Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Δεν ηξερα οτι υπηρχε η σχολη Ρωσικης Γλωσσας και Φιλολογιας, να πηγαινα απο το 1ο πεδιο να ημουν one step ahead απο ολους... Εχει τελειωσει...
Κινεζικής γλώσσα και Φιλολογίας πρέπει να δημιουργηθεί στις μέρες μας

ch2006

Νεοφερμένο μέλος

Ο ch2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
καλα το παει ..μου φαινεται φετος θα κανει λογικη προβλεψη ..εκτος ολιγων που θα φαμε τα μουστακιαμας που εγω δεν εχω.
Πιστεύεις θα πέσει μέσα σε περισσότερα φέτος? Δείχνει όντως να έχει λογική η πρόβλεψη του... Άλλες χρονιές είχε πάει κουβά...

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.072 μηνύματα.
Πιστεύεις θα πέσει μέσα σε περισσότερα φέτος? Δείχνει όντως να έχει λογική η πρόβλεψη του... Άλλες χρονιές είχε πάει κουβά...
Νομιζω ναι ...καλα το παει ..εκτος σε καποιες λιγες που εγω ειμαι αντιθετα καθετος.
Πολυ με απασχολουν τα χαμηλα του 1ου πεδιου που δεν υπαρχει αναλυση βαθμων και συσσωρευση παιδιων.
Σε συνδυασμό τωρα με το 10% λιγοτερα μηχανογραφικα φετος ο στατηγακης ειδε οτι η εβε ''καθαρισε'' τα χαμηλα του 1ου πεδιου... και βλεπει σταθεροτητα και πτωση εκει που εγω δεν μπορω να το εκτιμισω.
Να τσακιστουνε κατω, να μπουνε τα παιδια εκει που θελουν.
Ειναι και αυτη η ελειψη στοιχειων... αυτοι στο υπουργειο ειναι ντουβαρια ..δεν δινουν μεσους ορους...και το παιζουμε πυθιες.

Τελευταία επεξεργασία:

stamp

Νεοφερμένο μέλος

Ο stamp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Παιδια ειδα τωρα τις εκτιμησεις του Στρατηγακη και λεει βαση ΗΜΜΥ Ελμεπα 11.800, εγω εχω 11.570 για την σχολη και εχω αρχισει να αγχωνομαι αν θα περασω ή οχι. Υπαρχει να ανεβει παλι τοσο πολυ η βαση?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.072 μηνύματα.
Παιδια ειδα τωρα τις εκτιμησεις του Στρατηγακη και λεει βαση ΗΜΜΥ Ελμεπα 11.800, εγω εχω 11.570 για την σχολη και εχω αρχισει να αγχωνομαι αν θα περασω ή οχι. Υπαρχει να ανεβει παλι τοσο πολυ η βαση?
H σχολη αυτη εκανε ενα αλμα 1000 μοριων περυσι λογω πολυτεχνειοποιησης...και πηγε στα 10830. Το εξάντλησε.
Η σχολη αυτη δεν ειναι απο τις καλες προτιμησεις των παιδιων ( πολυ δυνατη σχολη αλλα ηρακλειο) ..ειναι και πολυ μεγαλη σχολη και εμενε διαχρονικα αδεια.

1753160095786.png

Φετος η σχολη διατηρησε εβε και στην περιοχη βαθμων που κινηται αυτη εχουμε πτωση αποδωσης βασικα.
Εγω θα την τοποθετουσα στα μειον 100+ μορια
Αλλα επειδη η αντιπαλος της η πατρα παπελ ανεβασε εβε και θα κατσει στα 11700 και θα μεινει και αδεια... πιθανων να τραβηξει και απο εκει παιδια και να κλησει ψευδως παραπανω κοντα στα 11400.

Τελευταία επεξεργασία:

stamp

Νεοφερμένο μέλος

Ο stamp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
H σχολη αυτη εκανε ενα αλμα 1000 μοριων περυσι λογω πολυτεχνειοποιησης...και πηγε στα 10830. Το εξάντλησε.
Η σχολη αυτη δεν ειναι απο τις καλες προτιμησεις των παιδιων ( πολυ δυνατη σχολη αλλα ηρακλειο) ..ειναι και πολυ μεγαλη σχολη και εμενε διαχρονια αδεια

View attachment 150407
Φετος η σχολη διατηρησε εβε και στην περιοχη βαθμων που κινηται αυτη εχουμε πτωση αποδωσης βασικα.
Εγω θα την τοποθετουσα στα μειον 100+ μορια
Αλλα επειδη η αντιπαλος της η πατρα παπελ ανεβασε εβε και θα κατσει στα 11700 και θα μεινει και αδεια... πιθανων να τραβηξει και απο εκει παιδια και να κλησει ψευδως παραπανω κοντα στα 11400.
Ευχαριστω πολυ και για την αμεση απαντηση! Ελπιζω να ειναι εκει η βαση και να περασω

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Η αστυνομία λέτε να κάνει φέτος απρόοπτα και να ανέβει; Ακούω πως το δήλωσαν αρκετοί.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ευχαριστω πολυ και για την αμεση απαντηση! Ελπιζω να ειναι εκει η βαση και να περασω
Ε δεν ξερω παραπανω να σε πω..αμα ειχα το εξελ της 25ης θα στο εδινα.
Τωρα αυτο το εχει μονο η σοφια και οι κομπιουτεραδες του υπουργειου.
Υπομονη και ελπιδα

sks

Νεοφερμένο μέλος

Ο sks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του Στρατηγακη, φαίνεται πως χάνω τους Μηχανολογους του Βόλου για 50 μόρια. Ελπίζω να πέσει έξω...

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Η αστυνομία λέτε να κάνει φέτος απρόοπτα και να ανέβει; Ακούω πως το δήλωσαν αρκετοί.
α δεν παμε καλα εχεις λαλισει...με 900 λιγοτερους πκε φετος πως το δηλωσαν αρκετοι...? εβαλε χερι ο χρυσοχοιδης?αλλού το βαζει αυτος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Στρατηγακη, φαίνεται πως χάνω τους Μηχανολογους του Βόλου για 50 μόρια. Ελπίζω να πέσει έξω...
Ο στρατηγακης λεει οτι το παδα μηχανολογων θα ανεβει κατα 1000 μορια ..απο που νομιζεις θα τους μαζεψει αυτους?

Τελευταία επεξεργασία:

sks

Νεοφερμένο μέλος

Ο sks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
α δεν παμε καλα εχεις λαλισει...με 900 λιγοτερους πκε φετος πως το δηλωσαν αρκετοι...? εβαλε χερι ο χρυσοχοιδης?αλλού το βαζει αυτος.

Ο στρατηγακης λεει οτι το παδα μηχανολογων θα ανεβει κατα 1000 μορια ..απο που νομιζεις θα τους μαζεψει αυτους?
Μακάρι!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Σοφια: Βγαίνουν οι Βάσεις 2025

akis_95

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα.
Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Μητσοτάκης είναι πανέξυπνος.Με το ΠΑΔΑ έλυσε το πρόβλημα των ενοικίων (αν δεν ήταν τα ενοίκια στο θεό αρκετοί θα πήγαιναν ΗΜΜΥ Ξάνθη και σε άλλες πόλεις).Δεν θα φωνάζουν πλέον οι απόφοιτοι του για δικαιώματα τώρα που θα έρθουν τα ιδιωτικά (σας τα κάνω σε όλους για να μην γκρινιάζετε).Διορισαμε και ένα κάρο μέλη ΔΕΠ γιατί κουράστηκαν εξωτερικό(οι λίγοι που ήταν).Συμβαδιζει και στο θέμα της ευκολίας του κλίματος της εποχής μας.Παντως ένα διδακτορικό είναι ότι πρέπει θα μπούμε και σε κάνα Mediterranean college.

yakinthos123

Νεοφερμένο μέλος

Ο yakinthos123 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γιαννη η φαρμακευτική Πάτρας ποσο πιστευεις θα παει

Κέλλυ Μ

Νεοφερμένο μέλος

Η Κέλλυ Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Καλησπέρα εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.19000για Ναυτιλιακά ΠΑΠΕΙ πως το βλέπετε

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Γιαννη η φαρμακευτική Πάτρας ποσο πιστευεις θα παει
Η βιολογια και η χημεια που ειναι τα βαρια χαρτια της σχολη δεν βοηθουν για ανοδο ουτε και για καθοδο γιατι ειναι στα ιδια.
Η φυσικη εχει ελαφρα ανοδο και προσπαθει να ισορροπιση την εκθεση που εχει σχετικα σημαντικη καθοδο.
Περιπου στα ιδια με ταση για μεχρι 100 μορια κατω.
Βαση 2025 ...17600 ( περυσι 17670)

Τι λεει ο αρχων στατηγακης ? 17580 ..ναι πολυ καλα τα λεει αλλα εγω επιμενω στα 17600 (σημερα το παιζω κακος)

Καλησπέρα εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.19000για Ναυτιλιακά ΠΑΠΕΙ πως το βλέπετε
Δυσκολα ...στα 19300 την βλεπω για φετος.
κατσε μην μου παθεις και τιποτα
περυσι 18320 φετος οχι πανω απο 18500.
Και παραπολα λεω (γιατι εχεις μορια) και γιατι τα βασικα μαθηματα δεν βοηθουν για ανοδο.. οτι κανουν τα αγγλικα..αοριστα ειναι αυτα.
Ποσο εγραψες ..?εγραψες 3000 αγγλικα?

Τελευταία επεξεργασία:

MANUELMANUEL

Νεοφερμένο μέλος

Ο MANUELMANUEL αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Καλησπέρα μια εκτίμηση για την βάση εισαγωγής 2025 Αρχιτεκτονική ΕΜΠ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα μια εκτίμηση για την βάση εισαγωγής 2025 Αρχιτεκτονική ΕΜΠ
Τωρα αυτη η σχολη ειναι μιξη σχεδιων χ2 και μαθηματων..δυσκολο
Αλλα τυχαιως δεν ειναι..τα σχεδια ειναι στα ιδια περιπου με πέρυσι και τα 3 μαθηματα εχουν ενδειξεις πτωσεις και η χημεια σταθεροτητα στην περιοχη ( συντελεστες σχολης ολοι στο 25%) .
Θα ελεγα οτι εχουμε πτωτικες τασεις 100-150 μοριων.... καπου στα 19200 φετος ( περυσι 19335 )

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

MANUELMANUEL

Νεοφερμένο μέλος

Ο MANUELMANUEL αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Ναι αλλά λέει ο στρατηγικής ότι θα ανέβει 465 μόρια και όλες οι αρχιτεκτονικές γιατί έχουν γράψει καλύτερα φυσική και μαθηματικά τα παιδιά ,βέβαια πέρυσι πάλι έξω έπεσε που στηρίζετε και δίνει τέτοιες εκτιμήσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια