δοτική ειναι λιγο...λίγο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο pckokos έγραψε: #273 20-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Γειά σας συμμαθητές μου, Αν δεν κάνω λάθος ο Μέλλοντας του είναι διδάξω, όμως δεν έχω καταλάβει γιατί. Σύμφωνα με τον κανόνα θα έπρεπε να είναι διδάσξω παρ'ολο που δεν ταιριάζει. Αν μπορείτε λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε σύμφωνα με ποιον κανόνα γίνεται έτσι και που βρίσκεται αυτός (στο βιβλίο της ά γυμνασίου). Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η Cogito ergo sum: #274 20-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από pckokos: Αυτή είναι η ερώτηση μου t1n@ki!. Όπως βλέπεις ξέρω ότι γίνεται διδάξω και ζητάω το γιατί. Πόσες ακόμα φορές πρέπει να το πω; Click για ανάπτυξη... κ,γ,χ + σ = ξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pckokos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο pckokos έγραψε: #275 20-04-09 20:46 Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδή έλεος. Πρέπει να πούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αγαπητή Βασιλική, πήγαινε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Μην αρχίζετε να γράφετε χωρίς να ξέρετε τα προηγούμενα. Είναι σπαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kosNtinos Νεοφερμένο μέλος Ο kosNtinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 21:02 Ο kosNtinos: #276 20-04-09 21:02 Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Drama Prinzessin: #277 20-04-09 22:16 Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον, θα προσπαθησω οσο πιο καλα μπορω να τα εξηγησω! Θα αναφερω μονο για το Απαρεμφατο! Για την μετοχη, μπορει να διαβασει τη σημασια της καθε κατηγοριας στην σελιδα 104! ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟΥ-αντικειμενο σε προσωπικα ρηματα ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο = Υποκειμενο (ονομ.) πχ. 1. Κυρος εβουλετο πολεμειν. Υ+Υα Ρ Α (τελ. απφ.) 2. Ουτος εμαθεν ποιειν ταυτα. Υ+Υα Ρ Α Αα ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΙΑ Ρημα προσωπικο + Απαρεμφατο Υποκειμεν(ονομ.) Υποκειμενο(αιτιατ.) πχ. 1. Κυρος εκελευσεν τους στρατιωτας πολεμειν. Υ Ρ Υα Α (τελ) 2. Ουτος εδιδασκειν τους νεους ποιειν ταυτα. Υ Ρ Υα Α Αα Υ.Γ. Πιστευω να βοηθησα καπως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:33 Η Gianmaria: #278 22-04-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gogosps xrisamikol Habiba Omar Schlimazel Joji spring day donsto27 margik SlimShady constansn Alexecon1991 Than003 johnstamatis34 Scandal Panagiotis849 n1ki20 Dreamer_SW Markiz Atarax xakounaamatata Ameliak Marifei karamanly anastasis06 Ermioni89 το κοριτσι του μαη Lia 2006 globglogabgalab angies nikolettari Σωτηρία Dimitris9 krisd missari ssalex Gio Scholar mathenogr Libertus Κλημεντίνη Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kosNtinos: Έχω μια φίλη όπου πάει Α' Γυμνασίου και έχει το εξής πρόβλημα: Θέλω βοήθεια στις προτάσεις όπου πρέπει να κάνω συντακτική ανάλυση στα απαρέμφατα και στις μετοχές. Click για ανάπτυξη... δηλ τι ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis50000 Νεοφερμένο μέλος Ο άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2009 στις 21:14 Ο akis50000: #279 30-04-09 21:14 εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εννοείται η β' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:13 Ο aggel A4 forever: #280 02-05-09 23:13 ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι ομως εσυ δεν ανφερει τν γ αν δεν εισουν συγκριμενη και ελεγες ποι εινια η πιο ευκολη κλιση.η αν ελεγες και την γ αρα ειναι θεμα του ιδου θεματς δηλαδη με θεμα τις κλισεις απλα εσενα εχει μια ελληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.