Βελτίωση στο μάθημα της Έκθεσης

Κι εγώ ιατρική θέλωω να περάσωω!
Τέλος πάντων θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά.Αυτό που θα σου πρότεινα και σίγουρα θα σε βοηθήσει είναι να διαβάζεις διάφορα λογοτεχνικά βιβλία και να σημειώνεις διάφορες λέξεις σε ένα τετράδιο που νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν αργότερα στο να γράψεις μία καλογραμμένη έκθεση(αυτό το πρότεινε μία φιλόλογος μου σε εμένα και έπειτα από λίγο καιρό το εφάρμοσα!Βοηθάει πολύ:D)Σου εύχομαι καλή επιτυχίαα!:clapup:
Για την εκθεση βοηθα καλυτερα ,στη φαση αυτη ,η εφημεριδα ( εγω διαβαζα καθε Κυριακη την επιφυλλιδα του Γιανναρα) ή τα δοκιμια! Οπως "Πρακτικη φιλοσοφια" του Παπανουτσου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα προσωπικα στη εκθεση με βοηθησε πολυ οτι διαβαζα τομους λογοτεχνικα βιβλια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για την εκθεση βοηθα καλυτερα ,στη φαση αυτη ,η εφημεριδα ( εγω διαβαζα καθε Κυριακη την επιφυλλιδα του Γιανναρα) ή τα δοκιμια! Οπως "Πρακτικη φιλοσοφια" του Παπανουτσου.

Ευχαριστώω για την συμβουλή!Ακούγεται ενδιαφέρον και νομίζω ότι θα με βοηθήσει!Θα το εφαρμόσωωωω!:)

Εμένα με βοηθάει να έχω κάποιο βοήθημα κάτω από το θρανίο για να αντιγράφω έτοιμες τις εκθέσεις.

& μένα αυτό που είπε ο greg...

Κι εγώ ιατρική θέλωω να περάσωω!
Τέλος πάντων θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά.Αυτό που θα σου πρότεινα και σίγουρα θα σε βοηθήσει είναι να διαβάζεις διάφορα λογοτεχνικά βιβλία και να σημειώνεις διάφορες λέξεις σε ένα τετράδιο που νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν αργότερα στο να γράψεις μία καλογραμμένη έκθεση(αυτό το πρότεινε μία φιλόλογος μου σε εμένα και έπειτα από λίγο καιρό το εφάρμοσα!Βοηθάει πολύ:D)Σου εύχομαι καλή επιτυχίαα!:clapup:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.
Και εσένα σου εύχομαι καλή επιτυχία :-)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back