oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η oasis έγραψε: #181 06-09-09 12:01 Nαι ναι, τον ξέρω τον κανόνα και ότι έτσι λογικά πάει, απλά δεν μου κολλάει καθόλου. Δεν ξέρω. Δηλαδή στον παρακείμενο θα γίνει "εμπέφυκα"; Μου ακούγεται σαν..λάθος. (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:09 Ο johngreek_mad: #182 06-09-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Nαι ναι, τον ξέρω τον κανόνα και ότι έτσι λογικά πάει, απλά δεν μου κολλάει καθόλου. Δεν ξέρω. Δηλαδή στον παρακείμενο θα γίνει "εμπέφυκα"; Μου ακούγεται σαν..λάθος. (?!) Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου ακουγεται καπως... αλλα ετσι ειναι προφανως! στον υπερσυντελικο κανονικα ενεπεφυκειν (αυτο ακουγεται πιο καλα ) Παντως το ρημα ειναι συνθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η alkaterinaki: #183 06-09-09 16:31 ἐμπέφυκα είναι κι ας ακούγεται παράξενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. regginaki Νεοφερμένο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:30 Η regginaki: #184 06-09-09 20:30 α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο johngreek_mad: #185 07-09-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από regginaki_strato: α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Click για ανάπτυξη... Λογικα υπαρχει αττικη συνταξη... εμενα με μπερδευει το "παλαια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η domata έγραψε: #186 12-09-09 20:51 καλησπέρα.. θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με κάτι λεξιλογιακές από πρωταγόρα διότι ψάχνω εδώ και πολύ ώρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα... αρχικά ετυμολογικά δεν έχω βρει την: ικανοις επίσης παράγωγο του: ώρας και τέλος συνώνυμο του εξεπόριζεν και ένδον και αντώνυμο του ένδον και χειμώνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #187 12-09-09 23:37 ώρας: ωρολόγιο,ωρομίσθιο,ωροδείκτης εξεπόριζεν=εύρισκε ένδον=έσω ένδον//έξω χειμώνας//θέρος για το ικανοισ εννοεις ετυμολογικα συγγενεις; αν ναι πες μου σε ποιο κειμενο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο johngreek_mad: #188 12-09-09 23:51 το "ικανοις" υπαρχει ως λεξη στο γνωστο στο κειμενο 2 του Πρωταγορα, αλλα κι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η alkaterinaki: #189 13-09-09 00:30 ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι ναι, τον ξέρω τον κανόνα και ότι έτσι λογικά πάει, απλά δεν μου κολλάει καθόλου. Δεν ξέρω. Δηλαδή στον παρακείμενο θα γίνει "εμπέφυκα"; Μου ακούγεται σαν..λάθος. (?!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:09 Ο johngreek_mad: #182 06-09-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Nαι ναι, τον ξέρω τον κανόνα και ότι έτσι λογικά πάει, απλά δεν μου κολλάει καθόλου. Δεν ξέρω. Δηλαδή στον παρακείμενο θα γίνει "εμπέφυκα"; Μου ακούγεται σαν..λάθος. (?!) Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου ακουγεται καπως... αλλα ετσι ειναι προφανως! στον υπερσυντελικο κανονικα ενεπεφυκειν (αυτο ακουγεται πιο καλα ) Παντως το ρημα ειναι συνθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η alkaterinaki: #183 06-09-09 16:31 ἐμπέφυκα είναι κι ας ακούγεται παράξενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. regginaki Νεοφερμένο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:30 Η regginaki: #184 06-09-09 20:30 α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο johngreek_mad: #185 07-09-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από regginaki_strato: α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Click για ανάπτυξη... Λογικα υπαρχει αττικη συνταξη... εμενα με μπερδευει το "παλαια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η domata έγραψε: #186 12-09-09 20:51 καλησπέρα.. θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με κάτι λεξιλογιακές από πρωταγόρα διότι ψάχνω εδώ και πολύ ώρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα... αρχικά ετυμολογικά δεν έχω βρει την: ικανοις επίσης παράγωγο του: ώρας και τέλος συνώνυμο του εξεπόριζεν και ένδον και αντώνυμο του ένδον και χειμώνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #187 12-09-09 23:37 ώρας: ωρολόγιο,ωρομίσθιο,ωροδείκτης εξεπόριζεν=εύρισκε ένδον=έσω ένδον//έξω χειμώνας//θέρος για το ικανοισ εννοεις ετυμολογικα συγγενεις; αν ναι πες μου σε ποιο κειμενο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο johngreek_mad: #188 12-09-09 23:51 το "ικανοις" υπαρχει ως λεξη στο γνωστο στο κειμενο 2 του Πρωταγορα, αλλα κι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η alkaterinaki: #189 13-09-09 00:30 ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Nαι ναι, τον ξέρω τον κανόνα και ότι έτσι λογικά πάει, απλά δεν μου κολλάει καθόλου. Δεν ξέρω. Δηλαδή στον παρακείμενο θα γίνει "εμπέφυκα"; Μου ακούγεται σαν..λάθος. (?!) Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου ακουγεται καπως... αλλα ετσι ειναι προφανως! στον υπερσυντελικο κανονικα ενεπεφυκειν (αυτο ακουγεται πιο καλα ) Παντως το ρημα ειναι συνθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η alkaterinaki: #183 06-09-09 16:31 ἐμπέφυκα είναι κι ας ακούγεται παράξενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. regginaki Νεοφερμένο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:30 Η regginaki: #184 06-09-09 20:30 α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο johngreek_mad: #185 07-09-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από regginaki_strato: α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Click για ανάπτυξη... Λογικα υπαρχει αττικη συνταξη... εμενα με μπερδευει το "παλαια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η domata έγραψε: #186 12-09-09 20:51 καλησπέρα.. θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με κάτι λεξιλογιακές από πρωταγόρα διότι ψάχνω εδώ και πολύ ώρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα... αρχικά ετυμολογικά δεν έχω βρει την: ικανοις επίσης παράγωγο του: ώρας και τέλος συνώνυμο του εξεπόριζεν και ένδον και αντώνυμο του ένδον και χειμώνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #187 12-09-09 23:37 ώρας: ωρολόγιο,ωρομίσθιο,ωροδείκτης εξεπόριζεν=εύρισκε ένδον=έσω ένδον//έξω χειμώνας//θέρος για το ικανοισ εννοεις ετυμολογικα συγγενεις; αν ναι πες μου σε ποιο κειμενο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο johngreek_mad: #188 12-09-09 23:51 το "ικανοις" υπαρχει ως λεξη στο γνωστο στο κειμενο 2 του Πρωταγορα, αλλα κι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η alkaterinaki: #189 13-09-09 00:30 ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ἐμπέφυκα είναι κι ας ακούγεται παράξενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
regginaki Νεοφερμένο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:30 Η regginaki: #184 06-09-09 20:30 α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο johngreek_mad: #185 07-09-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από regginaki_strato: α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Click για ανάπτυξη... Λογικα υπαρχει αττικη συνταξη... εμενα με μπερδευει το "παλαια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η domata έγραψε: #186 12-09-09 20:51 καλησπέρα.. θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με κάτι λεξιλογιακές από πρωταγόρα διότι ψάχνω εδώ και πολύ ώρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα... αρχικά ετυμολογικά δεν έχω βρει την: ικανοις επίσης παράγωγο του: ώρας και τέλος συνώνυμο του εξεπόριζεν και ένδον και αντώνυμο του ένδον και χειμώνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #187 12-09-09 23:37 ώρας: ωρολόγιο,ωρομίσθιο,ωροδείκτης εξεπόριζεν=εύρισκε ένδον=έσω ένδον//έξω χειμώνας//θέρος για το ικανοισ εννοεις ετυμολογικα συγγενεις; αν ναι πες μου σε ποιο κειμενο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο johngreek_mad: #188 12-09-09 23:51 το "ικανοις" υπαρχει ως λεξη στο γνωστο στο κειμενο 2 του Πρωταγορα, αλλα κι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η alkaterinaki: #189 13-09-09 00:30 ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο johngreek_mad: #185 07-09-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από regginaki_strato: α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Click για ανάπτυξη... Λογικα υπαρχει αττικη συνταξη... εμενα με μπερδευει το "παλαια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η domata έγραψε: #186 12-09-09 20:51 καλησπέρα.. θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με κάτι λεξιλογιακές από πρωταγόρα διότι ψάχνω εδώ και πολύ ώρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα... αρχικά ετυμολογικά δεν έχω βρει την: ικανοις επίσης παράγωγο του: ώρας και τέλος συνώνυμο του εξεπόριζεν και ένδον και αντώνυμο του ένδον και χειμώνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #187 12-09-09 23:37 ώρας: ωρολόγιο,ωρομίσθιο,ωροδείκτης εξεπόριζεν=εύρισκε ένδον=έσω ένδον//έξω χειμώνας//θέρος για το ικανοισ εννοεις ετυμολογικα συγγενεις; αν ναι πες μου σε ποιο κειμενο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο johngreek_mad: #188 12-09-09 23:51 το "ικανοις" υπαρχει ως λεξη στο γνωστο στο κειμενο 2 του Πρωταγορα, αλλα κι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η alkaterinaki: #189 13-09-09 00:30 ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από regginaki_strato: α(με ψιλη και και οξεια) μέν γάρ αυτονομους αφιησι τας τε νησους και τας πολεις παλαια λελυται και ματην εν ταις στηλαις εστιν αυτο το αποσπασμα σας παρακαλω μπορειτε να μ το κανετε μεταφραση και συνταξη?κολλαω ιδιατερα στην αρχη..εχουμε αττικη συνταξη?? Click για ανάπτυξη... Λογικα υπαρχει αττικη συνταξη... εμενα με μπερδευει το "παλαια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:51 Η domata έγραψε: #186 12-09-09 20:51 καλησπέρα.. θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με κάτι λεξιλογιακές από πρωταγόρα διότι ψάχνω εδώ και πολύ ώρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα... αρχικά ετυμολογικά δεν έχω βρει την: ικανοις επίσης παράγωγο του: ώρας και τέλος συνώνυμο του εξεπόριζεν και ένδον και αντώνυμο του ένδον και χειμώνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #187 12-09-09 23:37 ώρας: ωρολόγιο,ωρομίσθιο,ωροδείκτης εξεπόριζεν=εύρισκε ένδον=έσω ένδον//έξω χειμώνας//θέρος για το ικανοισ εννοεις ετυμολογικα συγγενεις; αν ναι πες μου σε ποιο κειμενο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο johngreek_mad: #188 12-09-09 23:51 το "ικανοις" υπαρχει ως λεξη στο γνωστο στο κειμενο 2 του Πρωταγορα, αλλα κι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η alkaterinaki: #189 13-09-09 00:30 ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα.. θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με κάτι λεξιλογιακές από πρωταγόρα διότι ψάχνω εδώ και πολύ ώρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα... αρχικά ετυμολογικά δεν έχω βρει την: ικανοις επίσης παράγωγο του: ώρας και τέλος συνώνυμο του εξεπόριζεν και ένδον και αντώνυμο του ένδον και χειμώνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #187 12-09-09 23:37 ώρας: ωρολόγιο,ωρομίσθιο,ωροδείκτης εξεπόριζεν=εύρισκε ένδον=έσω ένδον//έξω χειμώνας//θέρος για το ικανοισ εννοεις ετυμολογικα συγγενεις; αν ναι πες μου σε ποιο κειμενο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο johngreek_mad: #188 12-09-09 23:51 το "ικανοις" υπαρχει ως λεξη στο γνωστο στο κειμενο 2 του Πρωταγορα, αλλα κι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η alkaterinaki: #189 13-09-09 00:30 ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ώρας: ωρολόγιο,ωρομίσθιο,ωροδείκτης εξεπόριζεν=εύρισκε ένδον=έσω ένδον//έξω χειμώνας//θέρος για το ικανοισ εννοεις ετυμολογικα συγγενεις; αν ναι πες μου σε ποιο κειμενο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο johngreek_mad: #188 12-09-09 23:51 το "ικανοις" υπαρχει ως λεξη στο γνωστο στο κειμενο 2 του Πρωταγορα, αλλα κι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η alkaterinaki: #189 13-09-09 00:30 ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το "ικανοις" υπαρχει ως λεξη στο γνωστο στο κειμενο 2 του Πρωταγορα, αλλα κι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkaterinaki Νεοφερμένο μέλος Η alkaterinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η alkaterinaki: #189 13-09-09 00:30 ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ικανοις--> απο το ικέσθαι του ρ.ικνέομαι-ουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domata Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η domata έγραψε: #190 13-09-09 11:40 σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σα ευχαριστώ.. ετυμολογικά δεν το έβρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΟΛ Νεοφερμένο μέλος Ο ΠΟΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο ΠΟΛ έγραψε: #191 26-09-09 22:35 αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν μπορείς στείλτε και σε μένα αυτά στο ifotou@vol.forthnet.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicktwilight Νεοφερμένο μέλος Ο nicktwilight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:30 Ο nicktwilight: #192 28-09-09 16:30 μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:44 Η maraki love: #193 28-09-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nicktwilight: μπορεί καπιοσ παρακαλώ παρα πολύ όμως να μου πεί τι είναι το πεισείαν,το έπρασσον,το υπέσχετο και το ίωσιν?ενοω τι χρόνος και τι πρόσωπο. Click για ανάπτυξη... πεισείαν>γ πληθ. ευκτική αορίστου έπρασσον>α' ενικό ή γ' πληθ. οριστική παρατατικού(ανάλογα με το νόημα) υπέσχετο>γ'ενικό οριστική αορίστου ίωσιν>γ' πληθ. πρόσωπο υποτακτική ενεστώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Ο taint3d_s0ul: #194 28-09-09 17:11 Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορείτε να μου λύσεται τις παρακάτω ασκήσεις; 1) εξελθείν: Να γράψετε τα απαρεμφατα ολων των χρονων και να κλινετε την προστακτικη ενεστωτα και αοριστου β'. 2) επιτιάσαντο: χρ. αντικ. και εγκλιτικη αντικ. να κλινετε τον παρατατικο οριστικης. 3) κατώκισαν: να μεταφερετε τον τυπο σε ολους τους χρονους και να κλινετε την οριστικη και ευκτικη μελλ. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! ΣΟΣ!!! Είναι για το φρο που έχω στις 20.00 σήμερα βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #195 28-09-09 17:18 1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1) Απ.εν:εξιέναι Απ.μελλ:εξιέναι και εξελεύσεσθαι Απ.αορ:εξελθειν Απ.πρκ:εξεληλυθέναι Προστακτική ενεστώτα - έξιθι εξίτω - εξίτε εξιόντων/εξίτωσαν Προστακτική αορίστου - έξελθε εξελθέτω - εξέλθετε εξελθόντων/εξελθέτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο taint3d_s0ul: #196 28-09-09 17:22 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Η maraki love: #197 28-09-09 17:24 3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
3) Ενεστώτας:κατοικίζουσι Παρατατικός:κατώκιζον Μέλλοντας:κατοικιούσι Αόριστος:κατώκισαν Παρακείμενος:κατωκίκασι Υπερσυντέλικος:κατωκίκεσαν Οριστική μέλλοντα: κατοικιώ κατοικιείς κατοικιεί κατοικιούμεν κατοικιείτε κατοικιούσι Ευκτική μέλλοντα: κατοικιοίμι κατοικιοίς κατοικιοί κατοικιοίμεν κατοικιοίτε κατοικιοίεν ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; ----------------------------------------- το 2 μηπως ειναι επητιασαντο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taint3d_s0ul Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Ο taint3d_s0ul: #198 28-09-09 17:29 ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _vag_den_ clelia Τρελας123 E.Z Gogosps Praxis jj! Γιώργος Ζ Cherrylawschoolgirl Philologist athinoula iron deficiency francies_nolan Anhelika xakounaamatata jims SlimShady Schlimazel margik n1ki20 augustine constansn Scandal Mammy Nun nicole1982 ggl Scholar Maynard xrisamikol odmeridis Nefeloula Petros.21 katiasalonica Darkking Natassa02 Gio Leukosrinokeros ...Αλεξάνδρα... Αριάνα123 louminis Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 Steffie88 Άρτεμις Α. hirasawayui Libertus valantis21 Zetakallipidou Έμμα uni77 Jocaste eukleidhs1821 tymvorixos tsiobieman panagiotis23 aggelikiT Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι!!! ναι!! σωστα!! :p PS: το επητιασαντο ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:46 Η maraki love: #199 28-09-09 17:46 μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μια πείρα στα αρχαια την εχουμε λοιπόν: ενεστώτας:επαιτιώνται παρατατικός:επητιώντο(στο η και υπογεγραμμενη) μέλλοντας:επαιτιάσονται και επαιτιαθήσονται αόριστος:επητιάσαντο και επηττιάθησαν(υπογεγραμμένη στο η) παρακείμενος:επητίανται(υπογεγραμμένη στο η) υπερσυντέλικος:επητίαντο(υπογεγραμμένη στο η) οριστική:επητιάσαντο υποτακτική:επαιτιάσωνται ευκτική:επαιτιάσαιντο(για τον τονο δεν ειμαι σιγουρη) προστακτική:επαιτιασάσθων/επαιτιασάσθωσαν Οριστική παρατατικού: επητιώμην επητιώο επητιώτο επητιώμεθα επητιώσθε επητιώντο *όλα τα η παιρνουν υπογεγραμμενη και ολα τα προσωπα πλην του α' πληθ περισπωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
snaks Νεοφερμένο μέλος Ο snaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο snaks έγραψε: #200 29-09-09 18:00 και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και σε εμενα παρακαλω snake81992@hotmail.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.